Αποχαιρετιστήριο σεξ: Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αποχαιρετιστήριο σεξ: Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Είναι αλήθεια ότι όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει να χωρίσει, το κάνουν μια τελευταία φορά; Εσείς έχετε χωρίσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο;
Αν ναι, πως ακριβώς γίνεται; Λένε "Ας το κάνουμε μια τελευταία φορά" και προχωράνε; Ή είναι περισσότερο αυθόρμητο και αυτόματο μέσα στα δάκρυα του χωρισμού;
Αν ναι, πως ακριβώς γίνεται; Λένε "Ας το κάνουμε μια τελευταία φορά" και προχωράνε; Ή είναι περισσότερο αυθόρμητο και αυτόματο μέσα στα δάκρυα του χωρισμού;
Re: Αποχαιρετιστήριο σεξ: Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
μονο στις αμερικαννικες ταινιες γινονται αυτα τα χαζα
Επίσης αποχαιρετηστιριο σεξ μπορείς να κάνεις με την φίλη της κοπέλας σου όταν έχει έρθει να σας επισκευτεί. 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- EKPLIKTIKOS
Αμερικανια ξεαμερικανια, μου έχει τύχει περίπου.
Βασικά είχα μια πρώην, τεσπα χωρίσαμε obviously, κ κάθε φορά που κάναμε ανταλλαγή κάτι πράγματα που άφησα σπίτι της κ αυτή στο δικό μου της έριχνα κ ένα φιστίκι
Αυτό έγινε 3-4 φορές αν θυμάμαι καλά (σίγουρα πάνω από 2).
Βασικά είχα μια πρώην, τεσπα χωρίσαμε obviously, κ κάθε φορά που κάναμε ανταλλαγή κάτι πράγματα που άφησα σπίτι της κ αυτή στο δικό μου της έριχνα κ ένα φιστίκι

Να και κάτι σχετικό:
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αποχαιρετισμός στα όπλα σαν να λεμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 16:30Αμερικανια ξεαμερικανια, μου έχει τύχει περίπου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πως ακριβώς γινόταν; Λέγατε "Δε ρίχνουμε ένα φιστίκι να θυμηθούμε τα παλιά";EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 16:30Αμερικανια ξεαμερικανια, μου έχει τύχει περίπου.
δεν την παιρνεις ενα τηλ, να της πεις οτι βρηκες ενα στυλο το οποιον μαλλον ειναι δικο της και το εχει ξεχασει;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 16:30Αμερικανια ξεαμερικανια, μου έχει τύχει περίπου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 17:44δεν την παιρνεις ενα τηλ, να της πεις οτι βρηκες ενα στυλο το οποιον μαλλον ειναι δικο της και το εχει ξεχασει;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 16:30Αμερικανια ξεαμερικανια, μου έχει τύχει περίπου.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Απλά μπορείς να έχεις χαλαρή σχέση και να ρίχνετε κάνα πηδο, αφού ο έρωτας έχαθη. Η ζωή θέλει ρεαλισμό , αγάπη, και κατανόηση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Συμβαίνει, τύποι, γιατί συνήθως έχει γαμηθεί η ψυχολογία ενός εκ των δύο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Gherschaagk έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 17:53Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 17:44δεν την παιρνεις ενα τηλ, να της πεις οτι βρηκες ενα στυλο το οποιον μαλλον ειναι δικο της και το εχει ξεχασει;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 16:30Αμερικανια ξεαμερικανια, μου έχει τύχει περίπου.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 17:36Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
-
στις εκλογες το 19, οταν αποχαιρετησαμε τον τσιπρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
18 Ιουν 2024, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση τέτοιο γαμησι θελαν τα μουνια στο 90
από jackie Daniels » 22 Ιαν 2025, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 317 Απαντήσεις
- 5876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Απρ 2025, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
24 Ιαν 2025, 16:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 11:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 26 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Ιουν 2024, 08:50
-