Όχι. Τον αδικείς ή δεν τον διαβάζεις.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Για πες! Τον έχω καταλάβει λάθος;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Otto Weininger
Ο Καρπετόπουλος είναι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 02:20
Let them make the first mistake. We make the last move.
ναι, έχει μια αλλεργία σε χρήστες που στηρίζουν μονολιθικά κάποιο κόμμα ό,τι κι αν γίνει, αλλά δεν είναι από αυτούς που θα πουν τον άλλο φασίστα. Για την ακρίβεια είναι από τους λίγους που εκτιμά και το λέει συχνά την ελευθερία λόγου που υπάρχει στο παρόν φόρουμ. Μάλλον άλλοι τον έχουν χαρακτηρίσει φασίστα όταν διαφωνούν, από όσο θυμάμαι.
-
Ποια τηλεμετρία ρε τύπε. Εδώ ρωτούν την υπουργό τί πρόλαβαν και μετέφεραν από το Τατόι και η απάντηση της είναι ότι δε σας λέω ούτε τί ούτε που για λόγους ασφαλείας...sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:57Σώθηκες.nostromos έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:50Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 02:24
αυτό που λέω είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ούτε μισή φώτο με κάποια συγκεντρωμένη δύναμη στην Εύβοια. Πάνω από δύο πυροσβέστες μαζί δεν είδαμε, όπως γράφει και ο συμπχωρουμίτης παραπάνω. Πώς το εξηγείς; εσύ; Δεν μοιάζει εντελώς απίθανο και παράλογο;
ρώτα κανένα δημοσιογράφο ρε φίλε ...
Ο μόνος τρόπος να βγει ασφαλές συμπέρασμα για το που βρισκόταν τι είναι τα λογκς της τηλεμετρίας της υπηρεσίας, αν και εφόσον υπάρχει βέβαια , σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται και το βασικότερο, εάν λειτουργεί έτσι όπως πρέπει, δημόσια ελληνική υπηρεσία γαρ.
Ξέρουν να φυλάξουν τον κώλο τους. Θα σου πουν ότι για λόγους ασφαλείας δεν σου δείχνω στοιχεία από το επιχειρησιακό σχέδιο. Εδώ για τα αεροπλάνα και σου είπαν ότι γενικά πετούσαν χωρίς να σου δώσουν απλά τα ημέρίσια στοιχεία...
- Λίνο Βεντούρα
Μπράβο ρε μάγκα.nostromos έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:08Κυριακή απόγευμα στα Ελληνικά κάνανε ρίψεις 7 Κανανττέρ για 2 ώρες περίπου ...γύρω στις 9 το βράδυ τρέχαμε να σώσουμε το χωριό με επίγεια τμήματα της πυροσβεστικής...για τέτοια φωτιά μιλαμεST48410 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:59Πάντως σήμερα το μεσημέρι στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ από τη φωτιά στην Αρκαδία τα αεροσκάφη έκαναν ρίψεις το ένα μετά το άλλο (μέτρησα 4-5 σε λιγότερο από λεπτό, μπορεί να ήταν και παραπάνω) και ένα ελικόπτερο ανεφοδιαζόταν στον Λάδωνα και επιχειρούσε τοπικά. Να πω την αμαρτία μου σκέφτηκα για λίγο μήπως έγινε κάποια συνεννόηση να περάσουν όλα παρέλαση την ώρα του δελτίου.
Επιπλέον διαβάζω ότι έκανε ρίψεις και το ρωσικό θηρίο που ήρθε εχθές.
Πες μας πόση πυροσβεστική δύναμη υπήρχε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 11 Αύγ 2021, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ποιος το λέει; Εσύ; Που ζητάς από τους συντονιστές να πάρουν το 199 να ρωτήσουν;nostromos έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:45έχω πετύχε αρκετούς ι ρεζιλιδες στο φόρουμ ... είσαι σίγουρα μέσα στον αφροΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 10:59Πάμε λίγο να δούμε τις πηγές σου μετά από σύντομο googling που έκανες και χωρίς καμία άλλη γνώση από τον κύκλο σου.nostromos έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 00:57
https://www.fireservice.gr/documents/20 ... ed3d5359d5
https://www.ktpae.gr/erga/%CE%A8%CE%B7% ... %BD%CF%84/
https://www.sgeotopo.gr/images/anakoino ... _2020f.pdf
ειπαμε βλεπει ονλαιν ολα τα οχηματα ...
Πηγή 1η:Διαβούλευση με ημερομηνία στο 2017 για μελλοντική αγορά οχημάτων που άγνωστο αν έχει ακόμη υλοποιηθεί.
Πηγή 2η:Έχουμε αναφορά σε έργο μακέτα κατά πως φαίνεται. Ειδικά διαβάζοντας κάτι τέτοιαΗ άμεση μετάδοση έγκυρης πληροφόρησης προς τους πολίτες αναφορικά με την έναρξη μιας πυρκαγιάς και τα χαρακτηριστικά εξέλιξής της ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο υλικές ζημιές αλλά και ανθρώπινα θύματα
Η ενημέρωση, εκπαίδευση των πολιτών και εν γένει η δημιουργία αντιπυρικής «κουλτούρας» με σκοπό τη διαμόρφωση κοινωνικής περιβαλλοντικής συνείδησης για την αποτελεσματικότερη προστασία της ζωής και της περιουσίας.
Η ψηφιακή ειδοποίηση (μέσω sms, email και διαδικτυακής πύλης) του Πυροσβεστικού Σώματος από τους πολίτες πριν, κατά και μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς
Βρείτε μου έναν που να έστειλε email για έναρξη πυρκαγιάς...
Καλά για την εκπαίδευση της κουλτούρας και την πληροφόρηση ας το αφήσουμε. Έπρεπε να γραφτούν αυτές οι μαλακίες για να εγκριθεί το κονδύλι που μασούλησε κάποιος.
Πηγή 3η:Μιλάμε για κακής ποιότητας power point του Δεκέμβρη του 2020 που μάλλον αφορά ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα ή μελλοντική αγορά του και όσοι έχουν επαφή με τέτοιου είδους προγράμματα μπορούν επίσης να σε ενημερώσουν για το πώς δουλεύουν όλα αυτά...
Μην κάνεις απλά google search και copy paste χωρίς κριτική σκέψη ή τουλάχιστον επιβεβαίωση του πώς ακριβώς υπάρχουν στην πράξη. Και φυσικά δεν καλείς το 199 για αυτού του είδους τη συλλογή γνώσης...

Ρε μαλάκα, ηρέμησε λίγο. Βγες να πάρεις καθαρό αέρα αντί απλά να googlάρεις για στοιχεία και στο τέλος να βρίσκεις βλακείες...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:33Στα αρχίδια μας πως σε λένε φίλε, ένα κομματόσκυλο των μηδέν κόμμα εξήντα σε διατεταγμένη υπηρεσία είσαι, αυτό με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά σαν μέλος αυτής της κοινότητας και δεν συνεισφέρεις καθόλου θετικά στον διάλογο με το απόλυτα μονόπλευρο σπαμάρισμα και τις απέλπιδες προσπάθειες σου να κάνεις μονίμως το άσπρο μαύρο σε ότι έχει να κάνει με οποιαδήποτε γόνιμη κριτική απέναντι στην παρούσα κυβέρνηση.dtri2020 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 11:36
Αφιερωμένο στον συντονιστή ΟΥΤΙΣ ο οποίος σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο και κυρίως σε αυτό εδώ το νήμα έκανε υπερπροσπάθεια για να στηρίξει και να συμπαρασταθεί στο λουμπεναριό που γράφει και εδώ! Και επίσης για την υπερπροσπάθεια του να φιμώσει όσους επέκριναν αυτό το λουμπεναριό, και την χυδαίοτητα και την καφρίλα που αυτό εκπέμπει μέσα από αυτά που γράφει!
1. Δεν είμαι ο Σάκης Μπουμτζής
2. Δεν είμαι ο Στάθης.
