Έλα ντε! Ποιος ξέρει;
Ίσως το γεγονός ότι ο Μπάμπης την ρίχνει πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και την ξεκωλιαζει ενω αυτή ουρλιάζει «ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΓΑΜΑ ΜΕ ΚΤΗΝΟΣ!!! ΝΑΙ!!!».
Ή μπορεί το ότι είναι γονατισμένη μπροστά του και την έχει μπουκώσει με πέος ενώ κοντεύει να πνιγεί;
Δεν ξέρω, ίσως κάποιος να παρεξηγιόταν με κάτι τέτοια και να πίστευε, για οποιονδήποτε ακατανόητο λόγο, πως ειναι σε «κατώτερη» θέση από τον Μπάμπη.
Σίγουρα κάποιος ρατσιστής και μισογύνης θα ήταν περισσότερο επιρρεπής, βέβαια.
Ξύπνα, μαλάκα!
Εισαι ένας θρησκόληπτος που αυτομαστιγώνεται για να γλυτωσει από την αμαρτία όταν σκέφτεσαι «δεν θα έπρεπε να θέλω να είμαι ο μοναδικός», «είναι λάθος, έτσι λένε οι γραφές!» Μόνο που εδώ η αμαρτία σου είναι η πραγματική η φύση σου. Και η θρησκεία σου είναι γραμμένη από έναν υπεργαμήκλα, που ψάχνει ηλίθιους για να γαμησει τις γυναίκες τους, και από κερατάδες που προσπαθούν να εξιλεώσουν την αθλιότητα τους.
Το γαμησι είναι η πιο ενδόμυχη οικειότητα που μπορείς να αναπτύξεις με την γυναίκα σου. Αν την μοιράζεται με άλλους τότε δεν υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα στην σχέση σου, είσαι απλά ένας από τους πολλούς. Και μάλιστα ο πιο μαλάκας, αφού ο παραδίπλα την ρίχνει απλά έναν πούτσο και φεύγει.
Το γαμήσι είναι η γενετήσια ορμή, έτσι δημιουργείς απογόνους δικούς σου. Όχι τους απογόνους των αλλονών. Αυτή είναι η φύση σου, να φτιάξεις εσυ τους δικούς σου απογόνους και όχι ο ανταγωνιστής σου. Και αυτό προστατεύεις.