Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Σεπ 2021, 20:58

4 Σεπ 2021
Σε αναστολή ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα στο χώρο της νευροχειρουργικής!

Εικόνα

Μεταξύ άλλων σπουδαίων Επιστημόνων, εκδιώκεται από την κυβέρνηση ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της νευροχειρουργικής, ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, παιδί υπερπολύτεκνης οικογένειας, ο οποίος μέχρι τις 31/08 υπηρετούσε στο «Βοστάνειο Γενικὸ Νοσοκομείο Μυτιλήνης». Υποκλινόμαστε στη λεβεντιά του!

Δημοσιογράφος: Τι πρέπει να διαθέτει κανείς για να μπει σε ένα χειρουργείο για να χειρουργήσει έναν εγκέφαλο και να πρωτοπορήσει ταυτοχρόνως, που σημαίνει ενδεχομένως ότι το ρίσκο είναι μεγαλύτερο;
Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης: Πρώτα απ’ όλα πρέπει να έχει Πίστη στο Θεό!
Δημοσιογράφος: Τον επικαλείσθε εσείς όταν μπαίνετε στο χειρουργείο;
Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης: Συχνά, πολύ συχνά! Και μάλιστα στις δυσκολίες θεωρώ ότι η εσωτερική προσευχή βοηθάει στην ηρεμία και στην υπερπήδηση των εμποδίων!


https://www.triklopodia.gr/%cf%83%ce%b5 ... %bc%ce%b1/

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2021
Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης.

Εικόνα
Νευροχειρούργος στο νοσοκομείο Μυτιλήνης σε αναστολή από 1/9.

Πραγματοποίησε την πρώτη επέμβαση bypass εγκεφάλου σε δημόσιο νοσοκομείο της Ελλάδας. Σύμφωνα με... γνωστή μας νοσηλεύτρια, κάθεται στο παγκάκι έξω από το νοσοκομείο και βλέπει εξετάσεις ασθενών ενώ είναι σε αναστολή...
Αυτή είναι η κατάντια μας...

Αποσπάσματα από την ομιλία του:
«Όπου υπάρχει απολυτότητα, υποχωρεί η επιστημονικότητα. Στην Ιατρική τίποτα δεν είναι απόλυτο. Το ενδεδειγμένο σήμερα αύριο μπορεί να αντενδείκνυται. Αμφιβάλλω για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού γιατί διακρίνω μια εμμονή σε απόλυτο βαθμό για την ασφάλεια του εμβολίου, τη στιγμή που καταγράφουμε σοβαρές παρενέργειες, κάποιες φορές και μοιραίες.
Σπάνιες; Μπορεί και να συμφωνήσω.
Όχι όμως ανύπαρκτες. Χωρίς σοβαρή καταγραφή παρενεργειών ποτέ δεν θα μάθουμε την επιστημονική αλήθεια. Μετά από αυτό το νόμο αμφιβάλλω περισσότερο από ποτέ για την αγνότητα των προθέσεων τους. Για όλους αυτούς τους λόγους αμφιβάλλουμε όχι για την αξία του εμβολίου που ως όπλο το χρειαζόμαστε στη φαρέτρα μας αλλά για την ουσία του υποχρεωτικού εμβολιασμού και όσο αμφιβάλλουμε θα είμαστε σφόδρα ενάντιοι στην απολυτότητα η οποία δεν έχει επιστημονική βάση εν γένει.
Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση αλλά η βεβαιότητα είναι μια παράλογη κατάσταση.
Εμείς θα πορευτούμε με γνώμονα τη λογική, την ελεύθερη βούληση και την προσφορά μας στο συνάνθρωπο.
Μπορεί τώρα να μας απαγορεύεται να προσφέρουμε τις ιατρικές μας υπηρεσίες. Παρέχουμε όμως με τη στάση μας σε κάποιους τροφή για χλευασμό και σε κάποιους τροφή για προβληματισμό. Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε ίχνος από το δικαίωμά μας να αμφιβάλλουμε, να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε με ελεύθερη βούληση.
Η ελεύθερη βούληση είναι δώρο του Δημιουργού και δεν το πετάμε στη λάσπη για κανέναν, όσο ισχυρός και αν είναι».
https://www.lesvosnews.net/articles/fre ... pairamidis

Άβαταρ μέλους
Leporello
Δημοσιεύσεις: 14049
Εγγραφή: 07 Αύγ 2018, 19:09
Phorum.gr user: Leporello

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 14 Σεπ 2021, 21:28

Αρίστος έγραψε:
09 Σεπ 2021, 14:17
Leporello έγραψε:
09 Σεπ 2021, 07:54
Αρίστος έγραψε:
09 Σεπ 2021, 06:05
Μπραβο του που το παραδεχθηκε και μαλιστα λεγοντας πως πλεον το επιβεβαιωσε και ο ιδιος απο δευτερο νοσηλευτη, μακαρι να δουμε και απο την αλλη πλευρα τετοιες συμπεριφορες.

Επειδη ομως βλεπουμε μονο λογοκρισια και τρομοκρατια εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος σε οτι και να ισχυριζονται τα καθεστωτικα μεσα.
Το ότι η σπειρονεφροπάθεια είναι μέσα στις επίσημες παρενέργειες των εμβολίων το διόρθωσε, ή όχι; Και εν πάσει περιπτώσει, ο εν λόγω είναι άρχοντας του ψεύδους, σαν εσένα. Το ότι παραδέχθηκε ένα, δεν λέει τίποτα.

Και τελικά, λέει ότι κάποια διασώστρια πέθανε την ημέρα που εμβολιάσθηκε. Υπάρχει τέτοιο πρόσωπο;
α) Η δικη σου πλευρα ουτε την περιπτωση που κατηγγειλε ο Βλαχογιαννοπουλος εχει παραδεχτει. Ουτε καποιον εδω μεσα εχω δει να θεωρει οτι ηταν απαραδεκτη η φιμωση που επιχειρησε ο Κικιλιας.

β) Εξηγει οτι η νοσηλευτρια που πεθανε ηταν το ιδιο προσωπο με αυτη που ανεφερε, ξαναδιαβασε τι γραφει.

γ) Τρεις νέες παρενέργειες που αναφέρθηκαν από μικρό αριθμό ατόμων μετά τον εμβολιασμό τους με σκευάσματα των Pfizer και Moderna κατά της COVID-19, ερευνώνται προκειμένου να εκτιμηθεί εάν μπορεί όντως να σχετίζονται με τα δύο mRNA σκευάσματα, ανέφερε η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή φαρμάκων.

Οι τρεις παρενέργειες που, σύμφωνα με τη ρυθμιστική αρχή, καταγράφηκαν και μελετώνται από την επιτροπή ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), είναι:

πολύμορφο ερύθημα, μια μορφή αλλεργικής δερματικής αντίδρασης,
σπειραματονεφρίτιδα ή φλεγμονή των νεφρών και
νεφρικό σύνδρομο, μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από μεγάλες απώλειες πρωτεϊνών στα ούρα.

Ούτε η Pfizer - μακράν ο μεγαλύτερος προμηθευτής εμβολίων COVID-19 στην Ευρωπαϊκή Ένωση - ούτε η Moderna απάντησαν αμέσως στο αίτημα του Reuters για σχόλιο.

https://www.efsyn.gr/epistimi/iatrika-t ... tazei-i-ee



Oποτε για τη σπειραματονεφριτιδα κοιταξε να παραδεχτεις εσυ οτι επεσες εξω.
Ωραία, λέει ότι εξεταζόταν. Εκτοτε, έγινε κάτι; Από που το κατάλαβε ο διδάκτορας ότι περιλήφθηκε στον επίσημο κατάλογο με τις παρενέργειες;
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 38768
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 15 Σεπ 2021, 04:50

Ο διδακτορας εχει απαντησει και σε αυτο στις δημοσιευσεις του που σου ανεβασα αλλα για δευτερη φορα με θες χαμαλη.



ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Ε.Μ.Α για να κρίνει αν υπάρχει αληθινό πρόβλημα ή όχι, λέει ότι χρειάζεται περισσότερα στοιχεία (ως εδώ λογικό) αλλά τα ζητάει από… την ίδια την φαρμακευτική εταιρία!

Σαν να ζητάει ο δικαστής από τον ίδιο τον κατηγορούμενο, αν έχει τίποτα στοιχεία για την ενοχή του, να τα παραδώσει στο δικαστήριο, για να τα δει ο δικαστής και να εκδώσει απόφαση…

___________________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Το REUTERS που επικοινώνησε μαζί τους, για τυχόν δηλώσεις, αναφέρει ότι ούτε η PFIZER, ούτε η BIONTECH δέχτηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση…

https://anastoxasmoi.gr/4-%CE%BD%CE%B5% ... B5-%CE%BC/

.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 15 Σεπ 2021, 20:00

14/09/2021
Ιατρικός Σύλλογος Ζακύνθου στα μέλη του: «Όχι σε απόψεις για τον κορωνοϊό αντίθετες από των κρατικών οργάνων αλλιώς...»

Εικόνα

Πρωτοφανή περιστατικά συμβαίνουν ανά την Ελλάδα και όπως φαίνεται στόχος δεν είναι η επιστημονική-ορθολογική ανάλυση των δεδομένων για τα εμβόλια αλλά η επιβολή μιας άποψης ασχέτως αντίθετης επιστημονικής άποψης.



Η ακόλουθη επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου (http://greeknewsondemand.com/2021/09/14 ... %bc%ce%ad/), προς τα μέλη του με την οποία καλούν να αποφεύγουν την έκφραση απόψεων που εκθέτουν (!) τον σύλλογο σχετικά με τυχόν αντιδράσεις κατά του κορωνοϊού και μάλιστα με το απειλητικού ύφους κλείσιμο μας προκαλεί ερωτήματα γιατί;

Η επιστημονική άποψη έχουμε την εντύπωση ότι θα έπρεπε να είναι ελεύθερη. Στην Ζάκυνθο δεν ισχύει;

Δείτε την επιστολή:

Εικόνα

ίσως ακολουθεί τα χνάρια διώξεων «αντικαθεστωτικών» από τον ελεγχόμενο από την κυβέρνηση Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών (ΕΣΤΙΑ), πλοίαρχος του ΠΝ και στρατιωτικός γιατρός, τ.διευθυντής της Β'Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, νυν πρόεδρος του «Κινήματος 21», Ζώης Μπέχλης, κλήθηκε σε απολογία γιατί «κάλεσε σε αντίσταση» τους πολίτες (https://www.pronews.gr/koinonia/1017206 ... ro-tis-esi).
https://www.pronews.gr/ygeia/1017329_ia ... antithetes

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Σεπ 2021, 20:54

15 Σεπτεμβρίου 2021
Δεν του επιτρέπεται να μπει στο νοσοκομείο και αυτός πηγαίνει εκεί καθημερινά για να βλέπει τις εξετάσεις των ασθενών, καθισμένος σε ένα παγκάκι!

Εικόνα

Ποιός μιλάει στο video;

Αυτός που δεν έχει πάρει ποτέ στην ζωή του φακελλάκι.


Ο άνθρωπος που έκανε την πρώτη by pass εγχείρηση εγκεφάλου σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο. Από την 1η Σεπτεμβρίου, βγήκε σε αναστολή επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Χριστιανός Ορθόδοξος πραγματικός, λεβεντιά, άν και δεν του επιτρέπεται να μπει στο νοσοκομείο, αυτός πηγαίνει εκεί καθημερινά και βλέπει τις εξετάσεις των ασθενών, καθισμένος σε ένα παγκάκι!

Ερχονταν ασθενείς σε εκείνον, μέχρι ακόμα και από το εξωτερικό.

Γιατί είναι ο νευροχειρούργος που καταφεύγουν οι ασθενείς όταν οι υπόλοιποι ιατροί στην Ελλάδα( και όχι μόνο) σηκώνουν τα χέρια,επειδή επιχειρεί με την βοήθεια του Θεού το αδύνατον.

Τα λόγια ενός τέτοιου ανθρώπου έχουν πραγματική αξία γιατί συνοδεύονται πριν, από αξιοθαύυμαστες πράξεις.


https://hellas-now.com/epitrepetai-na-m ... merina-na/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 23 Σεπ 2021, 20:20

9/22/2021
ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ! ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ αρπάζουν τις θέσεις (συναδέλφων τους) υγειονομικών που βγήκαν σε αναστολή...

Εικόνα

Με απογοήτευση το αναπληρωματικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Χρυσούλα Αλεβιζάκη, καταγγέλλει συνδικαλιστές του νοσοκομείου Σερρών που ενώ από τη μία κρατάνε το πανό την ίδια ώρα δέχθηκαν να γίνουν προϊστάμενοι στην θέση ανεμβολίαστων συναδέλφων τους...

Η οργή είναι μεγάλη, καθώς, κατά τα φαινόμενα, η χώρα ζει την εποχή που ο ρόλος «φιλολαϊκών» δήθεν δυνάμεων αποκαλύπτεται. Πιο λίγοι χθες οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Σερρών πραγματοποίησαν άλλη μία στάση διαμαρτυρίας στην είσοδο του νοσοκομείου!

Οι περισσότεροι απογοητευμένοι βλέπουν την προδοσία!!! Και ακόμα η χώρα ζει την αρχή των γεγονότων, τα οποία έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει, με το ποτάμι να μην γυρνά πίσω!

Δείτε:


http://www.press-gr.com/2021/09/blog-post_659.html

Άβαταρ μέλους
GoBack
Δημοσιεύσεις: 27807
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:37

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 26 Οκτ 2021, 02:22

Dwarven Blacksmith έγραψε:
01 Σεπ 2021, 17:55
Μπράβο στη ΝΔ, η αλήθεια είναι πίστευα ότι θα κάνουν πίσω. Ποιός ξέρει πόσες ζωές θα σωθούν με αυτές τις απολύσεις.

Καλώ σε ενίσχυση του ΕΣΥ με μορφωμένους νέους γιατρούς.
Καλα πηγε αυτο
Σε αδιέξοδο τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, δεδομένου ότι έχουν τεθεί σε καθεστώς αναστολής οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης «λειτουργούν οι μισές ΜΕΘ».

Συγκεκριμένα, στο «ΑΧΕΠΑ» τέσσερις διασωληνωμένοι ασθενείς είναι εκτός ΜΕΘ. Οι δεκαπέντε κλίνες ΜΕΘ που διαθέτει το νοσοκομείο είναι γεμάτες με αποτέλεσμα ηλικιωμένοι ασθενείς καταλήγουν στους θαλάμους χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τη μάχη για τη ζωή μέσα από ΜΕΘ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι τριάντα κλίνες ΜΕΘ covid που διαθέτει το «Παπανικολάου» είναι επίσης γεμάτες. «Περιμένουν να αδειάσει κρεβάτι, για να μεταφέρουν άλλον ασθενή», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος. Όσον αφορά τα γενικά περιστατικά, λειτουργούν εννέα κλίνες με τέσσερις γιατρούς, εκ των οποίων ο ένας εντατικολόγος. «Από την πίεση, δήλωσε παραίτηση», σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο που σημειώνει ότι «μεγάλα χειρουργεία δεν μπαίνουν λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ».

Γεμάτες οι δώδεκα κλίνες ΜΕΘ covid και στο «Παπαγεωργίου». Απόγνωση επικρατεί στο «Ιπποκράτειο» με 15 κλίνες ΜΕΘ covid γεμάτες.

«Οι αναστολές εργασίας 750 συναδέλφων στη Θεσσαλονίκη αποδιοργάνωσαν τα νοσοκομεία» υπογραμμίζει ο κ. Γιαννάκος. «Οι τρίμηνες συμβάσεις που προβλέπει ο νόμος δεν προκαλούν το ενδιαφέρον υποψηφίων» αναφέρει στο seleo.gr εξηγώντας ότι «αντικαταστάθηκαν υγειονομικοί σε βοηθητικές ειδικότητες και όχι σε νευραλγικές θέσεις».

Τέλος, τονίζει την ανάγκη «να γυρίσουν πίσω οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε αναστολή, με δύο rapid test ανά εβδομάδα».

https://seleo.gr/thessaloniki/%ce%b3%ce ... %81%ce%b9/
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes
Δημοσιεύσεις: 40346
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Οκτ 2021, 02:34

Ε, είναι σημαντικότερο το γινάτι της κυβέρνησης του Σκατοτάκη από το να σώζονται ζωές και να λειτουργεί το ΕΣΥ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών