«Οι άνθρωποι κάτω των 40 δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν», λέει ο Δ. Κούβελας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Re: «Οι άνθρωποι κάτω των 40 δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν», λέει ο Δ. Κούβελας
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... tdiscovery
Είκοσι ετών κορίτσι το έσωσαν παρά τρίχα πριν πάθει κάτι σοβαρό . Και είναι εντάξει το συγκεκριμένο ρίσκο σύμφωνα με τους κορωνοφοβισμένους Ψεκ .
Είκοσι ετών κορίτσι το έσωσαν παρά τρίχα πριν πάθει κάτι σοβαρό . Και είναι εντάξει το συγκεκριμένο ρίσκο σύμφωνα με τους κορωνοφοβισμένους Ψεκ .
Re: «Οι άνθρωποι κάτω των 40 δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν», λέει ο Δ. Κούβελας
To γεγονός ότι κάποιοι νέοι άνθρωποι, που για τον χ ή ψ οργανικό λόγο έχουν δυσάρεστες παρενέργειες από τα εμβόλια, μπορεί να είχαν πολύ χειρότερες από τον ιό, σας προβληματίζει ή όχι;
Και φυσικά το ερώτημα, δεν ισχύει μόνον για τους νέους.
Και φυσικά το ερώτημα, δεν ισχύει μόνον για τους νέους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Μια εικοσαχρονη στις χιλιάδες εκανε μια μελανια.
Πες μας τωρα ποσοι εχουν πεθανει απο κορονοϊό
Πες μας τωρα ποσοι εχουν πεθανει απο κορονοϊό
Δεν τα μετράς σωστά μάστορα. Δες το ως εξής: πόσες πιθανότητες έχεις ΜΗΝ φέρεις 6 την πρώτη φορά που θα ρίξεις το ζάρι; 5/6 . Πόσες πιθανότητες να μη φέρεις 6 την δεύτερη φορά; Επίσης 5/6. Πόσες πιθανότητες έχεις να μη φέρεις 6 ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη φορά; (5/6)x(5/6) = 25/36 = 0.6944 ούτε την τρίτη; 0,6944x5/6 = 0,5787. Αν ρίξεις το ζάρι 50 φορές, τι πιθανότητες έχεις να μη πετύχεις ποτέ 6; 0,00011 ή 0,011%. Τι πιθανότητες έχεις να φέρεις έστω μία φορά στις 50 εξάρι; 1-0,011% = 98,9%nik_killthemall έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 12:18Θα θελα όμως να μου εξηγήσεις λίγο γιατί αυτή η πιθανότητα είναι σωρευτική για κάθε ημέρα, δηλ. για κάθε υπο θεώρηση time interval ? Αν δηλ. κάποιος συμμετάσχει 300 φορές σε ένα πείραμα τύχης και κάποιος άλλος συμμετάσχει για πρώτη φορά, τότε στην επόμενη συμμετοχή στο πείραμα, ο πρώτος θα έχει 300 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα από τον δεύτερο ?
Νομίζω, πως αυτό δείχνει πως την εκάστοτε στιγμή λήψης απόφασης : θρόμβωση από εμβολιασμό vs θρόμβωση από πιθανή νόσηση, οι πιθανότητες είναι στιγμιαίες και δεν αθροίζουν τα προηγούμενα ποσοστά τους ! Όσες φορές κι αν ρίχνω ένα ζάρι την εκατομμυριοστή φορά θα έχω πιθανότητα 1/6 να φέρω 6 και όχι 1εκ. * 1/6.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λάθος η προσθήκη σου, εντελώς όμως. Τα κρούσματα αυξάνονται γιατί υπάρχει παρθένο έδαφος στο οποίο ο ιός αποκτά πρόσβαση ενώ πριν δεν είχε, αλλά υπάρχει φυσικά cap. Θέλεις σταθερές για να κάνεις υπολογισμό, πχ συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και όχι 'τι γίνεται έξω αυτήν την στιγμή'. Έχεις πχ 100000 άτομα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, αυτά δηλαδή τα 100000, όχι φεύγω εγώ έλα συ και είμαστε πάλι 100000. Τα πεντοχίλιαρα που περνούν τον ιό γίνονται άνοσα μειώνοντας το Rt και επομένως την πιθανότητα να κολλήσεις όντας ένας από τους 100000.stavmanr έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 09:46Οι 5000 που κολλούν κάθε ημέρα, αφαιρούνται από το δείγμα των "πιθανών να κολλήσουν". Κόλλησαν και πλέον δεν ανήκουν στο δείγμα της πιθανότητας μόλυνσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το δείγμα (παρονομαστής) μειώνεται. Η πιθανότητα με σταθερό τον αριθμητή αυξάνεται.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 09:36Καλό update αλλά δεν αρκεί. Οι 5000 δεν αφαιρούνται αλλά παραμένουν στο δείγμα μειώνοντας την πιθανότητα να κολλήσεις όσο αυξάνεται ο αριθμός τους. Για να κάνεις απόλυτα ακριβή υπολογισμό χρειάζεσαι το Rt.stavmanr έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 22:50
Φυσικά και όχι. Στο θεωρητικό σου μοντέλο παραβλέπεις ότι αυτός που κολλά κορωνοϊό φεύγει από το δείγμα των πιθανών να κολλήσουν κορωνοϊό.
Κάθε μέρα που περνά και κολλάνε 5000 άνθρωποι κορωνοϊό, μειώνεται το δείγμα των πιθανών να κολλήσουν κορωνοϊό κατά 5000.
Δηλαδή, σε 1 μήνα=30 ημέρες, έχουν ήδη φύγει από το πιθανοτικό δείγμα 150.000 άνθρωποι. Σε 6 μήνες έχει φύγει 900.000 ανθρώπων, δηλαδή έχει ήδη αυξηθεί η πιθανότητα κατά περίπου 10% να κολλήσεις.
Και κάθε μέρα που περνά, αυξάνεται κατά 5000/11.000.000 = 0,00045% η πιθανότητα να κολλήσεις.
Αναφέρομαι πάντοτε στο δικό σου μοντέλο, όπως καταγράφεται παραπάνω.
Άρα, αν έχουμε 5000 νέα κρούσματα κάθε ημέρα, αυτό συμβαίνει επειδή η πιθανότητα να κολλήσεις διαρκώς αυξάνεται. Αντίθετα, αν η πιθανότητα διατηρούνταν σταθερή, τότε θα είχαμε μεσοσταθμική μείωση των κρουσμάτων μέρα με τη μέρα, ώστε τα κρούσματα να μειώνονται ΑΝΑΛΟΓΑ με το δείγμα.
- hellegennes
Όχι, γιατί δεν είναι αλήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Αν τους προβληματιζε, δεν θα ηταν ψεκ.
Ναι ρε συ, σαφώς και δεν είναι αλήθεια. Ζούμε σε μία χώρα, που όλοι κάνουν ένα ετήσιο πλήρες τσεκ απ και έχουν σαφή επίγνωση όλων των φαρμακευτικών παρενεργειών που μπορεί να έχουν ατυχείς επιδράσεις στον οργανισμό τους. Είμαστε πολύ μπροστά σ' αυτόν τον τομέα, δε λέω. Τα πάντα με μέτρο και επίγνωση. Καρατσεκαρισμένο. Όχι σαν κάποιους παπάρες σε άλλες χώρες, που παίρνουν όποιο φάρμακο έκανε καλό στον κουμπάρο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Bill Hicks
Leporello έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 15:12Δεν τα μετράς σωστά μάστορα. Δες το ως εξής: πόσες πιθανότητες έχεις ΜΗΝ φέρεις 6 την πρώτη φορά που θα ρίξεις το ζάρι; 5/6 . Πόσες πιθανότητες να μη φέρεις 6 την δεύτερη φορά; Επίσης 5/6. Πόσες πιθανότητες έχεις να μη φέρεις 6 ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη φορά; (5/6)x(5/6) = 25/36 = 0.6944 ούτε την τρίτη; 0,6944x5/6 = 0,5787. Αν ρίξεις το ζάρι 50 φορές, τι πιθανότητες έχεις να μη πετύχεις ποτέ 6; 0,00011 ή 0,011%. Τι πιθανότητες έχεις να φέρεις έστω μία φορά στις 50 εξάρι; 1-0,011% = 98,9%nik_killthemall έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 12:18Θα θελα όμως να μου εξηγήσεις λίγο γιατί αυτή η πιθανότητα είναι σωρευτική για κάθε ημέρα, δηλ. για κάθε υπο θεώρηση time interval ? Αν δηλ. κάποιος συμμετάσχει 300 φορές σε ένα πείραμα τύχης και κάποιος άλλος συμμετάσχει για πρώτη φορά, τότε στην επόμενη συμμετοχή στο πείραμα, ο πρώτος θα έχει 300 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα από τον δεύτερο ?
Νομίζω, πως αυτό δείχνει πως την εκάστοτε στιγμή λήψης απόφασης : θρόμβωση από εμβολιασμό vs θρόμβωση από πιθανή νόσηση, οι πιθανότητες είναι στιγμιαίες και δεν αθροίζουν τα προηγούμενα ποσοστά τους ! Όσες φορές κι αν ρίχνω ένα ζάρι την εκατομμυριοστή φορά θα έχω πιθανότητα 1/6 να φέρω 6 και όχι 1εκ. * 1/6.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
μα τι κάνουν οι συντονιστές; έλεος με το σπαμμάρισμα!

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- hellegennes
Δεν βλέπω πώς συνδέεται η απάντησή σου με τα παραπάνω. Σαφώς τις όποιες παρενέργειες από τα εμβόλια που έχουν εκδηλωθεί σε νέους δεν θα τις βλέπαμε από τον κορωνοϊό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 16:06Ναι ρε συ, σαφώς και δεν είναι αλήθεια. Ζούμε σε μία χώρα, που όλοι κάνουν ένα ετήσιο πλήρες τσεκ απ και έχουν σαφή επίγνωση όλων των φαρμακευτικών παρενεργειών που μπορεί να έχουν ατυχείς επιδράσεις στον οργανισμό τους. Είμαστε πολύ μπροστά σ' αυτόν τον τομέα, δε λέω. Τα πάντα με μέτρο και επίγνωση. Καρατσεκαρισμένο. Όχι σαν κάποιους παπάρες σε άλλες χώρες, που παίρνουν όποιο φάρμακο έκανε καλό στον κουμπάρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Διάβασε την υπογραφή μου και θα καταλάβεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 16:06Ναι ρε συ, σαφώς και δεν είναι αλήθεια. Ζούμε σε μία χώρα, που όλοι κάνουν ένα ετήσιο πλήρες τσεκ απ και έχουν σαφή επίγνωση όλων των φαρμακευτικών παρενεργειών που μπορεί να έχουν ατυχείς επιδράσεις στον οργανισμό τους. Είμαστε πολύ μπροστά σ' αυτόν τον τομέα, δε λέω. Τα πάντα με μέτρο και επίγνωση. Καρατσεκαρισμένο. Όχι σαν κάποιους παπάρες σε άλλες χώρες, που παίρνουν όποιο φάρμακο έκανε καλό στον κουμπάρο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Η εξήγηση είναι σωστή, ωστόσο η πιθανότητα να κολλήσεις ή να πεθάνεις από έναν ιό δεν είναι ανάλογη της ρίψης ζαριού, που είναι ένα μόνο γεγονός, με ίδιες κάθε φορά πιθανότητες (αν υποθέσουμε το τέλειο ζάρι).Bill Hicks έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 16:06Leporello έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 15:12Δεν τα μετράς σωστά μάστορα. Δες το ως εξής: πόσες πιθανότητες έχεις ΜΗΝ φέρεις 6 την πρώτη φορά που θα ρίξεις το ζάρι; 5/6 . Πόσες πιθανότητες να μη φέρεις 6 την δεύτερη φορά; Επίσης 5/6. Πόσες πιθανότητες έχεις να μη φέρεις 6 ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη φορά; (5/6)x(5/6) = 25/36 = 0.6944 ούτε την τρίτη; 0,6944x5/6 = 0,5787. Αν ρίξεις το ζάρι 50 φορές, τι πιθανότητες έχεις να μη πετύχεις ποτέ 6; 0,00011 ή 0,011%. Τι πιθανότητες έχεις να φέρεις έστω μία φορά στις 50 εξάρι; 1-0,011% = 98,9%nik_killthemall έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 12:18Θα θελα όμως να μου εξηγήσεις λίγο γιατί αυτή η πιθανότητα είναι σωρευτική για κάθε ημέρα, δηλ. για κάθε υπο θεώρηση time interval ? Αν δηλ. κάποιος συμμετάσχει 300 φορές σε ένα πείραμα τύχης και κάποιος άλλος συμμετάσχει για πρώτη φορά, τότε στην επόμενη συμμετοχή στο πείραμα, ο πρώτος θα έχει 300 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα από τον δεύτερο ?
Νομίζω, πως αυτό δείχνει πως την εκάστοτε στιγμή λήψης απόφασης : θρόμβωση από εμβολιασμό vs θρόμβωση από πιθανή νόσηση, οι πιθανότητες είναι στιγμιαίες και δεν αθροίζουν τα προηγούμενα ποσοστά τους ! Όσες φορές κι αν ρίχνω ένα ζάρι την εκατομμυριοστή φορά θα έχω πιθανότητα 1/6 να φέρω 6 και όχι 1εκ. * 1/6.ωραία εξήγηση Λεπο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκες σε λεωφορείο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
05 Απρ 2025, 14:24
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσοι άνθρωποι έχουν ζήσει στη Γη και πόσοι από αυτούς ήταν Έλληνες;
από Καραμελίτσα » 28 Μαρ 2024, 19:30 » σε Θετικές Επιστήμες - 9 Απαντήσεις
- 1332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Μαρ 2024, 21:50
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 1819 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
21 Ιαν 2025, 09:57
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιο λόγο η παπαδοδεξιά μας ερωτεύεται ψεκ φασίστες της υφηλίου;;;
από Οργισμένος » 16 Απρ 2024, 00:19 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 409 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
16 Απρ 2024, 00:20
-