#metonTayip μέρος 3ο
- Otto Weininger
#metonTayip μέρος 3ο
Ζαίοι (Κούλογλου) και Ιάσωνας στο Ευρωκοινοβούλιο, δίνουν φωνή στην τουρκική προπαγάνδα ενάντια στην Ελλάδα.
Αυτή είναι αριστερά.
Μάλιστα, τα τελευταία 3 χρόνια, ένεκα λύσσας, ο ανθελληνισμός τους και η υιοθέτηση τουρκικής προπαγάνδας έχουν χτυπήσει κόκκινο (Έβρος, καλοκαίρι 2020, καλοκαίρι 2022).
Σε κάθε θέμα που έχει να κάνει με τους απέναντι, εντελώς συμπτωματικά οι ζαίοι υιοθετούν και μεταφέρουν την τουρκική προπαγάνδα.
Αυτή είναι αριστερά.
Μάλιστα, τα τελευταία 3 χρόνια, ένεκα λύσσας, ο ανθελληνισμός τους και η υιοθέτηση τουρκικής προπαγάνδας έχουν χτυπήσει κόκκινο (Έβρος, καλοκαίρι 2020, καλοκαίρι 2022).
Σε κάθε θέμα που έχει να κάνει με τους απέναντι, εντελώς συμπτωματικά οι ζαίοι υιοθετούν και μεταφέρουν την τουρκική προπαγάνδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 07 Ιουν 2022, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: #metonTayip μέρος 3ο
Τα έχεις παίξει ε;
Θες να πεις ότι είναι ψέματα;
- Otto Weininger
Άμα βρεις κάτι που να μην ισχύει. Έστω μισή γραμμή.
- Μαδουραίος
Πονάτε και πήζετε φασισταρια.
Εφόσον ο Ερντογαν, μου έχει αρνηθεί να με διορίσει ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ..όταν θα καταλάβει την Ελλαδα ...εχω πάψει να ειμαι Ανθελληνας ...
Αν θα πρόδιδα την πατρίδα μου θα το έκανα μόνον για αξιώματα και για χρήματα..
Και επειδή είμαι πατριώτης την πατρίδα μου θα την πουλούσα μόνο σε υψηλή τιμή ..
Αν θα πρόδιδα την πατρίδα μου θα το έκανα μόνον για αξιώματα και για χρήματα..
Και επειδή είμαι πατριώτης την πατρίδα μου θα την πουλούσα μόνο σε υψηλή τιμή ..
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ειπαμε σκασε. Οταν γινει πολεμος ΝΑΤΟ-Ρωσιας και τα αφεντικα σου απαιτησουν να στειλουμε στρατο να υπαρασπιστουμε την Τουρκια, θα κανεις κωλοτουμπιτσες και θα πεις "εεεε τι να κανουμε ανηκομεν εις την Δυση και αυτη απαιτει...υπερασπιση της Τουρκιας"Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:13Ζαίοι (Κούλογλου) και Ιάσωνας στο Ευρωκοινοβούλιο, δίνουν φωνή στην τουρκική προπαγάνδα ενάντια στην Ελλάδα.
Αυτή είναι αριστερά.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Otto Weininger
Επίσης όταν επιτεθούν εξωγήινοι στην Τουρκία, πάλι θα την υπερασπιστούμε.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:17Ειπαμε σκασε. Οταν γινει πολεμος ΝΑΤΟ-Ρωσιας και τα αφεντικα σου απαιτησουν να στειλουμε στρατο να υπαρασπιστουμε την Τουρκια, θα κανεις κωλοτουμπιτσες και θα πεις "εεεε τι να κανουμε ανηκομεν εις την Δυση και αυτη απαιτει...υπερασπιση της Τουρκιας"Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:13Ζαίοι (Κούλογλου) και Ιάσωνας στο Ευρωκοινοβούλιο, δίνουν φωνή στην τουρκική προπαγάνδα ενάντια στην Ελλάδα.
Αυτή είναι αριστερά.
Αν βρεθει ο Ιασωνας στον πάτο του Αιγαίου θα στεναχωρηθω πολυ.
- Μαδουραίος
Δεξιοί δολοφόνοι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απλά επαγγελματίας λαθρολάγνος είναι. Ας τον συλλάβει ο Κοθλις για συκοφαντία μόλις γυρίσει Ελλάδα 

- Otto Weininger
Ορίστε τώρα, ανησυχεί και η ΕφΣυν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο μέρος της Ελλάδας θα πιάσει η επόμενη φωτιά;
από Εκτωρ » 23 Αύγ 2023, 17:53 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Αύγ 2023, 13:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεωρω τον σκυλο μου μερος του στενου μου κυκλου ατομων
από foscilis » 25 Απρ 2025, 23:29 » σε Ζώα & άνθρωπος - 16 Απαντήσεις
- 410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
30 Απρ 2025, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορω να παρουσιασω τον εαυτο μου σε μερος που δεν ημουνα? Με photoshop η αλλη εφαρμογη?
από freak » 13 Νοέμ 2024, 03:02 » σε Τεχνολογία - 2 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
13 Νοέμ 2024, 12:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε κυπριακές (?) εταιρίες ανήκει μεγάλο μέρος των ουκρανικών καλλιεργήσιμων εδαφών?
από Kauldron » 14 Φεβ 2024, 18:50 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
14 Φεβ 2024, 18:56
-