Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2022, 14:10

Philip Mortimer έγραψε:
05 Ιαν 2022, 13:54
Naida έγραψε:
05 Ιαν 2022, 13:52
Philip Mortimer έγραψε:
05 Ιαν 2022, 13:51

Έφτασε μέχρι 38,6.
Νομίζω μια μέρα είναι ο πυρετός και μετά πέφτει. Αφού είναι και ο αδερφός θετικός μπορεί να είναι μαζί της και να την προσέχει.
Ναι αυτό κάναμε, πήγε στο διαμέρισμα της να μείνει εκεί για καραντίνα μήπως χρειαστεί τίποτα
Εύχομαι περαστικά να είναι και γρήγορα, σε όλους σας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 05 Ιαν 2022, 14:10

Naida έγραψε:
05 Ιαν 2022, 14:10
Philip Mortimer έγραψε:
05 Ιαν 2022, 13:54
Naida έγραψε:
05 Ιαν 2022, 13:52

Νομίζω μια μέρα είναι ο πυρετός και μετά πέφτει. Αφού είναι και ο αδερφός θετικός μπορεί να είναι μαζί της και να την προσέχει.
Ναι αυτό κάναμε, πήγε στο διαμέρισμα της να μείνει εκεί για καραντίνα μήπως χρειαστεί τίποτα
Εύχομαι περαστικά να είναι και γρήγορα, σε όλους σας.
:ty:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 05 Ιαν 2022, 14:16

Ζενίθεδρος έγραψε:
05 Ιαν 2022, 10:20
stavmanr έγραψε:
05 Ιαν 2022, 00:44
Όχι πυρετό.
Βαρύ κεφάλι, λίγο φορτωμένο άνω αναπνευστικό.
Εχθές το μεσημέρι ένιωσα μία ημίωρη ζάλη.
Δεν έχω προς το παρόν βλέννα ή βήχα.

Ευχαριστώ St. :wave:
Περαστικά, αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι εκτός από τον κόβιντ υπάρχουν και 3499 άλλοι διαφορετικοί ιοί.
Το έχω υπόψη και ως πιθανό σενάριο, με δεδομένο ότι έχω ήδη δύο self test αρνητικά.
Αλλά αναγκαστικά πρέπει να εφαρμόσω πρωτόκολλο για να μην κολλήσω άλλους.
Ευχαριστώ Ζεν.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 05 Ιαν 2022, 14:16

σήμερα πρωί, ξύπνημα με πονοκέφαλο, μύρισα τη μεσημεριανή γαριδομακαρονάδα και μουρθε να ξεράσω
μια γενικότερη κακουχία
Έκανα μάκτρο ειι-ωωπ, αρνητικό...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2022, 14:17

stavmanr έγραψε:
05 Ιαν 2022, 14:16
Ζενίθεδρος έγραψε:
05 Ιαν 2022, 10:20
stavmanr έγραψε:
05 Ιαν 2022, 00:44
Όχι πυρετό.
Βαρύ κεφάλι, λίγο φορτωμένο άνω αναπνευστικό.
Εχθές το μεσημέρι ένιωσα μία ημίωρη ζάλη.
Δεν έχω προς το παρόν βλέννα ή βήχα.

Ευχαριστώ St. :wave:
Περαστικά, αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι εκτός από τον κόβιντ υπάρχουν και 3499 άλλοι διαφορετικοί ιοί.
Το έχω υπόψη και ως πιθανό σενάριο, με δεδομένο ότι έχω ήδη δύο self test αρνητικά.
Αλλά αναγκαστικά πρέπει να εφαρμόσω πρωτόκολλο για να μην κολλήσω άλλους.
Ευχαριστώ Ζεν.
Και εσύ με συμπτώματα; :-? Ελα να σε κάνω μια αγκαλίτσα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2022, 14:17

dna replication έγραψε:
σήμερα πρωί, ξύπνημα με πονοκέφαλο, μύρισα τη μεσημεριανή γαριδομακαρονάδα και μουρθε να ξεράσω
μια γενικότερη κακουχία
Τεστ έκανες;

