Μια διόρθωση ...όχι ξεχωριστή για τον καθένα...για να λειτουργεί αυτό το σύστημα αναφοράς* χρειάζεται κοινή βάση...
* της ψευδαίσθησης...
Μια διόρθωση ...όχι ξεχωριστή για τον καθένα...για να λειτουργεί αυτό το σύστημα αναφοράς* χρειάζεται κοινή βάση...
Ότι κάνεις κι εσύ αλλά στο πιο φλώρικο. Δεν είχε να πει κάτι γι αυτό που συζητάω και έσπευσε να γλείψει τη ΓΑΛΗ από τη μια και επί τη ευκαιρία να βγάλει και τα σκατά του για μένα. Όχι σαν κι εσένα βέβαια γιατί αυτουνού το κόμπλεξ είναι τόσο που μπορεί να το βγάλει μουλωχτά.nowhere έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 16:52τι έκανε αυτό το κάθαρμα?δεν αναγνώρισε την υπεργαματοσύνη σου?Χαοτικός έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 21:11ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 19:36«Εκεί» που είσαι, δεν υφίστανται καν οι προϋποθέσεις για απορίες.
«Εκεί» που είσαι, εγκατοικεί μόνο ο αυτεπίστροφος βόθρος που όζει και με κλειστά παράθυρα –όπως τα δικά μου
«Εκεί» που είσαι, είσαι για να αναμοχλεύεις την ιλύ του κοινωνικού βυθού που σε ξέβρασε…Χαοτικός έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 19:46
Καλά σε έβριζε ένας και του την έλεγα εγώ ότι είναι άδικος. μα φάνηκες τι αρχιδάκι είσαι. Από το πρώτο μοναδικό μέχρι τότε ποστ εδώ στο νήμα.
Εμ λέω κι εγώ! Είναι δυνατόν να πλέκει το εγκώμιο η ΓΑΛΗ σε κάποιον που δεν είναι μουνόπανο;
Ανακυκλώσου ως εμετός και ξαναμορφοποιήσου για ενοχλήσεις κόσμο.
Όχι, δεν είναι.
ksk έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 23:22Μια διόρθωση ...όχι ξεχωριστή για τον καθένα...για να λειτουργεί αυτό το σύστημα αναφοράς* χρειάζεται κοινή βάση...
* της ψευδαίσθησης...
Α δεν το είχα δει. να μην έχουν όλοι κάτι να πουν σώνει και καλά. Εννοείται αυτό.nowhere έγραψε: ↑02 Σεπ 2022, 05:26γιατί θα πρέπει όλοι να έχουν κάτι να πουν γι αυτό που συζητάς και γιατί θα πρέπει όλοι να σέβονται τους κανόνες που ορίζεις στην πορεία αλλάζοντας τους προηγούμενους?αυτό που υποτίθεται ότι σε ενόχλησε τόσο πολύ και θεώρησες το ξέχεσμα μετρημένη αντίδραση είναι κάτι που κάνουμε όλοι [και εσύ] και όχι πάντα απαραίτητα με τη σκέψη "χο χο θα κάνω πουστιά τώρα".αυτό το ξέρεις όμως και γιαυτό μιλάω για υποθετική ενόχληση
[αρχικά ξεκίνησα να γράφω κάτι που μάκραινε πολύ χωρίς να βγάζει νόημα και λέω ωπα χαοτικός,πάμε πάλι]