Μπύρες
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μπύρες
Την Δευτέρα το βράδυ, ήπια για πρώτη φορά Gambrinus σε τσέχικη μπυραρία με έναν φίλο.
Έχω δοκιμάσει αρκετές τσέχικες κατά καιρούς, αλλά μ' αυτήν είχα απωθημένο παλιά, γιατί όταν ήμουν μικρός είχαμε ποτήρια Gambrinus στο πατρικό μου, τα οποία μας τα είχε φέρει συγγενής μας από Γερμανία.
Τότε, που ρώτησα, μου είχαν πει ότι ήταν μια γνωστή μπύρα στην Ευρώπη. Για κάποια χρόνια (αργότερα, όταν άρχισα να πίνω μπύρες) την έψαχνα αλλά δεν την πέτυχα ποτέ και με τον καιρό την ξέχασα εντελώς. Προχθές την είδα στον κατάλογο του μαγαζιού και μου ήρθε φλας-μπακ. Την τίμησα, με 3 μισόλιτρα...
Έχω δοκιμάσει αρκετές τσέχικες κατά καιρούς, αλλά μ' αυτήν είχα απωθημένο παλιά, γιατί όταν ήμουν μικρός είχαμε ποτήρια Gambrinus στο πατρικό μου, τα οποία μας τα είχε φέρει συγγενής μας από Γερμανία.
Τότε, που ρώτησα, μου είχαν πει ότι ήταν μια γνωστή μπύρα στην Ευρώπη. Για κάποια χρόνια (αργότερα, όταν άρχισα να πίνω μπύρες) την έψαχνα αλλά δεν την πέτυχα ποτέ και με τον καιρό την ξέχασα εντελώς. Προχθές την είδα στον κατάλογο του μαγαζιού και μου ήρθε φλας-μπακ. Την τίμησα, με 3 μισόλιτρα...
- shrike
Re: Μπύρες
Πείτε ρε καμιά μπύρα που σας αρέσει, να παίρνουμε και ιδέες.
Ντρέπεστε; Ή είστε όλοι μόνο του κρασιού;
Ντρέπεστε; Ή είστε όλοι μόνο του κρασιού;
Καιζερ.Αν δεν εχει,βαρσταινερ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αααααα, μπύρα μιαμ!!!
Λοιπόν, αυτές έχω δοκιμάσει και θυμάμαι να μου άρεσαν αρκετά:
Schlenkerla
Franziskaner
Chimay
Βεργίνα Red
Το Σάββατο μου έχουν ήδη υποσχεθεί να βγούμε σε μία εξαιρετική μπυραρία στην Κύπρο, ελπίζω να μπορώ να συνεισφέρω στο θέμα επιπλέον μετά το Σ/Κ!!!
Schlenkerla
Franziskaner
Chimay
Βεργίνα Red
Το Σάββατο μου έχουν ήδη υποσχεθεί να βγούμε σε μία εξαιρετική μπυραρία στην Κύπρο, ελπίζω να μπορώ να συνεισφέρω στο θέμα επιπλέον μετά το Σ/Κ!!!
- shrike
stella έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 12:43Αααααα, μπύρα μιαμ!!!
Schlenkerla
Franziskaner
Chimay
Βεργίνα Red

Θα περίμενα να έχεις και την Artois στη λίστα...
- YouOnlyLiveOnce
shrike έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 12:45stella έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 12:43Αααααα, μπύρα μιαμ!!!
Schlenkerla
Franziskaner
Chimay
Βεργίνα Red
Θα περίμενα να έχεις και την Artois στη λίστα...

Καιζερ απο αυτές που βρίσκονται σχετικά εύκολα παντού.
Lucifer οπου υπάρχει.
Κερκυραικής ζυθοποιιας όταν μου φέρνουν.
Lucifer οπου υπάρχει.
Κερκυραικής ζυθοποιιας όταν μου φέρνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 18 Απρ 2018, 12:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- YouOnlyLiveOnce
- shrike
Έχεις και γένια βρε;
Μεγάλωσες... εγώ αμούστακο κορίτσι σε θυμάμαι ακόμα.
Καλή η Stella πάντως. Μου την έδωσε λίγο όταν σταμάτησε η εδώ παραγωγή της και έτσι άρχισα την Pils Hellas (για επιτραπέζια μπύρα/μεγάλη κατανάλωση).
Μεγάλωσες... εγώ αμούστακο κορίτσι σε θυμάμαι ακόμα.

Καλή η Stella πάντως. Μου την έδωσε λίγο όταν σταμάτησε η εδώ παραγωγή της και έτσι άρχισα την Pils Hellas (για επιτραπέζια μπύρα/μεγάλη κατανάλωση).
Μεγάλωσα μεν, beardless δε!!!
Α, σε τέτοιες λεπτομέρειες δεν μπαίνω. Νομίζω θα κάψω πολύτιμα εγκεφαλικά κύτταρα.

ΥΓ¨Στον αντίποδα, η ΕΖΑ δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ που δοκίμασα σχετικά πρόσφατα.
- Cecily Anne
Kυρίως λάγκερ ανοιχτές προτιμώ, αλλά γενικά παραγγέλνω έξω ό,τι βρω μεταξύ των παρακάτω:
Keiser
Bud
Pilsner Urquell
Stella Artois
Beck's
Budweiser
Corona
Εξαιρείται η Μακφάρλαντ που επίσης μ'αρέσει για κάποιο περίεργο λόγο.
Keiser
Bud
Pilsner Urquell
Stella Artois
Beck's
Budweiser
Corona
Εξαιρείται η Μακφάρλαντ που επίσης μ'αρέσει για κάποιο περίεργο λόγο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- shrike
Καλά όλες οι άλλες, εκείνη την τελευταία τη νερομένη λεμονάδα τι την ήθελες; Μήπως σ' αρέσει κι η Sol;
edit: για την Corona λέω, όχι τη Macfarland.
edit: για την Corona λέω, όχι τη Macfarland.
-
Να βαζετε μπυρες ευρειας καταναλωσης που μπορει να βρει ο καθενας ευκολα εδω στην Ελλαδα.
Νομιζω οτι η Kaiser ειναι πολυ καλη και πολυ κοντα της και η δικια μας η ελληνικη η Βεργινα.
Νομιζω οτι η Kaiser ειναι πολυ καλη και πολυ κοντα της και η δικια μας η ελληνικη η Βεργινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 18 Απρ 2018, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιο ακριβά κατά 20% από 1η Ιουλίου το γάλα, το νερό, τα αναψυκτικά, οι μπύρες και οι χυμοί
από Μαδουραίος » 10 Ιουν 2024, 08:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 1036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Ιουν 2024, 21:51
-