Τα καπνά όταν τα μαζεύουν δεν τα κρεμάνε με μανταλάκια για να ξεραθούν.
Τα βελονιάζουν...

Τα καπνά όταν τα μαζεύουν δεν τα κρεμάνε με μανταλάκια για να ξεραθούν.
στο βαθυ νοτο το χρησιμοποιουμε πολυ οταν φτιαχνουμε δολωμα για τα χελια - με μια σακοραφα που εχει δεμενη κλωστη κεντηματος περναμε στη σειρα ( πιπα - κωλο ) κοκκινοροζ σκουληκια του χωματος ( κακιζοζες ) λεμε ''μπουρλιαζω '' για την ολη διαδικασια
Ναι είναι νομιμο και ελεύθερη επιλογή του 15χρονου. Σε τρομάζει η ελευθερία; Γιατί; Σου αρέσει μήπως η καταπίεση;;. Μια ζωή σου λέγανε τι να κάνεις και σου μείνε κουσούρι;;;Juno έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 16:03Οργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 02:04Για ηλικίες 15+ το συνεναιτικο σεξ επιτρέπεται, να το χωνεψουν αυτό κάτι ιμαμιδες δω μέσα.
Ο βιασμός απαγορεύεται ανεξαρτήτως φύλου ηλικίας κτλ.
Αντε μπράβο.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 14:58Τι γλιτσας λεει αυτο το νουμερο ο nowhere ο οποιος κανει πως δεν κατανοει το γραμμα το νομου οτι δλδ απο τα 15 ο συνεναιτικος ερωτας ειναι Ν Ο Μ Ι Μ Ο Σ .
......
Με πενηντάρη;
Έχεις κόρη νομίζω. Αν στα 15 της τα φτιάξει με κανέναν στην ηλικία σου, όλα καλά;
Τωρα καταλαβα το κουμπωμα.Αγις έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:14στο βαθυ νοτο το χρησιμοποιουμε πολυ οταν φτιαχνουμε δολωμα για τα χελια - με μια σακοραφα που εχει δεμενη κλωστη κεντηματος περναμε στη σειρα ( πιπα - κωλο ) κοκκινοροζ σκουληκια του χωματος ( κακιζοζες ) λεμε ''μπουρλιαζω '' για την ολη διαδικασια
μεταφορικα κ για τις γκομενες - ''την μπουρλιασα ''
Ημουν μικρος οταν πηγαιναν οι γονεις μου και βοηθουσαν τους θειους στα καπνα, δεν πηγα ποτε μαζι τους.
Το φιλί στην κοιλιά του αγνώστου 7χρονου παιδιού από τον παιδοφιλο Πουτλερ το εγκρινεις ;;;
Ουσιαστικά, παίζει αυτό που είπε και ο Άγις. Πέρασμα των φύλλων του καπνού σε μία λεπτή λάμα, που η μία της άκρη είναι μυτερή και η άλλη έχει μια τρύπα όπου περνάει σπάγγος. Οπότε μεταφέρεις τα φύλλα που βελονιάζεις στο σπάγγο και μετά κρεμάς τους σπάγγους.
Αρα, ταιριαζει αν πω: Να μπουρλιασουμε σπιτικες πιτες με τελεια σπιτικη φετα και να τις ψησουμε σε ξυλοφουρνο!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:44Ουσιαστικά, παίζει αυτό που είπε και ο Άγις. Πέρασμα των φύλλων του καπνού σε μία λεπτή λάμα, που η μία της άκρη είναι μυτερή και η άλλη έχει μια τρύπα όπου περνάει σπάγγος. Οπότε μεταφέρεις τα φύλλα που βελονιάζεις στο σπάγγο και μετά κρεμάς τους σπάγγους.
Και κάθε σπάγγος είχε διαφορετικό μέγεθος φύλλων. Κι εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει "μπούρλιασμα" αλλά με το που ανέφερες κάτι για καπνάέκανα το συνδυασμό, πριν δω τι θα γράψει ο Άγις. Ουσιαστικώς, είναι το ίδιο πράγμα.
