Εύχομαι περαστικά να είναι και γρήγορα, σε όλους σας.Philip Mortimer έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:54Ναι αυτό κάναμε, πήγε στο διαμέρισμα της να μείνει εκεί για καραντίνα μήπως χρειαστεί τίποτα
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Philip Mortimer
Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:10Εύχομαι περαστικά να είναι και γρήγορα, σε όλους σας.Philip Mortimer έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 13:54Ναι αυτό κάναμε, πήγε στο διαμέρισμα της να μείνει εκεί για καραντίνα μήπως χρειαστεί τίποτα

Το έχω υπόψη και ως πιθανό σενάριο, με δεδομένο ότι έχω ήδη δύο self test αρνητικά.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 10:20Περαστικά, αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι εκτός από τον κόβιντ υπάρχουν και 3499 άλλοι διαφορετικοί ιοί.
Αλλά αναγκαστικά πρέπει να εφαρμόσω πρωτόκολλο για να μην κολλήσω άλλους.
Ευχαριστώ Ζεν.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σήμερα πρωί, ξύπνημα με πονοκέφαλο, μύρισα τη μεσημεριανή γαριδομακαρονάδα και μουρθε να ξεράσω
μια γενικότερη κακουχία
Έκανα μάκτρο ειι-ωωπ, αρνητικό...
μια γενικότερη κακουχία
Και εσύ με συμπτώματα;stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:16Το έχω υπόψη και ως πιθανό σενάριο, με δεδομένο ότι έχω ήδη δύο self test αρνητικά.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 10:20Περαστικά, αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι εκτός από τον κόβιντ υπάρχουν και 3499 άλλοι διαφορετικοί ιοί.
Αλλά αναγκαστικά πρέπει να εφαρμόσω πρωτόκολλο για να μην κολλήσω άλλους.
Ευχαριστώ Ζεν.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τεστ έκανες;dna replication έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:16σήμερα πρωί, ξύπνημα με πονοκέφαλο, μύρισα τη μεσημεριανή γαριδομακαρονάδα και μουρθε να ξεράσω
μια γενικότερη κακουχία
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επειδή σκέφτομαι να πάρω οξύμετρο για πρακτικούς λόγους (είμαι πλέον σίγουρη ότι θα κολλήσω και δεν θέλω να τρέχω την τελευταία στιγμή) έχω τις σχετικές ερωτήσεις.
1. Έκανα χθες ένα τσεκάρισμα με το οξύμετρο της γειτόνισσας και είμαι στο 98 οξυγόνο-87 παλμοί. Είναι οκ για φυσιολογική φάση; Θεωρητικώς ξέρω ότι είναι αλλά κάνω γενικό τσεκάρισμα για απαντήσεις από έμπΥρους.
2. Με αυτές τις μετρήσεις, πότε ανάβει αλάρμ αν τσιμπήσω τον ιό και δεν έχω ψηλό πυρετό/δυσφορία κλπ; Άλλοι λένε 92 και άλλοι 95.
3. Μέχρι ποιο ποσό πρέπει να δώσω για οξύμετρο για να έχω μία αξιοπρεπή ένδειξη;
1. Έκανα χθες ένα τσεκάρισμα με το οξύμετρο της γειτόνισσας και είμαι στο 98 οξυγόνο-87 παλμοί. Είναι οκ για φυσιολογική φάση; Θεωρητικώς ξέρω ότι είναι αλλά κάνω γενικό τσεκάρισμα για απαντήσεις από έμπΥρους.
2. Με αυτές τις μετρήσεις, πότε ανάβει αλάρμ αν τσιμπήσω τον ιό και δεν έχω ψηλό πυρετό/δυσφορία κλπ; Άλλοι λένε 92 και άλλοι 95.
3. Μέχρι ποιο ποσό πρέπει να δώσω για οξύμετρο για να έχω μία αξιοπρεπή ένδειξη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευχαριστώ αλλά δεν παίζει να είναι κόβιντ γιατί τότε θα είχατε τον πρώτο άνθρωπο κοβιντιασμένο για αλλεπάλληλα εξάμηναtaliban έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 08:26Κάνε τεστ και μην βιάζεσαι να γίνεις ο Άγιος ονουφριος .SUV έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 01:09Δεν πιστεύω να ξυρίσεις και μουστάκι..?!!!!
Τί άλλο θα σας βάλουν να κάνετε!!
Περαστικά εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!!
Και στην ksk!
(δεν είδα αν νοσεί ή "νοσεί" και κανείς άλλος)
Γω πάντως, εδώ και πόσο καιρό κάθε ημέρα με κάποια από όλα αυτά τα συμπτώματα είμαι.
Αφού σκέπτομαι να πάω να κάνω τεστ αντισωμάτων, μήπως κόλλησα και δεν κατάλαβα και τώρα είμαι σε κανα λονγκ κόβιντ
Περαστικά.
Και όχι δεν βιάζομαι να γίνω Άγιος Ονούφριος, καθόλου.
Άλλωστε, εκτός όλων των άλλων, εκ των πραγμάτων είναι κάπως δύσκολο από 800 κιλά αηδία να γίνεις Άγιος Ονούφριος

Δεν προλαβαίνω να δω αν έχουμε και άλλους νοσήσαντες ή κατα φαντασίαν νοσήσαντες, περαστικά σε ούλους!
Κάτι που βλέπω για τα οξύμετρα, πάρτε κει πέρα κανα καλό αλλά κοιτάχτε, βρείτε και το δάχτυλο που δίνει καλή μέτρηση μην σας έρθει καμια τρέλα καμια ώρα και παιδεύεστε τσάμπα. Και, δεν ξέρω αν τα λέω καλά αλλά, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ! παίζει να τρομοκρατηθείτε πολύ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε μπορώ να απαντήσω σε τίποτα απ' αυτά που ρωτάς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:21Επειδή σκέφτομαι να πάρω οξύμετρο για πρακτικούς λόγους (είμαι πλέον σίγουρη ότι θα κολλήσω και δεν θέλω να τρέχω την τελευταία στιγμή) έχω τις σχετικές ερωτήσεις.
Εμείς έχουμε το συγκεκριμένο. Δεν ξέρω καν αν είναι καλό ή κακό. Ας πει κάποιος που γνωρίζει.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
good point.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Να σου πω την αλήθεια, παρήγγειλα ένα φθηνούτσικο smartwatch με οξύμετρο, καρδιακούς παλμούς, πιεσόμετρο κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:21Επειδή σκέφτομαι να πάρω οξύμετρο για πρακτικούς λόγους (είμαι πλέον σίγουρη ότι θα κολλήσω και δεν θέλω να τρέχω την τελευταία στιγμή) έχω τις σχετικές ερωτήσεις.
Είναι πολύ καλό για σταθερή δειγματοληψία.
Μέχρι και το επίπεδο ύπνου σου αναλύει και το αν ο ύπνος που κάνεις είναι υγιής ή όχι.
Προσοχή ειδικά για τις γυναίκες!!! Τα οξύμετρα δακτύλων δεν λειτουργούν επάνω από πολλά βερνίκια νυχιών. Προκάλεσε πανικό σε συγγενικό μου πρόσωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 05 Ιαν 2022, 14:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ναι, αρνητικό, θα δούμε, αν αρρώστησα θα γίνει πανωλεθρία, είμαστε 14 άνθρωποι σε καθημερινή επαφή τις τελευταίες μέρεςNaida έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:17Τεστ έκανες;dna replication έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:16σήμερα πρωί, ξύπνημα με πονοκέφαλο, μύρισα τη μεσημεριανή γαριδομακαρονάδα και μουρθε να ξεράσω
μια γενικότερη κακουχία
1.ΟΚΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:21Επειδή σκέφτομαι να πάρω οξύμετρο για πρακτικούς λόγους (είμαι πλέον σίγουρη ότι θα κολλήσω και δεν θέλω να τρέχω την τελευταία στιγμή) έχω τις σχετικές ερωτήσεις.
2. 92-93, δε θα δεις αλάρμ , στη μάνα μου έπεσε ξαφνικά σε 5 ώρες από 92>88.
3.40-50 ευρώ για καλό.
Ρε συ μόνον για οξυγόνο και παλμούς θέλω, όχι ΚΑΙ ονειροκρίτη.stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:35Να σου πω την αλήθεια, παρήγγειλα ένα φθηνούτσικο smartwatch με οξύμετρο, καρδιακούς παλμούς, πιεσόμετρο κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 14:21Επειδή σκέφτομαι να πάρω οξύμετρο για πρακτικούς λόγους (είμαι πλέον σίγουρη ότι θα κολλήσω και δεν θέλω να τρέχω την τελευταία στιγμή) έχω τις σχετικές ερωτήσεις.
Είναι πολύ καλό για σταθερή δειγματοληψία.
Μέχρι και το επίπεδο ύπνου σου αναλύει και το αν ο ύπνος που κάνεις είναι υγιής ή όχι.
Προσοχή ειδικά για τις γυναίκες!!! Τα οξύμετρα δακτύλων δεν λειτουργούν επάνω από πολλά βερνίκια νυχιών.
Περαστικά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50