Μπορεί να είναι ο φλούφλη. Είναι ο πούστης βαριά βιομηχανία αντικομμουνιστών μόνος του.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Λίνο Βεντούρα
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Μα δεν λέω για αεροπλάνα ρε παιδιά, για πυροσβεστικά οχήματα λέμε. Είναι 2 από το απόγευμα στο Πευκί και διάφοροι με κουβάδες και κλαδιά που σβήνουν υποτίθεται. Είπαν και για ένα πυροσβεστικό ότι κάηκε και από τα 2 το ένα λείπει γιατί πάει να γεμίσει
- Λίνο Βεντούρα
ναι, κι εγώ προσπάθησα να τα μετρήσω σήμερα μεσω ζάπινκ από κανάλι σε κανάλι. Δεν υπάρχει ελπίδα. Φαντάσου πόσο βλήμα πρέπει να 'ναι κάποιος που δηλώνει ρεπόρτερ και δεν μπορεί να λύσει τον γρίφο «πόσα πυροσβεστικά υπάρχουν στο χωριό», ή μάλλον δεν του περνάει καν απ' το μυαλό οτι θα έπρεπε να ενδιαφερθεί για την απάντηση.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
βασικά σε τι αποσκοπεί η παρουσία δημοσιογράφων στο μέτωπο;
Η δημοσιογράφος ήταν εκεί και τα έβλεπε. Είπε ότι είναι δύο. Δεν έχει και δρόμους για να κινηθούν πολλά οχήματα, είναι η αλήθεια. Είδα και τον κόσμο που έσβηνε με κλαδιά, μόνο μια μάνικα έπαιζε παιχνίδι το σπίτι γινόταν πυρανάλωμα. Δεν είχε νόημα αυτό που έκαναν, αλλά ήταν τυχεροί που δεν φυσούσε προς την πλευρά τους.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:52ναι, κι εγώ προσπάθησα να τα μετρήσω σήμερα μεσω ζάπινκ από κανάλι σε κανάλι. Δεν υπάρχει ελπίδα. Φαντάσου πόσο βλήμα πρέπει να 'ναι κάποιος που δηλώνει ρεπόρτερ και δεν μπορεί να λύσει τον γρίφο «πόσα πυροσβεστικά υπάρχουν στο χωριό», ή μάλλον δεν του περνάει καν απ' το μυαλό οτι θα έπρεπε να ενδιαφερθεί για την απάντηση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ισχύει. Επιβεβαιώνω επειδη περασα και είδα με τα μάτια μου. Και οι περισσότεροι ειναι και κνίτες και τους ξέρω (αλλά πάνε ακομμάτιστα, ως πολίτες).Nostalgia έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:59Και στον Παρκο Τριτση τα ιδια και τελικα περιπολουν πολιτες.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:28Εμ, όχι.
Σχεδόν 700 εστίες σε 72 ώρες, σε σύνολο 55 μετώπων.
Με τύπους να προσπαθούν να βάλουν φωτιές ακόμα και σε πάρκα, και να συλλαμβάνονται.
Με τύπους να παίρνουν σε ένα βράδυ 50 φορές την πυροσβεστική και να κάνουν φάρσες.
Μπούμπυ και φλούφη ελάτε, σας δίνω υλικό.
- Λίνο Βεντούρα
η δουλειά της είναι να μιλήσει με τον αρχιπύραρχο, ή ποιος στον πούτσο ήταν εκεί, και να π-άρει πληροφορίες για την κατάσταση επί τόπου, όχι να καυλαντίζει με τις φλόγες.
Εγώ δεν έχω καταλάβει* γιατί οι ρεπόρτερς δεν επιχειρούν οι ίδιοι να επικοινωνήσουν με την πυροσβεστική υπηρεσία αλλά ρωτάνε τους κατοίκους του κάθε χωριού, τι τους είπε η πυροσβεστική.
*Λέμε τώρα.
*Λέμε τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
φυσιολογικά η δουλειά τους θα τελείωνε σε 1 λεπτό,όσο θα κρατούσε και η απάντηση κάποιου υπευθύνου με την αντίστοιχη μετάδοσή της,πως να γεμίσουν όμως τόσες ώρες;
αυτήν πάντως την κατάσταση την τροφοδοτούν και οι τηλεθεατές που την επιλέγουν
αυτήν πάντως την κατάσταση την τροφοδοτούν και οι τηλεθεατές που την επιλέγουν
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Και τι ρε Στεργιε; Δεν έχει ο ξάδελφος σου μηχάνημα να παράγει λεφτά όπως έχει η Καρολίνα;stergiosbik έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:20Μπροστά σε όσα έχουν συμβεί δεν είναι τίποτα,αέρας.Karolina έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:18Κρίμα μεγάλο, χάθηκαν οι ψυχές 3000 ευρω!stergiosbik έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:17Υπάρχουν και οι παράπλευρες απώλειες.
Τέλη του μηνός είναι να κατέβω Αθήνα για την βάφτιση του παιδιού ενός ξαδέρφου.
Μόλις έμαθα ότι το μαγαζί που είχε κλείσει για το τραπέζι,κάπου στην Βαρυμπόμπη,κάηκε και έχασε τα χρήματα που είχε δώσει,3000 ευρώ.
Όπως και να 'χει όμως σου ρχεται ζόρι να χάσεις έτσι απλά 3 χιλιάρικα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Τέτοια ώρα κάνουν περιπολία βρε κουτό.vantono έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 02:06Ισχύει. Επιβεβαιώνω επειδη περασα και είδα με τα μάτια μου. Και οι περισσότεροι ειναι και κνίτες και τους ξέρω (αλλά πάνε ακομμάτιστα, ως πολίτες).Nostalgia έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:59Και στον Παρκο Τριτση τα ιδια και τελικα περιπολουν πολιτες.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:28
Εμ, όχι.
Σχεδόν 700 εστίες σε 72 ώρες, σε σύνολο 55 μετώπων.
Με τύπους να προσπαθούν να βάλουν φωτιές ακόμα και σε πάρκα, και να συλλαμβάνονται.
Με τύπους να παίρνουν σε ένα βράδυ 50 φορές την πυροσβεστική και να κάνουν φάρσες.
Μπούμπυ και φλούφη ελάτε, σας δίνω υλικό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 936 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20