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 05 Ιαν 2022, 14:18

Στύγιος έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:19
Είπα και ξελέω.Όπως μου φέρονται ,φέρομαι.ΌΧΙ ( μεταξικό).
Έλα βρε Στύγιε.
Δηλαδή όταν σε παρακαλούσαν να κάνεις εμβόλιο, στις αρχές του 2021, τους παρακαλούσες κι εσύ να το κάνεις;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιαν 2022, 14:21

Επειδή σκέφτομαι να πάρω οξύμετρο για πρακτικούς λόγους (είμαι πλέον σίγουρη ότι θα κολλήσω και δεν θέλω να τρέχω την τελευταία στιγμή) έχω τις σχετικές ερωτήσεις.

1. Έκανα χθες ένα τσεκάρισμα με το οξύμετρο της γειτόνισσας και είμαι στο 98 οξυγόνο-87 παλμοί. Είναι οκ για φυσιολογική φάση; Θεωρητικώς ξέρω ότι είναι αλλά κάνω γενικό τσεκάρισμα για απαντήσεις από έμπΥρους.

2. Με αυτές τις μετρήσεις, πότε ανάβει αλάρμ αν τσιμπήσω τον ιό και δεν έχω ψηλό πυρετό/δυσφορία κλπ; Άλλοι λένε 92 και άλλοι 95.

3. Μέχρι ποιο ποσό πρέπει να δώσω για οξύμετρο για να έχω μία αξιοπρεπή ένδειξη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 05 Ιαν 2022, 14:25

taliban έγραψε:
05 Ιαν 2022, 08:26
SUV έγραψε:
05 Ιαν 2022, 01:09
stavmanr έγραψε:
05 Ιαν 2022, 00:40
Να σημειώσω ότι κι εγώ εμφανίζω ελαφρά συμπτώματα από εχθές.
Έχω κάνει δύο self test μέχρι δακρύων (έμπηξα καλά το μάκτρο) και δείχνουν αρνητικά.

Δεν πήγα δύο ημέρες σε ρακοσυλλογή. :e040:
Δεν πιστεύω να ξυρίσεις και μουστάκι..?!!!! :xena:
Τί άλλο θα σας βάλουν να κάνετε!!

Περαστικά εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!! :wave:

Και στην ksk! :wave:

(δεν είδα αν νοσεί ή "νοσεί" και κανείς άλλος)

Γω πάντως, εδώ και πόσο καιρό κάθε ημέρα με κάποια από όλα αυτά τα συμπτώματα είμαι.
Αφού σκέπτομαι να πάω να κάνω τεστ αντισωμάτων, μήπως κόλλησα και δεν κατάλαβα και τώρα είμαι σε κανα λονγκ κόβιντ :lol:
Κάνε τεστ και μην βιάζεσαι να γίνεις ο Άγιος ονουφριος .

Περαστικά.
Ευχαριστώ αλλά δεν παίζει να είναι κόβιντ γιατί τότε θα είχατε τον πρώτο άνθρωπο κοβιντιασμένο για αλλεπάλληλα εξάμηνα
Και όχι δεν βιάζομαι να γίνω Άγιος Ονούφριος, καθόλου.
Άλλωστε, εκτός όλων των άλλων, εκ των πραγμάτων είναι κάπως δύσκολο από 800 κιλά αηδία να γίνεις Άγιος Ονούφριος :P

Δεν προλαβαίνω να δω αν έχουμε και άλλους νοσήσαντες ή κατα φαντασίαν νοσήσαντες, περαστικά σε ούλους!

Κάτι που βλέπω για τα οξύμετρα, πάρτε κει πέρα κανα καλό αλλά κοιτάχτε, βρείτε και το δάχτυλο που δίνει καλή μέτρηση μην σας έρθει καμια τρέλα καμια ώρα και παιδεύεστε τσάμπα. Και, δεν ξέρω αν τα λέω καλά αλλά, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ! παίζει να τρομοκρατηθείτε πολύ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Ιαν 2022, 14:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2022, 14:21
Επειδή σκέφτομαι να πάρω οξύμετρο για πρακτικούς λόγους (είμαι πλέον σίγουρη ότι θα κολλήσω και δεν θέλω να τρέχω την τελευταία στιγμή) έχω τις σχετικές ερωτήσεις.

1. Έκανα χθες ένα τσεκάρισμα με το οξύμετρο της γειτόνισσας και είμαι στο 98 οξυγόνο-87 παλμοί. Είναι οκ για φυσιολογική φάση; Θεωρητικώς ξέρω ότι είναι αλλά κάνω γενικό τσεκάρισμα για απαντήσεις από έμπΥρους.

2. Με αυτές τις μετρήσεις, πότε ανάβει αλάρμ αν τσιμπήσω τον ιό και δεν έχω ψηλό πυρετό/δυσφορία κλπ; Άλλοι λένε 92 και άλλοι 95.

3. Μέχρι ποιο ποσό πρέπει να δώσω για οξύμετρο για να έχω μία αξιοπρεπή ένδειξη;
Δε μπορώ να απαντήσω σε τίποτα απ' αυτά που ρωτάς.

Εμείς έχουμε το συγκεκριμένο. Δεν ξέρω καν αν είναι καλό ή κακό. Ας πει κάποιος που γνωρίζει.

Εικόνα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Ιαν 2022, 14:31

stavmanr έγραψε:
05 Ιαν 2022, 14:18
Στύγιος έγραψε:
05 Ιαν 2022, 11:19
Είπα και ξελέω.Όπως μου φέρονται ,φέρομαι.ΌΧΙ ( μεταξικό).
Έλα βρε Στύγιε.
Δηλαδή όταν σε παρακαλούσαν να κάνεις εμβόλιο, στις αρχές του 2021, τους παρακαλούσες κι εσύ να το κάνεις;
good point.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 05 Ιαν 2022, 14:35

ΓΑΛΗ έγραψε:

Να σου πω την αλήθεια, παρήγγειλα ένα φθηνούτσικο smartwatch με οξύμετρο, καρδιακούς παλμούς, πιεσόμετρο κλπ.
Είναι πολύ καλό για σταθερή δειγματοληψία.
Μέχρι και το επίπεδο ύπνου σου αναλύει και το αν ο ύπνος που κάνεις είναι υγιής ή όχι.

Προσοχή ειδικά για τις γυναίκες!!! Τα οξύμετρα δακτύλων δεν λειτουργούν επάνω από πολλά βερνίκια νυχιών. Προκάλεσε πανικό σε συγγενικό μου πρόσωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 05 Ιαν 2022, 14:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 05 Ιαν 2022, 14:37

Naida έγραψε:
05 Ιαν 2022, 14:17
dna replication έγραψε:
μια γενικότερη κακουχία
Τεστ έκανες;
ναι, αρνητικό, θα δούμε, αν αρρώστησα θα γίνει πανωλεθρία, είμαστε 14 άνθρωποι σε καθημερινή επαφή τις τελευταίες μέρες

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 05 Ιαν 2022, 14:41

ΓΑΛΗ έγραψε:

1.ΟΚ

2. 92-93, δε θα δεις αλάρμ , στη μάνα μου έπεσε ξαφνικά σε 5 ώρες από 92>88.

3.40-50 ευρώ για καλό.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιαν 2022, 14:43

stavmanr έγραψε:
05 Ιαν 2022, 14:35
ΓΑΛΗ έγραψε:

Να σου πω την αλήθεια, παρήγγειλα ένα φθηνούτσικο smartwatch με οξύμετρο, καρδιακούς παλμούς, πιεσόμετρο κλπ.
Είναι πολύ καλό για σταθερή δειγματοληψία.
Μέχρι και το επίπεδο ύπνου σου αναλύει και το αν ο ύπνος που κάνεις είναι υγιής ή όχι.

Προσοχή ειδικά για τις γυναίκες!!! Τα οξύμετρα δακτύλων δεν λειτουργούν επάνω από πολλά βερνίκια νυχιών.
Ρε συ μόνον για οξυγόνο και παλμούς θέλω, όχι ΚΑΙ ονειροκρίτη.

Περαστικά. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών