Η παιδεραστία, μετα την έλευση του χριστιανισμού; πάντα θεωρούταν κακό. Απλά όχι τόσο κακό όσο τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν καν στα χειρότερα εγκλήματα παλαιοτέρων εποχών.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:23Ούτε ή παιδεραστία (με ... παπά και με κουμπάρο παντρεύονταν οι μεσήλικες ανήλικα κορίτσια) ούτε και ή ομοφυλόφιλια θεωρούνταν για χιλιετίες ως κάτι κακό ή μη ερωτικό)MasterofDope έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:20Εδω ο αλλος που εχεις στο αβαταρ εχει συνεργατη δηλωμενο Παιδεραστη που ειναι καταδικασμενος στην Μολδαβία...και ειχε βαλει προεδρο του Εθνικου θεατρού γνωστό παιδεραστη ηθοποιο πισωγλέντη που μετά εκανε οτι δεν τον γνωρίζει...έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:17
Αυτό που εσύ λες "ανωμαλίες" για άλλους είναι η κανονική σεξουαλική τους τάση.
Εσύ μπορεί να θεωρείς ανωμαλία πχ. την ουρολαγνία. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί.
Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Πόσο χρονών ήταν ο Ιωσηφ όταν παντρεύτηκε την Μαρια ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:28Η παιδεραστία, μετα την έλευση του χριστιανισμού; πάντα θεωρούταν κακό. Απλά όχι τόσο κακό όσο τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν καν στα χειρότερα εγκλήματα παλαιοτέρων εποχών.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:23Ούτε ή παιδεραστία (με ... παπά και με κουμπάρο παντρεύονταν οι μεσήλικες ανήλικα κορίτσια) ούτε και ή ομοφυλόφιλια θεωρούνταν για χιλιετίες ως κάτι κακό ή μη ερωτικό)MasterofDope έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:20
Εδω ο αλλος που εχεις στο αβαταρ εχει συνεργατη δηλωμενο Παιδεραστη που ειναι καταδικασμενος στην Μολδαβία...και ειχε βαλει προεδρο του Εθνικου θεατρού γνωστό παιδεραστη ηθοποιο πισωγλέντη που μετά εκανε οτι δεν τον γνωρίζει...
Έως πριν μερικές δεκαετίες ο μεσήλικας γαμπρός παντρεύονταν την ανήλικη με παπά και με κουμπάρο και ..χωρίς να την ρωτήσουν οι γονείς της που την παντρευαν (και έβλεπε τον γαμπρό στην εκκλησία για πρώτη φορά )
-
- Phorum.gr user: Noob
Πιο to the point παράδειγμα δε γινόταν. Τα ούρα είναι παραπροιόν θρεπτικής τροφής. Είναι σκουπίδι. Ποιός γιατρός θα δεχθεί οτι είναι καλό να τρως σκουπίδια; Καλό για την υγεία σου εννοώ. Ψυχική και σωματική.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:17Αυτό που εσύ λες "ανωμαλίες" για άλλους είναι η κανονική σεξουαλική τους τάση.Parrot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 13:03Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η περηφάνια με το ότι έχουμε 2022 και ακόμα πάρα πολλοί πληρώνουν για να ικανοποιήσουν τις ανωμαλίες τους πάνω στο κορμί ενός συνανθρώπου..;Noob saibot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 12:34
Οι άνθρωποι πληγώνονται εύκολα. Ολοι οι άνθρωποι. Ακόμα και αν το καταλαβαίνουν έπειτα. Ειδικά η περηφάνια. Για εκμετάλλευση δεν το συζητώ.
Εσύ μπορεί να θεωρείς ανωμαλία πχ. την ουρολαγνία. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί.
#Γαλή
Η ασθένεια είναι μεταδοτική. Εαν εσύ χτυπήσεις κάποιον και του σπάσεις το χέρι και η υπόλοιπη κοινωνία αδρανήσει για την βαρβαρότητα σου τότε αυτό το πράγμα μεταδίδεται παντού σαν ασθένεια ψυχική.
There is no system
- έργο_μακέτο
Η έννοια της παιδικότητας είναι προιόν του βιομηχανικού πολιτισμού των τελευταίων τριών αιώνων. Συνεπώς μην κρίνουμε παρελθοντικές καταστάσεις με σημερινά ηθικά κριτήρια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:31Πόσο χρονών ήταν ο Ιωσηφ όταν παντρεύτηκε την Μαρια ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:28Η παιδεραστία, μετα την έλευση του χριστιανισμού; πάντα θεωρούταν κακό. Απλά όχι τόσο κακό όσο τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν καν στα χειρότερα εγκλήματα παλαιοτέρων εποχών.
Έως πριν μερικές δεκαετίες ο μεσήλικας γαμπρός παντρεύονταν την ανήλικη με παπά και με κουμπάρο και ..χωρίς να την ρωτήσουν οι γονείς της που την παντρευαν (και έβλεπε τον γαμπρό στην εκκλησία για πρώτη φορά )
Ενδιαφέρον έχει αυτό το βίντεο.
- Yes I have!
- Yes I have!
Αρα ΔΕΝ μιλάμε για παιδεραστία σε παλαιότερες εποχές ..έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:36Η έννοια της παιδικότητας είναι προιόν του βιομηχανικού πολιτισμού των τελευταίων τριών αιώνων. Συνεπώς μην κρίνουμε παρελθοντικές καταστάσεις με σημερινά ηθικά κριτήρια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:31Πόσο χρονών ήταν ο Ιωσηφ όταν παντρεύτηκε την Μαρια ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:28
Η παιδεραστία, μετα την έλευση του χριστιανισμού; πάντα θεωρούταν κακό. Απλά όχι τόσο κακό όσο τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν καν στα χειρότερα εγκλήματα παλαιοτέρων εποχών.
Όπως και ένα άτομο δώδεκα ετών δεν θεωρούνταν άμαχος ως στρατιώτης
Για ποιο λόγο να χτυπήσω κάποιον και να του σπάσω το χέρι;Noob saibot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:35
#Γαλή
Η ασθένεια είναι μεταδοτική. Εαν εσύ χτυπήσεις κάποιον και του σπάσεις το χέρι και η υπόλοιπη κοινωνία αδρανήσει για την βαρβαρότητα σου τότε αυτό το πράγμα μεταδίδεται παντού σαν ασθένεια ψυχική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
Η έννοια της παιδεραστίας υπήρχε. Απλά δεν είχε τόσο βάρος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:39Αρα ΔΕΝ μιλάμε για παιδεραστία σε παλαιότερες εποχές ..έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:36Η έννοια της παιδικότητας είναι προιόν του βιομηχανικού πολιτισμού των τελευταίων τριών αιώνων. Συνεπώς μην κρίνουμε παρελθοντικές καταστάσεις με σημερινά ηθικά κριτήρια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:31
Πόσο χρονών ήταν ο Ιωσηφ όταν παντρεύτηκε την Μαρια ;
Όπως και ένα άτομο δώδεκα ετών δεν θεωρούνταν άμαχος ως στρατιώτης
Ο Πλάτωνας στο Συμπόσιο διακρίνει τον έρωτα δασκάλου-μαθητή σε πνευματικό και σαρκικό. Και υποστηρίζει πως ο σαρκικός είναι επιζήμιος για την ανάπτυξη του νέου.
Ο Μάρκος Αυρήλιος στα Εις εαυτόν σε κάποιο σημείο κάνει αναφορά στην κατάργηση της παιδεραστίας. Υπονοόντας πως ήταν κάτι διαδεδομένο στον αρχαίο ρωμαικό κόσμο αλλά απαγορεύτηκε για διάφορους λόγους που δεν κάνει σαφείς.
Συνεπώς, η παιδεραστία και στον αρχαίο κόσμο ήταν κάτι το ανήθικο. Μπορεί να μην ήταν καταδικαστέο όπως είναι σήμερα αλλά σίγουρα δεν ήταν μια κοινώς αποδεκτή σεξουαλική συμπεριφορά.
- Yes I have!
- Yes I have!
-
- Phorum.gr user: Noob
Δε ξέρω. Παράδειγμα ήταν. Η αμαρτία όμως είναι ασθένεια. Οπως έλεγε και ο κύριος μας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:41Για ποιο λόγο να χτυπήσω κάποιον και να του σπάσω το χέρι;Noob saibot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:35
#Γαλή
There is no system
Ξεφτίλα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κάθε λαός σε κάθε εποχή είχε τις δικές του ερωτικές νοοτροπίες και συνήθειες οι οποίες διαμορφώνονται από τις υλικές οικονομικές συνθήκες
Παύει να θεωρείται άντρας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Από τον πλούτο το ρίξαμε στην ανωμαλία ;
Και η αδυναμία εκπλήρωσης μιας φυσικής ανάγκης, κάθε άλλο παρά υγιής πρακτική είναι.Noob saibot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:46Δε ξέρω. Παράδειγμα ήταν. Η αμαρτία όμως είναι ασθένεια. Οπως έλεγε και ο κύριος μας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:41Για ποιο λόγο να χτυπήσω κάποιον και να του σπάσω το χέρι;Noob saibot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:35
#Γαλή
Σ' εμένα πάντως, ουδείς κύριος είπε κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πρέπει να δεις το πόσο λάθος είναι η λογική τους στη βάση της. Ο op, λέει την αλήθεια στον τίτλο. Είναι εναντίον ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:28Και λυστε μου μία απορία όσοι καταδικάζετε την πορνεία και ζητατε την απαγόρευση της
Την ανδρική πορνεία, δηλαδή το να είναι ενας άνδρας ΖΙΓΚΟΛΌ και να τον πληρώνουν οι γυναίκες, το θεωρείτε και αυτό καταδικαστέο και απαγορευμένο;
Ένας άνδρας τραβεστί που κάνει κι αυτός αγοραίο έρωτα ;
Αν λοιπόν καταργηθούν οι οίκοι ανοχής, θα αυξηθούν οι κατ' οίκων επισκέψεις και οι εναλλακτικές μορφές πορνείας, ενώ η επίσημη πορνεία θα κρυφτεί κάτω από το χαλί.
Είναι κάτι σαν τη δημιουργική λογιστική που έκανε η Γκόλντμαν Σαξ στο ελ χρέος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
από Μαδουραίος » 07 Σεπ 2023, 10:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1716 Απαντήσεις
- 44534 Προβολές
-