3. Κατανοώ απόλυτα το ρίσκο του μόνιμου μπαν
Beria, enterprise-psi, Bazoomba, vatraxos
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ του αποκλεισμού χρηστών, είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου την οποία κάνεις κατάχρηση κάνοντας στείρα προπαγάνδα, όσο είσαι μέλος λοιπόν αυτής της κοινότητας και φέρεσαι σαν κομματόσκυλο μην διαμαρτύρεσαι όταν σε λέμε κομματόσκυλο, κομματόσκυλο. Αν αντέχεις το φτύσιμο στη μάπα κάτσε αν πάλι όχι τομπούλο, δεν θα λείψεις σε κανένα υγιές σκεπτόμενο μέλος της κοινότητας αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτά που λες για τον συγκεκεριμένο δεν συμβαδίζουν με τον γραπτό του λόγο! Π.χ. κάποιος ο οποίος υποτίθεται εκτιμά την ελευθερία του λόγου δεν χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις με συχνές αναφορές στα γεννητικά του όργανα, όπως κάνει ο συγκεκριμένος!ST48410 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:26ναι, έχει μια αλλεργία σε χρήστες που στηρίζουν μονολιθικά κάποιο κόμμα ό,τι κι αν γίνει, αλλά δεν είναι από αυτούς που θα πουν τον άλλο φασίστα. Για την ακρίβεια είναι από τους λίγους που εκτιμά και το λέει συχνά την ελευθερία λόγου που υπάρχει στο παρόν φόρουμ. Μάλλον άλλοι τον έχουν χαρακτηρίσει φασίστα όταν διαφωνούν, από όσο θυμάμαι.
Τώρα, στο θέμα της υποστήριξης ιδεών η πολιτικών σχηματισμών. Προσωπικά, δεν έκρυψα ποτέ ποιά είναι η πολιτική μου ιδεολογία! Αν και με ενοχλούν ορισμένοι χρήστες που έχουν διαφορετική ιδεολογία, κατανοώ πως πρέπει να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Ειδικά, όταν εκφράζονται με ήπιο και πολιτισμένο λόγο! Με βρίσκει εντελώς αντίθετο η χυδαιότητα και η καφρίλα! Και τις τελευταίες μέρες έχουμε χορτάσει και από τα δύο!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Έμπε μα νίγκα, δε ξέρω τι παίζει με τηλεμετρία στην ΠΥ > δε μιλάω. Ας μας πούνε αυτοί που γνωρίζουν τα τι τα πως και τα γιατί, με όλο αυτό που συμβαίνει οφείλουν νομίζω να δώσουν λόγο για την κατάσταση που βρισκόμαστε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:29Ποια τηλεμετρία ρε τύπε. Εδώ ρωτούν την υπουργό τί πρόλαβαν και μετέφεραν από το Τατόι και η απάντηση της είναι ότι δε σας λέω ούτε τί ούτε που για λόγους ασφαλείας...sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:57Σώθηκες.
Ο μόνος τρόπος να βγει ασφαλές συμπέρασμα για το που βρισκόταν τι είναι τα λογκς της τηλεμετρίας της υπηρεσίας, αν και εφόσον υπάρχει βέβαια , σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται και το βασικότερο, εάν λειτουργεί έτσι όπως πρέπει, δημόσια ελληνική υπηρεσία γαρ.
Ξέρουν να φυλάξουν τον κώλο τους. Θα σου πουν ότι για λόγους ασφαλείας δεν σου δείχνω στοιχεία από το επιχειρησιακό σχέδιο. Εδώ για τα αεροπλάνα και σου είπαν ότι γενικά πετούσαν χωρίς να σου δώσουν απλά τα ημέρίσια στοιχεία...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εδώ βλέπω σε real time 6-7 που πηγαίνουν προς Αρκαδία τώρα
https://www.flightradar24.com/simple?la ... =23.81&z=6
Βλέπω και ένα ελικόπτερο. Άραγε πόσα από τα εναέρια μέσα εμφανίζονται;
https://www.flightradar24.com/simple?la ... =23.81&z=6
Βλέπω και ένα ελικόπτερο. Άραγε πόσα από τα εναέρια μέσα εμφανίζονται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 11 Αύγ 2021, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Έως τώρα έχει δώσει συνέντευξη τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, η υπουργός Πολιστιμού και έχει βγάλει κάτι ξέμπαρκα διαγγέλματα ο Πρωθυπουργός. Είδες εσύ κανέναν τους να λογοδοτεί ή να καλεί κάποιον να λογοδοτήσει;sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:42Έμπε μα νίγκα, δε ξέρω τι παίζει με τηλεμετρία στην ΠΥ > δε μιλάω. Ας μας πούνε αυτοί που γνωρίζουν τα τι τα πως και τα γιατί, με όλο αυτό που συμβαίνει οφείλουν νομίζω να δώσουν λόγο για την κατάσταση που βρισκόμαστε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:29Ποια τηλεμετρία ρε τύπε. Εδώ ρωτούν την υπουργό τί πρόλαβαν και μετέφεραν από το Τατόι και η απάντηση της είναι ότι δε σας λέω ούτε τί ούτε που για λόγους ασφαλείας...sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:57
Σώθηκες.
