Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 06 Αύγ 2021, 11:08

Καdy έγραψε:
06 Αύγ 2021, 11:05
επι συριζα δεν υπηρξαν τετοιες πυρκαγιες
Ούτε κορωνοιός. :D Μόνο πλημμύρες στη Μάνδρα και το Μάτι.Ο καθένας και η βάρδιά του.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Αύγ 2021, 11:10

Καdy έγραψε:
06 Αύγ 2021, 11:05
πατησιωτης έγραψε:
06 Αύγ 2021, 10:57
Τα CL 215 δεν πετάνε τον περισσότερο καιρό και σίγουρα δεν μπορούν να πετάξουν με 45 βαθμούς Κελσίου.Είναι σαν τα κλιματιστικά που σου λένε εμείς μέχρι 40 βαθμούς δουλεύουμε,πιο πάνω δεν μπορούμε. :D
Θα αντικατασταθούν από τα νεότερα CL 515 αλλά και τα CL 415 θέλουν αναβάθμιση.'Εχω βάλει και αλλού λινκ για την είδηση αυτή.Εδώ θα την βάλω όπως εγράφη ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ από το αντισυστημικό αντιμνημονιακό κλπ :lol: Defencenet και το αδερφακι του pronews που την επικρίνει ως αδιαφανή.

https://www.defencenet.gr/defencenet-tv ... -aeroskafi

Οι ίδιοι άνθρωποι που φωνάζουν γιατί δεν υπάρχουν πυροσβεστικά πριν ένα μήνα επέκριναν την παραγγελία τους αφού φυσικά επί 5 χρόνια οι αντισυστημικοί συριζανέλ δεν αγόρασαν τίποτα.
επι συριζα δεν υπηρξαν τετοιες πυρκαγιες
Σύμπτωση, θα έλεγε κανείς.

Άσε που για τον ΣΥΡΙΖΑ αρκεί και μια (1) πυρκαγιά για να γενοκτονησει μια περιοχή.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 06 Αύγ 2021, 11:11

Φίλοι από Βόρεια Ευβοια που κάηκαν τα σπίτια τους μας είπαν χθες, πως τους έχουν αφήσει στο έλεος και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κατάσβεση της Αττικής. Σήμερα, το ίδιο σκηνικό. Πονάει η ψυχή μου, οργίζομαι, θέλω να αρχίσω τα καντήλια. Σκοτίστηκα για τα κομματικά σκουπιδαριά και τις συμπεριφορές τους. Να σωθούν οι άνθρωποι και τα σπίτια τους, τα ζωντανά τους,οι ζωές τους. Υποψιάζομαι επιλεκτική αντιμετώπιση. Μακάρι να κάνω λάθος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Αύγ 2021, 11:12

τεν τεν έγραψε:
06 Αύγ 2021, 10:45
Έχουμε 38 αεροπλάνα, παλια αλλά με μεγάλες διαθεσιμοτητες, χωριά τα ελικόπτερα και τα ενοικιαζόμενα.
Παίζει να έχουμε τον μεγαλυτερο στολισμός στην Ευρώπη.
Και άλλα;

ποια έχουν μεγάλες διαθεσιμότητες,τα πετζετερ?
https://www.tovima.gr/2021/08/04/societ ... arympompi/

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 06 Αύγ 2021, 11:12

Belisarius έγραψε:
06 Αύγ 2021, 10:52
Ξέρω π.χ. ότι η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τα πάει καλά στις εκκενώσεις, έλαβα 112 (...)
Έστειλαν μήνυμα εκκένωσης πανεπιστημίων και σε 20.000 υποψήφιους πανελλαδικών. :smt047
Πριν τις φωτιές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 06 Αύγ 2021, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 06 Αύγ 2021, 11:13

Cecily Anne έγραψε:
06 Αύγ 2021, 10:54
Εγώ προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο κράζετε την εκκένωση. Να τους αφήσουν να καουν ; Ρε σοβαρευτείτε ρε, μιλάμε για ανυπολόγιστες ζημιές σε επίπεδο περιβαλλοντικό και οικονομικό, θέλετε να θρηνήσουμε και θύματα;
Δεν είναι κακό πράγμα οι εκκενωσεις, τουναντίον, το θέμα είναι ότι μόνο αυτό κάνουν τα καθίκια, καμιά φωτιά δεν σβήνουν. Μόνο πανηγυρίζουν για τις εκκενωσεις
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast » 06 Αύγ 2021, 11:14

τεν τεν έγραψε:
nowhere έγραψε:
06 Αύγ 2021, 07:06
δλδ αν είχαμε καμιά εικοσαριά αεροπλάνα [απαυτά που πετάνε] για την περίπτωση που δεν λειτουργήσει η πρόληψη θα μας πιάναν τον τόπο
Έχουμε 38 αεροπλάνα, παλια αλλά με μεγάλες διαθεσιμοτητες, χωριά τα ελικόπτερα και τα ενοικιαζόμενα.
Και άλλα;
Εσείς δε λέτε ότι παντού στην ευρώπη και όχι μόνο τον πίνουν απ' τις πυρκαγιές; Οπότε ναι, και άλλα.

Το πρόβλημα ξεκινάει απ' το ότι είστε τρομεροί ξενολιγούρηδες και ότι νομίζετε πως έξω τα κάνουν όλα καλά και μακάρι να γίνει και η Ελλαδίτσα μας κάποτε σοβαρό κράτος.
Ενώ, προφανώς, έξω γράφουν τα δάση στ' @@ τους ακριβώς όσο κι εμείς. Καίγεται η Καλιφόρνια λέει, λες και θα δυσκολεύονταν οι ΗΠΑ να σηκώσουν 50 χιλιάδες καναντέρ στον αέρα και να ρίξουν το μισό Ειρηνικό στις φωτιές. Απλά στ' αρχίδια τους, προτιμάνε να τα κάνουν αεροπλανοφόρα και φοροαπαλλαγές.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 06 Αύγ 2021, 11:14

Expectation:
under έγραψε:
05 Αύγ 2021, 23:32
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Αύγ 2021, 23:27
Αίγαγρος έγραψε:
05 Αύγ 2021, 23:06

Η χώρα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει τις πληγές του Φαραώ (πανδημία, φωτιές και ζαίους). Τα δύο πρώτα θα τα ξεπεράσουμε, το τελευταίο ποτέ.
Δεν είμαστε η μόνη χώρα που τα αντιμετωπίζει αυτά.
Και στην Τουρκία οι φωτιές μαίνονται εδώ και μέρες.
Στην Καλλιφόρνια το ίδιο κλπ κλπ

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε πλημμύρες στις βόρειες χώρες.

Το πρόβλημα με τις φωτιές είναι ότι μια αβλεψία μπορεί να προκαλέσει τεράστια καταστροφή και ότι συγχρόνως αποτελεί έναυσμα για πραγματικούς εμπρησμούς, ώστε να προκληθεί χάος.

Και το κυριώτερο, όταν οι φωτιές σβήνουν, όταν τα νερά από τις πλημμύρες στεγνώνουν, είναι σαν να μην έγιναν ποτέ.
Πάλι τα ίδια και τα ίδια.
Στην Ιταλια,στη Σαρδηνια μονο καηκαν 200 χιλιαδες στρεμματα πριν μια εβδομαδα.
Ομως εκει δεν ειχαμε τοσα πολλα ταυτοχρονα μετωπα σε ολη τη χωρα ή εστω σε ολο τον νοτο.Οκ κλιματικη αλλαγη αλλα τοσα μετωπα σε ολη τη χωρα σχεδον μπορουν να ειναι τυχαια;
Δεν ξερω.Ισως και να ειναι αλλα δημιουργουν υποψιες.
Reality:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 06 Αύγ 2021, 11:16

Citroenakias έγραψε:
06 Αύγ 2021, 11:13
Cecily Anne έγραψε:
06 Αύγ 2021, 10:54
Εγώ προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο κράζετε την εκκένωση. Να τους αφήσουν να καουν ; Ρε σοβαρευτείτε ρε, μιλάμε για ανυπολόγιστες ζημιές σε επίπεδο περιβαλλοντικό και οικονομικό, θέλετε να θρηνήσουμε και θύματα;
Δεν είναι κακό πράγμα οι εκκενωσεις, τουναντίον, το θέμα είναι ότι μόνο αυτό κάνουν τα καθίκια, καμιά φωτιά δεν σβήνουν. Μόνο πανηγυρίζουν για τις εκκενωσεις
Η εκκένωση είναι αναγκαία.
Πρώτα οι ανθρώπινες ζωές κι έπειτα οτιδήποτε άλλο.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 06 Αύγ 2021, 11:16

Πασιφάη έγραψε:
06 Αύγ 2021, 11:11
Φίλοι από Βόρεια Ευβοια που κάηκαν τα σπίτια τους μας είπαν χθες, πως τους έχουν αφήσει στο έλεος και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κατάσβεση της Αττικής. Σήμερα, το ίδιο σκηνικό. Πονάει η ψυχή μου, οργίζομαι, θέλω να αρχίσω τα καντήλια. Σκοτίστηκα για τα κομματικά σκουπιδαριά και τις συμπεριφορές τους. Να σωθούν οι άνθρωποι και τα σπίτια τους, τα ζωντανά τους,οι ζωές τους. Υποψιάζομαι επιλεκτική αντιμετώπιση. Μακάρι να κάνω λάθος.
Υποψιάζεσαι; Αθηναία θα ‘σαι.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast » 06 Αύγ 2021, 11:17

Belisarius έγραψε:
06 Αύγ 2021, 11:07
επίσης ο στόλος φαίνεται να λειτουργεί κουτσά στραβά με καλές διαθεσιμότητες. Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το θέμα γιατί στεναχωριέμαι πολύ και όσο μεγαλώνω δεν αντέχω. Η αισθηση μου είναι ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί. Μπορεί να κάνω λάθος.
Δεν παρακολουθείς το θέμα αλλά την οσμίζεσαι την κρατική λειτουργία. Μάλιστα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 06 Αύγ 2021, 11:19

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
06 Αύγ 2021, 11:16
Πασιφάη έγραψε:

Στην Αττική μένουν τέσσερα εκατομμύρια άτομα, στη Βόρεια Εύβοια εκατό φορές λιγότεροι.

Ξεπεράστε το.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 06 Αύγ 2021, 11:20

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
06 Αύγ 2021, 11:16
Πασιφάη έγραψε:

Όχι. Από Πάτρα είμαι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 06 Αύγ 2021, 11:20

BlastFromThePast έγραψε:
06 Αύγ 2021, 11:14
τεν τεν έγραψε:
nowhere έγραψε:
06 Αύγ 2021, 07:06
δλδ αν είχαμε καμιά εικοσαριά αεροπλάνα [απαυτά που πετάνε] για την περίπτωση που δεν λειτουργήσει η πρόληψη θα μας πιάναν τον τόπο
Και άλλα;
Εσείς δε λέτε ότι παντού στην ευρώπη και όχι μόνο τον πίνουν απ' τις πυρκαγιές; Οπότε ναι, και άλλα.

Το πρόβλημα ξεκινάει απ' το ότι είστε τρομεροί ξενολιγούρηδες και ότι νομίζετε πως έξω τα κάνουν όλα καλά και μακάρι να γίνει και η Ελλαδίτσα μας κάποτε σοβαρό κράτος.
Ενώ, προφανώς, έξω γράφουν τα δάση στ' @@ τους ακριβώς όσο κι εμείς. Καίγεται η Καλιφόρνια λέει, λες και θα δυσκολεύονταν οι ΗΠΑ να σηκώσουν 50 χιλιάδες καναντέρ στον αέρα και να ρίξουν το μισό Ειρηνικό στις φωτιές. Απλά στ' αρχίδια τους, προτιμάνε να τα κάνουν αεροπλανοφόρα και φοροαπαλλαγές.
Ο αλκοολισμός έχει δυσάρεστες συνέπειες.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών