Όχι, όχι. Σκάνδαλο είναι η κύρια Κούλα με τον ανάπηρο άνδρα της που σταμάτησε να αποπληρώνει ένα δάνειο 30.000 μετά από 15 χρόνια. Εκεί το σπίτι της αξίζει να κατασχεθεί για να πάρουν τα πανωτόκια.Leporello έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:17Ο Λοβέρδος δεν έχει τίποτα αξίας γιά να του πάρουν. Η καλύτερή τους εγγύηση είναι η βουλευτική του αποζημίωση. Η οφειλή αυξάνει λόγω των πανωτοκίων, που όπως είπα δεν απασχολούν τις τράπεζες. Τα πανωτόκια μπαίνουν επειδη οι οφειλές προέρχονται από φόρτωμα καρτών. Αν δεν επανεκλεγεί, θα επανεξετασθεί η περίπτωσή του.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 08:59Το κατάλαβες ότι από το 2019 που έχουμε την τιμή να τον έχουμε βουλευτή τα υπόλοιπα δανείων του αυξάνουν.Leporello έγραψε: ↑23 Ιουν 2022, 18:471. Tο γεγονός ότι δεν αναφέρονται συμβόλαια, είναι παράληψη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπήρχαν ή να τα κρύβει. Αλλωστε 53 τετραγωνικά είναι όλο - όλο το σπίτι.
2. Το κατάλαβες ότι η τελευταία αγορά έγινε το 2008 και ότι όλα τα άλλα είναι κληρονομιά αρχαίων διαμερισμάτων;
3. Το κατάλαβες ότι το τελευταίο δάνειο είναι του 2013 και προφανώς γιά να νοικοκυρέψει τις φορτωμένες κάρτες;
4. Οι τράπεζες έχουν στόχο να μεγιστοποιήσουν τα λεφτά που θα πάρουν, όχι να σου κάνουν εσένα μόστρα. Αρα, όσο είναι βουλευτής δεν πρόκειται να του πάρουν τα αρχαία διαμερίσματα. Αν δεν εκλεγεί, το πράγμα αλλάζει.
5. Τα χρέη αυξάνουν επειδή οι τράπεζες του βάζουν πολύ υψηλά επιτόκια λόγω καρτών και αφερεγγυότητας. Δεν τους απασχολεί όμως αν χάσουν αυτά τα πανωτόκια.
Το κατάλαβες ότι τρία χρόνια τώρα δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να δηλώσει σωστά στοιχεία στο πόθεν έσχες του χωρίς κυρώσεις.
Το κατάλαβες ότι οι τράπεζες δεν παίρνουν τα χρήματα τους και αυξάνουν το ρίσκο μιας και ο τύπος δεν έχει εγγυήσεις.
Το κατάλαβες ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος οι τράπεζες να μη διεκδικήσουν τα χρήματα τους μέσω κατασχέσεων ώστε να περιορίσουν τις απώλειες τους.
Δεν μπορεί για τον κάθε κακόμοιρο που του κάνουν κατάσχεση να λέτε ότι οι τράπεζες προσπαθούν να περιορίσουν τις απώλειες τους και για τους επώνυμους μπαταχτσήδες το επιχείρημα να είναι ότι μέσω των μη αποπληρωμών οι τράπεζες αυξάνουν τα κέρδη τους. Δε βγάζει κανένα νόημα...
Προφανώς ο Λοβέρδος δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, όμως είναι ένας από τους πολλούς κακοπληρωτές, δεν αποτελεί σκάνδαλο η περίπτωσή του.
Ο Κούλης χρωστάει στις τράπεζες 1.300.000 ευρω σύμφωνα με το πόθεν έσχες.Πότε θα τα ξεπληρώσει;
-
Re: Ο Κούλης χρωστάει στις τράπεζες 1.300.000 ευρω σύμφωνα με το πόθεν έσχες.Πότε θα τα ξεπληρώσει;
- Υδράργυρος
Re: Ο Κούλης χρωστάει στις τράπεζες 1.300.000 ευρω σύμφωνα με το πόθεν έσχες.Πότε θα τα ξεπληρώσει;
NOVARTISLeporello έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:17Ο Λοβέρδος δεν έχει τίποτα αξίας γιά να του πάρουν. Η καλύτερή τους εγγύηση είναι η βουλευτική του αποζημίωση. Η οφειλή αυξάνει λόγω των πανωτοκίων, που όπως είπα δεν απασχολούν τις τράπεζες. Τα πανωτόκια μπαίνουν επειδη οι οφειλές προέρχονται από φόρτωμα καρτών. Αν δεν επανεκλεγεί, θα επανεξετασθεί η περίπτωσή του.
Προφανώς ο Λοβέρδος δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, όμως είναι ένας από τους πολλούς κακοπληρωτές, δεν αποτελεί σκάνδαλο η περίπτωσή του.
