Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
- Δημοσιεύσεις: 9288
- Εγγραφή: 09 Μαρ 2019, 23:03
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Τοποθεσία: Εμπροσθοφυλακή.
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Γω πάντως που έχω βλασφημήσει το Άγιο Πνεύμα σίγουρα θα πάω στην Κόλαση. Θα ήθελα να μάθω πως θα 'ναι.
Καλημέρα!
Καλημέρα!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
δεν υπαρχει κολαση, παραδεισος, θεος.lonelyrider έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 00:32Η κόλαση είναι τόπος βασανιστηρίων δίχως τέλος.
Απλά έχει επίπεδα.
Όσο περισσότερο αμάρτησες και κατέστρεψες τον εαυτό σου, τους συνανθρώπους σου και τη φύση, σε τόσο βαθύτερο επίπεδο της κολάσεως θα πας όπου τα πράματα ζορίζουν ακόμα περισσότερο.
ζηστε. τωρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Δυσαρεστήθηκα πολύ που ξύπνησα από νάρκωση εγχείρησης εδώ. Περίμενα να ξυπνήσω κάπου αλλού. Έχω ξεχάσει πια την όλη εμπειρία, αλλά είχε σχέση με όντα που γνωρίζουν τα πάντα και μπορούν να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους, με ωραία μέρη, πλανήτες. Ελπίζω να μην πάω στην κόλαση. 

Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Εσένα δεν σε θέλει ούτε ο διάολος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 09:12Γω πάντως που έχω βλασφημήσει το Άγιο Πνεύμα σίγουρα θα πάω στην Κόλαση. Θα ήθελα να μάθω πως θα 'ναι.
Συνεννοούνται οι δύο τους αποκλειστικά για τη δική σου περίπτωση. Ίσως φτιάξουν κάποιο ειδικό άσυλο ψυχών...
- Καραμελίτσα
- Δημοσιεύσεις: 11090
- Εγγραφή: 17 Σεπ 2020, 17:35
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Θα σε βάζουν να διαβάζεις τα ποστ σου εδώ. Εις τους αιώνας των αιώνων. Και πάλι και πάλι και πάλι και πάλι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 09:12Γω πάντως που έχω βλασφημήσει το Άγιο Πνεύμα σίγουρα θα πάω στην Κόλαση. Θα ήθελα να μάθω πως θα 'ναι.
Καλημέρα!
Z
- Καραμελίτσα
- Δημοσιεύσεις: 11090
- Εγγραφή: 17 Σεπ 2020, 17:35
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες τεκμηριωμένα περιστατικά νεκροφάνειας πάνω από δεκάλεπτο μέχρι και ώρες. Όπου τεκμηριωμένα σημαίνει καταγραφή ώρας και κατάστασης του οργανισμού από νοσοκομείο. Αυτό με το 12λεπτό δεν ισχύει καθολικά, αν ισχύει καν.OANNHSEA έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 08:35Βασικές αλήθεις:Parrot έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 21:36https://sputniknews.gr/20210708/viral-a ... 65719.html
Ο Μπιλ Γουίζι λέει πως έκανε ένα πραγματικά ανατριχιαστικό ταξίδι 23 λεπτών στα βάθη της Κόλασης, όπου άκουσε εκατομμύρια ανθρώπους να ουρλιάζουν σε ένα μπουντρούμι πλημμυρισμένο από καπνό.
Ένας άντρας που λέει ότι πέθανε για 23 λεπτά ισχυρίζεται ότι "είδε τη σάρκα του να ξεσκίζεται από δαίμονες, μέσα σε ένα κολασμένο λάκκο φωτιάς με απαίσια μυρωδιά".
«Άκουσα εκατομμύρια ανθρώπους να ουρλιάζουν» στα βάθη της κολάσεως, κατά την ολιγόλεπτη επίσκεψή του εκεί.
Όπως αναφέρει, είχε μια εξωσωματική εμπειρία, όταν ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να πιει ένα ποτήρι νερό.
Ο Μπιλ ανέφερε στο τηλεοπτικό δίκτυο TCT Network πως βγήκε από το σώμα του και ταξίδεψε μέχρι την Κόλαση, μέσα από ένα μακρύ τούνελ.
«Γινόταν ολοένα και πιο ζεστά και προσγειώθηκα σε ένα πέτρινο πάτωμα, σε ένα κελί φυλακής, στην κόλαση. Υπήρχαν πέτρινοι τοίχοι, κάγκελα και ήταν σαν μπουντρούμι. Ένα βρώμικο, μπουντρούμι γεμάτο καπνό γεμάτο δυσωδία» λέει ο Γουίζι.
Τα πλάσματα που ο Γουίζι συνάντησε είχαν "κτηνώδη συμπεριφορά", ενώ είδε και δύο τεράστιους δαίμονες μέσα στο κελί.
Τα τέρατα βλασφημούσαν και η «ζέστη ήταν αφόρητη και αναρωτιόμουν πώς μπορούσα να είμαι ζωντανός. Γιατί είμαι εδώ και πώς έφτασα;» λέει ο Γουίζι για την εμπειρία του στην Κόλαση.
«Μετά οι δαίμονες κατεύθυναν αυτό το μίσος που έτρεφαν για τον Θεό προς εμένα. Ένας δαίμονας με σήκωσε και με πέταξε στον τοίχο του κελιού» περιγράφει ο Γουίζι.
«Ένιωσα λες και τα κόκαλά μου είχαν σπάσει. Τώρα ξέρω ότι ένα πνεύμα δεν έχει οστά, αλλά έτσι ένιωθα εκείνη τη στιγμή» εξηγεί ο άντρας.
Ξαφνικά, το κελί έλαμψε –ο Γουίζι πιστεύει ότι αυτό ήταν ένδειξη της παρουσίας του Θεού– προτού βυθιστεί και πάλι στο σκοτάδι.
Στη συνέχεια, λέει, τον έβγαλαν από το μπουντρούμι και τον έριξαν σε έναν αληθινό "λάκκο με φωτιά".
«Χιλιάδες άνθρωποι ήταν μέσα στο καμίνι και ούρλιαζαν ενώ καίγονταν» λέει ο Γουίζι για τους ανθρώπους που είδε να βασανίζονται και έμοιαζαν με σκελετούς.
Όπως αναφέρει, υπήρχαν διάφορα επίπεδα τιμωρίας και τον κρατούσαν στην απομόνωση, με τον Γουίζι να μην μπορεί ούτε να περιγράψει την μπόχα που επικρατούσε στην Κόλαση.
Κάποια στιγμή, σύμφωνα με όσα λέει ο Γουίζι, κάποτε ξύπνησε σώος και ασφαλής και έγραψε ένα βιβλίο για το τρομακτικό του ταξίδι στην κόλαση διάρκειας 23 λεπτών, που έγινε Best Seller για τους "New York Times", όταν κυκλοφόρησε το 2006.
Εσείς τι πιστεύετε; Όντως πρόκειται για ένα ταξίδι στην κόλαση ή απλά για έναν πολύ άσχημο εφιάλτη;
α) Εάν ο εγκέφαλος δεν έχει οξυγόνο για 6,5 λεπτά, αρχίζει η αλλοίωση του. Στα 12 καπούτ ο εγκέφαλος!!! Αυτός ήταν 25 λεπτά νεκρός και ακόμα μιλάει ε;;;
β) Πως στο διάολο είδε σάρκες και οστά, όταν ΜΟΝΟ το πνεύμα υποτίθεται ότι πηγαίνει στον άλλο κόσμο;;;
Κατά τα άλλα η μαλακία των γελοίων θρησκευμένων σπάει νέα κοντέρ κάθε μέρα!!!
.
Στα μη τεκμηριωμένα περιστατικά (δηλαδή απουσία νοσοκομειακής καταγραφής) απόγειώνεται ο αριθμός Έχω και συγγενικό πρόσωπο σε τέτοια περίπτωση.
Z
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Δεν έχετε περιέργεια να ξαναδείτε την ζωή σας με άλλα μάτια; Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα τόσο όσον αφορά τα όσα διαδραματίζονται σε παγκόσμιο ή εθνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Θα ήθελα να τα δω σαν να μην ήμουν εξωτερικός παρατηρητής, να λάβω απαντήσεις, γιατί όχι και σε ερωτήματα της φυσικής επιστήμης. Δεν μ' αρέσει μια προοπτική τέλους, ανυπαρξίας. Η κόλαση φυσικά και δεν μ΄ αρέσει. 

Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Και βέβαια έχω περιέργεια να δω που στα σκατα πάνε όσοι πεθαίνουν και τι είναι αυτή η περιβόητη κόλαση.Antares έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 13:33Δεν έχετε περιέργεια να ξαναδείτε την ζωή σας με άλλα μάτια; Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα τόσο όσον αφορά τα όσα διαδραματίζονται σε παγκόσμιο ή εθνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Θα ήθελα να τα δω σαν να μην ήμουν εξωτερικός παρατηρητής, να λάβω απαντήσεις, γιατί όχι και σε ερωτήματα της φυσικής επιστήμης. Δεν μ' αρέσει μια προοπτική τέλους, ανυπαρξίας. Η κόλαση φυσικά και δεν μ΄ αρέσει.
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 13:26Θα σε βάζουν να διαβάζεις τα ποστ σου εδώ. Εις τους αιώνας των αιώνων. Και πάλι και πάλι και πάλι και πάλι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 09:12Γω πάντως που έχω βλασφημήσει το Άγιο Πνεύμα σίγουρα θα πάω στην Κόλαση. Θα ήθελα να μάθω πως θα 'ναι.
Καλημέρα!

Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Αυτό ακριβώςAntares έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 13:33Δεν έχετε περιέργεια να ξαναδείτε την ζωή σας με άλλα μάτια; Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα τόσο όσον αφορά τα όσα διαδραματίζονται σε παγκόσμιο ή εθνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Θα ήθελα να τα δω σαν να μην ήμουν εξωτερικός παρατηρητής, να λάβω απαντήσεις, γιατί όχι και σε ερωτήματα της φυσικής επιστήμης.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
H περιεργεια ειναι λειτουργια του εγκεφαλου, χωρις εγκεφαλο δεν θα εχεις περιεργειαAntares έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 13:33Δεν έχετε περιέργεια να ξαναδείτε την ζωή σας με άλλα μάτια; Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα τόσο όσον αφορά τα όσα διαδραματίζονται σε παγκόσμιο ή εθνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Θα ήθελα να τα δω σαν να μην ήμουν εξωτερικός παρατηρητής, να λάβω απαντήσεις, γιατί όχι και σε ερωτήματα της φυσικής επιστήμης. Δεν μ' αρέσει μια προοπτική τέλους, ανυπαρξίας. Η κόλαση φυσικά και δεν μ΄ αρέσει.
Περαν αυτου ομως, πες οτι εχεις, τι θα βοηθησει το να ξερεις τα παντα οταν πια δεν θα μπορεις να αξιοποιησεις τιποτα;
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Κι εγω θα ηθελα να μαθω πώς ειναι να κανεις παρτουζα με εκατο πορνοσταρ σε συνθηκες μηδενικης βαρυτητας κοιτωντας τον Γαλαξια πιατο απο υψος 50.000 ετων φωτος.
Δε σημαινει οτι γινεται να το ζησω.
Δε σημαινει οτι γινεται να το ζησω.
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Πολύ καλό το ερώτημα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Αν είσαι κάπου αλλού σαν οντότητα αλλά με μνήμη της προηγούμενης ζωής σου, δεν θα σε ενδιαφέρει να αξιοποιήσεις κάτι. Κάτι ανάλογο με το να μεταναστεύσεις, απομακρύνεσαι από τα διαδραματιζόμενα στην χώρα σου, αν και κρατάς κάποια επαφή, αφού είναι εφικτό.
Θα ισχύουν οι νόμοι αυτής της κατάστασης πια.
Re: Πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση: Δαίμονες του έσκιζαν τις σάρκες!
Οσο και να μην σου αρεσει η ανυπαρξια, δυστυχως αυτη ειναι η ωμη αληθεια. Χωρις εγκεφαλο δεν θα βλεπεις, ουτε θα αισθανεσαι τιποτα. Δεν θα αισθανεσαι το σωμα σου να λιωνει, ουτε τα σκουληκια να σε τρωνε. Οσο πιο γρηγορα σταματησετε να ονειρευοσαστε περι ψυχης και αλλης ζωης και το συνειδητοποιησετε, τοσο περισσοτερο θα ευχαριστηθητε την μοναδικη σας ζωη. Οι θρησκειες ηξεραν πολυ καλα τι εκαναν. Εδωσαν φρουδες ελπιδες σε ανθρωπους που παντα φοβοντουσαν τον θανατο, για να τους κατακτησουν.Antares έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 13:33Δεν έχετε περιέργεια να ξαναδείτε την ζωή σας με άλλα μάτια; Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα τόσο όσον αφορά τα όσα διαδραματίζονται σε παγκόσμιο ή εθνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Θα ήθελα να τα δω σαν να μην ήμουν εξωτερικός παρατηρητής, να λάβω απαντήσεις, γιατί όχι και σε ερωτήματα της φυσικής επιστήμης. Δεν μ' αρέσει μια προοπτική τέλους, ανυπαρξίας. Η κόλαση φυσικά και δεν μ΄ αρέσει.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Καταραμένοι να καείτε στην κόλαση όπως τα παιδιά μας»
από Πρετεντέρης » 25 Αύγ 2024, 09:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 1076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
25 Αύγ 2024, 21:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η Saturn έχει avatar έναν βιολιστή στην κόλαση ;
από tanipteros » 11 Μαρ 2024, 12:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 38 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
12 Μαρ 2024, 17:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δαίμονες των Ονείρων : Αρχαία Ελλάδα
από tanipteros » 30 Δεκ 2024, 22:41 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
30 Δεκ 2024, 22:41
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Δεκ 2024, 10:34