Spot on, αυτό ακριβώς σημαίνει το σχόλιό του. Κι αν ήταν κακιά αδερφή δεν θα είχε σημασία ότι είναι αδερφή αλλά ότι είναι κακός άνθρωπος.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 22:21Όχι, αυτό καταλαβαίνει μόνο όποιος είναι πλεμπαρία-κοσμοπόλιταν-σουπερ Κατερίνα. Ο άνθρωπος σου λέει ότι δεν έχει σημασία ο σεξουαλικός του προσανατολισμός, αλλά το τί άνθρωπος είσαι και το τί καταφέρνεις στη ζωή σου.dna replication έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 22:15πάντως η δηλωσή του δεν ακούγεται και πολύ affirmative : είμαι αδερφή ΑΛΛΑ είμαι καλή έξυπνη και επιτυχημένη..
δηλαδή αν ήσουν αδερφή φτωχή κακιά και άσχημη θα είχαν δικιο να σε κράζουν?
Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Δεν είναι σιχαμένη δηλαδή η ομοφυλοφιλία, οι κυπαντελήδες σου φταίνε μόνο ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μα ο κυρ Παντελής δεν μου φταίει επειδή πηδάει ή δεν πηδάει. Δεν με αφορά. Τι δεν καταλαβαίνεις;
- Μαδουραίος
Η σπηλιά σε περιμένει Νεάντερταλ
- Otto Weininger
Πολλές ελληνικές σειρές μου άρεσαν/αρέσουν και κάποιες απο αυτές τις εχώ κατεβάσει και τις βλέπω ξανά και ξανά κατά καιρούς. Μια από αυτές είναι το Παρα 5 του Καπουτζίδη.BigChiefWahoo έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 22:11Τι εννοείς Otto ;Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:44Ε όχι ρε φίλε. Έλεος. Έχει γράψει μία από τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες σειρές που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση.
Ότι σπαταλάς πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου για να βλέπεις σειρές στην ελληνική τηλεόραση ;
Δεν σε έχω για τόσο ρηχό τύπο
Φυσικά δεν είμαι καθόλου ρηχός. Αντίθετα, είμαι σαν μια τεράστια βαθιά και σκοτεινή λίμνη που χωράνε μέσα της από το Πάρα 5 μέχρι τα disturbing films και από τα Μίκυ Μάους μέχρι το Grimorium Honorii Magni.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 22:52Πολλές ελληνικές σειρές μου άρεσαν/αρέσουν και κάποιες απο αυτές τις εχώ κατεβάσει και τις βλέπω ξανά και ξανά κατά καιρούς. Μια από αυτές είναι το Παρα 5 του Καπουτζίδη.BigChiefWahoo έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 22:11Τι εννοείς Otto ;Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:44
Ε όχι ρε φίλε. Έλεος. Έχει γράψει μία από τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες σειρές που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση.
Ότι σπαταλάς πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου για να βλέπεις σειρές στην ελληνική τηλεόραση ;
Δεν σε έχω για τόσο ρηχό τύπο
Φυσικά δεν είμαι καθόλου ρηχός. Αντίθετα, είμαι σαν μια τεράστια βαθιά και σκοτεινή λίμνη που χωράνε μέσα της από το Πάρα 5 μέχρι τα disturbing films και από τα Μίκυ Μάους μέχρι το Grimorium Honorii Magni.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε τι ακριβώς σε επηρεάζει πως την βρίσκει ο άλλος σεξουαλικα στο κρεββάτι του;Μπίστης έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 22:08gassim έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:52Ειναι σημαντικό αυτά τα θέματα να συζητιούνται ανοιχτά. Υπάρχουν έφηβοι που περνάνε ψυχολογική κόλαση, δέχονται εκφοβισμό και κάποιες φορές φτάνουν μέχρι την αυτοκτονία. Πρέπει να ακούγεται οσο το δυνατόν περισσότερο οτι αυτό που τους συμβαίνει είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Οργισμένος
Ενω θα επρεπε να το κρατα κρυφο σαν καποιους που κατα τα αλλα δηλωνουν ευθαρσως αντιγκεη και ματσο στρατηγικοι αναλυτες...stergiosbik έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 10:55Περηφανευεται καποιος γιατι η κωλοτρυπιδα του ειναι μεγαλυτερη και απο τις μαυρες τρυπες του συμπαντος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Αυτό που επηρρεάζει είναι η εξάπλωση της τρέλλας, το ανώμαλο να θεωρείται φυσικό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Cecily Anne
Πώς εξαπλώνεται ακριβώς; Έχεις δει κανένα να γίνεται γκέυ, επειδή γύρω του υπάρχουν γκέυ; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Δεν σας αφορά η σεξουαλική ζωή κανενός, παρά μόνο η προσωπική σας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όταν λες εξαπλώνεται εννοείς οι άνθρωποι που είναι γκέι και το εκδηλώνουν γιατί αισθάνονται πιο άνετα να το εκδηλώσουν;
Θα προτιμούσες να το κρατάει μια ζωή κρυφό για να μην χαλάσει τι; τις ψευδαισθήσεις σας περί φυσιολογικού;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ναι, στο Ελλάντα του πολιτισμού και της αντρίλας (που ξεκωλιάζονταν ανέκαθεν βεβαίως βεβαίως πρώτοι πρώτοι) το φυσιολογικό για έναν γκέυ είναι να δουλεύει τον εαυτό του πρώτα και την κοινωνία σε δεύτερο χρόνο, καταστρέφοντας τη ζωή μιας γυναίκας και των παιδιών του, με τα κόμπλεξ και την καταπίεσή του, ονειρευόμενος παράλληλα πούτσες. Αντιθέτως, αν είναι αξιόλογος και έχει ξεκάθαρη στάση ζωής που δεν ενοχλεί κανένα, αλλά σέβεται τον εαυτό του και τα θέλω του πρωτίστως, ταμπελώνεται στο κούτελο και θεωρείται σιχαμένος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πραγματικά αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Ότι έχουν συνδεδεμένο το γκέι με ντροπή."Σκοτώνουν" ανθρώπους ψυχικά γιατί έτυχε να έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 00:07Ναι, στο Ελλάντα του πολιτισμού και της αντρίλας (που ξεκωλιάζονταν ανέκαθεν βεβαίως βεβαίως πρώτοι πρώτοι) το φυσιολογικό για έναν γκέυ είναι να δουλεύει τον εαυτό του πρώτα και την κοινωνία σε δεύτερο χρόνο, καταστρέφοντας τη ζωή μιας γυναίκας και των παιδιών του, με τα κόμπλεξ και την καταπίεσή του, ονειρευόμενος παράλληλα πούτσες. Αντιθέτως, αν είναι αξιόλογος και έχει ξεκάθαρη στάση ζωής που δεν ενοχλεί κανένα, αλλά σέβεται τον εαυτό του και τα θέλω του πρωτίστως, ταμπελώνεται στο κούτελο και θεωρείται σιχαμένος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Μην κλαις.Θα σε παιζουμε κι εσενα αν εισαι καλο παιδακι.Οργισμένος έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 23:41Ενω θα επρεπε να το κρατα κρυφο σαν καποιους που κατα τα αλλα δηλωνουν ευθαρσως αντιγκεη και ματσο στρατηγικοι αναλυτες...stergiosbik έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 10:55Περηφανευεται καποιος γιατι η κωλοτρυπιδα του ειναι μεγαλυτερη και απο τις μαυρες τρυπες του συμπαντος.
Όσο και να τραβάνε τα βυζγιά τους οι μυτατσούδες,το νορμάλ στη Φύση δεν είναι η ομοφυλοφιλία 

Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το όνομά μου είναι Eden Golan, είμαι από το Ισραήλ, αλλά ζω στη Μόσχα εδώ και 9 χρόνια
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 21:43 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μάιος 2024, 21:43
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02