Εμ δεν έγραφες κι εσύ "Είστε ιδιώτης -αγγλιστί idiot" για να του "κλείσεις" και το γλωσσικό ματάκι;
Φεστιβάλ Ζαίων
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Φεστιβάλ Ζαίων
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Μαδουραίος
ΠήξεOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:161. Αφενός υπάρχει μια διαφορά που πρέπει να διακρίνειςKauldron έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 11:05Πώς είπατε?Otto Weininger έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 19:27Στο Φεστιβάλ της νεολαίας των ζαίων με το όνομα Σπούτνικ, μιλάει ο Τσίπρας.
Όλα καλά εδώ.
Αυτός ο εμετός είναι πραγματικό ή fake;
Γάμησε το πούστη το Γιωργάκη, βουλγαράκη, Βουλγαράκη..
2. Στο βίντεο με τον Βουλγαράκη, πρέπει να ήσουν και εσύ τότε απο κάτω να φωνάζεις τότε
Το μεγάλο στρατηγικό λάθος όλων αυτών, είναι ότι απαξίωσαν το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της χώρας αποκαλώντας τους ειρωνικά "νοικοκυραίους". Γιατί έτσι παραδέχονται ότι αποδέχονται ως συντρόφους μόνο όσους έχουν τη νοοτροπία ενός δεκαπεντάχρονου προέδρου δεκαπενταμελούς που οργανώνει σχολικές καταλήψεις.
Ζούμε σε μία οικονομία.
Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:26Τους άλλους δεν ξέρω γιατί, εγώ του απάντησα σοβαρά σε κάτι με στοιχεία και μαλιστα ηταν 3-4 τουίτ για να χωρεσει και το μόνο που είχε να μου πει είναι "να μου μιλάς στον πληθυντικό " επειδή ξεκίνησα με την φράση "Ναι, αλλά σου διαφεύγουν τα εξής".Beria έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:15Ε, κάτι θα του κάνατεOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:15
Ο Σαραντάκος στο Twitter μια μέρα μας μπλόκαρε ομαδικά και 2 μέρες μετά μας ξεμπλοκαρε
Με αυτό που τραβάω με τον Γούντι, έχω αρχίσει να εκτιμώ πολύ το μπλοκάρισμα
Και του απάντησα (στον πληθυντικό) "είστε ηλίθιος".
Οι πολιτικές εμμονές κάνουν πολλούς -κατά τα άλλα συμπαθείς- ανθρώπους να μην αντέχονται
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
καλη απαντηση στηριζωOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:26Τους άλλους δεν ξέρω γιατί, εγώ του απάντησα σοβαρά σε κάτι με στοιχεία και μαλιστα ηταν 3-4 τουίτ για να χωρεσει και το μόνο που είχε να μου πει είναι "να μου μιλάς στον πληθυντικό " επειδή ξεκίνησα με την φράση "Ναι, αλλά σου διαφεύγουν τα εξής".Beria έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:15Ε, κάτι θα του κάνατεOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:15
Ο Σαραντάκος στο Twitter μια μέρα μας μπλόκαρε ομαδικά και 2 μέρες μετά μας ξεμπλοκαρε
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Η κακογουστιά είναι συστατικό στοιχείο του πολιτικού και γενικά του κοινωνικού διαλόγου.
Υποπτεύομαι ότι η συγκεκριμένη εικόνα με το σύνθημα στα κυριλλικά δεν έχει αριστερή προέλευση αλλά πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό που νομίζουμε ως άλλη μεριά του πολιτικού φράχτη. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω γιατί ο τύπος που είχα στο μυαλό μου έχει αδειάσει το κανάλι του στο γτ.
Υποπτεύομαι ότι η συγκεκριμένη εικόνα με το σύνθημα στα κυριλλικά δεν έχει αριστερή προέλευση αλλά πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό που νομίζουμε ως άλλη μεριά του πολιτικού φράχτη. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω γιατί ο τύπος που είχα στο μυαλό μου έχει αδειάσει το κανάλι του στο γτ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Νόουπ. Εγώ δεν είμαι κάφρος. Και υπάρχει και η εικόνα με το "σουβλισμένο" Τσίπρα.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:161. Αφενός υπάρχει μια διαφορά που πρέπει να διακρίνειςKauldron έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 11:05Πώς είπατε?Otto Weininger έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 19:27Στο Φεστιβάλ της νεολαίας των ζαίων με το όνομα Σπούτνικ, μιλάει ο Τσίπρας.
Όλα καλά εδώ.
Αυτός ο εμετός είναι πραγματικό ή fake;
Γάμησε το πούστη το Γιωργάκη, βουλγαράκη, Βουλγαράκη..
2. Στο βίντεο με τον Βουλγαράκη, πρέπει να ήσουν και εσύ τότε απο κάτω να φωνάζεις τότε
- Otto Weininger
κάποια στιγμή να σε ρωτήσω κάτι για τον Όμιλο Σκακιστών στον Πειραιάalekhine έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 15:02καλη απαντηση στηριζωOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:26Τους άλλους δεν ξέρω γιατί, εγώ του απάντησα σοβαρά σε κάτι με στοιχεία και μαλιστα ηταν 3-4 τουίτ για να χωρεσει και το μόνο που είχε να μου πει είναι "να μου μιλάς στον πληθυντικό " επειδή ξεκίνησα με την φράση "Ναι, αλλά σου διαφεύγουν τα εξής".
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ναι ρε βαρα πμ οποτε θελειςOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 15:24κάποια στιγμή να σε ρωτήσω κάτι για τον Όμιλο Σκακιστών στον Πειραιάalekhine έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 15:02καλη απαντηση στηριζωOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:26
Τους άλλους δεν ξέρω γιατί, εγώ του απάντησα σοβαρά σε κάτι με στοιχεία και μαλιστα ηταν 3-4 τουίτ για να χωρεσει και το μόνο που είχε να μου πει είναι "να μου μιλάς στον πληθυντικό " επειδή ξεκίνησα με την φράση "Ναι, αλλά σου διαφεύγουν τα εξής".
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Otto Weininger
Θα μπορούσανε βέβαια να βάλουνε αυτό που τους ταιριάζει ακόμα πιο πολύ
Ή αυτό που τους προειδοποιεί για το μέλλον
Ή αυτό που τους προειδοποιεί για το μέλλον
For Her immortal soul
- Philip Mortimer
Ο Τσίπρας βρήκε πάλι το εύκολο θύμα του airbnb, επενδύοντας στη λαϊκίστικη λογική που επιτίθεται σε ένα σημαντικό έσοδο μέσω της εκμετάλλευσης του τουρισμού . Όταν όμως θα φύγουν οι επενδυτές να δω τι θα κάνει, αν βγει πρωθυπουργός και τα εφαρμόσει.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:26Τους άλλους δεν ξέρω γιατί, εγώ του απάντησα σοβαρά σε κάτι με στοιχεία και μαλιστα ηταν 3-4 τουίτ για να χωρεσει και το μόνο που είχε να μου πει είναι "να μου μιλάς στον πληθυντικό " επειδή ξεκίνησα με την φράση "Ναι, αλλά σου διαφεύγουν τα εξής".Beria έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:15Ε, κάτι θα του κάνατεOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:15
Γαμανε αυτά ρε.
Εγώ όταν είχα twitter με είχε μπαναρει ο Βελόπουλος όταν ακόμα ήταν στο ΛΑΟΣ ( και χωρίς να βρίσω)
- Otto Weininger
και μένα με έχουν μπανάρει κάτι ζαίοι που ουδέποτε έχουμε ανταλλάξει μισή κουβέντα. Και ένα πασίγνωστο ζαιοτρόλ, με έβαλε σε μια λίστα που έχει φτιάξει, "φασίστες νεοδημοκράτες" ή κάπως έτσιGewponos90 έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 20:23Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:26Τους άλλους δεν ξέρω γιατί, εγώ του απάντησα σοβαρά σε κάτι με στοιχεία και μαλιστα ηταν 3-4 τουίτ για να χωρεσει και το μόνο που είχε να μου πει είναι "να μου μιλάς στον πληθυντικό " επειδή ξεκίνησα με την φράση "Ναι, αλλά σου διαφεύγουν τα εξής".
Γαμανε αυτά ρε.
Εγώ όταν είχα twitter με είχε μπαναρει ο Βελόπουλος όταν ακόμα ήταν στο ΛΑΟΣ ( και χωρίς να βρίσω)
For Her immortal soul
Έπαθε Βαρουφάκη κι αυτός.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:26Τους άλλους δεν ξέρω γιατί, εγώ του απάντησα σοβαρά σε κάτι με στοιχεία και μαλιστα ηταν 3-4 τουίτ για να χωρεσει και το μόνο που είχε να μου πει είναι "να μου μιλάς στον πληθυντικό " επειδή ξεκίνησα με την φράση "Ναι, αλλά σου διαφεύγουν τα εξής".
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αυτά πάλι δεν γαμανε καθόλου.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 21:48και μένα με έχουν μπανάρει κάτι ζαίοι που ουδέποτε έχουμε ανταλλάξει μισή κουβέντα. Και ένα πασίγνωστο ζαιοτρόλ, με έβαλε σε μια λίστα που έχει φτιάξει, "φασίστες νεοδημοκράτες" ή κάπως έτσιGewponos90 έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 20:23Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 14:26
Τους άλλους δεν ξέρω γιατί, εγώ του απάντησα σοβαρά σε κάτι με στοιχεία και μαλιστα ηταν 3-4 τουίτ για να χωρεσει και το μόνο που είχε να μου πει είναι "να μου μιλάς στον πληθυντικό " επειδή ξεκίνησα με την φράση "Ναι, αλλά σου διαφεύγουν τα εξής".
Γαμανε αυτά ρε.
Υ.Γ στο έχω πει ότι δεν είμαι ζαιος ε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντοκιμαντερ για το φεστιβάλ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Οκτ 2024, 18:21 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 17 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
08 Οκτ 2024, 16:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση 50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
από Ληστοσυμμορίτης » 24 Φεβ 2024, 14:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 172 Απαντήσεις
- 2642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis