στα διαλείμματα της κολύμβησης να κάνεις διατάσεις, όχι αναφορέςΚαραμελίτσα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:43Γιατί ρε συ; Έχω θήκη μπράτσου αδιάβροχη, γιατί να μην το χρησιμοποιώ στα διαλείμματα της κολύμβησης;
Υπάρχει κινητό ...
Re: Υπάρχει κινητό ...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Και εγώ έχω σχεδόν ράστα αλλά είμαι πατριαρχικός
- Dwarven Blacksmith
- Καραμελίτσα
Ένα πράγμα που θα ήθελα πολύ να κάνω είναι αυτό

Αλλά οι προφυλάξεις που πρέπει να πάρω είναι πολλές και κάπως θα συμβεί η στραβή.

Αλλά οι προφυλάξεις που πρέπει να πάρω είναι πολλές και κάπως θα συμβεί η στραβή.
Z
Πώς είναι το σχεδόν ράστα, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν βουλιάξεις, θα το κρατάς μέχρι τελευταία στιγμή πάνω από το νερό, όπως κρατούσε ο Σμίγκολ το δαχτυλίδι.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 20:21Ένα πράγμα που θα ήθελα πολύ να κάνω είναι αυτό
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢

Μπορεί να είναι Χετταίος τύπε
- Καραμελίτσα
Όπως ανέφερε ήδη η σες, υπάρχουν πουγκιά με κορδονάκι που χώνεις μέσα την συσκευή και το δουλεύεις κανονικά.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:21Βρίσκω ανθεκτικά στο νερό, αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για γλυκό νερό και αν αντέχουν στο αλάτι.
Ξέρει κανείς;
Έχω χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο πριν αρκετά χρόνια για βιντεοσκόπηση, δεν ξέρω πόσα μέτρα αντέχουν, εγώ έκανα μερικά μακροβούτια με μάσκα και τράβηξα μερικά γαμάτα βιντεάκια στις παραλίες του αν. Πηλίου. Φαίνεται ότι θολώνει εύκολα το πλαστικό, ίσως αυτό να χρειαστεί να προσέξεις λιγάκι αλλά κατά τα άλλα κάνει για αυτήν την δλειά, και το τατς δούλευε άψογα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σοβαρά τώρα, που τα βρίσκεις - θυμάσαι όλα αυτά ρε.
.
.
- Καραμελίτσα
Τα έχω δει, αλλά θα προτιμούσα να έχει και μια αντοχή το κινητό από μόνο του. Αν το χω καθημερινή χρήση, θα γίνει σίγουρα στραβή.sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 20:55Όπως ανέφερε ήδη η σες, υπάρχουν πουγκιά με κορδονάκι που χώνεις μέσα την συσκευή και το δουλεύεις κανονικά.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:21Βρίσκω ανθεκτικά στο νερό, αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για γλυκό νερό και αν αντέχουν στο αλάτι.
Ξέρει κανείς;
Έχω χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο πριν αρκετά χρόνια για βιντεοσκόπηση, δεν ξέρω πόσα μέτρα αντέχουν, εγώ έκανα μερικά μακροβούτια με μάσκα και τράβηξα μερικά γαμάτα βιντεάκια στις παραλίες του αν. Πηλίου. Φαίνεται ότι θολώνει εύκολα το πλαστικό, ίσως αυτό να χρειαστεί να προσέξεις λιγάκι αλλά κατά τα άλλα κάνει για αυτήν την δλειά, και το τατς δούλευε άψογα.
Ένα σχετικά ανθεκτικό μαζί με πουγκί είναι καλή λύση, αυτό το κτήνος το κατ φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Z
Κι όμως, αν πάρει το σωστό σακούλι - πουγκί το τατς δουλεύει άψογα τόσο μέσα όσο και όξω από το νερό και το κινητό δεν παθαίνει απολύτως τίποτα.ST48410 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:24Γενικά δεν τους αρέσει το αλάτι. Επίσης πέρα του να μην παθαίνει ζημιά το κινητό (ίσως να υπάρχει κάποια θήκη που να το εξασφαλίζει καλύτερα) θα έχεις πρόβλημα να το χειριστείς με βρεμένα δάκτυλα. Δεν γίνεται σκρολ αν στάζουν τα δάκτυλα νερόΚαραμελίτσα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:21Βρίσκω ανθεκτικά στο νερό, αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για γλυκό νερό και αν αντέχουν στο αλάτι.
Ξέρει κανείς;
.
.
Γιατί να τα κάνει όλα αυτά όμως;sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 21:30Κι όμως, αν πάρει το σωστό σακούλι - πουγκί το τατς δουλεύει άψογα τόσο μέσα όσο και όξω από το νερό και το κινητό δεν παθαίνει απολύτως τίποτα.ST48410 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:24Γενικά δεν τους αρέσει το αλάτι. Επίσης πέρα του να μην παθαίνει ζημιά το κινητό (ίσως να υπάρχει κάποια θήκη που να το εξασφαλίζει καλύτερα) θα έχεις πρόβλημα να το χειριστείς με βρεμένα δάκτυλα. Δεν γίνεται σκρολ αν στάζουν τα δάκτυλα νερόΚαραμελίτσα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:21Βρίσκω ανθεκτικά στο νερό, αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για γλυκό νερό και αν αντέχουν στο αλάτι.
Ξέρει κανείς;
- Καραμελίτσα
Γιατί θέλει να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ ακόμα και στη θάλασσα. Εϊναι εξαρτημένη, οκ;
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 456 Απαντήσεις
- 11856 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Μαρ 2025, 20:24
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 14:47
-
-
Νέα δημοσίευση Απεγκατέστησα τελείως από το κινητό...
από Allah » 06 Αύγ 2024, 17:23 » σε Πληροφορική - 38 Απαντήσεις
- 1492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
27 Αύγ 2024, 05:54
-