Σε ο,τι και να έχω βρεθεί στην ζωή μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να χτυπήσω κάποιον που δεν φταίει. Πόσο μάλλον να το κάνω.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Otto Weininger
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λογικα γαυροι ηταν,ειδαν οπεν και αφηνιασαν
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πωωωω τι φρίκη, μόλις το άκουσα. Μακάρι να είναι καλά οι άνθρωποι.
- Otto Weininger
Ναι, μόνο που δεν είστε νουνεχης αναγνώστες επειδή απλά δεν τολμάτε να πάρετε θέση και μόνο κριτικαρετε αριστερά και δεξιά τους παντες.sys3x έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:06Και σε οποιονδήποτε άλλο νουνεχή αναγνώστη, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 01:57Σε ποιους ρε φίλε έχει γίνει περίγελως; Στο ετερόκλητο αριστερό ιερατείο των 3-4 φορουμιτων;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εσυ, αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει απλος κοσμος που εχει ξεφυγει λογω της καταστασης.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:07Σε ο,τι και να έχω βρεθεί στην ζωή μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να χτυπήσω κάποιον που δεν φταίει. Πόσο μάλλον να το κάνω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μαζί σου, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι άλλοι άνθρωποι βλέπουν να καταστρέφονται αυτή την στιγμή και δεν το αντέχουν, ενώ η κυβέρνηση αυτοθαυμάζεται.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:07Σε ο,τι και να έχω βρεθεί στην ζωή μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να χτυπήσω κάποιον που δεν φταίει. Πόσο μάλλον να το κάνω.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ναι ο κοσμος εξαγριωνεται οταν βλεπει πυροσβεστες να τρεχουν να σβησουν τη φωτιαNostalgia έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:09Εσυ, αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει απλος κοσμος που εχει ξεφυγει λογω της καταστασης.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:07Σε ο,τι και να έχω βρεθεί στην ζωή μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να χτυπήσω κάποιον που δεν φταίει. Πόσο μάλλον να το κάνω.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αφού αποδείχθηκε ότι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ, τι το συνεχίζεις;;;under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:10ναι ο κοσμος εξαγριωνεται οταν βλεπει πυροσβεστες να τρεχουν να σβησουν τη φωτιαNostalgia έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:09Εσυ, αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει απλος κοσμος που εχει ξεφυγει λογω της καταστασης.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:07
Σε ο,τι και να έχω βρεθεί στην ζωή μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να χτυπήσω κάποιον που δεν φταίει. Πόσο μάλλον να το κάνω.
Δεν την βλεπω καλα τη ρεπορτερ,πολυ αργουν να δωσουν ινφο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
ΝΔμποτακι ειναι μην το παιρνεις στα σοβαρα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Οι εαμοβουλγαροι επιτεθηκαν σε γυναικα
Καθολου παραξενο για αυτους
Καθολου παραξενο για αυτους
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τι θα έπρεπε να κάνουμε; να ασκούμε κριτική μόνον στους "δεξιούς" ή μόνον στους "αριστερούς";Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:09Ναι, μόνο που δεν είστε νουνεχης αναγνώστες επειδή απλά δεν τολμάτε να πάρετε θέση και μόνο κριτικαρετε αριστερά και δεξιά τους παντες.sys3x έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:06Και σε οποιονδήποτε άλλο νουνεχή αναγνώστη, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 01:57
Σε ποιους ρε φίλε έχει γίνει περίγελως; Στο ετερόκλητο αριστερό ιερατείο των 3-4 φορουμιτων;
Να υποστηρίζουμε πάση θυσία το ΚΚΕ πχ ότι κι αν κάνει και κυρίως ότι και να μην κάνει;
Τι;
Να προτείνουμε λύσεις ως ειδικοί στην πυρόσβεση ή την λοιμωξιολογία;
Και από που προκύπτει ότι δεν "παίρνουμε θέση" και κυρίως, ποιοι ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι είμαστε εμείς και ποιοι είστε εσείς στη τελική;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οι φωνες δεν ακουγονται απο πιτσιρικαδες παντως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20