Λάρισα
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Λάρισα
Να κατέβω για ένα τριήμερο ; Έχω δωρεάν διαμονή μαζί με έναν φίλο μου ( είναι ήδη εκεί για σεμινάριο και έχει ένα δίκλινο ) . Αξίζει για 27άρη που θέλει 1 ) Να γνωρίσει την ιστορική , αρχαιολογική και ανθρωπολογική μεριά μίας περιοχής , 2 να δει τα αξιοθέατα και 3 ) να φορτώσει μουν@ρες ;
Re: Λάρισα
για το 3 τα ξέρει τα στέκια ο φίλος; Οι πάτε ξέμπαρκοι;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 16:15Να κατέβω για ένα τριήμερο ; Έχω δωρεάν διαμονή μαζί με έναν φίλο μου ( είναι ήδη εκεί για σεμινάριο και έχει ένα δίκλινο ) . Αξίζει για 27άρη που θέλει 1 ) Να γνωρίσει την ιστορική , αρχαιολογική και ανθρωπολογική μεριά μίας περιοχής , 2 να δει τα αξιοθέατα και 3 ) να φορτώσει μουν@ρες ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η σεξουαλική πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Λόρδος Ταντρίδης
Ξέμπαρκοι .hades έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 16:23για το 3 τα ξέρει τα στέκια ο φίλος; Οι πάτε ξέμπαρκοι;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 16:15Να κατέβω για ένα τριήμερο ; Έχω δωρεάν διαμονή μαζί με έναν φίλο μου ( είναι ήδη εκεί για σεμινάριο και έχει ένα δίκλινο ) . Αξίζει για 27άρη που θέλει 1 ) Να γνωρίσει την ιστορική , αρχαιολογική και ανθρωπολογική μεριά μίας περιοχής , 2 να δει τα αξιοθέατα και 3 ) να φορτώσει μουν@ρες ;
- Λόρδος Ταντρίδης
Νομίζω η Θεσσαλονίκη δικαιούται αυτόν τον τίτλο . Κάνουν σεξ ακόμα και στον Λευκό Πύργο .
ας μιλήσουν οι Λαρισαίοι τότε .Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 16:46Ξέμπαρκοι .hades έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 16:23για το 3 τα ξέρει τα στέκια ο φίλος; Οι πάτε ξέμπαρκοι;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 16:15Να κατέβω για ένα τριήμερο ; Έχω δωρεάν διαμονή μαζί με έναν φίλο μου ( είναι ήδη εκεί για σεμινάριο και έχει ένα δίκλινο ) . Αξίζει για 27άρη που θέλει 1 ) Να γνωρίσει την ιστορική , αρχαιολογική και ανθρωπολογική μεριά μίας περιοχής , 2 να δει τα αξιοθέατα και 3 ) να φορτώσει μουν@ρες ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν είναι η Πάτρα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Η μοναδικη πολυ στον κοσμο οπου τα ταξι ειναι αγροτικα-καγιεν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επίσης στην αιχμή της πρωτοπορίας.
Μικέλ, Μπρούνο, θες γάλα...
Μικέλ, Μπρούνο, θες γάλα...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Υδράργυρος
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 16:15Να κατέβω για ένα τριήμερο ; Έχω δωρεάν διαμονή μαζί με έναν φίλο μου ( είναι ήδη εκεί για σεμινάριο και έχει ένα δίκλινο ) . Αξίζει για 27άρη που θέλει 1 ) Να γνωρίσει την ιστορική , αρχαιολογική και ανθρωπολογική μεριά μίας περιοχής , 2 να δει τα αξιοθέατα και 3 ) να φορτώσει μουν@ρες ;

Τι ώρα, τύπε; Πέρασα τις προάλλες και δεν είδα κάτι.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 16:47Νομίζω η Θεσσαλονίκη δικαιούται αυτόν τον τίτλο . Κάνουν σεξ ακόμα και στον Λευκό Πύργο .
Μήπως γίνεται κάτι εντός; Σε ποιον όροφο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν ισχύει αυτό. Εχουν δίκιο για τη Λάρισα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 16:47Νομίζω η Θεσσαλονίκη δικαιούται αυτόν τον τίτλο . Κάνουν σεξ ακόμα και στον Λευκό Πύργο .
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πώς τα καταφερα να γραψω την πολη με υψιλον?
Αυτο ειναι γερό κατόρθωμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Οι Λαρισαίες σήμερα έχουν γίνει μαλακισμένες.
Παλιά κυκλοφορούσαν φοβερές τύπισσες,σήμερα όλες είναι λαϊκές,δώσ' τους μπουζούκια και μεζεδοπωλεία και αυτό ήταν.
Τώρα με ποιους γαμιούνται δεν ξέρω,Δεν ασχολούμαι πλέον,σίγουρα πάντως με φραγκάτους θα πάνε γιατί είναι και ψώνια.
Λόρδε να πάτε στο ΦΙΛΙΟΝ,στο δικαστικό μέγαρο,έχω μάθει ότι παίζεται παιχνίδι εκεί αλλά πάνε πολλά μιλφ.
Το μαγαζί βέβαια είναι μάπα,πιο λαϊκός πεθαίνεις,αλλά για το γαμήσι το προτείνω (εφόσον ψάχνεσαι)
Παλιά κυκλοφορούσαν φοβερές τύπισσες,σήμερα όλες είναι λαϊκές,δώσ' τους μπουζούκια και μεζεδοπωλεία και αυτό ήταν.
Τώρα με ποιους γαμιούνται δεν ξέρω,Δεν ασχολούμαι πλέον,σίγουρα πάντως με φραγκάτους θα πάνε γιατί είναι και ψώνια.
Λόρδε να πάτε στο ΦΙΛΙΟΝ,στο δικαστικό μέγαρο,έχω μάθει ότι παίζεται παιχνίδι εκεί αλλά πάνε πολλά μιλφ.
Το μαγαζί βέβαια είναι μάπα,πιο λαϊκός πεθαίνεις,αλλά για το γαμήσι το προτείνω (εφόσον ψάχνεσαι)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου στη Λάρισα
από zteo » 03 Ιαν 2025, 20:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
04 Ιαν 2025, 21:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βανδαλισμος εκκλησίας στη Λάρισα από λοατκι ακτιβιστες
από southern » 04 Φεβ 2024, 11:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 122 Απαντήσεις
- 3518 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
08 Φεβ 2024, 10:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακινητοποιήθηκε τρένο από Θεσσαλονίκη για Λάρισα - Κόλλησαν τα φρένα
από Frappezitis » 01 Μαρ 2024, 18:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 88 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μαρ 2024, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λάρισα: Διαδικτυακό κράξιμο στον δήμαρχο Καλογιάννη
από Golden Age » 16 Σεπ 2023, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-