Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Καλό ταξίδι στον άνθρωπο.
Μόλις είδα το νήμα επειδή δεν τον ήξερα τον άνθρωπο φώναξα τον σύζυγό μου.
Ούτε αυτός τον ήξερε.
Το ψάξαμε στον google αλλά δεν μας θύμιζε κάτι.
Το μεσημέρι που πήγα για φαγητό στο πατρικό τον έδειξα σε πατέρα ,μητέρα ,θείες.
Κανείς δεν τον ήξερε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Σοβαρή προσωπικότητα!
Οι γάτες από το πρωί στην γειτονιά κλαίνε με μαύρο δάκρυ.
Ο Θεός ας τον αναπαύσει.
Αν σκεφτείς σε τι περιβάλλον γελοιοτητας κινούνταν, πολύ σοβαρή προσωπικότητα ήταν
Είναι μια άποψη κι αυτήν.
Το περιβάλλον όμως που κινούμαστε είναι επιλογή μας.
Οπότε το να ξεχωρίζεις μέσα σε γελοίους δεν το λες και κατόρθωμα.
Η ελληνική καλλιτεχνική, δημοσιογραφική, σοσιαλιτε σκηνή είναι εν τω συνόλω της γελοία.
Οπότε κάθε ένας που διατηρεί στοιχειωδώς την σοβαρότητα του είναι επίτευγμα
Ούτε αυτός τον ήξερε.
Το μεσημέρι που πήγα για φαγητό στο πατρικό τον έδειξα σε πατέρα ,μητέρα ,θείες.
Κανείς δεν τον ήξερε.
Αν στο σόι σου ξέρατε τον Τράγκα που είχε κατιτίς το ενωτικόν ως γεφυραίος ερμηνευτής ελληνικής τραγωδίας και δελφινάριου, όλα καλά.
Ούτε αυτός τον ήξερε.
Κανείς δεν τον ήξερε.
Αν στο σόι σου ξέρατε τον Τράγκα που είχε κατιτίς το ενωτικόν ως γεφυραίος ερμηνευτής ελληνικής τραγωδίας και δελφινάριου, όλα καλά.
Δηλαδή έπρεπε να τον ξέρω με το ζόρι;
Αν ήθελε να τον ξέρω η θα έπρεπε να με γνωρίσει ή να βρεί τρόπο να τον ξέρω.
Ήτανε τόσο σπουδαίος;
Έχασα που δεν τον γνώρισα.
Ανεξάρτητα πάλι καλο ταξίδι σοτν άνθρωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 25 Ιουν 2022, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ούτε αυτός τον ήξερε.
Κανείς δεν τον ήξερε.
Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Εγώ λέω ότι όσοι δεν ήξεραν τον Τζούμα δεν έχουν κάποιο λόγο να δηλώσουν ότι δεν τον ήξεραν και δεν ενδιαφέρονται αν πέθανε ή τι έκανε όσο ζούσε, είναι σχεδόν βλακώδες.
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που πηγαίνει σε μια εταιρία που έβαλε αγγελία σε μία εφημερίδα για να ενημερώσει τον υπεύθυνο της εταιρίας ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για τη θέση.
Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Εγώ λέω ότι όσοι δεν ήξεραν τον Τζούμα δεν έχουν κάποιο λόγο να δηλώσουν ότι δεν τον ήξεραν και δεν ενδιαφέρονται αν πέθανε ή τι έκανε όσο ζούσε, είναι σχεδόν βλακώδες.
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που πηγαίνει σε μια εταιρία που έβαλε αγγελία σε μία εφημερίδα για να ενημερώσει τον υπεύθυνο της εταιρίας ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για τη θέση.
Υπάρχει λόγος.
Είναι σαν να φτιάξατε νήμα για όποιον πεθαίνει να τον βάζουμε σε ανακόινωση.
Κατι τέτοιο προσπαθουμε και εμείς να καταλάβουμε.
Γιατί νήμα λέμε;
Μήπως ήτανε κάποιος του φόρουμ;
Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.
#Κωνσταντίνος_Τζούμας:
«Δεν έχω φλερτάρει ποτέ με τον θάνατο. Ούτε φόβο θανάτου είχα. Όταν με είχαν ρωτήσει τι μουσική θα ήθελα να παίζει στην κηδεία μου, είπα το ‘Knock, knock, knock on heaven’s door’! Φυσικά, σε εκτέλεση Bob Dylan.
Όπως ακριβώς ακούστηκε στην ταινία του Sam Peckinpah "Pat Garrett and Billy the Kid''
στη σκηνή του θανάτου του γερο-σερίφη Slim Pickens υπό το βλέμμα της συντρόφου του Katy Jurado
Απ το 1.40
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ούτε αυτός τον ήξερε.
Κανείς δεν τον ήξερε.
Αν δεν έχεις παρακολουθήσει καλτ ταινίες του 80, δεν ακούς συγκεκριμένου στυλ Ραδιόφωνο, δεν συχνάζεις σε συγκεκριμένα στέκια των Αθηνών, είναι σχεδόν απίθανο να τον γνωρίζεις.
Αυτό που είπαμε και παραπάνω. Ο μακαρίτης δεν ενδιαφερόταν να τον γνωρίζουν όλοι.
Όπως έλεγε και ο ίδιος "δε με αφορά"
Υγ. Η περσονα Κωνσταντίνος Τζουμας ήταν απείρως πιο ενδιαφέρουσα από τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Τζουμα. Αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με άλλους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ούτε αυτός τον ήξερε.
Κανείς δεν τον ήξερε.
Αν δεν έχεις παρακολουθήσει καλτ ταινίες του 80, δεν ακούς συγκεκριμένου στυλ Ραδιόφωνο, δεν συχνάζεις σε συγκεκριμένα στέκια των Αθηνών, είναι σχεδόν απίθανο να τον γνωρίζεις.
Αυτό που είπαμε και παραπάνω. Ο μακαρίτης δεν ενδιαφερόταν να τον γνωρίζουν όλοι.
Όπως έλεγε και ο ίδιος "δε με αφορά"
Ε και μας "δεν μας αφορα" που πεθανε. Τι ηταν εξαλλου να κλαψουμε σαν τσιγγανες μοιρολατρικα απο πανω του; Νομπελιστας; Καλτ ταινιες του '80. Δηλαδη μια κλανια με δραχμη,πασοκ,1000αρες μηχανες, μακρια λαδωμενα μαλλια και καφριλικι. Αμαν μωρε η απωλεια. Δε θα φαω τιποτα για 1 βδομαδα, δε κατεβαινει μπουκια κατω με τετοιον χαμο!!! Μπουχουχου
Αξεπέραστος στο βιοτριολικο χιούμορ, περσονα αυθεντική χωρίς να μπαίνει σε καλούπια πολιτκλι κορεκτ, διαβασμένος και καλλιεργημένος, περίεργος και δυσπεπτος, εννοείται πως δεν ήταν για όλους και ουτε το ήθελε, τουναντίον ηθελε το να έχει συγκεκριμένο κοινό.
Η αγαπημένη μου ραδιοφωνική συντροφιά για πάνω από δεκαετία. Έλεγε τα πράγματα όπως τα ένιωθε αδιαφορώντας για το αν ενοχλεί ή ξενίζει. Εστέτ με τα όλα του.
Αντίο
Τα κουρέλια θα τραγουδάνε για πάντα.
Ωραία το γράφει εδώ ο Ερμής.
Ο Τσούμας ήταν από τους λίγους Έλληνες,που δεν μοιάζουν με Έλληνες.
Ιντερνάσιοναλ τύπος.
Ούτε αυτός τον ήξερε.
Κανείς δεν τον ήξερε.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.