Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από στραβοξυπνημενο χιονοπανο » 07 Ιαν 2022, 00:54
Feindflug έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 12:51
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 12:50
Εγώ στα 25, εκείνη γύρω στα 40
Εξαιρετική φιλόλογος σε εξαιρετικό σχολείο. Δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους εξαιτίας της μεγάλης της προσήνειας και πνευματικότητας.
Η σχέση κράτησε τρία χρόνια και με φθόνησε τότε αρκετός κόσμος. Ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου. Ένα βιβλίο μου είναι αφιερωμένο σε κείνη.
Σου 'δινε και εργασίες για το σπίτι, τύπε;
θα κάνω αναφορά το ποστ δεν αντέχω να το βλέπω άλλο

Feindflug έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 17:49
Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Ιαν 2022, 01:11
Null έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 00:42
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 00:08
εχει διανυσει πολλα ιντερνετικα χιλιομετρα ο φιλτατος Null

μπορει να ηταν και στο webwar τωρα που το σκεφτομαι

Δεν είναι παράσημο αυτό. Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς αν
δεν γαμάς. Τώρα στο zoo είμαι τόση ώρα
πετάνε σαμπάνιες και γαρύφαλλα ο ένας στον άλλον και μένα τίποτα. Μέχρι και οι παντρεμένες 60αρες
του Αγις με φτύνουν. Το πάω λάου λάου, τάισα το ποκεμον της άλλης κάτι χαρούπια και περιμένω να
δω τώρα που ρεύτηκε και είπε "ευχαριστώ για τα χαρουπια null " αν θα μου στείλει τίποτα
μια ειναι η λυση
εσκορτακι 2-3 φορες το μηνα,trust me

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
jason0
από jason0 » 07 Ιαν 2022, 01:16
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 01:11
Null έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 00:42
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 00:08
εχει διανυσει πολλα ιντερνετικα χιλιομετρα ο φιλτατος Null

μπορει να ηταν και στο webwar τωρα που το σκεφτομαι

Δεν είναι παράσημο αυτό. Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς αν
δεν γαμάς. Τώρα στο zoo είμαι τόση ώρα
πετάνε σαμπάνιες και γαρύφαλλα ο ένας στον άλλον και μένα τίποτα. Μέχρι και οι παντρεμένες 60αρες
του Αγις με φτύνουν. Το πάω λάου λάου, τάισα το ποκεμον της άλλης κάτι χαρούπια και περιμένω να
δω τώρα που ρεύτηκε και είπε "ευχαριστώ για τα χαρουπια null " αν θα μου στείλει τίποτα
μια ειναι η λυση
εσκορτακι 2-3 φορες το μηνα,trust me

540 το μήνα τυπε, δεν το λες και λίγο
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Ιαν 2022, 01:18
σωπα ρε,τι θα παρει τον βραζιλιανο σουγκλακο με κομμενο πουλι επειδη καποιοι φτιαχνονται με τις καμπυλες και θα του βγει τοσο?

δυο σαυρακια που να μπορουσε με αλλες συνθηκες να κανει cocooning αν ψαχτει καλα και εχει κριτηρια εθνι πανω απο 150 το μηνα δεν βγαινουν

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
jason0
από jason0 » 07 Ιαν 2022, 01:21
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 01:18
σωπα ρε,τι θα παρει τον βραζιλιανο σουγκλακο με κομμενο πουλι επειδη καποιοι φτιαχνονται με τις καμπυλες και θα του βγει τοσο?

Πόσα πληρώνεις εσύ ρε τα εσκορτ για 2ωρο, λες να μας πιανουν κωτσο;
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Ιαν 2022, 01:28
jason0 έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 01:21
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 01:18

Πόσα πληρώνεις εσύ ρε τα εσκορτ για 2ωρο, λες να μας πιανουν κωτσο;
α διωρο λες
υπαρχει τροπος να ριξει το κοστος και να κοιταξει για ασιατακια παντως χωρις να ριξει αντιστοιχα την ποιοτητα (ο μονος τροπος)

εκτος αν τωρα θες ξενοδοχεια και εξτραδακια

Αλαιν ντε Μπενουα
-
έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
από έργο_μακέτο » 07 Ιαν 2022, 02:35
Όχι.
Στα 20s έψαχνα να επενδύσω στο χρηματιστήριο μέχρι που έσκασε το κραχ το '29 και την έκανα για Σοβιετική Ένωση. Δέκα χρόνια μετά έσκασε κι ο πόλεμος.
Που 'ναι τα χρόνια, ώραια χρόνια..... 
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 07 Ιαν 2022, 08:33
mysterybox έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 15:35
Εντωμεταξύ, πριν 2-3 δεκαετίες πχ προφυλακτικό δε πρέπει να 'παιζε ούτε για αστείο έτσι;
φυσικα και επαιζε, οτι ειχε φυτρωσει το ειτζ, και ηταν ολοι χεσμενοι. το αστειο που επαιζε στις παρεες για τους σαβουρογαμηδες (σε μενα το λεγανε οι μπινεδες) ηταν "διπλη καποτα και στη μεση αλουμινοχαρτο".
οσο για το ερωτημα, εχω δουλεψει μπαρμαν στο λαγανα ζακυνθου, και ημουν επι 2 χρονια μονιμα σουρωμενος. ουτε και ξερω με τι εχω παει, αλλα σιγουρα θαχε και μιλφ μεσα.
-
jason0
από jason0 » 07 Ιαν 2022, 09:23
Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 08:33
mysterybox έγραψε: ↑06 Ιαν 2022, 15:35
Εντωμεταξύ, πριν 2-3 δεκαετίες πχ προφυλακτικό δε πρέπει να 'παιζε ούτε για αστείο έτσι;
φυσικα και επαιζε, οτι ειχε φυτρωσει το ειτζ, και ηταν ολοι χεσμενοι. το αστειο που επαιζε στις παρεες για τους σαβουρογαμηδες (σε μενα το λεγανε οι μπινεδες) ηταν "διπλη καποτα και στη μεση αλουμινοχαρτο".
οσο για το ερωτημα, εχω δουλεψει μπαρμαν στο λαγανα ζακυνθου, και ημουν επι 2 χρονια μονιμα σουρωμενος. ουτε και ξερω με τι εχω παει, αλλα σιγουρα θαχε και μιλφ μεσα.

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 07 Ιαν 2022, 09:24
Είπαμε. Θέλω να ξεχάσω τα θλιβερά μίζερα παρακμιακά έρλι 00ς, δε θα με γυρίσετε σε εκείνη την σκοτεινή εποχή των Τσατς. Ο πολιτισμός προχώρησε. Ότι κάνουμε στο φβ. Στο φως.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
19 Μάιος 2023, 03:15
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
28 Απρ 2024, 22:18
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 1900 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Arisvilla
02 Απρ 2024, 10:26
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.