να και το τσιπάκι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: να και το τσιπάκι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλα εκανες κ ανοιξες νεο θεμα γιατι μαλλον τα μπεκακια το προσπερνανε γιατι θελουν να απολαμβανουν τα γηηηινααα αγαθα
Της θειας τους ο κώλος.
- wooded glade
Εγώ είδα μία που είχε βάλει την τραπεζική της κάρτα σε δαχτυλίδι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Aν δεν εχεις χαρτι με σφραγιδα απο το Ελληνικο Δημοσιο, δε πας πουθενα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Dwarven Blacksmith
Αυτό στην Ελλάδα είναι άχρηστο γιατί όλα τα μαγαζιά έχουν σαρωτές QR, με NFC δε νομίζω να λειτουργεί κάτι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Τι ειπε το ατομοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Δεκ 2021, 23:47Αυτό στην Ελλάδα είναι άχρηστο γιατί όλα τα μαγαζιά έχουν σαρωτές QR, με NFC δε νομίζω να λειτουργεί κάτι.
- Οργισμένος
Πονατε ψεκες;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Dwarven Blacksmith
Για λέγε.killzone έγραψε: ↑22 Δεκ 2021, 23:49Τι ειπε το ατομοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Δεκ 2021, 23:47Αυτό στην Ελλάδα είναι άχρηστο γιατί όλα τα μαγαζιά έχουν σαρωτές QR, με NFC δε νομίζω να λειτουργεί κάτι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δίνουμε ένταση στα ηχεία ,λέμε
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα το βάλω στο δεξί μου .
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Καλό είναι, εκτός από πομπό-δέκτη, να έχει μέσα και μια αμπούλα με συμπυκνωμένο εμβόλιο και έναν ανιχνευτή αντισωμάτων. Και μόλις θα πέφτουν λίγο τα αντισώματα, να βαράει αυτόματα μια δόση. Κάθε βράδυ π.χ. Να υπάρχει όμως και μια αμπούλα με κορτιζόνη, να χτυπιέται καπάκι, για να μην παθαίνουν αλλεργικό σοκ οι τσιπαρισμένοι μπολιάκηδες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Eθνικοκοινωνιστης
σας τα ελεγε ο πατερ,αλλα καποια ζωα δεν τον πιστευανε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση