Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Δημοκράτης
Δημοσιεύσεις: 25186
Εγγραφή: 25 Ιαν 2019, 00:26

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 14 Σεπ 2022, 13:25

sharp έγραψε:
14 Σεπ 2022, 13:00
Δημοκράτης έγραψε:
14 Σεπ 2022, 12:47
sharp έγραψε:
14 Σεπ 2022, 12:42


Αρχικά έλεγες ότι σε λίγους μήνες άεριο από Ρωσία και business as usual, θυμάσαι;

Τώρα σού λέω ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμβιβασμός Ρωσίας-Δύσης και επαναφορά στην προτέρα κατάσταση ούτε σε 5 με 10 χρόνια.
Μηα δέν πίστευα αρχικά οτι η Ουκρανία θα βγάλει μήνα
Αρχικά πίστευα οτι θα τον φάνε κανονικά, ο ζαλενσκι τώρα θα ήταν κάπου στις ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι θα περίμεναν κανένα 3μηνο πριν αρχίσουν πάλι να είναι κολλητοί με το κοντό κάθαρμα


Μα σε αυτή την περίπτωση οι Ευρωπαίοι θα γινόντουσαν ακόμη πιο εχθρικοί γιατί πλέον θα ένοιωθαν την απειλή πιο κοντά τους.
Δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση ασχέτως του πώς θα πάει το Ουκρανικό. Ο Πούτιν ξεκίνησε πόλεμο, είναι no, no situation. Και πλέον δεν υπάρχει καμμία εγγύηση ότι δεν θα το επαναλάβει, ακόμη και αν αλλάξει η χώρα ηγεσία.
Δεν πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι νοιάζονται τοσο δυστυχως
Οι Γερμανοί αρχικώς ήταν κάπως ουδέτεροι,ο μανωλακης προσπαθούσε να πείσει τον ζαλενσκι να δώσει εδάφη και να τελειώσει ο πολεμος. Γενικώς πιστεύω ότι θα τους βόλευε πολύ το "να τα βρούμε".Κυρίως οι Άγγλοι και φυσικά οι Αμερικανοι ήταν ξεκάθαρα του ότι η Ρωσία θα χτυπηθεί τωρα

Άβαταρ μέλους
sys3x
Δημοσιεύσεις: 38292
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 21:40
Τοποθεσία: m lagou

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Σεπ 2022, 13:29

Ασέβαστος έγραψε:
14 Σεπ 2022, 09:01
sys3x έγραψε:
13 Σεπ 2022, 20:47
Ασέβαστος έγραψε:
13 Σεπ 2022, 20:14


αυτη την εικονα δειχνεις, παντως. :102:
Έχει να κάνει κυρίως με την δική σου αντίληψη αυτό όμως, όχι με την δική μου.
Θέλω να πω, για να το λες αυτό μάλλον περισσότερα πράγματα για εσένα λέει παρά για εμένα.

απο οτι φαινεται, δεν ειναι μονο δικη μου αντιληψη, και αλλοι βλεπουν την ιδια εικονα που βλεπω κι εγω.

τωρα εσυ, μπορεις να σκεφτεις οτι βλεπουμε οτι βλεπουμε επειδη ειμαστε ναζι, παιδοβιαστες, και γενικοτερα παλιοχαρακτηρες, η μπορεις να κατσεις να σκεφτεις μηπως εχουμε δικιο, και να διορθωσεις την εικονα που προβαλλεις.
Διορθώνεις κάτι το οποίο είναι λάθος.
Δεν με ενδιαφέρει η εικόνα, η ουσία με ενδιαφέρει και η ουσία στην περίπτωση μας είναι ότι με αυτά και με αυτά κανένας σημερινός Ρώσος ηγέτης (όσον αφορά τον Πούτιν αυτό) δεν θα έκανε πίσω αλλά μπροστά ασχέτως τι θα ήθελα εγώ, εσύ το κάθε υστερικό προσβλητικό μπασταρδάκι και ο κάθε μπασμένος νεονάζουλας που δεν έχει καν τα αρχιδάκια να παραδεχθεί την ιδεολογία του, μαν.
Το ότι κάνω εγώ αυτήν την παρατήρηση δεν σημαίνει ότι εγώ θα ήθελα να είναι έτσι τα πράματα, μια παρατήρηση κάνω πάνω σε αυτό που βλέπω.
Α και κάτι ακόμη, πούτσα μου τι νομίζει ο καθένας και πούτσα σου τι νομίζω εγώ, αν εγώ όμως σε πω ότι γουστάρεις να γαμάς μικρά παιδάκια ανοιχτά σε έναν δημόσιο διάλογο και βρεθούν και πέντε τρίβλακες να λένε το ίδιο ε κάπως πρέπει όσο τρίβλακες και να είναι να το αποδείξουν αλλιώς τους γαμάς το σπιτάκι τους.
Το ότι αναφέρω πχ ότι στην Ουκρανία κάποιες περιοχές είναι τίγκα στους νεοναζί δεν με κάνει υποστηρικτή του κάθε Πούτιν ούτε το να αναφέρω ότι ο ήγιος δύει στη δύση.
Είναι αρκετα απλό νομίζω.
Οπότε δεν έχω εγώ κάποια εικόνα να αλλάξω, πούτσα μου, όποιος διαφωνεί ας διαφωνεί με επιχειρήματα, όχι με αντχομινιές και διαστρεβλώσεις, αυτό που με ενδιαφέρει δω χάμου είναι ο διάλογος σε υγιή πλαίσια, τα πειράγματα, ακόμη και οι βρισιές και ο μη πολιτικά ορθός λόγος είναι δεκτός από την πλευρά μου, όλα τα άλλα που ανέφερα όχι καθώς όπως καταλαβαίνεις και μόνος σου μάλλον δεν βοηθάνε στον διάλογο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δημοσιεύσεις: 7077
Εγγραφή: 11 Αύγ 2019, 16:23
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 14 Σεπ 2022, 13:36

Αλιόσα έγραψε:
14 Σεπ 2022, 13:07
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
14 Σεπ 2022, 13:01
Άμα λέει ο Δρούγος πως οι Ουκρανοί θα επιχειρήσουν να καταλάβουν την Κριμαία, βλέπω σε ένα μήνα τον Ζελένσκι αγκαλιά με τον Πούτιν
σε κάποια εκδήλωση υπέρ της ειρήνης να κρατάνε κλαδιά ελιάς στα χέρια και να αφήνουν περιστέρια στον ουρανό με μουσική υπόκρουση το Give peace a chance ή το We are the world we are the children :D Πραγματικά, αυτόν τον Δρούγο τον άκουγα χρόνια και δεν είχε πέσει μέσα σε τίποτα.
Να το λεγες για Μαζιδες, Φιληδες κτλ να πω ναι, ο Δρούγος ήταν απο τους ελάχιστους Έλληνες ειδικούς επι του θέματος που μίλαγε για σθεναρή αντισταση απο μεριάς Ουκρανών και πως τα πράματα δεν θα ειναι καθόλου εύκολα για τους Ρώσους καθώς άλλαξαν πολλά στον Ουκρανικο Στρατο απο το 2014. Ολοι οι άλλοι, μιλούσαν για περίπατο του Πούτλερ και κατάληψη ολης της Ουκρανιας και χαιρονταν.
Δεν τον παρακολούθησα σε ότι αφορά το Ουκρανικό, εγώ παλιότερα θυμάμαι που παρακολοουθούσα και αυτόν και τους συναδέλφους
του που αναφέρεις, ήταν όλοι τους ο απόλυτος κουβάς. Αν τα γεωπολιτικά ήταν στο Πάμε Στοίχημα και άκουγε ο κοσμάκης τους εν λόγω
τύπους, θα είχε οικονομήσει χοντρά λεφτά ο ΟΠΑΠ.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών
Δημοσιεύσεις: 12008
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 07:23

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 14 Σεπ 2022, 15:21

sys3x έγραψε:
13 Σεπ 2022, 20:44
Στις περιοχές της Ουκρανίας που έχει και τους περισσότερους Έλληνες είναι τίγκα στους νεοναζί η Ουκρανία και γενικά ο ναζισμός από την απαρχή του βρήκε ίσως τους πιο σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές όλα αυτά είναι κοινή γνώση δεν είναι κανένα μυστικό, ποτέ δεν ανέφερα ότι όλοι οι Ουκρανοί είναι ναζί όμως όπως ποτέ δεν παρακάλεσα για άρση κυρώσεων ή οτιδήποτε άλλη μαλακία προέρχεται από τα βάθη του βρώμικου κώλο σου.
Αυτό που πράγματι έκανα είναι να σπαμάρω, πρώτος νομίζω, μερικές διαλέξεις σε διάφορα πανεπιστήμια των ΕΠΑ τα οποία αναλύουν με πολύ διαφορετικό τρόπο από το αφήγημα που επέλεξαν να προβάλουν τα περισσότερα ΜΜΕ τουλάχιστον της Ελλάδος.
Αυτό δεν με κάνει υποστηρικτή κανενός, μόνον στο κλούβιο σου κεφάλι, καθώς ούτε επιθυμώ αυτήν την κατάσταση ούτε πιστεύω ότι η προσωπική μου βούληση είναι κάτι τόσο σπουδαίο έτσι ώστε να επηρεάσει αυτές τις καταστάσεις και να σταματήσουν οι σφαγές στην Ουκρανία και ο πόλεμος.
Αυτό που φοβάμαι, ακόμη και τώρα, επειδή κυρίως έχουμε να κάνουμε με Ρώσους οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον πλανήτη είναι μην έχουμε άλλα τα οποία στο τέλος πίστεψέ με ηλίθιο πλάσμα δεν θα ενδιαφέρει κανέναν το ποιος έφταιγε ή όχι.
Ρεαλιστικά δεν θα μπορούσε να αντιδράσει και πολύ διαφορετικά το δεδομένο καθεστώς της Ρωσίας ασχέτως το τι θέλω εγώ και το τι δεν θέλω.
Τώρα, όλοι εσείς που υιοθετήσατε το κεντρικό αφήγημα και σχολιάζετε υστερικά προσβάλλοντας και βρίζοντας τον οποιονδήποτε ως πουτινο* κτλ το μόνο που κάνετε είναι να διευρύνεται τον ήδη βεβαρημένο διχασμό της ελληνικής κοινωνίας πάνω σε ένα ανούσιο ντημπέητ.
Όπλα που κατασχέθηκαν στην Ελλάδα τα οποία έστελνε το ουκρανικό καθεστώς για να στηρίξει την Τουρκία στην Λιβύη και τελικά ο πανέξυπνος κύριος πρωθυπουργός μας τους τα έδωσε πίσω (λες και είναι άχρηστα για εμάς) χωρίς να έχουμε καμμία απολύτως υποχρέωση, ρώσικα πετρέλαια που μεταφέρουν Έλληνες εφοπλιστές τους οποίους υποστηρίζετε ενώ είστε ταυτόχρονα εναντίον της Ρωσίας,... τέσπα κάπου εδώ βαρέθηκα και είναι πάρα πολλά για να κάθομαι να τα απαριθμώ και έχω και λίγο δουλίτσα τώρα...
Στο γκαυλό κι απ' το πουτσοδρόμιο γίδι που θα κάνουμε και συζήτηση, απάντησα στο ποστ σου γιατί ο διάλογος είναι δημόσιος και μας διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι.
Περιορίσου στα σκατά που σου δίνει να φας ο πρεζέμπορας βλάκα, δεν είσαι για τπτ παραπάνω.
Την έχω έτοιμη και αποθηκευμένη στα προσχέδια την απάντηση, 1700 λέξεις λέει το word, αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν άξιζες τον χρόνο που ξόδεψα για να την γράψω, και περισσότερο σε λυπάμαι παρά σε σιχαίνομαι. Το λήγω εδώ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
sys3x
Δημοσιεύσεις: 38292
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 21:40
Τοποθεσία: m lagou

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Σεπ 2022, 15:55

Στα 'ρχίδια μου σε γράφω και κάνω το ζωγράφο.
Μαλακιστήρι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 27348
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Σεπ 2022, 15:56

Scouser έγραψε:
13 Σεπ 2022, 12:06
Γράψτε την άποψή σας για το ποια θα ήταν μια ρεαλιστική λύση, βάσει των υπαρχόντων δεδομένων, για τον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Παρακαλώ τα τρολ που θα σκεφτούν να γράψουν πιπες του τύπου "σφαγή των ουκρανοναζι ως τον τελευταίο" ή "κατάληψη και κατοχή της Μόσχας", να μείνουν μακριά.
Εξοβελισμός των μοσχόρκ ανατολικά των ουραλίων. Η ευρώπη στους ευρωπαίους. Από την αρχή τα γράψαμε αυτά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
foscilis
Δημοσιεύσεις: 24773
Εγγραφή: 21 Ιουν 2018, 11:42

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 14 Σεπ 2022, 15:59

sys3x έγραψε:
13 Σεπ 2022, 20:44

Στις περιοχές της Ουκρανίας που έχει και τους περισσότερους Έλληνες είναι τίγκα στους νεοναζί
Εγώ βλέπω ότι στις εκλογές του 2019 συνασπίστηκαν όλοι οι ακροδεξιοί και μάζεψαν 2.15%, το 1/3 απ' όσο ο Βελόπουλος και τα Αβγά στις ελληνικές εκλογές της ίδιας χρονιάς και το μισό ποσοστό απ' όσο είχε η ΧΑ μόνη της στην πόλη σου. Κατάφεραν να βγάλουν μόνο 1 βουλευτίνα (από τους 450).

Και μάλιστα οι περιοχές που θέλει να "αποναζιστικοποιήσει" η Ρωσία (όπως οι Ελληνικές) έχουν και τα χαμηλότερα ποσοστα:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Leporello
Δημοσιεύσεις: 14219
Εγγραφή: 07 Αύγ 2018, 19:09
Phorum.gr user: Leporello

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 14 Σεπ 2022, 16:09

Αρίστος έγραψε:
13 Σεπ 2022, 21:04
Ασέβαστος έγραψε:
13 Σεπ 2022, 20:34
Αρίστος έγραψε:
13 Σεπ 2022, 19:55
Οι Παγκοσμιοποιητες τυπου ΜΠαιντεν θελουν κλεισιμο των μμ επιχειρησεων, φτωχοποιηση του πληθυσμου και στη συνεχεια να μας εχουν μαντρωμενους και να ζουμε μεσω επιδοματων.
γιατι;

τι εχουν να κερδισουν απο μια τετοια κατασταση;
Δεν μας χρειαζονται τωρα που η τεχνητη νοημοσυνη θα αναλαβει την παραγωγη.
Την κατανάλωση, ποιός θα την αναλάβει;
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 27348
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Σεπ 2022, 16:09

Μέγας αντιναζί ο συξάκος :lol: Με τον κώλντρον χέρι χέρι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
sys3x
Δημοσιεύσεις: 38292
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 21:40
Τοποθεσία: m lagou

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Σεπ 2022, 16:10

foscilis έγραψε:
14 Σεπ 2022, 15:59
sys3x έγραψε:
13 Σεπ 2022, 20:44

Στις περιοχές της Ουκρανίας που έχει και τους περισσότερους Έλληνες είναι τίγκα στους νεοναζί
Εγώ βλέπω ότι στις εκλογές του 2019 συνασπίστηκαν όλοι οι ακροδεξιοί και μάζεψαν 2.15%, το 1/3 απ' όσο ο Βελόπουλος και τα Αβγά στις ελληνικές εκλογές της ίδιας χρονιάς και το μισό ποσοστό απ' όσο είχε η ΧΑ μόνη της στην πόλη σου. Κατάφεραν να βγάλουν μόνο 1 βουλευτίνα (από τους 450).

Και μάλιστα οι περιοχές που θέλει να "αποναζιστικοποιήσει" η Ρωσία (όπως οι Ελληνικές) έχουν και τα χαμηλότερα ποσοστα:

Εικόνα
Και ταυτόχρονα την μεγαλύτερη κρατική στήριξη καθώς τα μεγαλύτερα καθάρματα φρόντισε να τα εντάξει κανονικά στον στρατό και την αστυνομία έργκο εκεί γίνανε και τα μεγαλύτερα και πιο αποτρόπαια εγκλήματά.
Εσύ μιλάς για εκλογική εκπροσώπηση, προφανώς, εγώ μιλάω για κάτι διαφορετικό.
Επίσης ποτέ δεν υποστήριξα κάτι στις γραμμές του "καλά τους κάνανε" από οποιαδήποτε πλευρά, πολύ βασικό κι αυτό, just stating the facts.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith
Δημοσιεύσεις: 43999
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
Τοποθεσία: Maiore Patria

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Σεπ 2022, 16:19

Leporello έγραψε:
14 Σεπ 2022, 16:09
Αρίστος έγραψε:
13 Σεπ 2022, 21:04
Ασέβαστος έγραψε:
13 Σεπ 2022, 20:34
γιατι;

τι εχουν να κερδισουν απο μια τετοια κατασταση;
Δεν μας χρειαζονται τωρα που η τεχνητη νοημοσυνη θα αναλαβει την παραγωγη.
Την κατανάλωση, ποιός θα την αναλάβει;
Θα κάνω εγώ την καρδιά μου πέτρα.
🔻I would have lived in peace. But my enemies brought me war.🔻

Άβαταρ μέλους
sys3x
Δημοσιεύσεις: 38292
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 21:40
Τοποθεσία: m lagou

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Σεπ 2022, 16:20

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
14 Σεπ 2022, 16:09
Μέγας αντιναζί ο συξάκος :lol: Με τον κώλντρον χέρι χέρι
Ο κωλντρόν μια χαρά ατομάκι είναι, με όλα τα ελαττώματα του κι αυτός όπως όλες σας.
Όταν πήγαινα ακόμη στο σχολείο έβγαζα από τους κάδους του δήμου το σηματάκι - αυτοκόλλητο με το μπαρμπαδάκι και ζωγράφιζα κάτω από τα χεράκια του μια σβάστικα και το κολλούσα στον τοίχο πάνω από το πιάνο μου α για να μην ξεχνιέμαι και β να παίρνω έμπνευση.
Σας γαμώ για πλάκα νουδουλικά.
:8)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
foscilis
Δημοσιεύσεις: 24773
Εγγραφή: 21 Ιουν 2018, 11:42

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 14 Σεπ 2022, 16:21

Δε γίνεται να είναι τόσο επικρατών ο νεοναζισμός (ή οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία) σε μια κοινωνία και αυτό να μην αποτυπώνεται (και) εκλογικά.

Δες ας πούμε τι συμβαίνει με τον δημοσιοϋπαλληλισμό στην Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x
Δημοσιεύσεις: 38292
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 21:40
Τοποθεσία: m lagou

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Σεπ 2022, 16:24

foscilis έγραψε:
14 Σεπ 2022, 16:21
Δε γίνεται να είναι τόσο επικρατών ο νεοναζισμός (ή οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία) σε μια κοινωνία και αυτό να μην αποτυπώνεται (και) εκλογικά.

Δες ας πούμε τι συμβαίνει με τον δημοσιοϋπαλληλισμό στην Ελλάδα.
Πόσοι ούλτραζ μαλάκες χρειάζονται, αριθμητικά, για να προκαλέσουν μπάχαλα - καταστροφές - εγκλήματα (εφόσον έχουν και κρατική υποστήριξη από πίσω);
Στο ξαναλέω για ακόμη μια φορά (τελευταία), για άλλο πράγμα μιλάς εσύ (εκλογική εκπροσώπηση) για άλλο εγώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sharp
Δημοσιεύσεις: 21768
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 21:47

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 14 Σεπ 2022, 16:36

“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών