Το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα
Το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Re: Το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα
Κάτι διάβαζα το πρωί, στη Φθιώτιδα εμφανίστηκαν.
Αυτό που είναι εκπληκτικό με τα δελφίνια είναι ότι δείχνουν συνεχώς χαρούμενα. Και άλλα θηλαστικά κάνουν βουτιές αλλά όχι σε τέτοια συχνότητα.
Αυτό που είναι εκπληκτικό με τα δελφίνια είναι ότι δείχνουν συνεχώς χαρούμενα. Και άλλα θηλαστικά κάνουν βουτιές αλλά όχι σε τέτοια συχνότητα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ειναι χαρουμενα διοτι εχουν πιασει το νοημα!
Η ζωη, ειναι υπεροχη και για οσο ζουμε εχουμε καθε λογο να μαστε χαρουμενοι!
Ρε συ, είναι υπέροχα πλάσματα αλλά καλό είναι να μη σου τύχει δελφίνι όταν κολυμπάς και δεν ξέρεις ότι είναι δελφίνι. Εμένα μου' τυχε μια φορά στη Θάσο, σε σχετικά ρηχά νερά. Είδα μια τεράστια μαύρη σκιά να περνάει από κάτω, να πετάγεται στο μισό μέτρο από μένα έξω από το νερό και να κάνει την κλασσική βουτιά. Μετά εξαφανίστηκε. Αλλά σε κείνη τη φάση δεν το χάρηκα γιατί παραλίγο να πάθω συγκοπή.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια φορα σου εμφανιστηκε τετοια χαρα τοσο κοντα σου και δεν τη χαρηκες. Προφανως καταλαβε οτι φοβηθηκες και δεν εισαι για να παιξετε και εφυγε. Να παιξετε ηθελε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:27Ρε συ, είναι υπέροχα πλάσματα αλλά καλό είναι να μη σου τύχει δελφίνι όταν κολυμπάς και δεν ξέρεις ότι είναι δελφίνι. Εμένα μου' τυχε μια φορά στη Θάσο, σε σχετικά ρηχά νερά. Είδα μια τεράστια μαύρη σκιά να περνάει από κάτω, να πετάγεται στο μισό μέτρο από μένα έξω από το νερό και να κάνει την κλασσική βουτιά. Μετά εξαφανίστηκε. Αλλά σε κείνη τη φάση δεν το χάρηκα γιατί παραλίγο να πάθω συγκοπή.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
είδε και το δελφίνι μια καφέ σκιά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εννοείς ότι η πρώτη δική σου αντίδραση αν δεις να περνάει κάτι μεγάλο κάτω από τα πόδια σου όταν κολυμπάς, θα είναι η τρελλή χαρά; Ή ότι προλαβαίνεις να σκεφτείς ότι λογικάVolk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:43Μια φορα σου εμφανιστηκε τετοια χαρα τοσο κοντα σου και δεν τη χαρηκες. Προφανως καταλαβε οτι φοβηθηκες και δεν εισαι για να παιξετε και εφυγε. Να παιξετε ηθελε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:27Ρε συ, είναι υπέροχα πλάσματα αλλά καλό είναι να μη σου τύχει δελφίνι όταν κολυμπάς και δεν ξέρεις ότι είναι δελφίνι. Εμένα μου' τυχε μια φορά στη Θάσο, σε σχετικά ρηχά νερά. Είδα μια τεράστια μαύρη σκιά να περνάει από κάτω, να πετάγεται στο μισό μέτρο από μένα έξω από το νερό και να κάνει την κλασσική βουτιά. Μετά εξαφανίστηκε. Αλλά σε κείνη τη φάση δεν το χάρηκα γιατί παραλίγο να πάθω συγκοπή.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου χουν τυχει απο μικρος διαφορα στη θαλασσα, δεν φοβαμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:55Εννοείς ότι η πρώτη δική σου αντίδραση αν δεις να περνάει κάτι μεγάλο κάτω από τα πόδια σου όταν κολυμπάς, θα είναι η τρελλή χαρά; Ή ότι προλαβαίνεις να σκεφτείς ότι λογικάVolk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:43Μια φορα σου εμφανιστηκε τετοια χαρα τοσο κοντα σου και δεν τη χαρηκες. Προφανως καταλαβε οτι φοβηθηκες και δεν εισαι για να παιξετε και εφυγε. Να παιξετε ηθελε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:27
Ρε συ, είναι υπέροχα πλάσματα αλλά καλό είναι να μη σου τύχει δελφίνι όταν κολυμπάς και δεν ξέρεις ότι είναι δελφίνι. Εμένα μου' τυχε μια φορά στη Θάσο, σε σχετικά ρηχά νερά. Είδα μια τεράστια μαύρη σκιά να περνάει από κάτω, να πετάγεται στο μισό μέτρο από μένα έξω από το νερό και να κάνει την κλασσική βουτιά. Μετά εξαφανίστηκε. Αλλά σε κείνη τη φάση δεν το χάρηκα γιατί παραλίγο να πάθω συγκοπή.είναι δελφίνι για να χαρείς;
Οτι ειναι να γινει, θα γινει ετσι και αλλιως, δεν εχει νοημα να φοβασαι το οτιδηποτε. Συνηθως οταν εναν ανθρωπο τον κυριευει ο φοβος σε μια χ περισταση, ειναι αρκετα πιθανο πανω στον φοβο του να τα κανει χειροτερα απο οτι θα ηταν αν δεν φοβοταν και δεν αντιδρουσε κατω απο καθεστως φοβου!
Μου έτυχε μια φορά ανάλογα μεγάλο κοπάδι στον Παγασητικό.
Ήμουν οικογενειακές για διακοπές και ο σπίτι νοικοκύρης με έψησε να πάμε για πρωινό ψάρεμα με την βάρκα του.
Φύγαμε νύχτα και όταν είχε ξημέρωσε καλά τον βλέπω να κοιτάζει πίσω μου την θάλασσα και να αρχίζει τα καντήλια.
Τι έπαθες του λέω;
Κοίτα μου απαντάει.
Γυρνάω και βλέπω το κοπάδι, σε καμία 30ριά τα υπολόγισα να έρχεται κατά πάνω μας.
Και γιατί βρίζεις τον ρωτάω.
Γιατί τώρα δεν υπάρχει ουτε ένα ψάρι γύρω μας μου απαντάει, πάμε να φύγουμε.
Ήμουν οικογενειακές για διακοπές και ο σπίτι νοικοκύρης με έψησε να πάμε για πρωινό ψάρεμα με την βάρκα του.
Φύγαμε νύχτα και όταν είχε ξημέρωσε καλά τον βλέπω να κοιτάζει πίσω μου την θάλασσα και να αρχίζει τα καντήλια.
Τι έπαθες του λέω;
Κοίτα μου απαντάει.
Γυρνάω και βλέπω το κοπάδι, σε καμία 30ριά τα υπολόγισα να έρχεται κατά πάνω μας.
Και γιατί βρίζεις τον ρωτάω.
Γιατί τώρα δεν υπάρχει ουτε ένα ψάρι γύρω μας μου απαντάει, πάμε να φύγουμε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
η ηταν καυλωμενο σερνικοVolk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:43Μια φορα σου εμφανιστηκε τετοια χαρα τοσο κοντα σου και δεν τη χαρηκες. Προφανως καταλαβε οτι φοβηθηκες και δεν εισαι για να παιξετε και εφυγε. Να παιξετε ηθελε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:27Ρε συ, είναι υπέροχα πλάσματα αλλά καλό είναι να μη σου τύχει δελφίνι όταν κολυμπάς και δεν ξέρεις ότι είναι δελφίνι. Εμένα μου' τυχε μια φορά στη Θάσο, σε σχετικά ρηχά νερά. Είδα μια τεράστια μαύρη σκιά να περνάει από κάτω, να πετάγεται στο μισό μέτρο από μένα έξω από το νερό και να κάνει την κλασσική βουτιά. Μετά εξαφανίστηκε. Αλλά σε κείνη τη φάση δεν το χάρηκα γιατί παραλίγο να πάθω συγκοπή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 18:01η ηταν καυλωμενο σερνικοVolk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:43Μια φορα σου εμφανιστηκε τετοια χαρα τοσο κοντα σου και δεν τη χαρηκες. Προφανως καταλαβε οτι φοβηθηκες και δεν εισαι για να παιξετε και εφυγε. Να παιξετε ηθελε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:27
Ρε συ, είναι υπέροχα πλάσματα αλλά καλό είναι να μη σου τύχει δελφίνι όταν κολυμπάς και δεν ξέρεις ότι είναι δελφίνι. Εμένα μου' τυχε μια φορά στη Θάσο, σε σχετικά ρηχά νερά. Είδα μια τεράστια μαύρη σκιά να περνάει από κάτω, να πετάγεται στο μισό μέτρο από μένα έξω από το νερό και να κάνει την κλασσική βουτιά. Μετά εξαφανίστηκε. Αλλά σε κείνη τη φάση δεν το χάρηκα γιατί παραλίγο να πάθω συγκοπή.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Να την μυρίσει ήθελε.Volk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:43Μια φορα σου εμφανιστηκε τετοια χαρα τοσο κοντα σου και δεν τη χαρηκες. Προφανως καταλαβε οτι φοβηθηκες και δεν εισαι για να παιξετε και εφυγε. Να παιξετε ηθελε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:27Ρε συ, είναι υπέροχα πλάσματα αλλά καλό είναι να μη σου τύχει δελφίνι όταν κολυμπάς και δεν ξέρεις ότι είναι δελφίνι. Εμένα μου' τυχε μια φορά στη Θάσο, σε σχετικά ρηχά νερά. Είδα μια τεράστια μαύρη σκιά να περνάει από κάτω, να πετάγεται στο μισό μέτρο από μένα έξω από το νερό και να κάνει την κλασσική βουτιά. Μετά εξαφανίστηκε. Αλλά σε κείνη τη φάση δεν το χάρηκα γιατί παραλίγο να πάθω συγκοπή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 18:03Να την μυρίσει ήθελε.Volk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:43Μια φορα σου εμφανιστηκε τετοια χαρα τοσο κοντα σου και δεν τη χαρηκες. Προφανως καταλαβε οτι φοβηθηκες και δεν εισαι για να παιξετε και εφυγε. Να παιξετε ηθελε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:27

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν χρειαζεται να παει κοντα σε καποιον ενα δελφινι για να μυρισει.
Εχει την ικανοτητα να μυριζει απο εκατονταδες μετρα!
Εχει την ικανοτητα να μυριζει απο εκατονταδες μετρα!
Έλα ρε συ, κόψε και λίγο τις χαρούμενες φιλοσοφικές αναλύσεις.Volk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:57Μου χουν τυχει απο μικρος διαφορα στη θαλασσα, δεν φοβαμαι.
Οτι ειναι να γινει, θα γινει ετσι και αλλιως, δεν εχει νοημα να φοβασαι το οτιδηποτε. Συνηθως οταν εναν ανθρωπο τον κυριευει ο φοβος σε μια χ περισταση, ειναι αρκετα πιθανο πανω στον φοβο του να τα κανει χειροτερα απο οτι θα ηταν αν δεν φοβοταν και δεν αντιδρουσε κατω απο καθεστως φοβου!

Κι εγώ όταν έχω το κεφάλι κάτω από το νερό, δεν φοβάμαι. Και ειδικώς στη θάλασσα, αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Αλλιώς κινείσαι σ' έναν χώρο όταν έχεις τον στοιχειώδη έλεγχο και αλλιώς όταν δεν βλέπεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
21 Δεκ 2023, 20:39
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
29 Οκτ 2024, 14:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που έχουμε μεγαλύτερο βάρος? Όταν πετάμε με αεροπλάνο ή στην γή?
από seismic1 » 04 Ιούλ 2024, 16:49 » σε Θετικές Επιστήμες - 309 Απαντήσεις
- 6413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
19 Σεπ 2024, 18:16
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
20 Απρ 2024, 08:18