Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Άβαταρ μέλους
SUV
Δημοσιεύσεις: 3198
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2021, 19:26

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 07 Δεκ 2021, 02:24

Εντάξει, μπορεί βέβαια να είναι ολα αυτά τυχαία περιστατικά και να έπεσε συντονισμένη κούραση λόγω και της περιόδου


Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 06 Απρ 2022, 20:53

6 Απριλίου, 2022
Γυναίκα ΠΕΘΑΙΝΕΙ από σπάνια εγκεφαλική διαταραχή μετά από το εμβόλιο Pfizer! «Είμαστε ινδικά χοιρίδια», λέει ο άντρας της.

Εικόνα

Φέρτε και πέμπτη δόση...

Η Jennifer Deason Sprague, μια υγιής 60χρονη γυναίκα από το Μιζούρι, πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου, πέντε μήνες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer για τον COVID-19.


Η Jennifer πέθανε από τη νόσο Creutzfeldt-Jakob (CJD), μια θανατηφόρα εκφυλιστική διαταραχή του εγκεφάλου.

Σε συνέντευξη στο The Defender (https://childrenshealthdefense.org/defe ... izer-shot/), ο Richard Sprague είπε ότι η σύζυγός του έλαβε την πρώτη δόση Pfizer στις 29 Αυγούστου 2021 και την δεύτερη δόση της στις 21 Σεπτεμβρίου 2021.

Αν και παρέμεινε ανεμβολίαστος, ο Sprague είπε ότι η γυναίκα του έκανε το εμβόλιο επειδή εργαζόταν για την Perkins Restaurant Corporation, η οποία απαιτούσε από τους υπαλλήλους να κάνουν το εμβόλιο.

Τέσσερις ημέρες μετά την δεύτερη δόση, η Τζένιφερ βίωσε το πρώτο επεισόδιο ενός «ξαφνικού παράξενου γεγονότος που δεν μπορούσε να εξηγήσει», ενώ εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονταν έξω για δείπνο.

Ο Sprague είπε:
«Μόλις είχαμε τελειώσει το γεύμα μας! Μονομιάς, είπε: «Κάτι δεν πάει καλά. Σε παρακαλώ πήγαινέ με σπίτι τώρα. Δεν ξέρω τι είναι και δεν μπορώ να το εξηγήσω». Πήγαμε κατευθείαν σπίτι».

Την επόμενη εβδομάδα η Τζένιφερ τηλεφώνησε στον γιατρό της και ρώτησε αν το επεισόδιο που βίωσε μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο για τον COVID.

«Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι αν έφταιγε το εμβόλιο, θα το γνώριζε μετά από μερικές ώρες, όχι μερικές μέρες», είπε ο Sprague.

Η Τζένιφερ άρχισε να έχει περισσότερα επεισόδια και το αριστερό της χέρι και η πλευρά άρχισαν να τρέμουν. Στις 13 Οκτωβρίου 2021, η Τζένιφερ επέστρεψε στον γιατρό, ο οποίος της συνταγογράφησε το Xanax για το άγχος.

Τις επόμενες εβδομάδες, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν και η αριστερή της πλευρά άρχισε να αισθάνεται πιο βαριά από την δεξιά πλευρά, είπε ο Sprague. Αυτό συνεχίστηκε όλο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Ο γιατρός της Τζένιφερ της έδωσε εντολή να συνεχίζει να λαμβάνει Xanax γιατί νόμιζε ότι έφταιγε το άγχος.

Η Τζένιφερ βίωσε ένα άλλο επεισόδιο «γεγονότων που δεν μπορούσε να εξηγήσει» στις 24 Δεκεμβρίου 2021, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν χειρότερα, είπε ο Sprague. Είπε σε όλους ότι έπρεπε να πάνε σπίτι και ζήτησε συγγνώμη.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο Sprague πήγε την σύζυγό του σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την κοίταξαν για άγχος και της συνέστησαν χάπια που μπορούσε να πάρει για να «ξεπεράσει τα συμπτώματα την νύχτα». Οι γιατροί δεν είδαν τίποτα περίεργο, είπε ο Sprague. Το επόμενο πρωί, η Jennifer πήγε στη δουλειά στο Perkins, καθώς όλοι οι υπάλληλοι έπρεπε να εργαστούν την ημέρα των Χριστουγέννων. Αλλά στις 10 το πρωί, πήραν τηλέφωνο τον Ρίτσαρντ για να πάρει τη γυναίκα του.

«Είχε ένα πολύ άσχημο επεισόδιο στην δουλειά», εξήγησε ο Sprague. «Δεν μπορούσε να κρατήσει έναν δίσκο ή να βάλει καφέ». Ο Sprague έψαξε και βρήκε άλλον γιατρό. Στο ραντεβού της Jennifer στις 5 Ιανουαρίου, ο γιατρός είπε ότι έπαιρνε υπερβολική φαρμακευτική αγωγή.

Η επόμενη παρακολούθηση είχε προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου, αλλά ο Sprague πήγε την Jennifer πίσω στον γιατρό στα τέλη Ιανουαρίου, επειδή τα συμπτώματά της έγιναν πιο σοβαρά.

Ο Sprague εξήγησε:

«Δυσκολευόταν να ντυθεί. Της έπαιρνε δύο ώρες για να συγκεντρωθεί το πρωί και η ομίχλη του εγκεφάλου της ήταν κακή. Έχανε τις σκέψεις της».

«Όταν πήγα την Τζένιφερ πίσω στο γιατρό, την έριξαν μια ματιά και ήξεραν πλέον ότι κάτι συνέβαινε», είπε ο Σπραγκ. Οι γιατροί έκαναν εξετάσεις αίματος και μαγνητική τομογραφία, αλλά τα αποτελέσματα έδειχναν φυσιολογικά.

«Σύστησαν έναν νευρολόγο και έναν ψυχίατρο για να δουν αν ήταν κάτι το ψυχολογικό, κάτι που τρόμαξε την Jennifer επειδή ήξερε ότι δεν ήταν τρελή», είπε ο Sprague.

Ο Sprague συνέχισε:

«Η Τζένιφερ πήγε πίσω στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν αμέσως μια άλλη μαγνητική τομογραφία και την εισήγαγαν γύρω στις 30 Ιανουαρίου». Εκείνη την εποχή, η Jennifer μπορούσε ακόμα να κάθεται και να περπατά ανεξάρτητα. Η νευρολόγος είχε διαβάσει τη μαγνητική τομογραφία και είδε μια σημαντική αλλαγή στην δεξιά πλευρά του εγκεφάλου της».

Οι γιατροί έκαναν περισσότερες σαρώσεις του εγκεφάλου και ολόκληρου του σώματος της Τζένιφερ για να αποκλείσουν λοιμώξεις και καρκίνο. «Είπαν ότι ήταν μια 60χρονη στο σώμα μιας 40χρονης», είπε ο Sprague.

«Ήταν ομιχλωμένη, περνούσε δύσκολα, έβλεπε φίδια στον τοίχο – σαν να είχε άνοια -», είπε ο σύζυγός της.

Τελικά οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η Jennifer είχε CJD (γνωστή ως υποξεία σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια ή νευρογνωστική διαταραχή λόγω της πραϊονικής νόσου, είναι μια θανατηφόρα εκφυλιστική εγκεφαλική διαταραχή). Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε πέρυσι στο Microbiology & Infectious Diseases βρήκε μια πιθανή σχέση μεταξύ του εμβολίου COVID της Pfizer και της εν λόγω νόσου στους ανθρώπους.

«Τις τελευταίες της μέρες, ήταν σχεδόν σε ολικό κώμα», είπε ο Sprague. «Αν και μερικές φορές προσπαθούσε να με μιλήσει ή να με φιλήσει».

Ο Sprague είπε:

«Ο εγκέφαλός σου απλώς εξαφανίζεται. Είναι τρελό. Είσαι σε αυτό το τέλειο υγιές σώμα και ο εγκέφαλός σου πεθαίνει μέσα σε λίγους μήνες».

Η Τζένιφερ πέθανε στις 12:47 μ.μ. στις 21 Φεβρουαρίου.

«Είμαστε ινδικά χοιρίδια» είπε ο άντρας της!
https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030 ... -egkefali/



Άβαταρ μέλους
akirav
Δημοσιεύσεις: 2587
Εγγραφή: 09 Απρ 2018, 05:47
Phorum.gr user: akirav

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 22 Ιούλ 2022, 13:41

πήζον bot έγραψε:
22 Ιούλ 2022, 11:01
τα ιδια λεει κι αυτός
https://www.theepochtimes.com/dr-harvey ... 02409.html
Dr. Harvey Risch: Why Are Vaccinated People Getting COVID at Higher Rates Than the Unvaccinated?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Σεπ 2022, 20:40

09-18-2022
Φάουτσι: “Έτσι ΠΡΟΜΟΤΑΡΑΜΕ τα ΕΜΒΟΛΙΑ μέσω Facebook”

Εικόνα

Στην ίδια πλατφόρμα που βγάζουν HOAX όποιον τολμήσει να πει κάτι κακό για τα εμβόλια, ακόμα κι αν παραθέτει στοιχεία.


Την…διαφημιστική συνεργασία που είχε με το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, αποκάλυψε ο κορυφαίος εμβολιολάγνος των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι.

“Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook είχε επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να κάνουμε κάποιες ζωντανές συζητήσεις μέσω facebook ώστε να ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ και να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη σημασία του εμβολιασμού”.

Την ίδια περίοδο το Facebook φίμωνε οποιονδήποτε χρήστη ή σελίδα άφηνε ακόμα και να εννοηθεί κάτι αρνητικό για τα κορωνοεμβόλια, μπλοκάροντας και διαγράφοντας κάθε έρευνα που δεν ανήκε στο “ιατρικό κατεστημένο”.


Αυτό βέβαια εξακολουθεί να κάνει και σήμερα με ιδιαίτερη θέρμη:
https://rumble.com/v1kd4tz-zuckerberg-f ... book-.html

https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control ... emvolia-m/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 22 Σεπ 2022, 22:16

20 Σεπτεμβρίου 2022
Το πρωτόκολλο του θανάτου, από έναν γιατρό στις ΗΠΑ.
*του Dr. Paul Alexander*

Εικόνα

Ο D. Horowitz μοιράστηκε αυτό που έμαθε από την Δρ. Lynn Fynn ως προς τη συνήθη πρακτική στο νοσοκομείο, για το τι γίνεται όταν ο γονέας, ο παππούς μας, εμείς, οποιοσδήποτε, εισαχθεί σε νοσοκομείο για covid.


Παίρνουν 500.000$ ανά ασθενή με COVID-19 και επομένως εφαρμόζουν κατά γράμμα το Πρωτόκολλο COVID για να διασφαλιστεί ότι θα εισπράξουν για κάθε ασθενή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζήτησα να φυλακιστούν όλοι οι CEO, ο Fauci, ο Birx, ο Bancel, ο Bourla, ο Francis Collins!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω ζητήσει επείγουσες έρευνες, σωστές νομικές δημόσιες έρευνες και αν αποδειχθεί ότι δεν έκαναν λάθος, τους επαινούμε, τους επιβραβεύουμε. Αλλά αν αποδειχθεί στην κατάλληλη νομική έρευνα ότι προκάλεσαν θανάτους άσκοπα, τους παίρνουμε όλα τα χρήματα, όλες τις συντάξεις και τους φυλακίζουμε όλους! Όλους των κυβερνήσεων Τραμπ και Μπάιντεν που κόστισαν ζωές! Τους κλειδώνουμε για μια ζωή! Όλους τους!

Εικόνα

Το πρωτόκολλο του θανάτου.

Βήμα 1:
ένας ασθενής πηγαίνει στο νοσοκομείο χωρίς να αισθάνεται πολύ καλά, επομένως λέει ότι αισθάνεται άρρωστος.

Βήμα 2: ο ασθενής ελέγχεται για COVID και βρίσκεται θετικός. Ανεξάρτητα αν είναι μόνο λόγω της υπερ-ευαίσθητης PCR που έχει οριστεί στους 40 κύκλους, όταν το ίδιο το προσωπικό του νοσοκομείου γνωρίζει ότι πάνω από 24 κύκλους είναι πιθανόν ιογενή σκουπίδια και μη μολυσματικό, μη θανατηφόρο και μη καλλιεργήσιμο και πιθανώς 97% ψευδώς θετικό. Ωστόσο ο ασθενής δηλώνεται θετικός στην COVID.

Βήμα 3: ο ασθενής τοποθετείται αμέσως σε απομόνωση στη ΜΕΘ. Κλειδωμένος, χωρίς την οικογένεια, κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να δει τον ασθενή. Σε αυτό το σημείο έχει μπει στη “μαύρη τρύπα” και τώρα “εξαφανίστηκε” στην απομόνωση και τη μοναξιά, καθώς οδηγείται προς το θάνατό του, γιατί τώρα βρίσκεται σε μονοπάτι θανάτου.

Βήμα 4: τώρα το νοσοκομείο αυξάνει τη δόση και χορηγεί διαμορφίνη, μιδαζολάμη και μια σειρά από ηρεμιστικά, ρεμδεσιβίρη και αερισμό όπως περιγράφω παρακάτω και είναι αυτό το βήμα 4 που σκοτώνει τον γονέα, τον παππού μας κλπ.

Βήμα 5: ο ασθενής κρίνεται ότι χρειάζεται οξυγόνο και τοποθετείται σε συμπληρωματικό οξυγόνο (O2).

Βήμα 6: τότε ο ασθενής αρχίζει να έχει πνευμονικά προβλήματα που επιδεινώνονται από το οξυγόνο.

Βήμα 7: ο ασθενής τοποθετείται σε BIPAP (CPAP) λόγω επιδείνωσης της πνευμονικής λειτουργίας (τοξικότητα οξυγόνου).

Βήμα 8: ο ασθενής δεν ανέχεται το BIPAP, οπότε τον δένουν και να τον ναρκώνουν.

Βήμα 9: περαιτέρω τοξικότητα του οξυγόνου σε συνδυασμό με καταστολή οδηγεί σε διασωλήνωση των αεραγωγών και τοποθέτηση του ασθενή σε αναπνευστήρα. Είναι αυτή η στιγμή που ο ασθενής αρχίζει να χειροτερεύει, γιατί το προσωπικό δεν ήξερε και δεν ξέρει πώς να αερίζει σωστά και οι αναπνευστήρες αρχίζουν να σκοτώνουν, να ανοίγουν τρύπες στους πνεύμονες κλπ.

Βήμα 10: ο ασθενής αφυδατώνεται βαθιά και υποσιτίζεται από ΗΜΕΡΕΣ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ, σε αναπνευστήρα κλπ.

Βήμα 11: Το νεφρικό στρες στη συνέχεια προκύπτει από την αφυδάτωση.

Βήμα 12: οι γιατροί στη συνέχεια χορηγούν Remdesivir γνωρίζοντας ότι είναι τοξικό για τους νεφρούς και το ήπαρ και σκοτώνει και απέτυχε σε όλες τις κλινικές δοκιμές. Είναι αποτυχημένο φάρμακο για EBOLA, ένα φάρμακο που μαραζώνει αναζητώντας μια ασθένεια, όπως το Tamiflu (οσελταμιβίρη) αναζητούσε μια γρίπη/πανδημία.

Βήμα 13: ο ασθενής υφίσταται οξύ τραυματισμό των νεφρών και του ήπατος και ακολουθεί οργανική ανεπάρκεια.

Βήμα 14: Ο ασθενής στη συνέχεια υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση, λόγω της αποτυχίας που προκαλείται από τη ρεμδεσιβίρη και αφυδατώνεται ακόμη περισσότερο.

Βήμα 15: ο ασθενής συνεχίζει να μην λαμβάνει ΤΡΟΦΗ Ή ΝΕΡΟ.

Βήμα 16: ο ασθενής γίνεται αιμοδυναμικά ασταθής και παθαίνει καρδιακή ανακοπή.

Βήμα 17: Εφόσον ο ασθενής αντιμετωπίζεται με DNR (Μην Κάνετε Ανάνηψη, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να γίνει (https://medlineplus.gov/ency/patientins ... 000473.htm) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Ή ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ), ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΠΑ (CPR) (https://medlineplus.gov/cpr.html).

Βήμα 18: Ο γονέας ή ο παππούς μας, ο φίλος μας, ο ασθενής, πεθαίνει.

Βήμα 19: Το νοσοκομείο και οι διευθύνοντες σύμβουλοι υποβάλλουν στη συνέχεια τον λογαριασμό στην κυβέρνηση για 500.000$…

Βλάψαμε και προκαλέσαμε θανάτους των πληθυσμών μας από τις παράφρονες πολιτικές του lockdown και ιδιαίτερα των φτωχότερων μειονοτήτων μας και των γυναικών, που δεν είχαν την πολυτέλεια να θωρακιστούν.

Μεταφέραμε καταστροφικά το βάρος της μόλυνσης και της ασθένειας από το καφέ latte, το φορητό υπολογιστή, την “κλάση του Zoom” στους φτωχότερους της κοινωνίας που δεν μπορούσαν να θωρακιστούν, καθώς έπρεπε να διατηρήσουν την εργασία τους για να επιβιώσουν. Δεν μπορούσαν να “εργάζονται εξ αποστάσεως”. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, απολυμένοι υπάλληλοι και παιδιά στην Αμερική αυτοκτόνησαν λόγω της περιοριστικής τρέλας του lockdown.

Τοποθετήσαμε τους ανθρώπους μας που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς στο σπίτι ή στο γηροκομείο με αποτελεσματική, φθηνή, διαθέσιμη “πρώιμη θεραπεία”, σε νοσοκομεία, για να τους βάλουμε στο “μονοπάτι του θανάτου”, ώστε τα νοσοκομεία και οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι γιατροί να πλουτίσουν σκοτώνοντας τους ανυποψίαστους γονείς και τους παππούδες μας…
Πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Και σύντομα!

Εικόνα
https://palexander.substack.com/p/urgen ... UIrDMrBz9w
https://0minus.substack.com/p/54f?fbcli ... 6NDvuVtaLA

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 23 Σεπ 2022, 19:42

21/09/2022
Πρώην σύμβουλος του Τραμπ περιγράφει το εμβόλιο mRNA ως «βιολογικό όπλο»!

Εικόνα

O Dr. Paul Alexander επιδημιολόγος και πρώην σύμβουλος HHS της κυβέρνησης Τραμπ, είπε στο Infowars ότι οι ενέσεις με mRNA COVID ήταν ένα «βιολογικό όπλο… που κυκλοφόρησε».


Επέκρινε τον Δρ Άντονι Φάουτσι και την αμερικανική απάντηση στην κηρυγμένη πανδημία COVID-19 σε όλη τη μακροσκελή συνέντευξη. Οι δυο τους μίλησαν για διάφορα θέματα, όπως ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, οι ενισχυτές που μπορεί να μην σταματήσουν ποτέ και η βλάβη που επέφεραν τα lockdown στα παιδιά.

https://rumble.com/v1kl9p1-must-see-int ... an-se.html

Ο Dr.Alexander επέκρινε τον FDA για την έγκριση που υποστηρίχθηκε από έρευνα σε «οκτώ ποντίκια, μια μελέτη τρωκτικών με οκτώ ποντίκια έχει αποφασίσει τη μοίρα των Ηνωμένων Πολιτειών… θέλουν να εμβολιάσουν 200 εκατομμύρια Αμερικανούς με βάση τα δεδομένα από οκτώ ποντίκια».

Ο ίδιος απαρίθμησε μια σειρά από δυσμενείς εκβάσεις, πολλές από τις οποίες αφορούσαν παιδιά «που έχουν μηδενικό κίνδυνο» να πεθάνουν μετά από διάγνωση COVID «Γνωρίζουμε την περικαρδίτιδα, τη μυοκαρδίτιδα, την πήξη του αίματος… κλπ.»

Ο Τζόουνς του είπε ότι χώρες όπως η Δανία έχουν σταματήσει την ενίσχυση για άτομα κάτω των 50 ετών (https://www.thesuburban.com/news/city_n ... 4378d.html), καθώς έχουν γίνει διαθέσιμες στο κοινό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάλυση κινδύνου-οφέλους των εμβολίων. Επιπλέον, οι υγειονομικές αρχές της Δανίας ενημέρωσαν το καλοκαίρι ότι τα παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών δεν πρέπει να εμβολιάζονται κατά του COVID για συγκεκριμένους λόγους υγείας (https://apnews.com/article/fact-check-D ... 9807145775).

Να θυμήσουμε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός δωροδόκησε τους νέους με πακέτο δεδομένων 50GB για 5 μήνες (Freedom Pass/Data) και με προπληρωμένη ψηφιακή κάρτα αξίας 150 ευρώ για να κάνουν το επικίνδυνο γιαυτούς εμβόλιο Covid19, που σήμερα πολλές χώρες απαγορεύουν σε αυτές τις ηλικίες…

Τα lockdown επιμήκυναν τα δεινά.
Σύμφωνα με τον Dr. Alexander, οποιοιδήποτε κίνδυνοι συνδέονται με την ύπαρξη COVID εξαρτώνται από τη «στρωμάτωση κινδύνου», με τα μόνα άτομα που κινδυνεύουν να είναι τα εξαιρετικά αδύναμα και ευάλωτα σε ιογενούς κινδύνους πάνω από το μέσο όρο.

«Aυτό ήταν γνωστό από τον «Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο» και οι υγειονομικοί αξιωματούχοι θα έπρεπε να είχαν εργαστεί για να «προστατέψουν σωστά μόνο τους ευάλωτους στην κοινωνία» παρέχοντας «πρώιμες θεραπείες όπως απαιτείται» αφήνοντας παράλληλα ελέυθερη την υπόλοιπη κοινωνία , στο 99,9%».

Αν οι πολιτικοί «τους άφηναν να ζήσουν μια κανονική ζωή και να αντιμετωπίσουν τον παθογόνο παράγοντα, θα είχαν αναπτύξει φυσική ανοσία και θα είχαμε αποκτήσει ανοσία πολύ νωρίς».

Τα βρέφη γεννιούνται με μια έμφυτη ανοσία λόγω των αντισωμάτων που αποκτούν από τις μητέρες τους, αλλά καθώς μεγαλώνουν, το ανοσοποιητικό τους σύστημα πρέπει να αναπτύσσεται μέσω της κοινωνικής αλληλεπίδρασης με άλλα παιδιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα φερόμενα ως «διπλά» σχόλια του Fauci για τους εμβολιασμούς και την έμφυτη ανοσία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για τη βλάβη που προκλήθηκε στα παιδιά.

«Ήξερε ότι τα παιδιά είναι πολύ σημαντικοί παίκτες στο ανοσολογικό τοπίο και ότι αν εμβολιάσεις τα παιδιά με αυτά τα εμβόλια, διατρέχεις τον κίνδυνο να ανατρέψεις την φυσική απόκριση απέναντι στο Covid19», είπε.

Ο Dr.Alexander πρόσθεσε ότι πιστεύει πως η ευρεία χορήγηση του πειραματικού εμβολίου σε παιδιά έχει συμβάλει στην επανεμφάνιση της πολιομυελίτιδας και της ηπατίτιδας. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για «ασθένειες που δεν υπήρχαν πριν».

Οταν ρωτήθηκε γιατί έδωσε ο Τραμπ την άδεια στα εμβόλια, δεν έπεισε και πολύ με τις απαντήσεις…

Ο Δρ Αλεξάντερ είπε στον Τζόουνς ότι ο Τραμπ παραπλανήθηκε άσχημα από τον Φάουτσι, και την Μπιρξ «Κατέστρεψαν την προεδρία του», πρόσθεσε. «Δεν κατηγορώ τον Πρόεδρο Τραμπ, πρέπει όμως να σηκωθεί όρθιος και να δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτά τα lockdown ήταν λάθος κίνηση. Πήρε κακή καθοδήγηση από τους ανθρώπους… πρέπει να σταθεί ενάντια σε αυτές τις ενέσεις γονιδίων COVID… χρειαζόμαστε τη φωνή του, ιδιαίτερα για να προστατεύσουμε τα παιδιά».

Ο Alexander ολοκλήρωσε τη συζήτηση υποστηρίζοντας ότι η Pfizer ενήργησε «δόλια» διεκδικώντας 95% μείωση σχετικού κινδύνου.

«Όταν η Pfizer υπέβαλε τα δεδομένα στον FDA για έγκριση, είχε στην πραγματικότητα παραλείψει 3.000 άτομα… Όταν εκτελέσαμε τους αριθμούς, αυτή η μείωση κινδύνου απο 95% έπεσε κάτω από 20%. Με άλλα λόγια, δεν πληρούσε το όριο του 50% που είχε τεθεί».
https://anazitiseis.gr/proin-symvoulos- ... giko-oplo/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 25 Σεπ 2022, 21:01

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
Συγκέντρωση από το Πάρκο Ελευθερίας, εκδήλωση των Υγειονομικών Κατά της Υποχρεωτικότητας και των εμβολίων.

Εικόνα


ΒΙΝΤΕΟ>>





https://skeftomasteellhnika.blogspot.co ... .html#more


Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 27 Σεπ 2022, 20:46

25/09/2022
Ο Γερουσιαστής Ρον Τζόνσον κάλεσε τους καλύτερους γιατρούς των ΗΠΑ να μιλήσουν ανοιχτά για τα εμβόλια – Οι μαρτυρίες τους ήταν αποκαλυπτικές!

Εικόνα

Ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ Ρον Τζόνσον έφτιαξε μια επιτροπή για το Covid 19 απο πιστοποιημένους γιατρούς από όλη τη χώρα για να συζητήσουν για τα εμβόλια και τις εναλλακτικές θεραπείες. Η μαρτυρία των γιατρών της επιτροπής ήταν συγκλονιστική. Αυτες τις πληροφορίες φυσικά είναι δύσκολο να τις βρεις στις μηχανές αναζήτησης της google, επειδή δεν ταιριάζουν στο αφήγημα.


