Δεν μπορείς να πεις στον οδηγό να πάει από άλλο δρόμο?SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 19:07δεν έχω φίλο η συγγενή που να είναι σ αυτά,δεν μπορώ απλά να πάω στην τροχαία με τον αριθμο της πινακίδας του φορτηγού και να τους περιγράψω το πρόβλημα;
Κάθε μέρα το πρωί περνάει ένα φορτηγό και μας πνίγει με τα καυσαέρια του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάθε μέρα το πρωί περνάει ένα φορτηγό και μας πνίγει με τα καυσαέρια του
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Σαφώς και μπορείς.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 19:07δεν έχω φίλο η συγγενή που να είναι σ αυτά,δεν μπορώ απλά να πάω στην τροχαία με τον αριθμο της πινακίδας του φορτηγού και να τους περιγράψω το πρόβλημα;
Δεν νομίζω όμως πως μπορούν να σου κοινοποιήσουν τα στοιχεία του οδηγού (που μπορεί να σε βοηθήσουν στην υπόθεση)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

- SpAcE_PaNtHeR
Και να του πω ,δεν νομίζω να συμφωνίσειvagabondo έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 19:11Δεν μπορείς να πεις στον οδηγό να πάει από άλλο δρόμο?SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 19:07δεν έχω φίλο η συγγενή που να είναι σ αυτά,δεν μπορώ απλά να πάω στην τροχαία με τον αριθμο της πινακίδας του φορτηγού και να τους περιγράψω το πρόβλημα;
Να τον αλλάξεις τις πινακίδες ώστε να μπερδευτεί και να περάσει από Ατσιπόπουλο - έτσι θα βρωμίζει τα σπίθια που μένουνε οι πέτσακες που σε κοροιδεύανε και θα κλείνει αυτονών ο λαιμος να μη μπορουνε να γελανε μαζί σου. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- SpAcE_PaNtHeR
Δεν έχει άλλον δρόμο?SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 19:14Και να του πω ,δεν νομίζω να συμφωνίσειvagabondo έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 19:11Δεν μπορείς να πεις στον οδηγό να πάει από άλλο δρόμο?SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 19:07δεν έχω φίλο η συγγενή που να είναι σ αυτά,δεν μπορώ απλά να πάω στην τροχαία με τον αριθμο της πινακίδας του φορτηγού και να τους περιγράψω το πρόβλημα;
Occasio facit furem
- SpAcE_PaNtHeR
έχει αλλά ο αλλος είναι στενός και μαλλον δεν χωράει απ αυτον
- SpAcE_PaNtHeR
αλλα τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να μιλήσω κατευθείαν στον φορτηγατζη αν μπορεί να πάει απο άλλο δρόμο αλλιώς θα του πω οτι θα τον καταγγείλω στην τροχαία για τα καυσαέρια του
- Καραμελίτσα
Καλύτερα καταγγελία στην τροχαία, χωρίς να του μιλήσεις πρώτα. Δηλαδή αν πάει από άλλο δρόμο και πνίγεται άλλος, καλύτερα θα είναι;
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτίλα κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ
από talaipwros » 23 Αύγ 2024, 20:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 169 Απαντήσεις
- 3810 Προβολές
-