Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιούλ 2021, 13:50

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 13:49
Την είχαν βάλει και σε ταινία, ανακοίνωσαν
Και δεν ήταν η μόνη. 10 ειπαν υπάρχουν σε σπίτια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Ιούλ 2021, 13:51

Για να μην ξεχνιόμαστε, ζαίοι ερπετά

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/07/1 ... 18chronis/
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 14 Ιούλ 2021, 14:05

14 Ιούλ 2021, 13:51

Καλα αυτο εκανε μπαμ οτι ειναι λασπη, ο συλληφθεντας 38 χρονων και ο τυπος που δειχνουν να κανει χειραψια με τον Μητσοτακη και τατουζ στους πηχεις εχει που ο αλλος δεν ειχε και ηλικιακα φαινεται 55αρης. Κανονικα ο τυπος αυτος πρεπει να τους σκισει στις μηνυσεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 14 Ιούλ 2021, 14:06

Juno έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 13:34
Πασιφάη έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 13:21
Ρε κοπελιά, εγώ ομιλώ για τους νόμιμους οίκους ανοχής, που ελέγχονται διεξοδικά από φορείς.
Οι νόμιμες κυρίες όμως που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ή ακόμη και οι κύριοι που νόμιμα, έχουν την ίδια προσέγγιση στο επάγγελμα, ένεκα συνθηκών, δεν ανήκουν στα θύματα του τράφικινγκ.
Εννοείται πως δεν είναι ιδανική επιλογή για κανέναν άνθρωπο η συγκεκριμένη εργασία. Μπορούμε να γνωρίζουμε μέσες -άκρες, τι τους ώθησε, τις δυσκολίες που βίωσαν στη ζήση τους, μέχρι την τελική απόφαση. Δυστυχώς όμως υπάρχει το γεγονός καθ' αυτό. Πιστεύεις πως υπάρχει τρόπος να το απομονώσεις απ'το κοινωνικό γίγνεσθαι;
Εγώ ό,τι πρόβλημα και αν είχα, αν δεν έβρισκα τίποτα, θα προτιμούσα να κλέψω και να ληστέψω πάρα αυτό.
Άντε και πήγε η άλλη επειδή πέθαινε το παιδί της και χρειαζόταν άμεσα πολλά χρήματα. Το παιδί έγινε ή δεν έγινε καλά. Γιατί συνεχίζει;

Πρέπει να έχουν συγκεκριμένη ψυχολογία, μέχρι και ενοχική, αυτοτιμωτητική συμπεριφορά για να το επιλέξουν. Όπως καταλαβαίνεις, τέτοια ψυχολογία χρήζει ειδικού. Απλώς επειδή επιτίθενται στον εαυτό τους και όχι στο κοινωνικό σύνολο, η κοινωνία στα τέτοια της. Αν σκότωναν κάποιον, η κοινωνία θα έσκυβε από πάνω τους, τώρα ούτε καν.

Κάποτε είχαν βγει δημοσίως (με καλυμμένα πρόσωπα φυσικά, γιατί; αφού δεν είναι ντροπή) οι εκδιδόμενες να διαμαρτυρηθούν και άκουσα το πιο τρομακτικό που μπορούσα να φανταστώ: ότι κάνουν λειτούργημα γιατί αν δεν ήταν αυτές οι άντρες μας θα μας έδερναν και οι βιασμοί θα ήταν πολύ συχνοί. Με άλλα λόγια η κοινωνία αποφάσισε ποιοι θα θυσιαστούν για τους υπόλοιπους, έτσι απλά. Θέλουν δεν θέλουν.
Οκ, κι εγώ δεν θα έκανα την συγκεκριμένη δουλειά, ακόμη κι αν ψόφαγα της πείνας. Θα προτιμούσα να καθαρίσω σκάλες, να ξεσκατίζω μεγάλους ανθρώπους, για να μπορέσω να επιβιώσω. Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα μιλάω, ντόμπρα και όμορφα.

Δεν μπορώ να σου πω με πάσα βεβαιότητα, ούτε να εικάσω με ακρίβεια,τους λόγους που ωθούν τις γυναίκες στο να συνεχίζουν να ασχολούνται με το αμοιβόμενο σεξ, όταν τους δίνεται κάποια στιγμή στη ζωή τους η δυνατότητα να φύγουν απ'την εμπορευματοποίηση του κορμιού τους και να φτιάξουν το περιβάλλον τους, βάσει των δικών τους επιθυμιών.

