Καταλαβαίνω. Και το σχόλιο πήγαινε για τη Γαλή.Χαοτικός έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 13:12Να κάτσεις να σκεφτείς παραπάνω και να καταλάβεις.
Συμπάθειες στο φόρουμ.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Συμπάθειες στο φόρουμ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Για την ταμπακέρα όμως του νήματος δεν είπαμε τίποτα
Περιορίστηκε η κουβέντα στις περσόνες μας
Περιορίστηκε η κουβέντα στις περσόνες μας
Αυτό ήταν συνταρακτική αποκάλυψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτσε. Την επόμενη φορά, θα βγάλω αριθμό προτεραιότητας, πρωτοκόλλου και θα ρωτήσω τον μάνατζέρ σου. Ποιός είναι;

Ενιγουέι, η γνώμη μου είναι ότι ο Χαοτικός με συμπαθεί και αυτό ακριβώς είναι που τον εκνευρίζει. 
Κι εγώ τον συμπαθώ, γιατί έχει όντως στιγμές ειλικρίνειας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Είναι η φύση του τέτοια.

Κι εγώ τον συμπαθώ, γιατί έχει όντως στιγμές ειλικρίνειας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Είναι η φύση του τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, ας πουν κι άλλοι. Η οιαδήποτε ''ταμπακιέρα'' είναι υποκειμενική εκτίμηση. Ο φθόνος, είναι επίσης κάτι εμφανές.

Σωστό μεν, αλλά...Πασιφάη έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 13:06''Λέξεις που εύκολα τις καταλαβαίνουμε, πολύ συχνά βρίσκουν στόχο, ενώ οι υψιπετείς και οι επιτηδευμένες απλώς διασχίζουν τον αέρα.''SUV έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:26Η πλάκα είναι οτι αυτό θα το πιστέψει τώραΠασιφάη έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:12
Του ζητήσαμε η αλήθεια είναι, να μας συμπεριλάβει σε ένα τέτοιο πείραμα, για να δούμε αν έχουμε μαλακομαγνήτη ή μαλακοδιώκτη.
Θα γίνει μια συνεδρίασις κεκλεισμένων των θυρών, για να αποφανθεί η τριμελής επιτροπή.
Αν σου χαλάσαμε τη νιρβάνα της διανοουμενίστικης και ταυτόχρονα ελιτιστικης προσέγγισής σου, να μας σχωρνάς. Πώς θα μπορέσουμε να εξιλεωθούμε για μια τόσο ποταπή πράξη; Λυπήσου μας.
Μιλάμε, μερικοί ζουν το φόρουμ στο πετσί τους, ΕΙΝΑΙ το πετσί τους
John Bunyan, 1628-1688, Άγγλος θεολόγος & συγγραφέας
Η επικοινωνία μας έχει ανάγκη καί από υπερβατικό λόγο. Ο πρακτικός λόγος, κατά την υπερχρήση του, ταπεινώνει το επίπεδο της σκέψης και έκφρασης σε μηχανιστικά πλαίσια.
Να μιλήσουμε ως νταλικέρηδες για τις νταλίκες και το πως οδηγούνται, μεν, αλλά όχι και για τον κόσμο ολόκληρο. Το να μετατρέπει κανείς όλες τις έννοιες σε οδήγηση νταλίκας, δεν βοηθά συνήθως.
Ενιγουέι, όταν λέω εγώ πως είσαι διττή φύση, κάτι ξέρω.
Θες να πεις πως αν σταματήσω να μιλάω με γλώσσα νταλικιέρη, θα με κατανοήσουν καλλίτερα; Μπορώ και με τα δυο, γιου νόου.stavmanr έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 13:48Σωστό μεν, αλλά...
Η επικοινωνία μας έχει ανάγκη καί από υπερβατικό λόγο. Ο πρακτικός λόγος, κατά την υπερχρήση του, ταπεινώνει το επίπεδο της σκέψης και έκφρασης σε μηχανιστικά πλαίσια.
Να μιλήσουμε ως νταλικέρηδες για τις νταλίκες και το πως οδηγούνται, μεν, αλλά όχι και για τον κόσμο ολόκληρο. Το να μετατρέπει κανείς όλες τις έννοιες σε οδήγηση νταλίκας, δεν βοηθά συνήθως.

Μπορείς να λες ό,τι θέλεις, όπως και ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ήταν προσωπικό το σχόλιο βρε Πασι.Πασιφάη έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 13:52Θες να πεις πως αν σταματήσω να μιλάω με γλώσσα νταλικιέρη, θα με κατανοήσουν καλλίτερα; Μπορώ και με τα δυο, γιου νόου.stavmanr έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 13:48Σωστό μεν, αλλά...

Να υπενθυμίσω πάντως κάτι εγκυρότατες και σαφέστατες παρατηρήσεις της ΓΑΛΗ που έγιναν προσφάτως σε άλλο νήμα (περιλαμβάνεται πληρέστερος ο διάλογος για να μην αναγκάζομαι να επαναλαμβάνομαι)

Ναι, ξέρω. Δεν ασχολείσαι πλέον σοβαρά. Απλά περνάς την ώρα σου.
Ρε μάνα μου, ασχέτως αυτού, κατανοώ τι λες. Πάντως θα προσπαθήσω.stavmanr έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 13:53Δεν ήταν προσωπικό το σχόλιο βρε Πασι.Πασιφάη έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 13:52Θες να πεις πως αν σταματήσω να μιλάω με γλώσσα νταλικιέρη, θα με κατανοήσουν καλλίτερα; Μπορώ και με τα δυο, γιου νόου.stavmanr έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 13:48
Σωστό μεν, αλλά...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Απρ 2024, 16:56
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλα φόρουμ
από Imperium » 27 Φεβ 2024, 12:23 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 52 Απαντήσεις
- 7271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Απρ 2024, 17:33
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
27 Απρ 2024, 20:30
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλικία μελών του φόρουμ
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2023, 10:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 276 Απαντήσεις
- 9475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
23 Φεβ 2025, 12:41
-