Ούτε κορωνοιός.

Σύμπτωση, θα έλεγε κανείς.Καdy έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:05επι συριζα δεν υπηρξαν τετοιες πυρκαγιεςπατησιωτης έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 10:57Τα CL 215 δεν πετάνε τον περισσότερο καιρό και σίγουρα δεν μπορούν να πετάξουν με 45 βαθμούς Κελσίου.Είναι σαν τα κλιματιστικά που σου λένε εμείς μέχρι 40 βαθμούς δουλεύουμε,πιο πάνω δεν μπορούμε.
Θα αντικατασταθούν από τα νεότερα CL 515 αλλά και τα CL 415 θέλουν αναβάθμιση.'Εχω βάλει και αλλού λινκ για την είδηση αυτή.Εδώ θα την βάλω όπως εγράφη ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ από το αντισυστημικό αντιμνημονιακό κλπDefencenet και το αδερφακι του pronews που την επικρίνει ως αδιαφανή.
https://www.defencenet.gr/defencenet-tv ... -aeroskafi
Οι ίδιοι άνθρωποι που φωνάζουν γιατί δεν υπάρχουν πυροσβεστικά πριν ένα μήνα επέκριναν την παραγγελία τους αφού φυσικά επί 5 χρόνια οι αντισυστημικοί συριζανέλ δεν αγόρασαν τίποτα.
ποια έχουν μεγάλες διαθεσιμότητες,τα πετζετερ?
Έστειλαν μήνυμα εκκένωσης πανεπιστημίων και σε 20.000 υποψήφιους πανελλαδικών.Belisarius έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 10:52Ξέρω π.χ. ότι η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τα πάει καλά στις εκκενώσεις, έλαβα 112 (...)
Δεν είναι κακό πράγμα οι εκκενωσεις, τουναντίον, το θέμα είναι ότι μόνο αυτό κάνουν τα καθίκια, καμιά φωτιά δεν σβήνουν. Μόνο πανηγυρίζουν για τις εκκενωσειςCecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 10:54Εγώ προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο κράζετε την εκκένωση. Να τους αφήσουν να καουν ; Ρε σοβαρευτείτε ρε, μιλάμε για ανυπολόγιστες ζημιές σε επίπεδο περιβαλλοντικό και οικονομικό, θέλετε να θρηνήσουμε και θύματα;
Εσείς δε λέτε ότι παντού στην ευρώπη και όχι μόνο τον πίνουν απ' τις πυρκαγιές; Οπότε ναι, και άλλα.
Reality:under έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 23:32Στην Ιταλια,στη Σαρδηνια μονο καηκαν 200 χιλιαδες στρεμματα πριν μια εβδομαδα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 23:27Δεν είμαστε η μόνη χώρα που τα αντιμετωπίζει αυτά.
Και στην Τουρκία οι φωτιές μαίνονται εδώ και μέρες.
Στην Καλλιφόρνια το ίδιο κλπ κλπ
Τον προηγούμενο μήνα είχαμε πλημμύρες στις βόρειες χώρες.
Το πρόβλημα με τις φωτιές είναι ότι μια αβλεψία μπορεί να προκαλέσει τεράστια καταστροφή και ότι συγχρόνως αποτελεί έναυσμα για πραγματικούς εμπρησμούς, ώστε να προκληθεί χάος.
Και το κυριώτερο, όταν οι φωτιές σβήνουν, όταν τα νερά από τις πλημμύρες στεγνώνουν, είναι σαν να μην έγιναν ποτέ.
Πάλι τα ίδια και τα ίδια.
Ομως εκει δεν ειχαμε τοσα πολλα ταυτοχρονα μετωπα σε ολη τη χωρα ή εστω σε ολο τον νοτο.Οκ κλιματικη αλλαγη αλλα τοσα μετωπα σε ολη τη χωρα σχεδον μπορουν να ειναι τυχαια;
Δεν ξερω.Ισως και να ειναι αλλα δημιουργουν υποψιες.
Η εκκένωση είναι αναγκαία.Citroenakias έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:13Δεν είναι κακό πράγμα οι εκκενωσεις, τουναντίον, το θέμα είναι ότι μόνο αυτό κάνουν τα καθίκια, καμιά φωτιά δεν σβήνουν. Μόνο πανηγυρίζουν για τις εκκενωσειςCecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 10:54Εγώ προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο κράζετε την εκκένωση. Να τους αφήσουν να καουν ; Ρε σοβαρευτείτε ρε, μιλάμε για ανυπολόγιστες ζημιές σε επίπεδο περιβαλλοντικό και οικονομικό, θέλετε να θρηνήσουμε και θύματα;
Υποψιάζεσαι; Αθηναία θα ‘σαι.Πασιφάη έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:11Φίλοι από Βόρεια Ευβοια που κάηκαν τα σπίτια τους μας είπαν χθες, πως τους έχουν αφήσει στο έλεος και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κατάσβεση της Αττικής. Σήμερα, το ίδιο σκηνικό. Πονάει η ψυχή μου, οργίζομαι, θέλω να αρχίσω τα καντήλια. Σκοτίστηκα για τα κομματικά σκουπιδαριά και τις συμπεριφορές τους. Να σωθούν οι άνθρωποι και τα σπίτια τους, τα ζωντανά τους,οι ζωές τους. Υποψιάζομαι επιλεκτική αντιμετώπιση. Μακάρι να κάνω λάθος.
Δεν παρακολουθείς το θέμα αλλά την οσμίζεσαι την κρατική λειτουργία. Μάλιστα.Belisarius έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:07επίσης ο στόλος φαίνεται να λειτουργεί κουτσά στραβά με καλές διαθεσιμότητες. Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το θέμα γιατί στεναχωριέμαι πολύ και όσο μεγαλώνω δεν αντέχω. Η αισθηση μου είναι ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί. Μπορεί να κάνω λάθος.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:16Υποψιάζεσαι; Αθηναία θα ‘σαι.Πασιφάη έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:11Φίλοι από Βόρεια Ευβοια που κάηκαν τα σπίτια τους μας είπαν χθες, πως τους έχουν αφήσει στο έλεος και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κατάσβεση της Αττικής. Σήμερα, το ίδιο σκηνικό. Πονάει η ψυχή μου, οργίζομαι, θέλω να αρχίσω τα καντήλια. Σκοτίστηκα για τα κομματικά σκουπιδαριά και τις συμπεριφορές τους. Να σωθούν οι άνθρωποι και τα σπίτια τους, τα ζωντανά τους,οι ζωές τους. Υποψιάζομαι επιλεκτική αντιμετώπιση. Μακάρι να κάνω λάθος.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:16Υποψιάζεσαι; Αθηναία θα ‘σαι.Πασιφάη έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:11Φίλοι από Βόρεια Ευβοια που κάηκαν τα σπίτια τους μας είπαν χθες, πως τους έχουν αφήσει στο έλεος και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κατάσβεση της Αττικής. Σήμερα, το ίδιο σκηνικό. Πονάει η ψυχή μου, οργίζομαι, θέλω να αρχίσω τα καντήλια. Σκοτίστηκα για τα κομματικά σκουπιδαριά και τις συμπεριφορές τους. Να σωθούν οι άνθρωποι και τα σπίτια τους, τα ζωντανά τους,οι ζωές τους. Υποψιάζομαι επιλεκτική αντιμετώπιση. Μακάρι να κάνω λάθος.
Ο αλκοολισμός έχει δυσάρεστες συνέπειες.BlastFromThePast έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:14Εσείς δε λέτε ότι παντού στην ευρώπη και όχι μόνο τον πίνουν απ' τις πυρκαγιές; Οπότε ναι, και άλλα.
Το πρόβλημα ξεκινάει απ' το ότι είστε τρομεροί ξενολιγούρηδες και ότι νομίζετε πως έξω τα κάνουν όλα καλά και μακάρι να γίνει και η Ελλαδίτσα μας κάποτε σοβαρό κράτος.
Ενώ, προφανώς, έξω γράφουν τα δάση στ' @@ τους ακριβώς όσο κι εμείς. Καίγεται η Καλιφόρνια λέει, λες και θα δυσκολεύονταν οι ΗΠΑ να σηκώσουν 50 χιλιάδες καναντέρ στον αέρα και να ρίξουν το μισό Ειρηνικό στις φωτιές. Απλά στ' αρχίδια τους, προτιμάνε να τα κάνουν αεροπλανοφόρα και φοροαπαλλαγές.