Μπορεί να περιμένει να τελειώσει η ολη φάση και μετά. Για μένα όπως και να έχει από την στιγμή που προτείνεται αποτην εισαγγελέα να πάει αρχείο, επιβεβαιώνει ακόμα πιο πολύ την κοπέλα.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:11
Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ απορώ με τη φάση του. Και δεν έχει σημασία ότι δεν έχει σώβρακο να της πάρει σε αποζημίωση, θα μπορούσε να ζητάει να γράφει και να λέει παντού δημόσια συγγνώμη πχ. Μου κάνει κι εμένα εντύπωση.
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Μα δεν πάει απλά αρχείο, την κυνηγάει η εισαγγελία. Αυτό είναι το θέμα, το ψευδής καταγγελία με δόλο δεν ξέρουμε πού έχει στηριχτεί, αλλά είναι χοντρό.Naida έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:06Μπορεί να περιμένει να τελειώσει η ολη φάση και μετά. Για μένα όπως και να έχει από την στιγμή που προτείνεται αποτην εισαγγελέα να πάει αρχείο, επιβεβαιώνει ακόμα πιο πολύ την κοπέλα.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:11
Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ απορώ με τη φάση του. Και δεν έχει σημασία ότι δεν έχει σώβρακο να της πάρει σε αποζημίωση, θα μπορούσε να ζητάει να γράφει και να λέει παντού δημόσια συγγνώμη πχ. Μου κάνει κι εμένα εντύπωση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αρα , από πλευράς δικαστικής, ή υπόθεση συνεχίζεταιCecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:07Μα δεν πάει απλά αρχείο, την κυνηγάει η εισαγγελία. Αυτό είναι το θέμα, το ψευδής καταγγελία με δόλο δεν ξέρουμε πού έχει στηριχτεί, αλλά είναι χοντρό.Naida έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:06Μπορεί να περιμένει να τελειώσει η ολη φάση και μετά. Για μένα όπως και να έχει από την στιγμή που προτείνεται αποτην εισαγγελέα να πάει αρχείο, επιβεβαιώνει ακόμα πιο πολύ την κοπέλα.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:11
Με κατηγορούμενο αυτή την φορά την συγκεκριμένη κοπέλα
-
Από που προκύπτει ο δόλος όταν κατηγορείς κάποιος ψευδως για βιασμο;Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:07Μα δεν πάει απλά αρχείο, την κυνηγάει η εισαγγελία. Αυτό είναι το θέμα, το ψευδής καταγγελία με δόλο δεν ξέρουμε πού έχει στηριχτεί, αλλά είναι χοντρό.Naida έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:06Μπορεί να περιμένει να τελειώσει η ολη φάση και μετά. Για μένα όπως και να έχει από την στιγμή που προτείνεται αποτην εισαγγελέα να πάει αρχείο, επιβεβαιώνει ακόμα πιο πολύ την κοπέλα.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:11
Μέσα θα έπρεπε να πηγαίνεις για τέτοια χοντραδα
Δεν μπορει να κανει κατι μεχρι να τελειωσει ολη η φαση υπερ του 100%.Αυτη τη στιγμη ειμαστε στο σταδιο οπου η εισαγγελεας εχει προτεινει κατι.Θα συνεδριασει το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και ειτε θα κανει δεκτη την προταση της ειτε οχι και θα παει σε δικη.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:11Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ απορώ με τη φάση του. Και δεν έχει σημασία ότι δεν έχει σώβρακο να της πάρει σε αποζημίωση, θα μπορούσε να ζητάει να γράφει και να λέει παντού δημόσια συγγνώμη πχ. Μου κάνει κι εμένα εντύπωση.Naida έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 13:23Θα πρέπει να την κυνηγήσει στον Θεό και πίσω με κάθε μέσο νόμιμο εφόσον είναι αθώος. Το ίδιο πρέπει να γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις ψευδών καταγγελιών από τα θύματα που συκοφαντήθηκαν. Όταν αποσύρεται καταρρίπτεται, ανακαλείται καταγγελία βιασμού και το θύμα συκοφαντησης δεν γονατίζει το άτομο που τον έσυρε σε αυτή την ιστορία καπου θολώνει το κομμάτι της αθωότητας του.
-
Υπάρχουν οι συκοφαντεί. Η μπήκα τώρα ας πούμε που δικαιοσυ λέει ότι είναι ενοχή για συκοφαντικά για την πλεμπα είναι a priori αθώα
Σιγά να καταστρέψει έναν πλούσιο πήγε, γιατί να την τρεχουνε;
-
John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:53Απο που κι ως που δηλαδη ισχυει οτι επειδη στο δικαστηριο δεν αποδειχτηκε η ενοχη του κατηγορουμενου η καταγγελια ειναι ψευδης;
Έπος, ποσταρα, δεν υπαρχει
Νομίζω για να χρεωθεί τα δικαστικά έξοδα πρότεινε η εισαγγελέας λόγω απασχόλησης της δικαιοσύνης με ψευδή καταγγελία. Δεν λέει για δόλο.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:07Μα δεν πάει απλά αρχείο, την κυνηγάει η εισαγγελία. Αυτό είναι το θέμα, το ψευδής καταγγελία με δόλο δεν ξέρουμε πού έχει στηριχτεί, αλλά είναι χοντρό.Naida έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:06Μπορεί να περιμένει να τελειώσει η ολη φάση και μετά. Για μένα όπως και να έχει από την στιγμή που προτείνεται αποτην εισαγγελέα να πάει αρχείο, επιβεβαιώνει ακόμα πιο πολύ την κοπέλα.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:11
Λέει ότι η εισαγγελέας δέχεται τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι ήταν συναινετική η πράξη λόγω του ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και βρέθηκε χαμηλό ποσοστό αλκοόλ ( το δείγμα είχε ληφθεί 16 ώρες μετά και η κοπέλα στην κάμερα κάνει 8αρια και νομίζω δεν δέχτηκαν να της κάνουν εξέταση από τρίχες) και ότι η Γεωργία τον κατήγγειλε για προσωπικούς της λόγους. Από ότι διάβασα στο πρώτο θέμα δηλαδή. Που διάβασες ότι την κατηγορεί για δόλο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Σε ένα άρθρο που ανεβάσανε εδώ κάνα δυο σελίδες πίσω.Naida έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:22Νομίζω για να χρεωθεί τα δικαστικά έξοδα πρότεινε η εισαγγελέας λόγω απασχόλησης της δικαιοσύνης με ψευδή καταγγελία. Δεν λέει για δόλο.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:07Μα δεν πάει απλά αρχείο, την κυνηγάει η εισαγγελία. Αυτό είναι το θέμα, το ψευδής καταγγελία με δόλο δεν ξέρουμε πού έχει στηριχτεί, αλλά είναι χοντρό.
Λέει ότι η εισαγγελέας δέχεται τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι ήταν συναινετική η πράξη λόγω του ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και βρέθηκε χαμηλό ποσοστό αλκοόλ ( το δείγμα είχε ληφθεί 16 ώρες μετά και η κοπέλα στην κάμερα κάνει 8αρια και νομίζω δεν δέχτηκαν να της κάνουν εξέταση από τρίχες) και ότι η Γεωργία τον κατήγγειλε για προσωπικούς της λόγους. Από ότι διάβασα στο πρώτο θέμα δηλαδή. Που διάβασες ότι την κατηγορεί για δόλο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
https://www.google.com/amp/s/www.fthis. ... -dolo/amp/
Γεωργία Μπίκα: Ο Εισαγγελέας την καλεί να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα – “Απασχόλησε τις αρχές ψευδώς και με δόλο”
Γεωργία Μπίκα: Ο Εισαγγελέας την καλεί να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα – “Απασχόλησε τις αρχές ψευδώς και με δόλο”
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ το διάβασα από εδώCecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:29Σε ένα άρθρο που ανεβάσανε εδώ κάνα δυο σελίδες πίσω.Naida έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:22Νομίζω για να χρεωθεί τα δικαστικά έξοδα πρότεινε η εισαγγελέας λόγω απασχόλησης της δικαιοσύνης με ψευδή καταγγελία. Δεν λέει για δόλο.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 21:07
Μα δεν πάει απλά αρχείο, την κυνηγάει η εισαγγελία. Αυτό είναι το θέμα, το ψευδής καταγγελία με δόλο δεν ξέρουμε πού έχει στηριχτεί, αλλά είναι χοντρό.
https://www.google.com/amp/s/www.protot ... iasmo/AMP/
Πιθανόν και να ισχύει και να είπε για δόλο. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε που το στηρίζει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όπως θα πρέπει να τιμωρούνται από την δικαιοσύνη πολύ αυστηρά οι πραγματικοί βιασμοι έτσι θα πρέπει να τιμωρούνται πολύ αυστηρά και οι ψεύτικες συκοφαντικές καταγγελίες για βιασμούς
μια φιλη απ το χωριο, δεν την ξες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
περισσοτερο παραλογο απο το να λεει μαλακιες ο εισαγγελεας;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Μάιος 2022, 22:45
Είναι παράλογο, δεν στέκει λογικά να έβγαλε τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια.
πολυ θα χαιρομουν αν ο φιντιρικος δεν κυνηγουσε δικαστικα την μπικα, αλλα κυνηγουσε την ακριτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτροπληξία - θάνατος 24χρονης από θερμοσίφωνα (?) στη Θεσσαλονίκη
από Spiros252 » 27 Οκτ 2023, 18:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 338 Απαντήσεις
- 8695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
01 Νοέμ 2023, 23:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η φοιτητική παράταξη της ΝΔ διοργάνωσε εκδήλωση στα Ιωάννινα για τα ......ΜΠΟΤΟΞ !!!!!!!!
από Frappezitis » 11 Δεκ 2023, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Δεκ 2023, 21:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε την κρατική δολοφονία των επιβατών
από Μαδουραίος » 08 Μαρ 2023, 18:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
11 Μαρ 2023, 08:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απενεργοποιήσαμε προσωρινά τον λογαριασμό σας (Facebook & Instagram)
από νύχτα » 24 Φεβ 2024, 09:17 » σε Πληροφορική - 22 Απαντήσεις
- 1732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
25 Φεβ 2024, 15:48
-