οχιVolk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:46Αρα, ταιριαζει αν πω: Να μπουρλιασουμε σπιτικες πιτες με τελεια σπιτικη φετα και να τις ψησουμε σε ξυλοφουρνο![/size]ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:44Ουσιαστικά, παίζει αυτό που είπε και ο Άγις. Πέρασμα των φύλλων του καπνού σε μία λεπτή λάμα, που η μία της άκρη είναι μυτερή και η άλλη έχει μια τρύπα όπου περνάει σπάγγος. Οπότε μεταφέρεις τα φύλλα που βελονιάζεις στο σπάγγο και μετά κρεμάς τους σπάγγους.
Και κάθε σπάγγος είχε διαφορετικό μέγεθος φύλλων. Κι εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει "μπούρλιασμα" αλλά με το που ανέφερες κάτι για καπνάέκανα το συνδυασμό, πριν δω τι θα γράψει ο Άγις. Ουσιαστικώς, είναι το ίδιο πράγμα.
Εχω την εντυπωση οτι εχει φτασει σε υψηλα επιπεδα γνωσης μετα απο τοσες δοκιμες και πλεον φτιαχνει γαμηστερη φετα ο φιλος μας!
Θα τις ξετρυπησουμε μετα στο κοψιμο τυπε!Αγις έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:51οχιVolk έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:46Αρα, ταιριαζει αν πω: Να μπουρλιασουμε σπιτικες πιτες με τελεια σπιτικη φετα και να τις ψησουμε σε ξυλοφουρνο![/size]ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:44
Ουσιαστικά, παίζει αυτό που είπε και ο Άγις. Πέρασμα των φύλλων του καπνού σε μία λεπτή λάμα, που η μία της άκρη είναι μυτερή και η άλλη έχει μια τρύπα όπου περνάει σπάγγος. Οπότε μεταφέρεις τα φύλλα που βελονιάζεις στο σπάγγο και μετά κρεμάς τους σπάγγους.
Εχω την εντυπωση οτι εχει φτασει σε υψηλα επιπεδα γνωσης μετα απο τοσες δοκιμες και πλεον φτιαχνει γαμηστερη φετα ο φιλος μας!
μπουρλιασμα = ξετρυπημα
τις πιτες τις γεμιζουμε
Έχει πλάκα να σε λένε βαθύτατα συμπλεγματικό άτομο οι παιδόφιλοι και οι οπαδοί τους. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:35.
....
Από κει και πέρα η ΞΕΚΆΘΑΡΗ σκοταδιστικη , μεσαιωνικου τύπου, προσπάθεια δαιμόνοποίησης του συναινετικου σεξ από κάτι βαθύτατα συμπλέγματικα άτομα, σαν και σένα, λίγο με απασχολεί.
Όχι δεν το εγκρίνω.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 17:39Το φιλί στην κοιλιά του αγνώστου 7χρονου παιδιού από τον παιδοφιλο Πουτλερ το εγκρινεις ;;;
Ή απλά δεν τρέχει και τίποτα;;;
Ε;;;
Γιατί ο Αγις έγραψε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια για το μπούρλιασμα, αλλά έκανε γαργάρα αυτό εδώ;
Τύπε, ούτε ομορφιά, ούτε νιάτα, ούτε πλούτη έχεις.
Είναι τραγικό μέχρι που μπορεί να φθάσει μια τελειωμένη κωλόμπα, δικιά μου.Juno έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 18:44Γιατί ο Αγις έγραψε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια για το μπούρλιασμα, αλλά έκανε γαργάρα αυτό εδώ;
Θυμάμαι την φωτογραφία του: 3/10
Feindflug, πες του πως το μπούρλιασμα ισχύει γι'αυτόν, αν είναι χάλια και θα πληρώσεις κάποιον άλλον να το κάνει.
Και μόνον που στρέιτ άντρας δεν το διευκρίνησε αυτό, καταλαβαίνεις τι στέρηση περνάει.