Για σπίτι
Και καθάρισες. Και τον φτιάχνεις αλά φραπέ. Ούτε μηχανήματα, ούτε αηδίες.
Δεν εχει τυχει ποτε. Θα δοκιμασω και θα σου πω!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:41Για σπίτι
Δεν ειναι καθολου μια χαρα. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:04Μια χαρά ειναι. Εδώ λέμε οι άλλοι πίνουν φραπεδες. Συζητάμε τώρα για καταστάσεις άγριες οικονομικα, υπό δυστοπικο ακροδεξιό καθεστώς. Αν είσαι μεγαλοαστος, όκ, πάω πάσο.Blackdog έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 13:56Οι στιγμιαιοι ειναι κατωτερης ποιοτητας. "Οικοδομικοι" θα ελεγα. Ετσι μου φαινεται τουλαχιστον.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 13:53
Παίρνεις τους στιγμιαίους και μια χαρά είσαι. Τα μηχανήματα είναι για χιπστεραδες.
Δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως ειναι ο "χιπστερας" οποτε μαλλον δεν παιζω εκει
Έχει πολύ πολύ φθηνότερες στην αγορά μαν εδώ και μερικά χρόνια.Blackdog έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:51Δεν ειναι καθολου μια χαρα. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:04Μια χαρά ειναι. Εδώ λέμε οι άλλοι πίνουν φραπεδες. Συζητάμε τώρα για καταστάσεις άγριες οικονομικα, υπό δυστοπικο ακροδεξιό καθεστώς. Αν είσαι μεγαλοαστος, όκ, πάω πάσο.
Σιγα μην ειμαι μεγαλοαστος
Ομως αν δεις τι εγραψα, πως το κανω δηλαδη, δεν ειναι και κανα μεγαλο εξοδο. Με λιγοτερο απο 0,20 την δοση, ισως ερχεται και πιο οικονομικα απ τον στιγμιαιο.
Στα μειον ειναι το κοστος της μηχανης, γυρω στο 200ρι, αλλα κανεις αποσβεση. Την δικια μου την εχω 5-6 χρονια.
Τις εχω δει. Εχει και με 50ε. Δεν βγαινει ο καφες ιδιος σε ολες.
Δεν είναι πιο μπελαλίδικο σε σχέση με τις κάψουλες;
Ναι,ενα κλικ. Πρεπει να γεμισεις τον δοσομετρητη πρωτα.
Πες και ενα ευχσριστώ στον Κυριάκο που σε ξαναέφερε σε επαφή με την ελληνική παράδοση.
Τυπε μου τσεκαρα την τιμη αυτου που εβαλες και εχει γυρω στα 9ε τα 200γρΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:41
Για σπίτι
Αυτό θέλω να το δοκιμάσω στο κάμπινγκ.Blackdog έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 15:15εχω πιει και απο μπρικι εσπρεσο και δεν ηταν κακος
η πιο οικονομικη λυση
https://www.lightgear.gr/kafetiera-espr ... PYQAvD_BwE
Περα απο τη τιμη, πιθανον να υπαρχει και διαφορα στη ποιοτητα.Blackdog έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 15:33Τυπε μου τσεκαρα την τιμη αυτου που εβαλες και εχει γυρω στα 9ε τα 200γρΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 14:41
Για σπίτι
Αυτος που σου λεω, που δεν ειναι στιγμιαιος, εχει γυρω στα 5ε τα 250γρ
Μηπως εισαι μεγαλοαστος;