Ο καλυτερος τροπος να προβλεπεις το μελλον ειναι να το σχεδιαζεις λεει ενα παλιο ρητο απο το X Files.
.
Ναι, όμως όταν προειδοποιείς για κάποιον κίνδυνο, δεν σημαίνει ότι τον σχεδιάζεις. Αλλιώς όσοι ας πούμε λένε ότι τα εμβόλια θα μειώσουν τον πληθυσμό, είναι οι ίδιοι που τα δημιούργησαν.
Πολλά χρόνια...πάρα πολλά.Αρίστος έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:32Η μειωση του πληθυσμου για να μην τους παρουν χαμπαρι (αν χρησιμοποιουσαν ενα τροπο) πρεπει να γινει με πολλους διαφορετικους καθως και με πολυεπιπεδες κρισεις που δηθεν προεκυψαν τυχαια.
Ενας τροπος πιχι που δεν επιδεχεται εμφισβητησης ειναι οτι επιδιωκουν την υπογεννητικοτητα με:
α) προωθηση ομοφυλοφιλιας
β) προωθηση πορνογραφιας στο διαδικτυο
γ) επιθεση στα παραδοσιακα σεξουαλικα φυλα και γελοιοποιηση της παραδοσιακης οικογενειας (Βλεπε σιριαλ, Χολυγουντ κλπ)
δ) προωθηση φεμινισμου και αμφισβητηση του πατριαρχικου ρολου του αντρα ωστε να καταρρευσει η οικογενεια
ε) προωθηση αμβλωσεων
.
Αυτά θα μπορούσε να τα εκλάβει κανείς ως φυσικούς μηχανισμούς, που προκύπτουν από τον υπερπληθυσμό ενός οποιουδήποτε είδους.Αρίστος έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:32
γ) επιθεση στα παραδοσιακα σεξουαλικα φυλα και γελοιοποιηση της παραδοσιακης οικογενειας (Βλεπε σιριαλ, Χολυγουντ κλπ)
δ) προωθηση φεμινισμου και αμφισβητηση του πατριαρχικου ρολου του αντρα ωστε να καταρρευσει η οικογενεια
ε) προωθηση αμβλωσεων
Σε λίγα χρόνια από τώρα η κρίσιμη μάζα της απαιτούμενης εργασίας για να συνεχίζει να τρέχει το σύστημα θα διεκπεραιώνεται από έναν συνδυασμό αυτόνομου υλικολογισμικού.Λοξίας έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:33Μια χαρά μας ελέγχουν και σήμερα.
Σου δίνουν μία φέτα ψωμί την ημέρα και έτσι πας την άλλη ημέρα να πάρεις τη επόμενη φέτα.
(δεν σου δίνουν μιαή φέτα, διότι θα ψοφήσεις αλλά ούτε και μιάμιση φέτα, διότι μπορεί και να μην πας την άλλη ημέρα...)
Γιατί να θέλουν να τους ελέγξουν πέραν από το σημείο που τους ελέγχουν σήμερα;
Από που θα φέρουν "τους άλλους τύπους";
Ποιος εγγυάται ότι οι "άλλοι τύποι¨θα είναι εύκολα ελέγξιμοι;
Τρια νέα ερωτήματα στην νέα σου απάντηση...
Τελικά, δεν έχεις τελική απάντηση, έτσι;
Τα πράγματα έτσι και αλλιώς γίνονται από μόνα τους και είναι χαοτικά όσο και να προσπαθούμε να τα οργανώσουμε.AlienWay έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:45Αυτά θα μπορούσε να τα εκλάβει κανείς ως φυσικούς μηχανισμούς, που προκύπτουν από τον υπερπληθυσμό ενός οποιουδήποτε είδους.Αρίστος έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:32
ε) προωθηση αμβλωσεων
Βλέπε "σύμπαν 25".
Αν σου αρέσουν οι εναλλακτικές θεωρίες, μην κολλάς μόνο στη συνωμοσιολογία. Μερικά πράγματα μπορεί να γίνονται και "από μόνα τους".
AlienWay έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:45Αυτά θα μπορούσε να τα εκλάβει κανείς ως φυσικούς μηχανισμούς, που προκύπτουν από τον υπερπληθυσμό ενός οποιουδήποτε είδους.Αρίστος έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:32
ε) προωθηση αμβλωσεων
Βλέπε "σύμπαν 25".
Αν σου αρέσουν οι εναλλακτικές θεωρίες, μην κολλάς μόνο στη συνωμοσιολογία. Μερικά πράγματα μπορεί να γίνονται και "από μόνα τους".
Εννοείται. Τι "συγκεκριμένα εγώ"; Εμένα η θέση μου είναι ότι υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα από τις ελίτ. Τα οποία επίσης αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.sys3x έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:49Τα πράγματα έτσι και αλλιώς γίνονται από μόνα τους και είναι χαοτικά όσο και να προσπαθούμε να τα οργανώσουμε.AlienWay έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:45Αυτά θα μπορούσε να τα εκλάβει κανείς ως φυσικούς μηχανισμούς, που προκύπτουν από τον υπερπληθυσμό ενός οποιουδήποτε είδους.Αρίστος έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:32
ε) προωθηση αμβλωσεων
Βλέπε "σύμπαν 25".
Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό και το βγάλαμε από την μέση, αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να καταλάβεις εσύ, συγκεκριμένα εσύ, είναι ότι όταν βλέπεις ένα κουτάκι κόα κόλα σε μια ταινία, σε οποιοδήποτε σημείο του καρέ, δεν, επαναλαμβάνω, δεν μπήκε εκεί τυχαία.
Αυτή την παπαριά σκέφτηκες πολύ γιά να την πείς; Θεωρείς ότι η πιθανότητα να πάθεις θρόμβωση είναι σαν το ζάρι;Αρίστος έγραψε: ↑31 Αύγ 2021, 08:48Συμπεραινουμε λοιπον οτι οι θανατοι και οι παρενεργειες απο τα εμβολια πολλαπλασιαζονται επι ν.
Οπου ν, ο αριθμος των διαδοχικων εμβολιασμων που θα επιβαλλουν.
Αν πιχι ενας υγιης 25ρης κανει σε διαστημα 3 χρονων 6 εμβολια, οι πιθανοτητες να παθει μυοκαρδιτιδα η θρομβωση η να πεθανει πολλαπλασιαζονται επι 6. Και δεν αναφερομαι στις μακροπροθεσμες παρενεργειες αλλα μονο στις γνωστες αμεσες.
Και εφοσον το γνωριζουν αυτο οι κυβερνησεις και οι ειδικοι αλλα επιμενουν τοτε ειναι για δικαστηρια.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:56Αυτή την παπαριά σκέφτηκες πολύ γιά να την πείς; Θεωρείς ότι η πιθανότητα να πάθεις θρόμβωση είναι σαν το ζάρι;Αρίστος έγραψε: ↑31 Αύγ 2021, 08:48Συμπεραινουμε λοιπον οτι οι θανατοι και οι παρενεργειες απο τα εμβολια πολλαπλασιαζονται επι ν.
Αν πιχι ενας υγιης 25ρης κανει σε διαστημα 3 χρονων 6 εμβολια, οι πιθανοτητες να παθει μυοκαρδιτιδα η θρομβωση η να πεθανει πολλαπλασιαζονται επι 6. Και δεν αναφερομαι στις μακροπροθεσμες παρενεργειες αλλα μονο στις γνωστες αμεσες.
Και εφοσον το γνωριζουν αυτο οι κυβερνησεις και οι ειδικοι αλλα επιμενουν τοτε ειναι για δικαστηρια.
Το ότι υπάρχουν σχέδια είναι αδιαμφισβήτητο, το κατά πόσο πετυχαίνουν - θα πετύχουν είναι αμφίβολο (σου έχω εξηγήσει ήδη μερικούς λόγους) και κυρίως ποια ακριβώς είναι τα σχέδια αυτά.AlienWay έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:54Εννοείται. Τι "συγκεκριμένα εγώ"; Εμένα η θέση μου είναι ότι υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα από τις ελίτ. Τα οποία επίσης αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.sys3x έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:49Τα πράγματα έτσι και αλλιώς γίνονται από μόνα τους και είναι χαοτικά όσο και να προσπαθούμε να τα οργανώσουμε.AlienWay έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:45
Αυτά θα μπορούσε να τα εκλάβει κανείς ως φυσικούς μηχανισμούς, που προκύπτουν από τον υπερπληθυσμό ενός οποιουδήποτε είδους.
Βλέπε "σύμπαν 25".
Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό και το βγάλαμε από την μέση, αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να καταλάβεις εσύ, συγκεκριμένα εσύ, είναι ότι όταν βλέπεις ένα κουτάκι κόα κόλα σε μια ταινία, σε οποιοδήποτε σημείο του καρέ, δεν, επαναλαμβάνω, δεν μπήκε εκεί τυχαία.
Από αυτή τη διαπίστωση μέχρι να φτάσουμε στο παραμύθι με τον κακό δράκο που όλα τα σχεδιάζει και όλα θέλει να τα έχει υπό τον έλεγχό του, μεσολαβεί κάποια απόστασις.
Ποιός σου το είπε αυτό; Οσες και να είναι οι παρενέργειες * ποιός σου είπε ότι είναι σαν το ζάρι και δεν εξαρτώνται από προδιάθεση εκείνου που τις έπαθε; Π.χ. πόσοι ακούσθηκαν παγκοσμίως να έχουν πάθει θρόμβωση με την ΔΕΥΤΕΡΗ δόση τής Astra - Zeneca;Αρίστος έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 17:02Το εμβολιο εχει χ παρενεργειες, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σε χτυπησει στη θρομβωση, εχει δεκαδες αλλες δυνατοτητες να σου κανει ζημια. Συνεπως καθε φορα που το κανεις ολες αυτες οι πιθανοτητες ανανεωνονται.Leporello έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 16:56Αυτή την παπαριά σκέφτηκες πολύ γιά να την πείς; Θεωρείς ότι η πιθανότητα να πάθεις θρόμβωση είναι σαν το ζάρι;Αρίστος έγραψε: ↑31 Αύγ 2021, 08:48Συμπεραινουμε λοιπον οτι οι θανατοι και οι παρενεργειες απο τα εμβολια πολλαπλασιαζονται επι ν.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: ↑06 Σεπ 2021, 17:09Ποιός σου το είπε αυτό; Οσες και να είναι οι παρενέργειες * ποιός σου είπε ότι είναι σαν το ζάρι και δεν εξαρτώνται από προδιάθεση εκείνου που τις έπαθε; Π.χ. πόσοι ακούσθηκαν παγκοσμίως να έχουν πάθει θρόμβωση με την ΔΕΥΤΕΡΗ δόση τής Astra - Zeneca;
*: Η αγαπημένη μου παρενέργεια είναι το βρίσιμο (verbal abuse) που μας έφερες κάποτε.