Μία παραίτηση πήγε να γίνει γιατί τσακώθηκαν κάτι στρατηγοί και την πήραν πίσω...
Δεν είναι καθόλου καφρίλα να λες τα κομματόσκυλα κομματόσκυλα, εάν σε ενοχλεί ο μη πολιτικά ορθός λόγος είναι άλλο θέμα το οποίο προσωπικά ξες που το έχω γραμμένο. Ξανά λοιπόν, θες να κάνεις την έμμισθη προπαγάνδα σου στην κοινότητα μας και την κάνεις, δεν σε εμπόδισε κανείς όπως δεν με εμπόδισε κανείς, μέχρι στιγμής, να ασκήσω την δική μου κριτική, με τον δικό μου τρόπο σε αυτό που κάνεις το οποίον σημειωτέον το θεωρώ ότι πιο χυδαίο και μία από τις σοβαρότερες αιτίες της σημερινής συλλογικής μας κατάντιας, όπως καταλαβαίνεις απλά δεν τα ωραιοποιώ. Παρόλα αυτά βέβαια δεν είπα τίποτε ούτε για μάνα σου ούτε για τον πατέρα σου, σκουπίδι.dtri2020 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:37Αυτά που λες για τον συγκεκεριμένο δεν συμβαδίζουν με τον γραπτό του λόγο! Π.χ. κάποιος ο οποίος υποτίθεται εκτιμά την ελευθερία του λόγου δεν χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις με συχνές αναφορές στα γεννητικά του όργανα, όπως κάνει ο συγκεκριμένος!ST48410 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:26ναι, έχει μια αλλεργία σε χρήστες που στηρίζουν μονολιθικά κάποιο κόμμα ό,τι κι αν γίνει, αλλά δεν είναι από αυτούς που θα πουν τον άλλο φασίστα. Για την ακρίβεια είναι από τους λίγους που εκτιμά και το λέει συχνά την ελευθερία λόγου που υπάρχει στο παρόν φόρουμ. Μάλλον άλλοι τον έχουν χαρακτηρίσει φασίστα όταν διαφωνούν, από όσο θυμάμαι.
Τώρα, στο θέμα της υποστήριξης ιδεών η πολιτικών σχηματισμών. Προσωπικά, δεν έκρυψα ποτέ ποιά είναι η πολιτική μου ιδεολογία! Αν και με ενοχλούν ορισμένοι χρήστες που έχουν διαφορετική ιδεολογία, κατανοώ πως πρέπει να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Ειδικά, όταν εκφράζονται με ήπιο και πολιτισμένο λόγο! Με βρίσκει εντελώς αντίθετο η χυδαιότητα και η καφρίλα! Και τις τελευταίες μέρες έχουμε χορτάσει και από τα δύο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 11 Αύγ 2021, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Ναι εδω η Μενδωνη δεν παραιτηθηκε με την ιστορια του Λιγναδη και θα παραιτηθει για 2 κοντεϊνερ που καηκαν και κανεις δεν ηξερε τι ειχαν μεσα...
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:48Έως τώρα έχει δώσει συνέντευξη τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, η υπουργός Πολιστιμού και έχει βγάλει κάτι ξέμπαρκα διαγγέλματα ο Πρωθυπουργός. Είδες εσύ κανέναν τους να λογοδοτεί ή να καλεί κάποιον να λογοδοτήσει;sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:42Έμπε μα νίγκα, δε ξέρω τι παίζει με τηλεμετρία στην ΠΥ > δε μιλάω. Ας μας πούνε αυτοί που γνωρίζουν τα τι τα πως και τα γιατί, με όλο αυτό που συμβαίνει οφείλουν νομίζω να δώσουν λόγο για την κατάσταση που βρισκόμαστε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:29
Ποια τηλεμετρία ρε τύπε. Εδώ ρωτούν την υπουργό τί πρόλαβαν και μετέφεραν από το Τατόι και η απάντηση της είναι ότι δε σας λέω ούτε τί ούτε που για λόγους ασφαλείας...
Μία παραίτηση πήγε να γίνει γιατί τσακώθηκαν κάτι στρατηγοί και την πήραν πίσω...
ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20