Frappezitis έγραψε: ↑03 Φεβ 2022, 07:55
pikey25 έγραψε: ↑03 Φεβ 2022, 05:03
Nostalgia έγραψε: ↑02 Φεβ 2022, 19:17
ΔΕΗ MyHomeEnter, ψαξτε το, για την ωρα ειναι η πιο συμφερουσα κινηση που μπορειτε να κανετε....
Αυτο εχω και για την ωρα δεν ειδα καμια μεγαλη αυξηση

Εχει ρητρα αναπροσαρμογης και αυτο το προγραμμα ;
Γραφει η KWH ημερας 0.18€ ενω στο πργραμμα που ειμαι ηδη (15 χρονια και συμφωνα με λογαριασμο Δεκεμβριου) ειναι 0,11€
και η KWH νυχτας 0,13€ ενω στο πργραμμα που ειμαι ηδη (15 χρονια) ειναι 0.07€.
Η παγια χρεωση τοπυ MyHome ειναι 3€ ενω στο πργραμμα που ειμαι ηδη (15 χρονια) 14€.
συμφωνα με τον τελευταιο λογαριασμο πληρωσα ρητρα αναπροσαρμογης 230€.
Και εδω ενα προβλημα ειχαν να περασουν και να κανουν καραταμετρηση 1 χρονο.Και ηρθε ο εκκαθαριστικος ολου του χρονου το Δεκεμβριο οπυ εγινε (μετα απο 1 χρονο) η καταμετρηση.Με χρεωσαν δλδ τις KWH ολες ολου του χρονου με τις νεες τιμες γιατι δεν ερχονταν να κανουν καταμετρηση.Σε ετησια χρεωση ειδα οτι πληρωσα 240€ παραπανω σε σχεση με περυσι και με 1000KWH περιπου καταναλωση λιγοτερες φετος.
οχι δεν εχω δει να γραφουν κατι για ρητρα αναπροσαρμογης
0,105ε/kwh ενω με τις ρυθμιζομενες παει ουσιαστικα 0,1714ε/kwh στο τελευταιο λογαριασμο
Σε οικιακο με νυχτερινο η χρεωση ειναι 0,10517 ε/kwh και 0,07917ε/kwh
Μας καταμετρανε συχνα 1 φορα ανα 2 μηνες νομιζω τελευταια φορα που πετυχα τον Δεητζη
Ισως ειναι λογο του συμβολαιου που πρεπει να εκλεισε χρονο το Δεκεμβρη

γιατι πραγματι οι τιμες στο home enter αυτη τη στιγμη ειναι αυτες που γραφεις (0,18 + 0,13) απλα για χρεωση ρευματος ΧΩΡΙΣ τα ρυθμιζομενα χαρατσια