Arc: Survival Evolved
Arc: Survival Evolved
Το έχει παίξει κανείς;
Να τα σκάσω;
Δε μπορώ να καταλάβω αν παίζεται single player και επίσης ενώ έχει απαιτήσεις 20GB κάτι κριτικές λένε ότι στην πράξη θέλει 125(!?)
Re: Arc: Survival Evolved
Πριν 30 μέρες κυριολεκτικά το έδιναν δωρεάν στο Steam επειδή ετοιμάζουν το δεύτερο.
Survival game όχι τίποτα τρελό, περίπου 300 ώρες για να κάνεις τα πάντα. Το main story άμα το παίξεις full είναι γύρω στις 50 στα plus ότι έχει coop. Εγώ προσωπικά το διασκέδασα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Λίγο το "νοίκιασα" για μια ιδέα και το απεγκατέστησα. Θέλει πολύ χρόνο ν' αφιερώσεις και βαριέμαι πλέον 

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια για single player ανάλογα με το τι θέλεις να παίξεις. Πες για τι έχεις όρεξη (fps, στρατηγική και κατακτήσεις, sword and sorcery, μεγάλωμα φάρμας) και κάτι θα σου βρούμε που να αντέχει η κάρτα γραφικών σου.
Τι κάρτα έχεις;
Τι κάρτα έχεις;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το είχα πάρει σε προσφορά ακόμη τα κλαίω τα ευρα.
Intel κάτι-όχι-το-ιδιαίτερο.Λεγεών έγραψε: ↑19 Ιούλ 2022, 17:56Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια για single player ανάλογα με το τι θέλεις να παίξεις. Πες για τι έχεις όρεξη (fps, στρατηγική και κατακτήσεις, sword and sorcery, μεγάλωμα φάρμας) και κάτι θα σου βρούμε που να αντέχει η κάρτα γραφικών σου.
Τι κάρτα έχεις;
Βασικά έχω Intel NUC, αυτό είναι το PC μου. Με KDE Neon οπότε περιορίζομαι σε παιχνίδια που παίζουν σε Linux.
Έχω κι ένα πολύ πιο μεγάλο με Radeon αλλά το έδωσα στην κόρη μου.
Μου αρέσουν τα παιχνίδια που έχουν όμορφα γραφικά, όχι αναγκαστικά φωτορεαλιστικά. Π.χ. τα Χριστούγεννα περάσαμε οικογενειακώς μια φάση που καιγόμασταν και οι 3 με με το Don't Starve Together
- Dwarven Blacksmith
Καλά, εσύ δεν είσαι που παίρνεις σε μια μέρα όσα δε θα δούμε εμείς σε μια ζωή, λόγω >300 IQ, ή σε μπερδεύω με άλλον;

Κατάλαβα. Είναι περιορισμένες οι επιλογές σου.
Κοίτα το Two Point Hospital, το πρώτο Jurassic World Evolution, το Tomb Raider του 2014, το πρώτο Total War Warhammer, ίσως το Middle Earth Shadow of Mordor, το Arkham Asylum, κάποιο Crusader Kings, το Dark Souls, ακόμα και τα Final Fantasy υπάρχουν πλέον στο Steam.
Επιλογές υπάρχουν. Το ζήτημα είναι τι μπορεί να σηκώσει η κάρτα σου.
Αν αποφασίσεις να πάρεις κάποιο τότε μην το αγοράσεις απ' ευθείας από το Steam χωρίς προσφορά, υπάρχουν δεκάδες άλλα καταστήματα με φτηνότερες τιμές που σου δίνουν τον κωδικό και τον ενεργοποιείς στο Steam. Fanatical, cdkeys.com, gamebillet, humblebundle, και πόσα άλλα.
Κοίτα το Two Point Hospital, το πρώτο Jurassic World Evolution, το Tomb Raider του 2014, το πρώτο Total War Warhammer, ίσως το Middle Earth Shadow of Mordor, το Arkham Asylum, κάποιο Crusader Kings, το Dark Souls, ακόμα και τα Final Fantasy υπάρχουν πλέον στο Steam.
Επιλογές υπάρχουν. Το ζήτημα είναι τι μπορεί να σηκώσει η κάρτα σου.
Αν αποφασίσεις να πάρεις κάποιο τότε μην το αγοράσεις απ' ευθείας από το Steam χωρίς προσφορά, υπάρχουν δεκάδες άλλα καταστήματα με φτηνότερες τιμές που σου δίνουν τον κωδικό και τον ενεργοποιείς στο Steam. Fanatical, cdkeys.com, gamebillet, humblebundle, και πόσα άλλα.
Ξέχασα Terraria, Stardew Valley, Graveyard Keeper, και κάτι τέτοια παρόμοια αν σε ψήνει το είδος.
Το πρώτο cook, serve, delicious, επίσης πολύ καλό.
Το πρώτο cook, serve, delicious, επίσης πολύ καλό.
- Dwarven Blacksmith
+ Valheim, η μόνη επιλογή στο ίδιο είδος που τρέχει σε τοστιέρα και είναι και 3D. Πολύ τίμιο.

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και το αρχικό doom είναι ένα ωραίο οικογενειακό παιχνίδι.
Βγήκε και με αναβαθμισμενα γραφικά
Βγήκε και με αναβαθμισμενα γραφικά
Αν αναφέρεσαι σε μένα ,λεφτά για κάρτα γιοκ. Nα φανταστείς ότι o φτωχομπινές ξαναπαίζω το SkyrimDwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιούλ 2022, 18:10Καλά, εσύ δεν είσαι που παίρνεις σε μια μέρα όσα δε θα δούμε εμείς σε μια ζωή, λόγω >300 IQ, ή σε μπερδεύω με άλλον;