Το σκέφτομαι να κάνω πολιτική...
Το σκέφτομαι να κάνω πολιτική...
...αλλά αργότερα, μετά τα 60. Πιστεύω θα είναι καλό challenge.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Το σκέφτομαι να κάνω πολιτική...
Στη Γαλλια ελπιζω
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
56 είμαι και ήδη πολιτικοποιημένος από πολλά χρόνια, πρώτα στο Modem και τώρα στο LaREM (Macron) από την ίδρυσή του με ενεργό δράση (επιτροπές, προεδρική καμπάνια, κινητοποιήσεις κλπ). Θα ήθελα βεβαίως να ασχοληθώ με ελληνική πολιτική, αλλά αισθάνομαι βολικότερα έξω.
Το άλλο που λες είναι ένα οικονομικό φόρουμ. Έτοιμο είναι, αλλά καθυστερεί λόγω μιας άλλης προτεραιότητας. Συγκεκριμμένα είχα πάει να ρωτήσω σε μια εταιρεία για μία εκπαίδευση (English for international communication) κι έπεσα σε ευκαιρία που ψάχναν συνεργάτες και με πήραν ως εξωτερικό συνεργάτη για διεθνή θέματα, αλλά χρειάζομαι βελτίωση στα αγγλικά και μέχρι τέλη Νοέμβρη έχω βαρύ πρόγραμμα και το φόρουμ θα φυτοζωεί στην αρχή. Αλλά σε σxεση με το γενικό μου πλάνο είναι ένα project που δεν μπορεί να κρατήσει πολλά χρόνια, γιατί τα φόρα είναι και ψυχοφθόρα. Αν μπορέσω και το κάνω εφαλτήριο για ανώτερα θα είναι καλό. Η πολιτική είναι για μετά.
Το τερέν θα είναι Ευρώπη, γιατί δύσκολο να γυρίσω Ελλάδα. Αν μπορούσα να συνεργαστώ με ελληνικό κόμμα μένοντας έξω θα ήταν καλή ευκαιρία. Σε μία τέτοια περίπτωση έχουμε ως επιλογή ΝΔ ή Σύριζα (με τα σημερινά δεδομένα). Διαφορετικά έχουμε LaRem με Macron.
Ευχαριστώ. Ούτως ή άλλως θα χρειάζομαι ένα project.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υπαρχει η επιλογη του DIEM 25
Αρίστος for Tsirpas
- Ελβετός Τραπεζίτης
Δηλαδή πόσα χρόνια θα περιμένουμε μέχρι να σε ψηφίσουμε;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Παλιά που είχα ρίξει μια ματιά, είχα μείνει με την εντύπωση ότι στο Diem25 μαζεύτηκαν αριστεροί, αναρχικοί, λόγιοι, φευγάτοι κλπ από τους οποίους απέχω κάπως, αλλά μάλλον δέχονται από όλες τις πολιτικές αποχρώσεις. Εγώ είμαι social liberal και αρκετά πραγματιστής. Θα το κοιτάξω καλύτερα.
Αν υπάρξει τέτοια προοπτική, μία πενταετία το λιγότερο. Αν και θα προτιμούσα κάποιον παρασκηνιακό ρόλο πχ ευρωπαικές επιτροπές, διαπραγματεύσεις κλπ.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑09 Σεπ 2018, 01:31Δηλαδή πόσα χρόνια θα περιμένουμε μέχρι να σε ψηφίσουμε;
- Βινόσαυρος
ρεπουμπλικανος είσαι;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Από πλευράς πολιτεύματος ναι, republica (Δημοκρατικό πολίτευμα). Αν εννοείς κάτι για αμερικάνικα κόμματα, είμαι πιο κοντά στους Ρεπουμπλικάνους παρά στους Δημοκρατικούς, χωρίς όμως ιδιαίτερες προσκολλήσεις. Πχ ανέχομαι Trump, αλλά δεν υποστηρίζω.
Να μην μας ξεχάσεις μόνο όταν γίνεις πλανητάρχης. Να θυμάσαι από που ξεκίνησες.
Η πολιτική είναι για χασομέρηδες , αν και μακροπρόθεσμα κανένας δεν έχασε .
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.
- Dwarven Blacksmith
Mec τι θα κάνεις για να μας απαλλάξεις από τη μισθωτη σκλαβιά;
There are decades where you fuck around and days where you find out
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 122 Απαντήσεις
- 5344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
20 Μαρ 2024, 11:54
-