Τρεις γιατροί ισχυρίστηκαν ότι απο την στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, τα δεδομένα δείχνουν ότι:

Οι αποβολές αυξήθηκαν 300%

Ο καρκίνος αυξήθηκε κατά 300%

Οι νευρολογικές διαταραχές αυξήθηκαν 1000%


Βρήκαν επίσης ότι:

Το 71% των νέων κρουσμάτων Covid και το 60% των νοσηλευομένων είναι άτομα πλήρως εμβολιασμένα. επίσης, ισχυρίστηκαν ότι αυτά τα ίδια δεδομένα, τα γνωρίζουν, αλλά συνεχίζουν να ισχυρίζονται ψευδώς ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων.

Στη συνέχεια ο Δρ Peter McCullough ρώτησε τους γιατρούς που συμμετείχαν στο πάνελ «πόσοι από εσάς έχετε βιώσει λογοκρισία, εκφοβισμό ή επιθέσεις ως αποτέλεσμα των λεγομενών σας» και η συντριπτική πλειονότητα των γιατρών σήκωσε τα χέρια ψηλά.

Ο Δρ Pierre Kory είπε ότι «Αυτό είναι διαφθορά, πολύ απλά και κατανοητά» αφού επεσήμανε ότι καμία από τις πολιτικές που προωθούνται δεν υποστηρίζεται στην πραγματική επιστήμη, ωστόσο συνεχίζουν να προωθούνται σε μαζική κλίμακα.

Ο Δρ. Aaron Kheriaty είπε ότι ακόμη και όταν ένας ασθενής έχει μια αντένδειξη ή μια σοβαρή κατάσταση που θα μπορούσε να επιδεινωθεί από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, τα χέρια του γιατρού εξακολουθούν να είναι δεμένα όταν πρόκειται να γράψουν εξαιρέσεις επειδή μπορεί να χάσουν την ιατρική τους άδεια.

Ο Δρ Ryan Cole είπε ότι αντιμετώπισε την νόσηση του αδελφού του με εναλλακτικές θεραπείες όταν του είπαν να τον στείλουν στην εντατική, επειδή ήξερε ότι ο αδελφός του θα στερούνταν τις κανονικές θεραπείες. Η κατάσταση του αδελφού του βελτιώθηκε μετά τη θεραπεία, παρά το γεγονός ότι το ίδρυμα την έκρινε αναποτελεσματική και αναπόδεικτη.

Ο Δρ Paul Marik είπε ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του ένιωσε ότι τα χέρια του ήταν δεμένα ως γιατρός και έπρεπε να παρακολουθεί άπραγος καθώς πέθαιναν οι ασθενείς του. Είχε προηγούμενη επιτυχία στη θεραπεία ασθενών με εναλλακτικές λύσεις και παρόλα αυτά, το κατεστημένο τον θεώρησε απειλή. Τελείωσαν την ιατρική του καριέρα παρόλο που η θνησιμότητα των ασθενών του ήταν εξαιρετικά μικρότερη από ό,τι των συναδέλφων του.

Ένας γιατρός ευχαρίστησε τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον για τη συνάντηση και εξεπλάγη που έπρεπε να συμβεί στο βήμα της Γερουσίας επειδή κανονικά υπο άλλες συνθήκες τέτοιες συζητήσεις μεταξύ των γιατρών θα έπρεπε να γίνονται ελεύθερα, αλλά σήμερα το θέμα έχει πολιτικοποιηθεί τόσο πολύ και έχει λογοκριθεί, που πρέπει να ανοίξουν συζητήσεις για πράγματα δεν συνέβαιναν παλιά, είπε.

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η πολιτική σας θέση, αυτές οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά ανησυχητικές. Οι καλύτεροι γιατροί της αμερικής μιλούν ανοιχτά για τους εμβολιασμούς και τις εναλλακτικές θεραπείες, ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά στις μηχανές αναζήτησης, στα κύρια μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή δεν ταιριάζουν με το αφήγημα.

Τους αρέσει να λένε «εμπιστεύσου τους ειδικούς», καθώς τα τρέχοντα πρωτόκολλα είναι ομόφωνα, αλλά σε όποιον δίνει ιδιαίτερη προσοχή, πίσω απο την ομοφωνία υπάρχουν απειλές και επιθέσεις και δεν ακούμε όλες τις προοπτικές λόγω της μαζικής εκστρατείας λογοκρισίας.

Είναι ξεκάθαρο ότι το ιατρικό κατεστημένο και η φαρμακοβιομηχανία εργάζονται υπερωρίες για να διασφαλίσουν ότι δεν ακούγονται αυτές οι φωνές. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να κερδίσουν, μοιραστείτε το άρθρο σε όλους όσους γνωρίζετε!
Δείτε όλα τα βίντεο εδώ:
https://anazitiseis.gr/o-gerousiastis-r ... es-vinteo/
https://www.heweymedia.com/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 28 Σεπ 2022, 20:32

28.09.2022
Προσπαθούν να δικαιολογήσουν την σφαγή που προκάλεσαν στους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ: Τι είπε ο Θ. Πλεύρης.
Απόκρυψη στοιχείων και δικαιολογίες όταν αυτά λέγονται επίσημα, για άλλη μια φορά από την κυβέρνηση.

Εικόνα

Να αποκρύψουν με οποιοδήποτε τρόπο την σφαγή που προκάλεσαν στους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, προσπαθούν στην κυβέρνηση, με πρώτο τον Κ.Μητσοτάκη ο οποίος έλεγε στα σοβαρά από το βήμα της Βουλής ότι δεν είχε στοιχεία για θανάτους εκτός ΜΕΘ, αλλά και να την δικαιολογήσουν βγάζοντας την έρευνα του Θ.Λύτρα ελλιπής (https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... th-vinteo/).


Σύμφωνα με τη μελέτη του Θ.Λύτρα, την οποία όμως δεν υπέγραψε ο Σ.Τσίοδρας και αναρωτιόμαστε το λόγο, όλοι σχεδόν οι νοσηλευθέντες υπό καθεστώς διασωλήνωσης λόγω ανυπαρξίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, πέθαναν (https://www.pronews.gr/ygeia/meleti-th- ... -pethanan/)!

Με άλλα λόγια πέθαναν 1.084 άτομα έναντι 72,7% (9.382 ασθενών) οι οποίοι εισήχθησαν στις ΜΕΘ.

https://rumble.com/v1lqi63--.-977-.html

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφερόμενος στη μελέτη Λύτρα υποστήριξε πως «ο κ. Λύτρας κάνει μία στατιστική αναφορά των στοιχείων και καταλήγει ότι τα αίτια της θνητότητας θα πρέπει να αναζητηθούν από άλλη μελέτη», άρα κοινώς είναι ελλιπής και άρα δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τα σοκαριστικά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον Θ.Πλεύρη, αυτό που δείχνει στατιστικά η μελέτη, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα πως το 97% των διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ, κατέληξαν, είναι αυτό που όλοι γνωρίζουν.

«Ότι όταν κάποιος φτάσει να διασωληνωθεί, οι πιθανότητες να πεθάνει είναι πολύ περισσότερες από το να επιβιώσει», είπε ο υπουργός.

https://rumble.com/v1ltmis--.-covid-19.html

https://www.pronews.gr/ygeia/prospathou ... h-pleyris/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ξηλώνεται το πουλόβερ σιγά σιγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 03 Οκτ 2022, 22:12

1 Οκτωβριου 2022
Dr. Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής παρουσιάζει το Χρονικό της Συγκάλυψης του κατασκευασμένου σε εργαστήριο ιού COVID-19.
Όταν ο πολύπαθος λαός του Ισραήλ διαδήλωνε φωνάζοντας "Δολοφόνε..." στον Albert Bourla.


Εικόνα

Δεν είναι ο απλός εβραϊκός λαός, η Λαζάρειος λέπρα της ανθρωπότητας… Είναι ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ … ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΕΣ…

Αυτοί έχουν απλώσει τη λέπρα τους σ’ ολόκληρη την οικουμένη…


Η υπόθεση με μια ματιά.
-Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής και ότι ο Dr. Anthony Fauci, ερευνητές του Χάρβαρντ, η Κίνα, τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι εταιρείες τεχνολογίας συνεργάστηκαν για να το συγκαλύψουν.

Η ιστοσελίδα U.S. Right to Know δημοσίευσε ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα της συγκάλυψης.

-Στα μέσα Ιανουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του CDC, Dr. Robert Redfield εξέφρασε ανησυχίες ότι η πανδημία μπορεί να ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) στην Κίνα. Τηλεφώνησε στον Fauci, τον διευθυντή του Wellcome Trust, Jeremy Farrar, και τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, προτρέποντας τον καθένα από αυτούς να «εξετάσουν την υπόθεση της διαρροής από το εργαστήριο με εξαιρετική σοβαρότητα». Μέχρι σήμερα, πιστεύει ότι η θεωρία της εργαστηριακής διαρροής είναι η πιο αξιόπιστη.

-Στα απομνημονεύματά του, «Spike», ο Farrar σημείωσε ότι κυκλοφορούσαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ αξιόπιστων επιστημόνων «που ισχυρίζονταν ότι ο ιός φαινόταν, σχεδόν, κατασκευασμένος για να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα». Το θέμα τον απασχόλησε τόσο πολύ που απέκτησε ένα κινητό μίας χρήσης και έδωσε εντολή στις επαφές του να χρησιμοποιούν διαφορετικά τηλέφωνα και λογαριασμούς email όταν συζητούσαν το θέμα.

-Στις 29 Ιανουαρίου 2020, ο ιολόγος της Scripps Research, Kristian Andersen, ανακάλυψε μια ερευνητική εργασία που περιέγραφε τεχνικές πειραμάτων Gain Of Function που χρησιμοποιούνταν σε κοροναϊούς στο WIV οι οποίοι θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον SARS-CoV-2. Σύμφωνα με τον Andersen, η μελέτη έμοιαζε με ένα εγχειρίδιο για την κατασκευή του κοροναϊού της Wuhan.

–Ο Andersen και αρκετοί άλλοι ερευνητές, που αρχικά υποψιάζονταν εργαστηριακή διαρροή, άλλαξαν γρήγορα γνώμη, συμπτωματικά λίγες μέρες αφότου η κινεζική εταιρεία ακινήτων Evergrande έκανε μια μεγάλη δωρεά στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.

Το ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υγειονομικοί οργανισμοί των ΗΠΑ έχουν αιχμαλωτιστεί από το κύκλωμα δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί. Η πανδημία της COVID έχει επιβεβαιώσει τις μακροχρόνιες υποψίες για αυτό, και στη συνέχεια κάποιες καινούριες. Στις αιχμάλωτες υπηρεσίες, που τώρα περισσότερο ή λιγότερο λειτουργούν ανοιχτά ενάντια στα συμφέροντα του αμερικανικού κοινού, περιλαμβάνονται πλέον η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Έχουν επανειλημμένα εγκρίνει πειραματικά εμβόλια κατά της COVID με βάση το mRNA, παρά τα συντριπτικά στοιχεία ότι προκαλούν βλάβες και ελάχιστα έως καθόλου οφέλη. Τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), τα οποία είναι υπεύθυνα για όλη την έρευνα στον τομέα της βιοάμυνας των ΗΠΑ από το 2003, υπό την ηγεσία του Dr. Anthony Fauci, είναι επίσης μέρος αυτής της ομάδας.

Όπως αναφέρθηκε από το «Breaking Points with Krystal and Saagar», τα στοιχεία δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 είναι αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής και ότι ο Fauci, οι ερευνητές του Χάρβαρντ, η Κίνα, τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι εταιρείες τεχνολογίας, όλοι, συνεργάστηκαν για να το συγκαλύψουν. Στην έκθεσή του, ο Saagar εξετάζει το χρονοδιάγραμμα αυτής της συγκάλυψης, που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα U.S. Right to Know (USRTK) στις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Χρονοδιάγραμμα της συγκάλυψης της εργαστηριακής διαρροής: Ιαναουάριος 2020

Στα μέσα Ιανουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του CDC, Dr. Robert Redfield
, ιολόγος, εξέφρασε ανησυχίες ότι η πανδημία μπορεί να ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) στην Κίνα. Είπε στο «Vanity Fair» ότι κάλεσε τον Fauci, τον διευθυντή του Wellcome Trust, Jeremy Farrar, και τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, παροτρύνοντας τον καθένα από αυτούς να «εξετάσουν την υπόθεση της διαρροής από το εργαστήριο με εξαιρετική σοβαρότητα».

Στα απομνημονεύματά του, «Spike», ο Farrar σημείωσε επίσης ότι κυκλοφορούσαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ αξιόπιστων επιστημόνων «που ισχυρίζονταν ότι ο ιός φαινόταν, σχεδόν, κατασκευασμένος προκειμένου να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα».

Το θέμα τον απασχόλησε τόσο πολύ, που απέκτησε ένα κινητό μίας χρήσης και έδωσε εντολή στις επαφές του να χρησιμοποιούν διαφορετικά τηλέφωνα και λογαριασμούς email όταν συζητούσαν το θέμα.

Στις 27 Ιανουαρίου 2020, ο Fauci υπενθύμισε ότι χρηματοδοτεί την έρευνα για τον κοροναϊό στο WIV μέσω της EcoHealth Alliance, η οποία μέχρι τότε συνεργαζόταν με το WIV στην έρευνα για τον κοροναϊό, τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Δύο ημέρες αργότερα (29 Ιανουαρίου) ο ιολόγος της Scripps Research, Kristian Andersen, ανακάλυψε ένα χαρτί που περιέγραφε τεχνικές πειραμάτων Gain Of Function που χρησιμοποιούνταν σε κοροναϊούς στο WIV και οι οποίοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκαλέσουν τον SARS-CoV-2. Όπως αναφέρει το USRTK:

«Ο Andersen ανησυχούσε ότι ένας κοροναϊός νυχτερίδας μπορεί να έχει σχεδιαστεί για να μολύνει ανθρώπους, δείχνοντας τον τομέα δέσμευσης υποδοχέα και τη θέση διάσπασης της φουρίνης. Επισήμανε επίσης μια μελέτη πειράματος Gain Of Function που “έμοιαζε με ένα εγχειρίδιο για την κατασκευή του κοροναϊού της Wuhan σε ένα εργαστήριο”».

«Ο Andersen βρήκε μια επιστημονική εργασία όπου ακριβώς αυτή η τεχνική είχε χρησιμοποιηθεί για την τροποποίηση της πρωτεΐνης ακίδας του αρχικού ιού SARS-CoV-1, εκείνου που είχε προκαλέσει το ξέσπασμα του SARS το 2002/3», έγραφε ο Farrar. «Το ζευγάρι γνώριζε ένα εργαστήριο όπου οι ερευνητές πειραματίζονταν για τους κοροναϊούς για χρόνια: το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, στην καρδιά της πόλης της επιδημίας».

Ο τίτλος αυτής της εργασίας είναι άγνωστος. Αλλά είναι σαφές ότι ένα έγγραφο του 2015 που περιελάμβανε μία εργασία πειράματος Gain Of Function με βάση τον SARS-CoV στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan φαίνεται να ανησύχησε τον Fauci λίγες μέρες αργότερα.

Η εργασία του 2015 είχε έναν συντομευμένο τίτλο: «SARS Gain of function». Ο Andersen και ο [ιολόγος του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ Edward] Holmes επικοινώνησαν μέσω μιας τηλεφωνικής κλήσης Zoom. «Γαμώτο, αυτό είναι κακό», είπε ο Holmes ως απάντηση στα ευρήματα του Andersen.

Στις 31 Ιανουαρίου 2020, ο Andersen έγραψε ένα email στον Fauci, δηλώνοντας ότι ο ιός φαινόταν αφύσικος σε εκείνον και σε άλλους τρεις ιολόγους που είχαν εξετάσει τη γενετική του αλληλουχία και ότι και οι τέσσερις «βρίσκουν ότι το γονιδίωμα δεν συνάδει με τα ισχύοντα της εξελικτικής θεωρίας».

Οι τρεις εν λόγω ιολόγοι ήταν ο Robert (Bob) Garry του Κέντρου Καρκίνου Tulane, ο Eddie Holmes από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ και ο Michael Farzan, πρόεδρος του Ερευνητικού Τμήματος Ανοσολογίας και Μικροβιολογίας Scripps. Σύμφωνα με το βιβλίο του Farrar, ο Holmes ήταν εκείνη την εποχή 80% σίγουρος ότι ο ιός προερχόταν από εργαστήριο, ενώ ο Andersen υπολόγιζε τον κίνδυνο να προέρχεται από εργαστηριακή διαρροή μεταξύ 60% έως 70%.

Δύο ώρες αφότου ο Andersen του είπε τα άσχημα νέα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Fauci έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αναπληρωτή διευθυντή του NIAID, Hugh Auchincloss, λέγοντάς του ότι «είναι σημαντικό να μιλήσουμε αυτό το πρωί. Κράτα ανοιχτό το κινητό σου».

Επίσης, έδωσε εντολή στον Auchincloss να διαβάσει μια συνημμένη επιστημονική εργασία, που πιστεύεται ότι επρόκειτο για τη δημοσίευση του Nature του 2015, «A SARS-like Cluster of Circulation Bat Coronaviruses Shows Potential for Human Emergence», την οποία το NIH είχε χρηματοδοτήσει μέσω επιχορήγησης στην EcoHealth Alliance, και του είπε ότι «είναι πράγματα που θα πρέπει να γίνουν».

Αυτη η επιστημονική εργασία, με επικεφαλής την διευθύντρια του WIV, Zhengli Shi, περιέγραφε το πώς είχαν καταφέρει να συνδέσουν την πρωτεΐνη ακίδας ενός κοροναϊού με μια ραχοκοκαλιά (βάση) SARS-CoV. Είναι σημαντικό ότι οι συγγραφείς σημείωναν ότι ο επιπλέον πειραματισμός «μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος για να συνεχιστεί».

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Φεβρουάριος 2020

Λίγο πριν το μεσημέρι της 1ης Φεβρουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του NIH, Dr. Francis Collins, έστειλε με email μια προεκτυπωμένη μελέτη, που είχε συνταχθεί από την Shi, στον Fauci, περιγράφοντας αρκετούς κοροναϊούς, συμπεριλαμβανομένου ενός που ονομάζονταν RaTG13. Ο Collins πρόσθετε ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι αυτή η εργασία χρηματοδοτήθηκε από το NIH». Στις 2 μ.μ., ο Fauci και ο Collins συμμετείχαν σε μια εμπιστευτική τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Farrar.

Άλλοι συμμετέχοντες ήταν οι Andersen, Holmes, Garry, ο ιολόγος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, Andrew Rambaut, ο ιολόγος του Erasmus MC, Ron Fouchier, ο διευθυντής του τμήματος ιολογίας του Erasmus, MC Marion Koopmans, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ιολογίας στο Νοσοκομείο Charite, Christian Drosten, ο ιολόγος του German Primate Center, Stefan Pohlman, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Wellcome, Mike Ferguson, ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής του Wellcome, Paul Schreier, και ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος στο Ηνωμένο Βασίλειο, Patrick Vallance.

Ο Dr. Robert Redfield δεν προσκλήθηκε, παρά τις προηγούμενες συζητήσεις του με τον Fauci και τον Farrar. Αργότερα εκείνο το βράδυ, κάποιος στην ομάδα (το όνομα έχει διαγραφεί) έστειλε email στην ομάδα (μόνο τα ονόματα των Farrar και Vallance δεν είναι σβησμένα) ρωτώντας: «Πρέπει να μιλήσουμε και για τη ραχοκοκαλιά. Όχι μόνο για την ένθεση, ε;». Αυτό το ερώτημα είναι σημαντικό, καθώς οι επιστήμονες στο κάλεσμα μέσω zoom κατέληξαν να γράψουν μια εργασία που απέρριπτε τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής ως καθαρή ανοησία.

Την επόμενη μέρα, οι ιολόγοι αντάλλαξαν σκέψεις. Εκείνη την εποχή, αρκετοί στρέφονταν προς την άποψη ότι ήταν ένας κατασκευασμένος ιός. Ο Garry τόνιζε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πώς ο SARS-CoV-2 θα μπορούσε να εμφανιστεί με φυσικό τρόπο και ο Farzan ήταν «προβληματισμένος εξαιτίας της περιοχής της φουρίνης» και δεν μπορούσε να εξηγήσει την παρουσία κάποιου τέτοιου «γεγονότος έξω από το εργαστήριο».

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Farzan ισχυρίζονταν ότι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2 θα μπορούσαν να εξηγηθούν καλύτερα από τη «κατ’ εξακολούθηση διέλευση του ιού μέσω καλλιέργειας σε ιστό… δημιουργώντας κατά λάθος έναν ιό που θα προετοίμαζε ταχεία μετάδοση μεταξύ των ανθρώπων μέσω της αύξησης της θέσης φουρίνης (από καλλιέργεια ιστού) και με την προσαρμογή στον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2 μέσω επαναλαμβανόμενης διέλευσης».

Το να μιλάμε για διαρροή εργαστηρίου θα «βλάψει την επιστήμη γενικά»

Ο Fouchier, ο οποίος το 2011 ανησύχησε τον κόσμο τροποποιώντας τη θανατηφόρα γρίπη των πτηνών (H5N1) ώστε να εξαπλωθεί μεταξύ των κουναβιών, προειδοποίησε την ομάδα ότι η συνέχιση αυτής της συζήτησης «θα αποσπούσε άσκοπα την προσοχή κορυφαίων ερευνητών από τα ενεργά τους καθήκοντα και ότι θα έκανε περιττό κακό στην επιστήμη γενικά…».

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Collins είχε «πηδήξει στο βαγονάκι» του Fouchier. Έστειλε email στους Fauci, Farrar και στον αξιωματούχο του NIH, Lawrence Tabak, δηλώνοντας ότι «κατέληγε γρήγορα στην άποψη ότι μια φυσική προέλευση είναι πιο πιθανή» και ότι χρειαζόταν μια «ταχεία σύγκληση ειδικών σε ένα πλαίσιο που να εμπνέει εμπιστοσύνη» για να καταπνίξουν διάφορες «φωνές», δηλαδή μίας συνωμοσιολογίας που θα μπορούσε να κάνει «πιθανά μεγάλη ζημιά στην επιστήμη και τη διεθνή αρμονία».

Μέσα σε μια ώρα, ο Farrar διαβίβασε ένα άρθρο του ZeroHedge στους Fauci, Collins και Tabak, το οποίο συζητούσε τις ενθέσεις HIV που είχαν βρεθεί στον SARS-CoV-2. Περίπου 2,5 ώρες μετά από αυτό, το Twitter ανέστειλε το λογαριασμό του ZeroHedge.

Αν και δεν περιλαμβάνεται στο χρονοδιάγραμμα του USRTK, η ερευνήτρια δημοσιογράφος Ashley Rindsberg, τον Μάιο του 2022, ανέφερε μια περίεργη σύμπτωση που έλαβε χώρα στις 2 Φεβρουαρίου 2020. Η Evergrande, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ακινήτων στον κόσμο, η οποία έχει στενούς δεσμούς με το Κινεζικό Κομουνιστικό Κόμμα και είναι σε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δώρισε 115 εκατομμύρια δολάρια στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.

Ο κοσμήτορας του Χάρβαρντ, George Daley, έστειλε email στον Fauci εκείνο το πρωί, ενημερώνοντάς τον για τη συνάντηση του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Evergrande, Jack Zia, και τον υπέυθυνο υγείας, Dr. Jack Liu. Για άγνωστους λόγους, ο Daley ζήτησε από τον Fauci να μοιραστεί πληροφορίες «σχετικά με τις τρέχουσες προσπάθειες σας να συντονίσετε μια “απάντηση”». Ο Fauci και ο Collins τηλεφώνησαν στον Daley και τους αξιωματούχους της Evergrande την επόμενη μέρα.

Μόλις δύο ημέρες μετά από αυτό, στις 4 Φεβρουαρίου, ο Farrar κυκλοφόρησε ένα πρόχειρο προσχέδιο αυτού που επρόκειτο να γίνει «The Proximal Origin of SARS-CoV-2» («Η εγγύς προέλευση του SARS-CoV-2»), το οποίο αποδομούσε εντελώς κάθε πιθανότητα εργαστηριακής διαρροής. Είχε κάποια σχέση η δωρεά της Evergrande στο Χάρβαρντ, με τους επιστήμονες του ιδρύματος που ξαφνικά άλλαξαν τις απόψεις τους σχετικά με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής;

Σύμφωνα με το USRTK, «ο Holmes έστειλε στον Farrar τη σύνοψη μέσω email, σημειώνοντας ότι βασίζεται “στη θεμελιώδη επιστήμη και είναι εντελώς ουδέτερη όπως γράφτηκε. Δεν αναφέρει άλλες ανωμαλίες, καθώς αυτό θα μας κάνει να μοιάζουμε με χελώνες”». Ο Farrar σε εκείνο το σημείο δήλωνε ότι ήταν 50/50 σίγουρος όσον αφορά της θεωρία της εργαστηριακής διαρροής, ενώ ο Holmes ήταν 60/40 υπέρ μιας διαρροής από το εργαστήριο.

Ο Andersen, εν τω μεταξύ, σε εκείνο το σημείο άλλαξε τη μελωδία του και ενθάρρυνε τους επιστήμονες να ισχυριστούν ότι ο ιός ήταν «σύμφωνος με τη φυσική εξέλιξη»
, κάτι που ήταν εντελώς αντίθετο με την άποψή του μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, όταν είχε πει στον Fauci ότι «το γονιδίωμα δεν συνάδει με τα ισχύοντα από την εξελικτική θεωρία».

Την ίδια στιγμή που συνέβαιναν όλα αυτά, τα μέλη της ομάδας πίεζαν τον ΠΟΥ να συγκαλέσει μια επιτροπή προκειμένου να διερευνήσει την προέλευση του ιού. Όπως γνωρίζουμε σήμερα, αυτή η ομάδα ήταν προκατειλημμένη και τα συμπεράσματά της ήταν τόσο παράλογα που ο κόσμος την απέρριψε στο σύνολο της, αναγκάζοντας τον Ghebreyesus να κάνει πίσω και να υποσχεθεί μια νέα έρευνα.

Στις 11 Φεβρουαρίου, ο Ian Lipkin, ιολόγος και καθηγητής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Columbia και συν-συγγραφέας του «The Proximal Origin of SARS-CoV-2», έστειλε ένα email στους συνεργάτες του —Andersen, Rambaut, Holmes και Garry— δηλώνοντας τους την εναντίωση του στο επιχείρημα ότι η θεωρία της γενετικής τροποποίησης ήταν «καλά αιτιολογημένη», αλλά σημειώνοντας ότι αυτό «δεν εξαλείφει την πιθανότητα ακούσιας απελευθέρωσης μετά από προσαρμογή μέσω εργαστηρίου (WIV) στην κοινότητα». Συνέχισε, αναφέροντας ότι «δεδομένης της κλίμακας της έρευνας για τον CoV των νυχτερίδων που διεξάγεται εκεί (WIV) και του τόπου εμφάνισης των πρώτων ανθρώπινων κρουσμάτων, έχουμε έναν εφιάλτη με περιστασιακά στοιχεία να αξιολογήσουμε».

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Μάρτιος 2020

Σε ένα email στις 6 Μαρτίου 2022, ο Andersen ευχαρίστησε τους Farrar, Fauci και Collins για τις «συμβουλές και την ηγεσία» τους στην επιστημονική εργασία «Proximal Origin». Η μελέτη «The Proximal Origin of SARS-CoV-2» δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Medicine στα μέσα Μαρτίου.

Όπως προβλεπόταν, έλαβε μαζική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, με τίτλους όπως, «Ο κοροναϊός δεν ξέφυγε από ένα εργαστήριο: Εδώ είναι το πώς το γνωρίζουμε», «Μια για πάντα, ο νέος κοροναϊός δεν κατασκευάστηκε σε εργαστήριο» και «Συγγνώμη, Συνωμοσιολόγοι. Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η COVID-19 δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα». Στις 26 Μαρτίου, ο Collins δημοσίευσε τη μελέτη ακόμα και στο blog του NIH αλλά δεν ανέφερε λέξη για τη δική του συμμετοχή.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Απρίλιος και Μάιος 2020

Αλίμονο, παρά τις καλύτερες προσπάθειες, και με όλα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να βοηθούν στην προώθηση της ψευδούς αφήγησης, οι «θεωρίες συνωμοσίας» σχετικά με τον Sars-CoV-2, ότι δηλαδή είναι ένα βιολογικό όπλο που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, απλά δεν σταματούσαν –γεγονός που πιθανότατα κρατούσε τον Fauci και τον Collins ξύπνιους πολλές φορές τη νύχτα.

Σε ένα email στις 16 Απριλίου 2020 με τίτλο «Η συνωμοσία κερδίζει δυναμική», ο Collins ανέφερε στον Fauci, «Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει το NIH προκειμένου να βοηθήσει στην καταστολή αυτής της πολύ καταστροφικής συνωμοσίας, όπου φαίνεται να αυξάνεται… Ήλπιζα ότι το άρθρο του Nature Medicine σχετικά με τη γονιδιωματική αλληλουχία του SARS-CoV-2 θα το διευθετούσε…».

Ο Fauci απάντησε, «Δεν θα έκανα τίποτα αυτή τη στιγμή. Είναι ένα γυαλιστερό θέμα που θα φύγει με τον καιρό [sic]». Ώρες αργότερα, ο Fauci πραγηματοποίησε μια συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο, στην οποία ανέφερε τη μελέτη «Proximal Origin» που ο ίδιος βοήθησε να συνταχθεί, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι ο ιός προέκυψε με φυσική διαδικασία και ότι είναι «απόλυτα συμβατός με το άλμα ενός τρόπου μετάδοσης από ζώο σε άνθρωπο».

Την ίδια ημέρα, 16 Απριλίου, ο Holmes και ένας Κινέζος ερευνητής δημοσίευσαν επίσης το «A Genomic Perspective on the Origin and Emergence of SARS-CoV-2», στο οποίο υποστήριζαν ότι ο ιός RaTG13 δεν θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του SARS-CoV-2 επειδή η δειγματοληψία του έγινε από την επαρχία Yunnan της Κίνας ενώ η COVID-19 εμφανίστηκε στη Wuhan. Επιπλέον, θα χρειάζονταν 20 έως 50 χρόνια για να μεταλλαχθεί ο RaTG13 σε SARS-CoV-2.

Στις 5 Μαΐου 2020, ο Lipkin έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Chen Zhu, τον πρώην υπουργό Υγείας της Κίνας, εκφράζοντας τη βαθιά εκτίμηση του για τις «προσπάθειές σας στην καθοδήγηση και την ανταλλαγή μηνυμάτων» γύρω από την προέλευση της COVID-19.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Ιούλιος και Αύγουστος 2020

Γρήγορα μετά τον Ιούλιο, και οι συγγραφείς του «Proximal Origin» είχαν ένα νέο πρόβλημα. Ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο του Science, Jon Cohen, αναφέροντας του «την παράξενη ιστορία του παρασκηνίου» της μελέτης «Proximal Origin».

Ο Cohen, με τη σειρά του, διαβίβασε το μήνυμα στον Holmes και τον Andersen, οι οποίοι, μέσα σε τρεις ώρες, συζήτησαν με τον Fauci και τον Farrar το πώς να απαντήσουν. Σύμφωνα με το USRTK, ο Cohen δεν κοινοποίησε δημόσια το email που έλαβε από τον πληροφοριοδότη, ούτε την απάντηση του Holmes. Ο Cohen επίσης δεν το χρησιμοποίησε ποτέ σε κάποιο άρθρο του.

Στις 19 Αυγούστου 2020, ο Fauci και ο Collins συζήτησαν και πάλι για τον τρόπο αντιμετώπισης των ειδήσεων που ασκούσαν έντονη κριτική. Μία από αυτές υπέθετε ότι ο ιός είχε δημιουργηθεί σε εργαστήριο. Άλλες δύο αναφερόντουσαν στις επιχορηγήσεις του NIAID στην EcoHealth Alliance. Παρά τα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με τις διασυνδέσεις μεταξύ του NIH, της EcoHealth και του WIV, το NIAID επέκτεινε μια νέα επιχορήγηση στην EcoHealth και στο εργαστήριο του Andersen μόλις οκτώ ημέρες αργότερα.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: 2021


Οι προσπάθειες να διατηρηθεί σε χαμηλούς τόνους η θεωρία της εργαστηριακής διαρροής δεν πήγαν καλύτερα το 2021. Στα τέλη Μαρτίου 2021, ο ΠΟΥ δημοσίευσε την αναφορά προέλευσης της COVID, η οποία απέρριπτε τη θεωρία της διαρροής από εργαστήριο, αλλά οι αντιδράσεις ανάγκασαν τον Ghebreyesus να τονίσει ότι η έρευνα ήταν ημιτελής και ότι θα συνεχιζόταν.

Την 1η Ιουνίου, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ήρθαν στην κατοχή της ιστοσελίδας BuzzFeed μετά από κοινοποίηση τους μέσω του FOIA (Νόμος για την ελευθερία της πληροφόρησης), αποκάλυπταν ότι ο Andersen και άλλοι συγγραφείς της μελέτης «Proximal Origin» είχαν αρχικά κλίνει προς το ότι ήταν μια διαρροή εργαστηρίου και ότι ο Fauci και ο Collins είχαν συνδράμει και πιθανώς καθοδηγήσει στη σύνταξη της. Ο Andersen αρνήθηκε ότι το NIH είχε οποιαδήποτε σχέση με τη μελέτη και άρχισε να διαγράφει tweets εν μέσω αντιδράσεων.

Τον Ιούνιο, προέκυψαν επίσης ερωτήματα σχετικά με το γιατί το NIH διέγραψε τα πρώιμα γονιδιωματικά δεδομένα του SARS-CoV-2 από τη δημόσια βάση δεδομένων του. Η διαγραφή των δεδομένων αναφέρθηκε από τον εξελικτικό βιολόγο Jesse Bloom στην πλατφόρμα BioRxiv. Σύμφωνα με τον Bloom, οι Collins, Fauci, Andersen και Garry τον ενθάρρυναν να διαγράψει μία προεκτύπωση του άρθρου του, κάτι που αρνήθηκε να κάνει.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: 2022

Το 2022, η συγκάλυψη άρχισε να αποκαλύπτεται. Τα έγγραφα FOIA (Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας) του BuzzFeed «έδειξαν έντονες ανησυχίες μεταξύ των συγγραφέων [της μελέτης Proximal Origin] σχετικά με ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του γονιδιώματος», αναφέρει η USRTK. Ο Garry, όπως ο Andersen πριν από αυτόν, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προστατεύσει τον Fauci και τον Collins, επιμένοντας ότι δεν είχαν καμία σχέση με τη συγγραφή αυτής της έρευνας.

Την 1η Ιουλίου 2022, ο Lipkin, ένας από τους συγγραφείς της «Proximal Origin», βρέθηκε ξαφνικά ότι ήταν κάποτε εταίρος της EcoHealth Alliance, κάτι που δεν αναφέρονταν στην ενότητα της μελέτης με τις συγκρούσεις συμφερόντων.

Μέχρι το τέλος του μήνα, νέες εγγραφές σε μια βάση δεδομένων γονιδιώματος του NIH αποκάλυπταν ότι ο Holmes είχε επίσης μια συνεχή σχέση με το WIV, συμπεριλαμβανομένης της συλλογικής εργασίας για τον ιό RaTG13, και ο Holmes, όπως ο Lipkin, δεν το αποκάλυψε αυτό στην έρευνα «Proximal Origin».

Διαβαθμισμένες πληροφορίες μπορεί να αποκαλύπτουν εργαστηριακό ατύχημα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον ερευνητή δημοσιογράφο Paul Thacker, ο πρώην διευθυντής του CDC, Redfield, συζήτησε τις «εσωτερικές μάχες που έδωσε με τον Fauci» και ισχυρίστηκε ότι οι απόρρητες πληροφορίες «θα δείξουν ένα ατύχημα στο εργαστήριο στη Wuhan». Ο Thacker γράφει συγκεκριμένα:

«”Ο Tony κι εγώ είμαστε φίλοι, αλλά δεν συμφωνούμε καθόλου ως προς αυτά”, μου είπε ο Redfield. “Η πιθανότητα να έχει υπάρξει συνωμοσία είναι πραγματικά από την άλλη πλευρά. Η συνωμοσία είναι από τον Collins, τον Fauci και την συστημική επιστημονική κοινότητα που έχει ενεργήσει με τρόπο αντίθετο προς την επιστήμη”».

Μιλώντας μαζί μου από το σπίτι του στη Βαλτιμόρη, ο Redfield ανέφερε ότι «τα στοιχεία υπέρ ενός εργαστηριακού ατυχήματος στην Κίνα συνεχίζουν να συσσωρεύονται και αναμένει να δημοσιοποιηθούν περισσότερες απόρρητες πληροφορίες».

Σε σχετικές ειδήσεις, στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, η Επιτροπή Lancet δημοσίευσε επίσης την πολυαναμενόμενη έκθεσή της σχετικά με την προέλευση του SARS-CoV-2 και δεν είναι αυτό που ήλπιζαν ο Fauci και οι φίλοι του. Αντίθετα, η έκθεση περιγράφει «την πιθανότητα η πανδημία της COVID-19 να προήλθε από ένα παθογόνο που διέρρευσε από ένα εργαστήριο…», ανέφερε ο «Independent».

Η έκθεση τονίζει ότι ενώ ο ιός θα μπορούσε να προέρχεται από μια φυσική διάχυση, θα μπορούσε εξίσου εύκολα να είναι αποτέλεσμα διαρροής εργαστηρίου. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Jeffrey Sachs, έχει εκφράσει με ειλικρίνεια τις υποψίες του ότι ο ιός προέκυψε από ένα ερευνητικό πρόγραμμα που υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ στην Κίνα. Ταυτόχρονα, η συνεχιζόμενη σε βάθος έρευνα εξακολουθεί να παρεμποδίζεται από το Κομουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Όπως ανέφερε ο Matt Ridley στην «The Telegraph»:

«Η Επιτροπή Lancet… κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “η προέλευση του ιού παραμένει άγνωστη” και ότι υπάρχουν οι “πιθανότητες τόσο της φυσικής διάχυσης όσο και της εργαστηριακής διαρροής και ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση”». Αυτό το συμπέρασμα έχει σημασία γιατί έγινε κάθε προσπάθεια προκειμένου να κλείσει το θέμα για την προέλευση της πανδημίας…

Η Επιτροπή Sachs επισημαίνει ότι πολλοί σχετικοί ιοί συλλέχθηκαν από νυχτερίδες και δημιουργήθηκαν από ένα εργαστήριο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan σε συνεργασία με επιστήμονες στις ΗΠΑ τα χρόνια που προηγήθηκαν της επιδημίας. Αυτό το απλό γεγονός θέτει το εργαστήριο της Wuhan υπό υποψίες.

Περαιτέρω, ο SARS-CoV-2 περιέχει ένα επικίνδυνο χαρακτηριστικό που ονομάζεται θέση διάσπασης φουρίνης στο γονίδιο της ακίδας του που δεν συναντάται σε κανέναν άλλο ιό αυτού του είδους (τους σαρμπεκοϊούς). Πολλοί επιστήμονες παραδέχθηκαν νωρίς στην πανδημία ότι ήταν μπερδεμένοι σχετικά με το πώς θα μπορούσε να έχει αποκτήσει αυτό το χαρακτηριστικό με φυσικό τρόπο ο Sars-Cov-2, έχοντας και ελάχιστες άλλες μεταλλάξεις στο γονίδιο της ακίδας.

Πέρυσι εμφανίστηκε ένα έγγραφο που έδειχνε ότι επιστήμονες στη Wuhan και αλλού, το 2018, εξέταζαν το ενδεχόμενο να εισαγάγουν ακριβώς μια τέτοια θέση διάσπασης φουρίνης σε νεοανακαλυφθέντες σαρβεκοϊούς προκειμένου να δοκιμάσουν τη μολυσματικότητά τους στα ανθρώπινα κύτταρα…

Η ομάδα του Sachs επισημαίνει ότι «η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στη Wuhan για τη δημιουργία “χιμαιρικών” (υβριδικών) σαρμπεκοϊών και την εισαγωγή υλικού στο γονιδίωμά τους προέρχεται από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας με άλλους κοροναϊούς, και θα ήταν ωραίο… αν οι Αμερικανοί ερευνητές που συνεργάστηκαν με τη Wuhan να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι σχετικά με αυτά που γνωρίζουν».

Η Επιτροπή Sachs τονίζει επίσης ότι «καμία ανεξάρτητη, διαφανής και βασισμένη στην επιστήμη έρευνα δεν έχει διεξαχθεί σχετικά με τη βιογενετική ιών που μοιάζουν με τον Sars η οποία βρίσκονταν σε εξέλιξη πριν από το ξέσπασμα του Covid-19»…

Σταματήστε για να παρατηρήσετε πόσο σοκαριστικό είναι αυτό. Περίπου 20 εκατομμύρια είναι οι νεκροί εξαιτίας ενός νέου ιού στο ανθρώπινο είδος. Μια ισχυρή πιθανότητα είναι ότι προήλθε από εργαστηριακή έρευνα που γινόταν στην πόλη από όπου ξεκίνησε. Ωστόσο, τα σημειωματάρια και οι βάσεις δεδομένων από αυτό το εργαστήριο δεν έγιναν ποτέ διαθέσιμα, και πολλοί επιστήμονες και πολιτικοί δεν είναι καν διατεθειμένοι να επικρίνουν την κινεζική κυβέρνηση για αυτήν την έλλειψη συνεργασίας.

Ο λόγος που επικαλέστηκαν εξέχοντες δυτικοί επιστήμονες σε ιδιωτικά emails το 2020 ήταν ότι δεν ήθελαν να συζητήσουν μια πιθανή εργαστηριακή προέλευση του ιού επειδή αυτή η θεωρία θα μπορούσε να βλάψει τη «διεθνή αρμονία». Τι απέγινε όμως με την αναζήτηση της πραγματικής αλήθειας;

Όταν ο πολύπαθος λαός του Ισραήλ διαδήλωνε φωνάζοντας “Δολοφόνε…” στον Albert Bourla.

Εικόνα

Δύο ώρες και 60 χλμ μακριά από την Αθήνα, στην Ιερουσαλήμ την ίδια στιγμή ο CEO της Pfizer Αlbert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Isaac Herzog ενώ έξω από το χώρο της εκδήλωσης συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν:

-Δολοφόνε, δολοφόνε, δολοφόνε…Criminal, criminal, criminal…

Διαβάστε περισσότερα »
https://kourdistoportocali.com/news-des ... -covid-19/

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών