Εφόσον αυτό καλύπτει τις ανάγκες του θρησκευτικού τους συναισθήματος σε δικό τους προσωπικό επίπεδο ...κανένα πρόβλημα ...tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:11οι Βουδδιστές λατρεύουν τα πνεύματα ανθρώπων πρώην Βουδδών και όχι κάποιο φανταστικό ον
Νιρβάνα, η κατάργηση του εγώ, το άδειο ον
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Νιρβάνα, η κατάργηση του εγώ, το άδειο ον
- tanipteros
O I έχεις να δεις φίδι στον Βουδδισμό που θα τρέχεις σαν ανόητος που είσαι και θα φωνάζεις ΣΑΤΑΝΑΣ, θεοσοφία, six six six...

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- tanipteros
το βρίσκω σαν πρακτική πιο σωστό από την φαντασία που κουβαλάει κάθε θρησκείαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:13Εφόσον αυτό καλύπτει τις ανάγκες του θρησκευτικού τους συναισθήματος σε δικό τους προσωπικό επίπεδο ...κανένα πρόβλημα ...tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:11οι Βουδδιστές λατρεύουν τα πνεύματα ανθρώπων πρώην Βουδδών και όχι κάποιο φανταστικό ον

Ο δρόμος προς τον Θεό (ή την Θέωση) είναι μοναδικός και αναντικατάστατος για τον κάθε ; άνθρωπο ξεχωριστά..tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:16το βρίσκω σαν πρακτική πιο σωστό από την φαντασία που κουβαλάει κάθε θρησκείαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:13Εφόσον αυτό καλύπτει τις ανάγκες του θρησκευτικού τους συναισθήματος σε δικό τους προσωπικό επίπεδο ...κανένα πρόβλημα ...tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:11
οι Βουδδιστές λατρεύουν τα πνεύματα ανθρώπων πρώην Βουδδών και όχι κάποιο φανταστικό ον
Δεν είναι λάθος ο δρόμος σου ή το μονοπάτι που ακολουθείς απλά δεν είναι το μόνο σωστό
- tanipteros
Οι Βουδδιστές δεν έχουν θέωση αλλά λύτρωση από την γέννηση και τον θάνατο...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:19Ο δρόμος προς τον Θεό (ή την Θέωση) είναι μοναδικός και αναντικατάστατος για τον κάθε ; άνθρωπο ξεχωριστά..tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:16το βρίσκω σαν πρακτική πιο σωστό από την φαντασία που κουβαλάει κάθε θρησκεία
Δεν είναι λάθος ο δρόμος σου ή το μονοπάτι που ακολουθείς απλά δεν είναι το μόνο σωστό
Άλλο να θες να Θεωθείς και άλλο να μην ξαναγεννηθείς.
Ίσα ίσα που απορρίπτουν τη θέωση διότι είναι άλλη μια γέννηση

Βρε άσε τι θα κάνω ή τι κάνω εγώ.tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:14O I έχεις να δεις φίδι στον Βουδδισμό που θα τρέχεις σαν ανόητος που είσαι και θα φωνάζεις ΣΑΤΑΝΑΣ, θεοσοφία, six six six...
Εσύ εκτίθεσαι με τις αρλούμπες που αραδιάζεις 16 σελίδες τώρα, που μόνο εσύ τις καταλαβαίνεις... (ΑΝ)
Εγώ απλά συσχετίζω σύμβολα και σημεία που με πείθουν ότι είναι διδυμάκια το παραδέχεσαι δε το παραδέχεσαι.
Έχω πολλά συμβολάκια που χρησιμοποιεί ο Βουδισμός, Θεοσοφία, Σατανισμός, New Age και άλλοι..."νέοι κόσμοι" που λες πιο πάνω
Μη προκαλείς γιατί θα μπω στον κόπο να στα φέρω φάτσα κάρτα όπως και παλαιότερα...

Πολύ το κούρασες
Αύριο πάλι από μένα

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- tanipteros
ε αφού το λες εσύ ότι ο Βουδδισμός είναι σατανισμος έτσι θα ναι...O I έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:32Βρε άσε τι θα κάνω ή τι κάνω εγώ.tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:14O I έχεις να δεις φίδι στον Βουδδισμό που θα τρέχεις σαν ανόητος που είσαι και θα φωνάζεις ΣΑΤΑΝΑΣ, θεοσοφία, six six six...
Εσύ εκτίθεσαι με τις αρλούμπες που αραδιάζεις 16 σελίδες τώρα, που μόνο εσύ τις καταλαβαίνεις... (ΑΝ)
Εγώ απλά συσχετίζω σύμβολα και σημεία που με πείθουν ότι είναι διδυμάκια το παραδέχεσαι δε το παραδέχεσαι.
Έχω πολλά συμβολάκια που χρησιμοποιεί ο Βουδισμός, Θεοσοφία, Σατανισμός, New Age και άλλοι..."νέοι κόσμοι" που λες πιο πάνω
Μη προκαλείς γιατί θα μπω στον κόπο να στα φέρω φάτσα κάρτα όπως και παλαιότερα...
Πολύ το κούρασες
Αύριο πάλι από μένα
Ο.Ι.
καλόν ύπνο.

- tanipteros
Το σβήσιμο του πυρός είναι αλληγορία για το σβήσιμο της επιθυμίας να είσαι "κάτι" μια μορφή καλύτερα.Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:38Επιτρεψτε μια παρενθεση. Η σαμσαρα αποτελει βασικο δογμα του βουδδισμου. Ανευ αυτου του δογματος δεν κατανοειται η νιρβανα που σημαινει αποσβεσις του πυρος δια εξαντλησεως της καιουσας υλης.
Οι Βουδδιστές μιλάνε για άδειο νου... και ένα ον χωρίς μορφή formless (ασώματο)Αν αδειο ον σημαινει αδειο μπουκαλι, η θεσις αυτη αντιμαχεται στο κοινο λογικο αισθημα.

- tanipteros
https://en.wikipedia.org/wiki/%C5%9A%C5%ABnyat%C4%81
Śūnyatā - Κενότητα
In Mahāyāna Buddhism, śūnyatā refers to the tenet that "all things are empty of intrinsic existence and nature (svabhava)
...
The Pāli Canon uses the term śūnyatā ("emptiness") in three ways: "(1) as a meditative dwelling, (2) as an attribute of objects, and (3) as a type of awareness-release."
Śūnyatā - Κενότητα
Εγώ μπορώ να καταλάβω την Σουνιάτα ως πνευματική κατάσταση του νου αλλά όχι της ύπαρξης στον υλικό κόσμοŚūnyatā (Sanskrit: शून्यता, romanized: śūnyatā; Pali: suññatā; English: /ʃuːnˈjɑː.tɑː/ shoon-YAH-tah), translated most often as emptiness,[1] vacuity, and sometimes voidness,[2] is an Indian philosophical and mathematical construct. Within Hinduism, Jainism, Buddhism and other philosophical strands, the concept has multiple meanings depending on its doctrinal context. It is either an ontological feature of reality, a meditative state, or a phenomenological analysis of experience.
In the Chandah-sutra of Pingala, dating perhaps the third or second century BC, Pingala's use of a zero symbol, śūnya, as a marker seems to be the first known explicit reference to zero.[3]
In Theravāda Buddhism, Suññatā often refers to the non-self (Pāli: anattā, Sanskrit: anātman)[note 1] nature of the five aggregates of experience and the six sense spheres. Suññatā is also often used to refer to a meditative state or experience.
In Mahāyāna Buddhism, śūnyatā refers to the tenet that "all things are empty of intrinsic existence and nature (svabhava)",[5][6] but may also refer to the Buddha-nature teachings and primordial or empty awareness, as in Dzogchen, Shentong, or Chan.
In Mahāyāna Buddhism, śūnyatā refers to the tenet that "all things are empty of intrinsic existence and nature (svabhava)
...
The Pāli Canon uses the term śūnyatā ("emptiness") in three ways: "(1) as a meditative dwelling, (2) as an attribute of objects, and (3) as a type of awareness-release."

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Στην περίπτωση μου όμως δεν ταιριάζει το ρήμα "σκέφτομαι"...αλλά το "βιώνω".O I έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:05ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:54Μα ακριβώς επειδή κατανοώ τις προτάσεις σου βρίσκω τις αντιφασειςtanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:33
αντίφαση βαφτίζεις αυτό που δεν κατανοείς...στο χω ξανα πει έχεις πρόβλημα κατανόησης.
ότι υπάρχει σε αυτό το νήμα είναι ότι άλλοι πιστευουν και τελετουργουν πιστεύω να καταλαβαίνεις τον όρο Βουδδιστές και Τάντρα, Ταντριστές...
είδες σε κανα βίντεο εμένα να κάνω τον Βούδδα;
Αυτό έλειπε...εσυ να κανεις τον βούδα...όχι που θα σε πείραζε δηλαδής
Όποιος σκέφτεται σα Βούδας θέλδεθελ θελ να του μοιάσει
Όποιος σκέφτετε σα Μοχαμπετς θέλδεθελ θελ να του μοιάσει
Όποιος σκέφτετε σα Χριστιανετς θέλδεθελ θελ να του μοιάσει
Όποιος σκέφτετε σα Αΰλιουσιζαρς θέλδεθελ θελ να του μοιάσει
κοκ
Ο.Ι.
Παρατηρητής...
- ksk
Με φωτο και YouTube... θεουληςtanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:09ας εξερευνήσουμε λίγο αυτόν το "νέο"για της ksk πολιτισμό
Βούδδας με Νάγκας
Νάγκα σε Βουυδδιστικό ναό

Παρατηρητής...
- tanipteros
μήπως θες να σου κόψω εισητήριο για Ιμαλάϊα?ksk έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 00:41Με φωτο και YouTube... θεουληςtanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:09ας εξερευνήσουμε λίγο αυτόν το "νέο"για της ksk πολιτισμό
Βούδδας με Νάγκας
για βιώματα πρέπει να το κάνεις εσύ αν θες..

- ksk
Είπαμε...φωτο και YouTube εσυ...tanipteros έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 00:45μήπως θες να σου κόψω εισητήριο για Ιμαλάϊα?ksk έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 00:41Με φωτο και YouTube... θεουληςtanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:09ας εξερευνήσουμε λίγο αυτόν το "νέο"για της ksk πολιτισμό
Βούδδας με Νάγκας
για βιώματα πρέπει να το κάνεις εσύ αν θες..
Άσε εμένα ...για σενα μιλάμε.
Παρατηρητής...
- tanipteros
ksk
εγώ κάνω ότι μπορώ για την φίλη μου ksk
εγώ κάνω ότι μπορώ για την φίλη μου ksk

- ksk
Άσε με εμένα ...κοιτα να σωθείς εσυ ...εδώ συγκλίνουμε...η λυτρωση είναι ατομική υπόθεση.
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα 31 πεδία της ύπαρξης κατά τον Βουδισμό και η Νιρβάνα ... σύγκριση με Νεοπλατωνισμό
από tanipteros » 09 Μάιος 2025, 02:08 » σε Θρησκειολογία - 16 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Μάιος 2025, 14:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μείωση ΦΠΑ + κατάργηση τεκμηρίων
από Unique » 31 Οκτ 2024, 12:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
31 Οκτ 2024, 13:31
-
-
- 64 Απαντήσεις
- 2298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
08 Ιουν 2024, 19:23
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάργηση συμμετοχής στο φάρμακο
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Αύγ 2024, 03:32 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 19 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
30 Αύγ 2024, 17:57
-