Αυτό όμως που μπορώ να πω με πάσα ειλικρίνεια και γνώση είναι πως η νοοτροπία που συντηρείται , ομοιάζει με καριόλα, (όχι εκδιδόμενη, αν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά..), που αρέσκεται να βγάζει χολή και να κάνει πίπες στο παράδοξο, δίχως να κοιτάει αν έχει σηκωθεί το φουστάνι της και βλέπουν τον κώλο της. Κάτι που προφανώς επιλέγει να αγνοήσει, διότι η κοινωνία έτσι πορεύεται.
Το ποιός συντηρεί λοιπόν, την κατακρεούργηση του αιδοίου, είναι ένα ερώτημα, που πρέπει να απαντηθεί, με νηφαλιότητα και μακρυά από τσιτάτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 14 Ιούλ 2021, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 14 Ιούλ 2021, 14:08

Naida έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 13:38
Πασιφάη έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 13:24
Naida έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 13:07

Όταν λες το επιλέγουν συνειδητά; πως ακριβώς το εννοείς;
Μίλησα για το νόμιμο αγοραίο σεξ. Άστο, δεν βγάζεις λαυράκι. Ούτε θα μπω στο τριπάκι να εξηγώ,Βίρνα. Μάθε να διαβάζεις.
Τί δεν καταλαβαίνεις Βιρνα μου; όταν λες συνειδητά τι εννοείς; ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάποιας που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα επέλεξε συνειδητά να εμπορεύεται το σώμα της; ξεκάθαρα με τα δεδομένα τα σημερινα και όχι αερολογίες. Πες μου ποια είναι τα χαρακτηριστικά. Αν μπορείς βέβαια.
Μπες σ'εναν κόπο να διαβάσεις την κουβεντα και τα λεγόμενά μου. Σαφώς και μπορώ, το γνωρίζεις. Απλά το θεωρώ χαζομάρα να το πράξω, απ'την στιγμή που τα λέω παραπάνω. Μασημένο φαγάκι δε λέει ρε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιούλ 2021, 14:19

Πασιφάη έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 14:08
Naida έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Μίλησα για το νόμιμο αγοραίο σεξ. Άστο, δεν βγάζεις λαυράκι. Ούτε θα μπω στο τριπάκι να εξηγώ,Βίρνα. Μάθε να διαβάζεις.
Τί δεν καταλαβαίνεις Βιρνα μου; όταν λες συνειδητά τι εννοείς; ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάποιας που θα σε κάνουν καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα επέλεξε συνειδητά να εμπορεύεται το σώμα της; ξεκάθαρα με τα δεδομένα τα σημερινα και όχι αερολογίες. Πες μου ποια είναι τα χαρακτηριστικά. Αν μπορείς βέβαια.
Μπες σ'εναν κόπο να διαβάσεις την κουβεντα και τα λεγόμενά μου. Σαφώς και μπορώ, το γνωρίζεις. Απλά το θεωρώ χαζομάρα να το πράξω, απ'την στιγμή που τα λέω παραπάνω. Μασημένο φαγάκι δε λέει ρε.
Απάντησε ξεκάθαρα σε αυτό
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάποιας που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα επέλεξε συνειδητά να εμπορεύεται το σώμα της;
Αν μπορείς, αν δεν μπορείς άστο. Ξέχνα το.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιούλ 2021, 14:22

foscilis έγραψε:

Δεν πληρώνουν για να κάνουν σεξ. Πληρώνουν για να χρησιμοποιήσουν ένα ανθρώπινο σώμα όπως θα χρησιμοποιούσαν μία κούκλα, χωρίς να υπάρχει καθόλου στην εξίσωση συναίνεση, ανταπόκριση κλπ. Θέλουν να έχουν την ικανοποίηση ότι το κάνουν σε αληθινό άνθρωπο και όχι σε κούκλα, ουσιαστικά δηλαδή θέλουν να βιάσουν. Μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι το σκέφτονται έτσι, ό,τι και να λένε.
οχι παντα. girlfriend experience.

καθε καρυδιας καρυδι κυκλοφορει εκει εξω. πολλοι απλως θελουν να γαμησουν, και δεν βρισκουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιούλ 2021, 14:25

Juno έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 13:18
Naida έγραψε:
Ότι μια μέρα ξύπνησε η άλλη και είπε:
SpoilerShow
"πού να σπουδάζω τώρα με τόση ανεργία και σύνταξη δεν θα πάρουμε ποτέ. Όμορφη είμαι, οι άντρες τρέχουν από πίσω μου, γιατί να μην βγάλω λεφτά από αυτό;
....
σήμερα ήρθε ένας βρωμόγερος και μετά ένας ανώμαλος μου ζήτησε το #@*%$× ,όλα μέσα στο επάγγελμα είναι μωρέ. Γιατί αν δούλευα σε supemarket ταμίας δεν θα με έβαζαν να κουβαλήσω και καμία κούτα ή αν ήμουν σε γραφείο, δεν θα με ανάγκαζαν να φτιάχνω και τους καφέδες; Αλλά στην προσωπική μου ζωή δεν θα το κάνω ποτέ ποτέ ποτέ αυτό, είναι ανωμαλία, υπάρχουν και όρια".
Αναρωτιέμαι πόσοι τόνοι LSD χρειάζονται για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο.

Edit:
Το έβαλα σε spoiler, μην φύγω τώρα που έχω αναρρωτική και δεν μπορώ να βγω έξω.
κι ομως, συμβαινει.

ειδικα οταν το μηνιατικο στο σουπερμαρκετ, ειναι μεροκαματο για call girl.

δεν ειναι η πλειονοτητα, αλλα οπως σε καθε επαγγελμα, ολοι ξεκινουν νομιζωντας οτι θα ειναι απο τους πιο επιτυχημενους.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιούλ 2021, 14:27

Naida έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Naida έγραψε:

Τί δεν καταλαβαίνεις Βιρνα μου; όταν λες συνειδητά τι εννοείς; ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάποιας που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα επέλεξε συνειδητά να εμπορεύεται το σώμα της; ξεκάθαρα με τα δεδομένα τα σημερινα και όχι αερολογίες. Πες μου ποια είναι τα χαρακτηριστικά. Αν μπορείς βέβαια.
ειδε πολλες φορες το pretty woman, και το πιστεψε.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 14 Ιούλ 2021, 14:28

Στα ειδησεογραφικα αναφερουν οτι συνελληφθη και αλλο ατομο και απελευθερωθηκε και δευτερη κοπελα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιούλ 2021, 14:35

Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 14:25
Juno έγραψε:
Naida έγραψε:
SpoilerShow
"πού να σπουδάζω τώρα με τόση ανεργία και σύνταξη δεν θα πάρουμε ποτέ. Όμορφη είμαι, οι άντρες τρέχουν από πίσω μου, γιατί να μην βγάλω λεφτά από αυτό;
....
σήμερα ήρθε ένας βρωμόγερος και μετά ένας ανώμαλος μου ζήτησε το #@*%$× ,όλα μέσα στο επάγγελμα είναι μωρέ. Γιατί αν δούλευα σε supemarket ταμίας δεν θα με έβαζαν να κουβαλήσω και καμία κούτα ή αν ήμουν σε γραφείο, δεν θα με ανάγκαζαν να φτιάχνω και τους καφέδες; Αλλά στην προσωπική μου ζωή δεν θα το κάνω ποτέ ποτέ ποτέ αυτό, είναι ανωμαλία, υπάρχουν και όρια".

Edit:
κι ομως, συμβαινει.

δεν ειναι η πλειονοτητα, αλλα οπως σε καθε επαγγελμα, ολοι ξεκινουν νομιζωντας οτι θα ειναι απο τους πιο επιτυχημενους.
Και η κοπέλα αυτή για call girl περνιοταν.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 14 Ιούλ 2021, 14:38

Naida έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 14:19
Πασιφάη έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 14:08
Naida έγραψε:

Τί δεν καταλαβαίνεις Βιρνα μου; όταν λες συνειδητά τι εννοείς; ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάποιας που θα σε κάνουν καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα επέλεξε συνειδητά να εμπορεύεται το σώμα της; ξεκάθαρα με τα δεδομένα τα σημερινα και όχι αερολογίες. Πες μου ποια είναι τα χαρακτηριστικά. Αν μπορείς βέβαια.
Απάντησε ξεκάθαρα σε αυτό
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάποιας που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα επέλεξε συνειδητά να εμπορεύεται το σώμα της;
Αν μπορείς, αν δεν μπορείς άστο. Ξέχνα το.
Τί να απαντήσω ξεκάθαρα μαρή; Τόσην ώρα που έκανες να γράψεις το μήνυμα πεσίματος, μπορούσες να διαβάσεις τι έχω γράψει. Θα αρχίσουμε τα ίδια με το άλλο νήμα, που χρειαστήκαμε 100 σελίδες για να κατανοήσεις μια πρόταση; Που σου λέγαμε για μια γαμημένη πρόληψη κι εσύ κοιτούσες ουρανό λες και περίμενες βροχή διαττόντων αστέρων;
Και μην με βάζεις προ τετελεσμένου, με δεδομένη την πουστιά, για να αποκομίσεις τα τζιζ λεγόμενα της Πασιφάης. Στο είπα, δεν κολατσίζεις.

Ρε αει σαπέρα που όλοι ξαφνικά προσπαθείτε να βρείτε κάτι μεμπτό απ'το πουθενά, για να δικαιολογήσετε την κατηγοριοποίηση στην ανόητη γκλάβα σας.

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 14 Ιούλ 2021, 14:38

Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 14:25
Juno έγραψε:
Naida έγραψε:
SpoilerShow
....

Edit:
κι ομως, συμβαινει.

Καλά πλάκα κάνουμε; Εννοείται ότι συμβαίνει

Στις μέρες μας ειδικά συμβαίνει περισσότερο από ποτέ. Οι μορφές μπορεί να αλλάζουν, η ουσία μένει ιδια.

Έχεις δει καμία μοντέλα ή τραγουδίστρια ή παρουσιάστρια να έχει σχέση με υδραυλικό;
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 14 Ιούλ 2021, 14:42

14 Ιούλ 2021, 13:51

Ωραία πάμε παρακάτω για την αντιμετώπιση του θύματος από την αστυνομία, για το χρόνο που δόθηκε στο κτήνος να εξαφανίσει στοιχεία, λεπτομέρειες για την υπηρεσιακή δράση του κτήνους, για το ποιοι πλήρωναν να για να βιάζουν ένα θύμα απαγωγής. Αυτα δεν είναι χόαξ

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιούλ 2021, 14:46

Οποιαδήποτε εργασία γίνεται με σκοπό το κέρδος είναι πορνεία

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών