Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:03Крaсная армия έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 18:57
Άμα έχεις πάει ποτέ σε εκδήλωση αναρχικών στην εξοχή, ούτε χαρτάκι χιλιοστών δεν μένει μετά την αποχώρηση.

Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:03Крaсная армия έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 18:57
Άμα έχεις πάει ποτέ σε εκδήλωση αναρχικών στην εξοχή, ούτε χαρτάκι χιλιοστών δεν μένει μετά την αποχώρηση.
πιθανοτατα οτι ειχε προχειρο στην τσεπη του αυτος που τα εβαλε εκει να τα φωτογραφησει για να μαζεψει κλικ.
Εκτός ελέγχου η φωτιά στη βόρειο Εύβοια - Εκκενώθηκε το κάμπινγκ στην Αγ. Άννα
Ενισχύονται οι άνεμοι στην Εύβοια, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την επιχείρηση της κατάσβεσης. Αυτήν την στιγμή εκκενώνεται το κάμπινγκ στην Αγία Άννα, με τους ανθρώπους να απομακρύνονται με πλωτά μέσα. Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ελήφθη απόφαση να εκκενωθούν τα χωριά Αγία Άννα, Κερασιά και Αχλάδι του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης - Αγ. Αννης.
Τη στιγμή που τα βλέμματα είναι στραμμένα στα χωριά Κεχριές -που έχουν εκκενωθεί- και Δάφνη, όπου δημιουργούνται ζώνες προστασίας, έχουν ήδη αναπτυχθεί τουλάχιστον 3 τεράστια μέτωπα που προχωρούν ανεξέλεγκτα πλέον προς διάφορες κατευθύνσεις κυρίως βόρεια και βορειοδυτικά απειλώντας να φτάσουν μέχρι τη θάλασσα.
Στη Δάφνη και τις Κεχριές δίδεται μία πραγματική μάχη από πυροσβέστες, εθελοντές, αλλά κυρίως κατοίκους της περιοχής, ρητινοσυλλέκτες οι περισσότεροι που γνωρίζουν το δάσος πολύ καλά, για να δημιουργήσουν ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην απειλήσει τους οικισμούς.
«Είναι μία τιτάνια μάχη που δίνουμε όλοι μαζί, άνθρωποι και μηχανές, και πιστεύω ότι τη δίνουμε με καλούς όρους για να την κερδίσουμε», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδίτης, και, όπως διευκρινίζει, «με καλύτερους όρους την δίνουμε για το χωριό Δάφνη και προσπαθούμε όλοι μας πολύ περισσότερο για το χωριό Κεχριές».
https://www.naftemporiki.gr/story/17584 ... in-ag-anna
Γέλα δουλικό του Κούλη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:03Крaсная армия έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 18:57Δεν νομίζω Λάκη.
Ναι. Εσάς που έρχεστε για να διαμαρτυρηθείτε για κάτι, ό,τι να'ναι. Δεν θα σας μαζεύουμε από δω και από κει.Крaсная армия έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:07Γέλα δουλικό του Κούλη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:03Крaсная армия έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 18:57
Δεν νομίζω Λάκη.
Οι δεξιοί πάντα αφήνετε σκουπίδια.
https://www.eglimatikotita.gr/2012/06/b ... 4.html?m=1
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Крaсная армия έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:07Γέλα δουλικό του Κούλη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:03Крaсная армия έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 18:57
Δεν νομίζω Λάκη.
Οι δεξιοί πάντα αφήνετε σκουπίδια.
https://www.eglimatikotita.gr/2012/06/b ... 4.html?m=1
ε, που να ξερω γω τα ψυχολογικα του καθενος. δεν εχω κληρονομικο χαρισμα σαν εσενα που μου εκανες ψυχογραφημα απο μακρια.BigChiefWahoo έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 18:55Τέσσερα σουβλάκια χτες,μία πίτσα-φύλλο σήμερα το πρωί (με ζαμπόν-τυρί)Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 18:10α, με αυτο τραβας το ζορι;BigChiefWahoo έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 15:20
Αξιοπρεπής ; Με έκανες και γέλασα !
Κυνηγοί/ψαροντουφεκάδες,σκέτη φύρα για την κοινωνία,ο τελευταίος κρίκος.
βιγκαν;
Oh well...
Βλέπεις γιατί είσαι τέρμα βλάκας ; Αλλά αφού είσαι ψαροντουφεκάς,τι ρωτάω...
Εδώ φαίνεται για ακόμη μια φορά το χάλι της Αθηναϊκής πειρατικής και μη τελιόρασης. Ούτε έναν χάρτη δεν δείχνουν, ούτε εξηγούν που βρίσκονται, τσαμπουνάνε απλά ονόματα και τοποθεσίες λες και είμαστε όλοι χαμουτζήδες και πρέπει να μας λένε κάτι. Το χειρότερο ρεπορτάζ εν τω μεταξύ είναι της ΕΡΤ. Αν βλέπεις ΕΡΤ ούτε που θα έχεις αντιληφθεί πως υπάρχουν και στην υπόλοιπη χώρα πυρκαγιές.Awesomatic έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:13Εξηγήστε μας αθηναιοπχορουμίτες τι περιοχές είναι αυτές που καίγονται για όσους δεν έχουμε σχέσεις με την περιοχή. Είναι περιοχές με φιλέτα, βίλες κλπ; Δάσος; Συνοικίες;
Πιστεύω ότι είναι εσκεμμένο για να μη φανεί το μέγεθος της καταστροφής και χαλάει το image...Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:18Εδώ φαίνεται για ακόμη μια φορά το χάλι της Αθηναϊκής πειρατικής και μη τελιόρασης. Ούτε έναν χάρτη δεν δείχνουν, ούτε εξηγούν που βρίσκονται, τσαμπουνάνε απλά ονόματα και τοποθεσίες λες και είμαστε όλοι χαμουτζήδες και πρέπει να μας λένε κάτι. Το χειρότερο ρεπορτάζ εν τω μεταξύ είναι της ΕΡΤ. Αν βλέπεις ΕΡΤ ούτε που θα έχεις αντιληφθεί πως υπάρχουν και στην υπόλοιπη χώρα πυρκαγιές.Awesomatic έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:13Εξηγήστε μας αθηναιοπχορουμίτες τι περιοχές είναι αυτές που καίγονται για όσους δεν έχουμε σχέσεις με την περιοχή. Είναι περιοχές με φιλέτα, βίλες κλπ; Δάσος; Συνοικίες;
Κάποιοι μένουμε αναγκαστικά στην Αθήνα, δεν είναι επιλογή μας.Awesomatic έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:13Εξηγήστε μας αθηναιοπχορουμίτες τι περιοχές είναι αυτές που καίγονται για όσους δεν έχουμε σχέσεις με την περιοχή. Είναι περιοχές με φιλέτα, βίλες κλπ; Δάσος; Συνοικίες;
Α,γουστάρεις να το πάμε σε αυτό το επίπεδο ;Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 19:16
ε, που να ξερω γω τα ψυχολογικα του καθενος. δεν εχω κληρονομικο χαρισμα σαν εσενα που μου εκανες ψυχογραφημα απο μακρια.
συνηθως οι βιγκαν ζοριζονται με ψαραδες-κυνηγους.
εσυ τραβας αλλο ζορι. οκ, δεν εχω ουτε την ικανοτητα ουτε τη διαθεση να ψαξω να βρω τι βλαβη εχεις εσυ η τι βλαβη σου προκαλεσα και ζοριζεσαι.
καλα το πας, προχωρα οπως εισαι, αν νομιζεις οτι το να αποκαλεις καποιον "βλακα" η οτι αλλο χωρις αιτια και αφορμη σε κανει να αισθανεσαι εξυπνος*, ποιος ειμαι εγω να σου χαλασω τη νιρβανα.
*hint: σε κανει να φαινεσαι πανηλιθιος σε οποιον διαβαζει και εχει 5 δραμια μυαλο.