- taxalata xalasa
του Αγίου ΕυρωΠέους ανήμερα....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Υδράργυρος
Είναι εντυπωσιακό πόσο εθισμένος στο διαφθορά είναι ο λαός αυτής της χώρας. Τα παίρνουν μπροστά στα μάτια σου, είναι λαμόγια και μπαταχτσήδες και μιζαδοροι, σε χρεοκόπησαν και μετά σε έβριζαν, και εσύ λες δεν τρέχει τίποτα αυτοί μου αρέσουν. Γουστάρω λοβέρδο
Αλλος Λοβέρδος.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:20NOVARTISLeporello έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:17Ο Λοβέρδος δεν έχει τίποτα αξίας γιά να του πάρουν. Η καλύτερή τους εγγύηση είναι η βουλευτική του αποζημίωση. Η οφειλή αυξάνει λόγω των πανωτοκίων, που όπως είπα δεν απασχολούν τις τράπεζες. Τα πανωτόκια μπαίνουν επειδη οι οφειλές προέρχονται από φόρτωμα καρτών. Αν δεν επανεκλεγεί, θα επανεξετασθεί η περίπτωσή του.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου ή απλώς ήθελες να πετάξεις τη μαλακία σου, αλλά συζητάμε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και στο Παναμά θα έχει και στο Hong Kong θα έχει και θα του κλάσετε τα αρχίδια και θα τον βγάζετε και PM μανμου. To concept όμως, ότι άμα προσπαθούμε να κάνουμε μια λογική συζήτηση, αυτομάτως γουστάρουμε Κούλη, ίσως πρέπει να το ξεπεράσετε.pikey25 έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:05Ενας συννονοματος του ομως
https://www.greekcorruption.dk/el/%CE%B ... BD-%CF%80/
Εχει μια αδεια οφφσορ που γραφει μηδεν που ελεγε και ο μακαριτης ο κοντομηνας
Για τα υπολοιπα κλοουνιστικα ας εκανε δωρεα στο κομμα να αποπληρωσει το δανειο του κομματος αφου δε το κανει και αφου κουνατε την ουρα σας για ενα κοκκαλακι
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ
ΒΑΣΤΑ ΚΟΥΛΗ
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Υδράργυρος
Α καλά. Αυτός εκτός από βλάκας είναι και μπαταχτσήςLeporello έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:31Αλλος Λοβέρδος.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:20NOVARTISLeporello έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:17Ο Λοβέρδος δεν έχει τίποτα αξίας γιά να του πάρουν. Η καλύτερή τους εγγύηση είναι η βουλευτική του αποζημίωση. Η οφειλή αυξάνει λόγω των πανωτοκίων, που όπως είπα δεν απασχολούν τις τράπεζες. Τα πανωτόκια μπαίνουν επειδη οι οφειλές προέρχονται από φόρτωμα καρτών. Αν δεν επανεκλεγεί, θα επανεξετασθεί η περίπτωσή του.
klg έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:31Δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου ή απλώς ήθελες να πετάξεις τη μαλακία σου, αλλά συζητάμε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και στο Παναμά θα έχει και στο Hong Kong θα έχει και θα του κλάσετε τα αρχίδια και θα τον βγάζετε και PM μανμου. To concept όμως, ότι άμα προσπαθούμε να κάνουμε μια λογική συζήτηση, αυτομάτως γουστάρουμε Κούλη, ίσως πρέπει να το ξεπεράσετε.pikey25 έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:05Ενας συννονοματος του ομως
https://www.greekcorruption.dk/el/%CE%B ... BD-%CF%80/
Εχει μια αδεια οφφσορ που γραφει μηδεν που ελεγε και ο μακαριτης ο κοντομηνας
Για τα υπολοιπα κλοουνιστικα ας εκανε δωρεα στο κομμα να αποπληρωσει το δανειο του κομματος αφου δε το κανει και αφου κουνατε την ουρα σας για ενα κοκκαλακι
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ
ΒΑΣΤΑ ΚΟΥΛΗ
Εγω προσπαθησα να απαντησω στην ερωτηση
Μπορεί κάποιος να ενημερώσει πως προέκυψε αυτό το τεράστιο ποσό, που επενδύθηκε κ πως εξυπηρετείται?
Εσυ τι κανεις ? Peanut ? Σταματα να κουνας την ουρα σου PeanutΔεν καταλαβαίνω σε τι διαφωνείς όμως; Ότι είναι "ανήθικο" το να πάρεις το δάνειο in the first place; Ότι είναι ανήθικο να έχεις public office και να έχεις δάνειο; Από την άλλη δεν βλέπω καν πώς είναι κακό παράδειγμα. Εάν πληρώνει τις δόσεις του όταν πρέπει, δεν μιλάμε για τον ορισμό του σωστού παραδείγματος (δεδομένου ότι εκατομμύρια άνθρωποι παίρνουν δάνεια στη χώρα);
Το να μεγαλώνει την περιουσία του είναι απολύτως λογικό, εγώ θέλω να μεγαλώσω την περιουσία μου, εσύ θες να μεγαλώσεις την περουσία σου, αυτός μαγικά θα πρέπει να σταματήσει να το κάνει, επειδή τι; Σε τελική ανάλυση δεν νομίζω ότι διαφήμιζε ποτέ τον εαυτό του ως φτωχαδάκι και παιδί του λαού.
Θα έκανα και εγώ ακριβώς αυτό.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Δεν καταλαβαίνω καν σε τι αναφέρεσαι. Η ερώτηση είναι το πρώτο πράγμα που παραθέτεις; Γιατί στο δικό μου κείμενο δεν απαντάς σε καμία ερώτηση, άλλα έτσι και αλλιώς οι ερωτήσεις δεν ήταν προς εσένα.pikey25 έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 09:57
Εγω προσπαθησα να απαντησω στην ερωτησηΜπορεί κάποιος να ενημερώσει πως προέκυψε αυτό το τεράστιο ποσό, που επενδύθηκε κ πως εξυπηρετείται?Εσυ τι κανεις ? Peanut ? Σταματα να κουνας την ουρα σου PeanutΔεν καταλαβαίνω σε τι διαφωνείς όμως; Ότι είναι "ανήθικο" το να πάρεις το δάνειο in the first place; Ότι είναι ανήθικο να έχεις public office και να έχεις δάνειο; Από την άλλη δεν βλέπω καν πώς είναι κακό παράδειγμα. Εάν πληρώνει τις δόσεις του όταν πρέπει, δεν μιλάμε για τον ορισμό του σωστού παραδείγματος (δεδομένου ότι εκατομμύρια άνθρωποι παίρνουν δάνεια στη χώρα);
Το να μεγαλώνει την περιουσία του είναι απολύτως λογικό, εγώ θέλω να μεγαλώσω την περιουσία μου, εσύ θες να μεγαλώσεις την περουσία σου, αυτός μαγικά θα πρέπει να σταματήσει να το κάνει, επειδή τι; Σε τελική ανάλυση δεν νομίζω ότι διαφήμιζε ποτέ τον εαυτό του ως φτωχαδάκι και παιδί του λαού.
Θα έκανα και εγώ ακριβώς αυτό.
Τώρα για το υπόλοιπο, τι να πω είσαι οκ; Do you want a blanket;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
Ο βόθρος της ελληνικής δημοσιογραφίας.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -upourgon/
Θεωρείται διαμάντι να έχει κάποιος 15 χρυσές λίρες Αγγλίας, ή 6000 σε ευρώ αλλά είναι ανάξιο αναφοράς τα χρέη διαφόρων φυντανίων της ΝΔ που χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά ή έχουν τεράστια περιουσία που κληρονόμησαν από θείο στην Αμερική.
Θεωρείται διαμάντι να έχει κάποιος 15 χρυσές λίρες Αγγλίας, ή 6000 σε ευρώ αλλά είναι ανάξιο αναφοράς τα χρέη διαφόρων φυντανίων της ΝΔ που χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά ή έχουν τεράστια περιουσία που κληρονόμησαν από θείο στην Αμερική.
- Υδράργυρος
Η πιο σιχαμένη κωλοφυλλάδαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 10:44Ο βόθρος της ελληνικής δημοσιογραφίας.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η εφημεριδα της οποιας ο διευθυντης παραιτηθηκε για να γινει βουλευτης της ΝΔ ειναι απολυτως λογικο να θεωρει διαμαντια τις 15 χρυσες λιρεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 10:44Ο βόθρος της ελληνικής δημοσιογραφίας.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Μάλλον, όπως είπα και πιο πριν, αυτά τα ποσά είναι από δάνεια του Κήρυκα Χανίων που περιήλθε στην κατοχή του και όχι από δάνεια που ο ίδιος σύναψε.
Οπότε δεν είναι ότι δεν δίνει ο ίδιος το καλό παράδειγμα μιας και πληρώνει αμαρτίες γονέων. Δεν πληρώνει δηλαδή αμαρτίες γονέων
- Υδράργυρος
τα 55 ακίνητα δεν είναι αμαρτίες γονέων;break έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 12:11Μάλλον, όπως είπα και πιο πριν, αυτά τα ποσά είναι από δάνεια του Κήρυκα Χανίων που περιήλθε στην κατοχή του και όχι από δάνεια που ο ίδιος σύναψε.
Οπότε δεν είναι ότι δεν δίνει ο ίδιος το καλό παράδειγμα μιας και πληρώνει αμαρτίες γονέων. Δεν πληρώνει δηλαδή αμαρτίες γονέων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα δώσει ο κούλης το Πόθεν Έσχες του για το 2023 ρωτάει ο Στέφανος?
από Τοξοβόλος_UK » 03 Ιουν 2024, 22:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
05 Ιουν 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο γύφτος Κούλης χρωστάει 200.000 ευρώ σε δύο πρώην εργαζόμενους της Κηρυξ ΑΕ
από Μαδουραίος » 22 Ιουν 2024, 13:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Ιουν 2024, 16:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κουλης χρωσταει 2 εκατομμυρια ευρω αλλα αγορασε 2 οικοπεδα φιλετο
από Μαδουραίος » 06 Απρ 2024, 12:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aljawn
06 Απρ 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόθεν Έσχες: Ψήφισαν να μη δηλώνουν μετρητά και διαμάντια
από southern » 15 Οκτ 2024, 06:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 954 Προβολές
-