ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
independent44
Δημοσιεύσεις: 1890
Εγγραφή: 09 Φεβ 2021, 23:36
Phorum.gr user: independent_44

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 » 17 Σεπ 2022, 00:47

Νέα Φιλαδέλφεια: Εφιάλτης για γυναίκα μέρα μεσημέρι που δέχθηκε επίθεση από Ρομά – Βίντεο ντοκουμέντο

https://www.policenews.eu/96696/nea-filadelfeia/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Σεπ 2022, 21:11

16.09.2022
Επίθεση σε οδηγό λεωφορείου στην Πάτρα:
Τους ζήτησε να κόψουν εισιτήριο και εκείνοι τον χτύπησαν.

Ο οδηγός τους παρακάλεσε να κατέβουν από το όχημα και τότε εκείνοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο ενώ ένας του πέταξε στο πρόσωπο το ποτήρι με τον καφέ που κρατούσε.

Εικόνα

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος οδηγού σε λεωφορείου του αστικού ΚΤΕΛ στην Πάτρα (γραμμή Νο 1) σημειώθηκε την Τετάρτη.


Σύμφωνα με όσα ο ίδιος κατήγγειλε στη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου δέχθηκε επίθεση από ομάδα Γύφτων, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και του πέταξαν και ένα ποτήρι καφέ.

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, κάποιοι Γύφτοι ανέβηκαν την Τετάρτη στο συγκεκριμένο λεωφορείο της γραμμής και αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο. Ο οδηγός τούς έκανε παρατήρηση και μεταξύ τους άρχισε έντονος διάλογος.

Ο οδηγός τους παρακάλεσε να κατέβουν από το όχημα και τότε εκείνοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο ενώ ένας του πέταξε στο πρόσωπο το ποτήρι με τον καφέ που κρατούσε! Μέχρι ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές, οι Γύφτοι είχαν εξαφανισθεί. «Είναι γεγονός ότι η παραβατικότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει αυξηθεί. Όχι από όλους, αλλά από συγκεκριμένα άτομα τα οποία γνωρίζει η Αστυνομία το πώς κινούνται» δήλωσε στο pelop.gr, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται επεισόδια με πρωταγωνιστές Γύφτους στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων. Όμως το προχθεσινό κρίνεται ως το πλέον σοβαρό.
https://www.dikastiko.gr/eidhsh/epithes ... chtypisan/


Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022
Νέα έφοδος σε καταυλισμό Γύφτων στη Χαλκίδα.

Εικόνα

Εννέα προσαγωγές, μία σύλληψη…


Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε χθες (15-09-2022), σε οικισμό Γύφτων της Χαλκίδας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

• ελέγχθησαν (54) άτομα,

• προσήχθησαν (9) άτομα,

• συνελήφθη (1) άτομο, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών,

• ελέγχθησαν - ερευνήθησαν (45) οχήματα,

• βεβαιώθηκαν (22) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.),

• ακινητοποιήθηκαν (6) οχήματα και

• κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.
https://www.lamiareport.gr/index.php/to ... ti-xalkida

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Σεπ 2022, 21:17

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022
Άνω Λιόσια: Έστειλαν στο νοσοκομείο 40χρονο επειδή τους έκανε παρατήρηση για τη μουσική.

Εικόνα

25χρονοι Γύφτοι με Smart των 30.000 ευρώ χτύπησαν με τσιμεντόλιθο 40χρονο κάτοικο - Στις 4 τα ξημερώματα περνούσαν με τη μουσική στη διαπασών - Του προκάλεσαν κάταγμα στο γόνατο και πλέον νοσηλεύεται.

Ένα άγριο επεισόδιο, με κατάληξη τον σοβαρό τραυματισμό ένος 40χρονού εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, στα Άνω Λιόσια. Δύο 25χρονοί Γύφτοι, εμφανίστηκαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα στην περιοχή με τη μουσική από το πανάκριβο Smart Brabusστη διαπασών προκαλώντας ηχορρύπανση. Αυτό προκάλεσε την διαμαρτυρία των γειτόνων, ενώ δύο εξ αυτών βγήκαν στον δρόμο για να κάνουν παρατήρηση στους δύο νεαρούς.

Εικόνα

Εκείνοι αντέδρασαν βρίζοντας τους και στη συνέχεια οι δύο περίοικοι τους κυνήγησαν. Τότε, οι Γύφτοι έβαλαν όπισθεν με σκοπό να τους χτυπήσουν ενώ βγήκαν και από το αμάξι. Ο ένας εκ των δύο, σήκωσε τσιμεντόλιθο από διπλανό χωράφι που ήταν γεμάτο μπάζα και επιτέθηκε, πισώπλατα, στον 40χρονο. Το χτύπημα βρήκε τον άνθρωπο στον αυχένα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να σωριαστεί στο έδαφος.

Με τον ίδιο τσιμεντόλιθο αλλά και με μπουνιές και κλωτσιές άρχισαν να τον χτυπούν με μανια σε όλο του το σώμα προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Από τα βίαια χτυπήματα, προκάλεσαν κάταγμα στο γόνατο του 40χρονου ενώ του κόπηκε και ο τένοντας. Ο 40χρονος πλέον νοσηλεύεται ενώ έχει ήδη χειρουργηθεί στο γόνατο του.
https://www.lamiareport.gr/index.php/el ... ti-mousiki

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 18 Σεπ 2022, 19:56

Σεπτεμβρίου 17, 2022
Εφιάλτης για 60χρονη στην Πάτρα: Ληστές την ξυλοκόπησαν και της άρπαξαν από χρυσαφικά μέχρι ηλεκτρικές συσκευές.

Εικόνα

Εφιάλτη έζησε μία 60χρονη γυναίκα στην Πάτρα όταν Γύφτοι εισέβαλαν στο σπίτι της στον Σταφιδόκαμπο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, ομάδα Γύφτων εισέβαλε στο σπίτι της και απειλώντας τη για να μη φωνάξει, την ξυλοκόπησαν και της αφαίρεσαν χρυσαφικά και ηλεκτρικές συσκευές.

Μετά το περιστατικό στην τοπική κοινωνία επικρατεί έντονη ανησυχία. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», ο Πρόεδρος της Κοινότητας επισημαίνει: «αρκετές φορές έχουν σημειωθεί περιστατικά κλοπών, πλέον οι κάτοικοι νιώθουν απροστάτευτοι και φοβούνται. Η κυρία που επιτέθηκαν έμενε μόνη της και πλέον αρνείται να παραμείνει στο χωριό. Αρκετές φορές δέχομαι παράπονα από τους κατοίκους, πλην όμως πρέπει να δοθεί λύση, διαφορετικά ούτε κι εγώ ξέρω τι μπορεί να γίνει. Νιώθουμε εκτεθειμένοι ακόμη και μέσα στα σπίτια μας».
https://www.stoxos.gr/2022/09/60_0512820191.html

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Σεπ 2022, 19:31

Σεπτεμβρίου 18, 2022
Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Γύφτους —Τραυματίστηκε 6χρονη.

Εικόνα

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σε καταυλισμό Γύφτων στη Δυτική Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κατά το επεισόδιο σημειώθηκαν πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκε ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 6 ετών και ένας 40χρονος άνδρας.

Τα δύο τραυματισμένα άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με τον 40χρονο που μετέβη αρχικά στο ΚΥ Διαβατών, να είναι πιο σοβαρά καθώς μετά τους πυροβολισμούς φέρεται να αιμορραγούσε σε ζωτικό όργανο του σώματός του, όπως αναφέρει το Grtimes.

Αντίθετα, οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό της 6χρονης, είναι ενθαρρυντικές καθώς κάνουν λόγο για κακώσεις στο πρόσωπο από φυσίγγια.

Τα αίτια της συμπλοκής και του επεισοδίου κατά τα οποία βγήκαν όπλα στον καταυλισμό, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ενώ το περιστατικό διερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.
https://www.stoxos.gr/2022/09/6_01596756264.html


19.09.2022
Θεσσαλονίκη: Άγριος καβγάς είχε προηγηθεί του επεισοδίου με πυροβολισμούς σε οικισμό Γύφτων.
Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν συνολικά τρεις άνθρωποι.

Εικόνα

Ένας άγριος καβγάς φαίνεται πως ήταν η αφορμή για το επεισόδιο με πυροβολισμούς το απόγευμα της Κυριακής, στον οικισμό Αγίας Σοφίας, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, το οποίο παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός 40χρονου άντρα και ενός οκτάχρονου κοριτσιού.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία ειδοποιήθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα και η καταγγελία ανέφερε ότι άτομα που πιθανότατα είχαν καταναλώσει αλκοόλ, «άνοιξαν πυρ», με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οικισμού Αγίας Σοφίας, το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα μετά από άγριο καβγά που προηγήθηκε. Μάλιστα, τα εμπλεκόμενα άτομα φέρονται να γυρνούσαν οπλισμένοι στον οικισμό για αρκετή ώρα, πριν ξεκινήσουν να πυροβολούν.

Όταν ένας 40χρονος άκουσε την φασαρία, φέρεται να βγήκε έξω από το σπίτι του για να δει τι συμβαίνει και τότε ο ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε στα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως αν το όπλο εκπυρσοκρότησε ή αν οι δράστες είχαν ως στόχο τον 40χρονο.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν συνολικά τρεις άνθρωποι και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 40χρονος χρειάστηκε να διασωληνωθεί και χθες το βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Έκτοτε, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου.

Επιπλέον, ένα κορίτσι οκτώ ετών που τραυματίστηκε όταν μια σφαίρα πέρασε ξυστά από το μέτωπό της, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδουχειρουργική κλινική του Παπαγεωργίου.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένας 24χρονος συλληφθέντας, καθώς είχε τραυματιστεί από το συμβάν.

Στο πλαίσιο επιχείρησης της ΕΛΑΣ, έγιναν συνολικά τρεις συλλήψεις για το αιματηρό περιστατικό (https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/t ... a-diavata/).
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... ismo-roma/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 20 Σεπ 2022, 19:22

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022
Είχαν ρημάξει εργοστάσιο στην Αλίαρτο.

Εικόνα

Συνελήφθη ένα άτομο και ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο…


Στη σύλληψη ενός νεαρού Γύφτου προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιάρτου, με την κατηγορία της διάπραξης κλοπών από εργοστάσιο στην Αλίαρτο.

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνονται δύο (2) ακόμη Γύφτοι συνεργοί του, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο συλληφθείς μαζί με τα άλλα δύο άτομα, από 3 έως 17-09-2022, ενέχονται στη διάπραξη συνολικά τριών (3) κλοπών μεταλλικών αντικειμένων (σωλήνες), από τον χώρο του ανωτέρου εργοστασίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
https://www.lamiareport.gr/index.php/to ... in-aliarto



20.09.2022
Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς σε οικισμό Γύφτων στη Θεσ/νίκη: Τρεις τραυματίες & ένας σκύλος νεκρός – 4 συλλήψεις.
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. την επόμενη ημέρα.

Εικόνα

Οι τέσσερις Γύφτοι που συνελήφθησαν για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον οικισμό «Αγίας Σοφίας» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.


Όλα έγιναν περίπου στις 7 το απόγευμα, όταν έξι άντρες, εκ των οποίων οι δύο αναζητούνται από την αστυνομία, συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι ενός 43χρονου και ξεκίνησαν να πυροβολούν με κυνηγητικό όπλα.

Η αιτία φέρεται να ήταν οι οικονομικές διάφορες που είχαν μεταξύ τους, ωστόσο ακόμη διερευνάται από τις διωκτικές αρχές.

Από το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν συνολικά τρία άτομα, ανάμεσά τους και ένα κορίτσι 8 ετών, όταν σκάγια πέρασαν αριστερά από το μέτωπό της.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο μέτωπο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ένας 40χρονος δέχθηκε πυρά στα γεννητικά όργανα και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργείου, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε Ουρολογική κλινική του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”.

Από σκάγια πυροβόλου όπλου τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σε 24χρονο (ένας εκ των συλληφθέντων).

Για το επεισόδιο συνελήφθησαν τέσσερις άντρες, όλοι Γύφτοι, 32, 24, 21 και 43 ετών, ενώ αναζητούνται αλλά δύο άτομα, 19 και 27 ετών, τα οποία έχουν ταυτοποηθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Από τις αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε και ο βίαιος θάνατος ενός σκύλου που ανήκει στον 43χρονο και επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των (30.000) ευρώ.

“Κυκλοφορούσαν οπλισμένοι”

Ο πρόεδρος του οικισμού Αγίας Σοφίας, Σταύρος Καβατζίδης, ανέφερε στο protothema.gr, ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο γλέντι στην περιοχή κι όλα φέρεται να έγιναν ύστερα από έναν καβγά που προηγήθηκε, για λόγους που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Τα άτομα φέρεται να γυρνούσαν οπλισμένοι στον οικισμό για αρκετή ώρα, πριν ξεκινήσουν να πυροβολούν.

«Δεν γνωρίζω γιατί μαλώσανε. Ήταν επτά άτομα έξω από το σπίτι και έριχναν με τα όπλα στο εσωτερικό του. Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έγινε στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κοιμόταν και μέσα υπήρχαν τα ανήλικα εγγόνια του, ηλικίας από 4 έως 8 ετών. Αυτοί ήταν έξω και ρίχνανε με τις καραμπίνες. Έσπασαν και προκάλεσαν πολλές ζημιές σε σπίτια και σε αυτοκίνητα», ανέφερε ο πρόεδρος του οικισμού.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. την επόμενη ημέρα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το πρωί της Δευτέρας, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, Πρόληψης – Καταστολής της Εγκληματικότητας και Ασφάλειας Δέλτα και τη συμμετοχή αστυνομικών των Διευθύνσεων Τροχαίας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με ομάδα ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση στον οικισμό που εκτυλίχθηκε το συμβάν, κατά την οποία:

• διενεργήθηκαν (5) κατ’ οίκον έρευνες,
• ελέγχθηκαν (86) άτομα και
• έγιναν έρευνες σε (71) οχήματα,

ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 43χρονος ημεδαπός στο πλαίσιο αναζητήσεων για εμπλοκή του σε επικίνδυνη σωματική βλάβη του προαναφερόμενου 24χρονου συλληφθέντα, ο οποίος (24χρονος) κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη του 40χρονου παθόντα και παράβαση του νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.

Επιπρόσθετα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες όλων των εμπλεκομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά:

• (2) κυνηγετικά όπλα που κατείχαν παράνομα,
• (16) κάλυκες κυνηγετικού όπλου,
• (11) συγκεντρωτήρες φυσιγγίου και
• (3) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένο ζώο συντροφιάς του 43χρονου άντρα. Επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίζουν, κατά περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/a ... yllipseis/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 22 Σεπ 2022, 19:24

The Rebel έγραψε:
08 Σεπ 2022, 20:36
08 Σεπτεμβρίου 2022
Σπείρα Γύφτων μοίραζε… δωρεάν φρούτα και άδειαζε σπίτια ηλικιωμένων.
Τέσσερις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποίηθηκαν τουλάχιστον επτά περιπτώσεις κλοπών με λεία περίπου 50.000 ευρώ.

Εικόνα

Έναν απίστευτο τρόπο είχε βρει μία συμμορία Γύφτων προκειμένου να αποκτά πρόσβαση σε σπίτια ηλικιωμένων και στη συνέχεια να τους τα… αδειάζει! Τα τέσσερα μέλη της συμμορίας προσποιούνταν τους υπαλλήλους του δήμου που κάθε φορά βρίσκονταν και ότι δήθεν διένειμαν δωρεάν φρούτα.


Κάπως έτσι κατάφεραν να εξαπατήσουν τουλάχιστον επτά ηλικιωμένους που τους εμπιστεύτηκαν και να φύγουν από τα σπίτια τους με λεία περίπου 50.000 ευρώ (σ.σ. μετρητά και κοσμήματα). Ωστόσο, η δράση τους έλαβε τέλος μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις.
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... likiomenon

20.09.2022

ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η συμμορία που «δελέαζε» ηλικιωμένους με δωρεάν φρούτα για να τους «ξαφρίσει»
Τα μέλη της συμμορίας προσέγγιζαν τα θύματά τους προσποιούμενοι τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Εικόνα

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 7 ημεδαπών που κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα μέλη της συμμορίας προσέγγιζαν τα υποψήφια θύματά τους προσποιούμενοι τους δημοτικούς υπαλλήλους, και με το πρόσχημα της παροχής δωρεάν φρούτων.

Η συμμορία εξαρθρώθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 6 συλλήψεις, ενώ αναζητείται ακόμη ένα μέλος της σπείρας.

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

Εικόνα
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 25-5-1976 στη Λάρισα.

Εικόνα
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο του Γεωργίου και της Αντωνίας, γεννηθέντα το 2005 στην Αθήνα.

Εικόνα
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Γεωργίου και της Αντωνίας, γεννηθέντα την 2-1-2000.

Εικόνα
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο του Αθανασίου και της Ευγενίας, γεννηθέντα το 2005 στην Αθήνα.

Εικόνα
ΓΑΛΙΟΥΡΑ Παναγιώτη του Νικολάου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 1-1-2001 στην Αθήνα.

Εικόνα
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ Αντωνία του Γεωργίου και της Βασιλικής, γεννηθείσα την 6-3-1981 στη Νίκαια.

και τη μη συλληφθείσα:

Εικόνα
ΣΙΑΜΠΑΝΗ Αντωνία του Δημητρίου και της Μαγδαληνής, γεννηθείσα την 16-2-1986 στην Αθήνα.

pronews.gr

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 22 Σεπ 2022, 19:31

21/09/2022
Καλαμάτα: Νεαρές Γύφτισσες έκλεβαν τρόφιμα και καλλυντικά από σούπερ μάρκετ.

Εικόνα

Τρόφιμα και καλλυντικά από σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα έκλεβαν δύο νεαρές Γύφτισσες, όμως τη δεύτερη φορά δεν ήταν τόσο τυχερές.


Το απόγευμα της Δευτέρας μια 19χρονη και μια 14χρονη μπήκαν στο σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» στην οδό Αρτέμιδος. Ο εκεί υπεύθυνος, όμως, αντιλήφθηκε ότι αφαιρούσαν πράγματα. Έτσι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τις περίμεναν έξω από το κατάστημα.

Πάνω τους βρήκαν να έχουν κρύψει διάφορα είδη τροφίμων και καλλυντικών, συνολικής αξίας 100 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν.

Όπως προέκυψε, το Σάββατο είχαν πάει ξανά στο ίδιο κατάστημα και είχαν αφαιρέσει και πάλι τρόφιμα και καλλυντικά, αυτή τη φορά αξίας 60 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η 42χρονη, μητέρα της ανήλικης 14χρονης, για παραμέληση της εποπτείας της.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
https://www.tharrosnews.gr/2022/09/kala ... er-market/


22 Σεπτεμβρίου, 2022
Βόλος: Γύφτοι μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου και του άρπαξαν 2.500 ευρώ.

Εικόνα

Με το πρόσχημα ότι θα τον βοηθούσαν να μεταφέρει τα ψώνια στο σπίτι του, δυο νεαροί Γύφτοι ξεγέλασαν έναν 88χρονο στο Βόλο, μπήκαν στο σπίτι του, ο ένας τον απασχόλησε και ο δεύτερος του έκλεψε με φάκελο 2.500 ευρώ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε η κλοπή σε βάρος του 88χρονου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών 18 και 20 χρονών, Γύφτων.

Με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 8 Σεπτεμβρίου το πρωί στο Βόλο, οι δράστες αφού εντόπισαν τον ηλικιωμένο, ο ένας εξ αυτών, με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας για τη μεταφορά των προϊόντων που μετέφερε, μπήκε στο σπίτι του.

Στη συνέχεια, προφασιζόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ για αποκατάσταση βλάβης στο ψυγείο, τον απασχόλησε στο χώρο της κουζίνας, με αποτέλεσμα ο συνεργός του να μπει, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και να κλέψει έναν φάκελο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Ακολούθως, οι δράστες διέφυγαν.
https://lawandorder.gr/volos-mpikan-spi ... -500-eyro/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Σεπ 2022, 20:37

23 Σεπτεμβρίου, 2022
Θεσσαλονίκη: Γύφτοι αδέλφια έλεγαν ότι δήθεν έπεσαν ρούχα τους σε διαμερίσματα και τα… ξάφριζαν!

Εικόνα

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκέων εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών από οικίες στη Θεσσαλονίκη, τις οποίες διέπραξαν δύο Γύφτοι αδέλφια, ένας 18χρονος και μία 20χρονη.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Ιανουαρίου 2022 έως τις αρχές Ιουνίου 2022, οι δράστες, ενεργώντας είτε με διαφορετική σύνθεση, είτε κατά μόνας, προέβησαν στη διάπραξη επτά περιπτώσεων κλοπών από οικίες στην περιοχή της Νεάπολης.

Χαρακτηριστικές είναι τρεις περιπτώσεις κατά τις οποίες, με το πρόσχημα ότι έπεσε είδος ένδυσής τους σε μπαλκόνι, έπειθαν τους ιδιοκτήτες να εισέλθουν σε αυτό και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τραπεζικές κάρτες.

Συνολικά αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ περίπου (είτε από το εσωτερικό των οικιών, είτε από αναλήψεις μετρητών από τραπεζικές κάρτες που είχαν αφαιρέσει), ενώ επιπλέον πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές ύψους 146 ευρώ με κάρτες που είχαν αφαιρέσει.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
https://lawandorder.gr/thessaloniki-ade ... -xafrizan/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 25 Σεπ 2022, 22:05

24 Σεπτεμβρίου, 2022
Θήβα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε καταυλισμό των Γύφτων.

Εικόνα

«Λαυράκια», έβγαλε εκτεταμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν την περασμένη Πέμπτη (22/9) οι αστυνομικοί στη Θήβα οι οποίοι προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που την Πέμπτη (15/09) στη Θήβα, σε καταυλισμό των Γύφτων στο Πυρί. Παράλληλα συνελήφθη ένας ακόμη για σύσταση συμμορίας.


Εικόνα

Όπως σημειώνει η ΕΛΑΣ, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη συγκεκριμένων ατόμων – δραστών εγκληματικών πράξεων, την πρόληψη και αποτροπή έκνομων ενεργειών, καθώς και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας εν γένει, έλαβε χώρα εξειδικευμένη – εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, προχθες Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 το πρωί, από ώρες 06:20 έως 12:00, σε οικισμό περιοχής της Θήβας.

Εικόνα

59 προσαγωγές.

ελέγχθησαν (59) άτομα,
προσήχθησαν (12) άτομα,
συνελήφθησαν (4) άτομα,
ερευνήθηκαν (9) οικίες,
ελέγχθηκαν – ερευνήθηκαν (8) οχήματα,
βεβαιώθηκαν (2) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και
ακινητοποιήθηκαν (2) οχήματα.

Εικόνα

Τέσσερις συλλήψεις.

. Τρείς (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θηβών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, πράξεις που έλαβαν χώρα μεσημβρινές ώρες της 15-09-2022, εντός του Οικισμού.
. Ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θηβών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή περιορισμού (8) ετών σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων, για σύσταση συμμορίας, ληστείες, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, απλή σωματική βλάβη και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, πράξεις που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από 26-10-2019 έως 17-01-2020, στην ευρύτερη περιοχή πλησίον του Οικισμού .

Ένας εκ των συλληφθέντων και (4) ακόμη συνεργοί του ταυτοποιήθηκαν, καθώς όπως έχει προκύψει προανακριτικά από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενέχονται στη διάπραξη κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ημεδαπής, η οποία έλαβε χώρα την 15-09-2022 σε περιοχή της Θήβας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν Αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λιβαδειάς, του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, μία Ο.Π.Κ.Ε. και μία Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από δύο Ο.Π.Κ.Ε. των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ευβοίας και Φθιώτιδας αντίστοιχα, τη Διμοιρία Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και τον αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, μετά του συνοδού του. Τις αστυνομικές δυνάμεις συνέδραμε δικαστικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την έρευνα και την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
https://lawandorder.gr/thiva-synelifthi ... -ton-roma/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 27 Σεπ 2022, 19:42

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022
Γύφτοι «έγδυσαν» αποθήκη του ΟΣΕ στην Αμφίκλεια.

Εικόνα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς στον παράδρομο της Ανθήλης...


Δύο άνδρες ηλικίας 30 και 37 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στον παράδρομο της Ανθήλης, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Πρόκειται για Γύφτους, τους οποίους οι αστυνομικοί εντόπισαν να κουβαλάνε σε αγροτικό, μεταλλικά εξαρτήματα στήριξης γεφυρών του Ο.Σ.Ε., βάρους δύο (2) τόνων!

Εικόνα

Όπως προέκυψε, ήταν προϊόντα κλοπής από αποθήκη του Ο.Σ.Ε. στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας και θα αποδοθούν στον Οργανισμό.

Επίσης οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διάπραξη της κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.
https://www.lamiareport.gr/index.php/to ... -amfikleia

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 28 Σεπ 2022, 19:46

27 Σεπτεμβρίου, 2022
Θεσσαλονίκη: 15χρονος Γύφτος ξάφριζε σπίτια μπαίνοντας από τα παράθυρα – Έκλεψε πάνω από 15.000 ευρώ και πλήθος χρυσαφικών.

Εικόνα

Δύο άτομα είχαν ως στόχο για διαρρήξεις σπίτια στην περιοχή του Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη τα οποία απέκτησαν λεία τουλάχιστον 15.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ έκλεψαν και αντικείμενα αξίας.


Ειδικότερα έπειτα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 15χρονου Γύφτου, ο οποίος μαζί με συνεργό του (αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής) πραγματοποιούσαν διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Οι δύο δράστες διέρρηξαν εννέα σπίτια στην περιοχή από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο μπαίνοντας από τα παράθυρα των κατοικιών.

Η συνολική τους λεία; 15.640 ευρώ σε μετρητά, πλήθος χρυσαφικών με αξία τουλάχιστον 10.000 ευρώ, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, ακόμα κι ένα όχημα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
https://lawandorder.gr/thessaloniki-15c ... rysafikon/


27 Σεπτεμβρίου, 2022
Λάρισα: Τον “αγκάλιασαν”, τον έκλεψαν και μπήκαν και στο σπίτι του.

Εικόνα

Συνελήφθησαν, σήμερα Τρίτη, τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, 4 ημεδαποί και συγκεκριμένα τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, κατηγορούμενοι για κλοπή, απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Ειδικότερα, λίγη ώρα νωρίτερα, αφού οι δράστες εντόπισαν ηλικιωμένο ημεδαπό έξω από την οικία του, η μία εξ αυτών, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των -75- ευρώ.

Ακολούθως, οι -3- δράστιδες, με το πρόσχημα χρήσης του μπάνιου, εισήλθαν στην οικία του παθόντος, ερευνώντας τους χώρους, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι. Την ίδια ώρα, ο τέταρτος δράστης τις ανέμενε έξω από την οικία, έχοντας το ρόλο του «τσιλιαδόρου».

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών σε κοντινή απόσταση και την ακινητοποίησή τους.

Στην κατοχή της γυναίκας που αγκάλιασε τον ηλικιωμένο βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -75- ευρώ που του είχε αφαιρέσει, το οποίο και του αποδόθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή άλλης δράστιδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-st ... spiti-toy/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 28 Σεπ 2022, 21:40

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022
Λαμία: Ποινές φυλάκισης στους Γύφτους που «έγδυσαν» αποθήκη του ΟΣΕ.

Εικόνα

Συνελήφθησαν το βράδυ στον παράδρομο της Ανθήλης…


Ποινές φυλάκισης 18 μηνών στους δύο Γύφτους ηλικίας 30 και 37 ετών, που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (28/9) για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, στον παράδρομο της Ανθήλης να κινούνται με το αγροτικό τους όχημα, έμφορτο με μεταλλικά εξαρτήματα και συνελήφθησαν, καθώς τα είχαν αφαιρέσει από αποθήκη του ΟΣΕ στην Αμφίκλεια.

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου που τους έκρινε ένοχους και τους επέβαλλε τις ανωτέρω ποινές με 3ετη αναστολή.
https://www.lamiareport.gr/index.php/to ... ki-tou-ose



Το επίδομα!

Εικόνα

Μπαίνει ο Γύφτος στο τσαντίρι και φωνάζει:

- Γκυναίκα βγκάλε τα παιντιά να ντα μετρήσουμε!
- Γκιατί;
-Ήρτε το υπουργκό και είπε όποιος εκεί ντέκα παιντιά τα πάρει σπίτι!
- Ουιιιιι! Να ντα μετρήσουμε!

Μαζεύουν τα παιδιά κι αρχίζει ο γύφτος να τα μετράει:
- ένα, ντύο... εννία! Που σουουού! Κάσαμε το σπίτι! Και σου λεγα να μου κάτσεις! Αλλά εσύ... τίποτα!
-Άχου άντρα μου εγκω φταίω!

Κι αρχίσανε κι οι δυο να κλαίνε και να τσακώνονται. Μετά από λίγο της λέει ο γύφτος:
- Να σε πω! Εγκώ πριν κάτι κρόνια είκα εξωτσαντιριακές σχέσεις με την Σουλτάνα απέναντι!
Το παιντί της είναι ντικό μου!
Σιωπή στο τσαντίρι!
- Τα το φέρω να τα κάνουμε ντέκα!

Πάει ο γύφτος και φέρνει το παιδί και μπαίνωντας στο τσαντίρι ξαναφωνάζει:
- Γκυναίκα βγκάλε όξω τα παιντιά να τα ξαναμετρήσουμε
Τα βγάζει η γυναίκα κι αρχίζει πάλι ο γύφτος:
- Ενα, ντυο, τρία! Που ειναί τα άλλα;

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Unique
Δημοσιεύσεις: 7021
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2020, 01:26

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 29 Σεπ 2022, 05:49

Μεμονωμενα περιστατικα. Η πλειοψηφια των Ρωμα ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ και ειναι οικογενειαρχες ανθρωποι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: ΡΟΜΑ,η δευτερη γεννιας μαφια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 29 Σεπ 2022, 19:21

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022
Πλήρωσαν on camera 50.000€ γιατί διέλυσαν τον αρραβώνα.

Εικόνα

Δεν έχει προηγούμενο η συμφωνία, που έγινε χθες Τετάρτη (28/09) μετάξυ δύο οικογενειών Γύφτων, μπροστά στην κάμερα.


Συγκεκριμένα τα μέλη δυο οικογενειών συμφώνησαν για τη διάλυση του αρραβώνα των παιδιών τους, παρουσία διαμεσολαβητή. Η συμφωνία μάλιστα έγινε μπροστά σε κάμερα και το βίντεο ανέβηκε στα social media προκειμένου να ενημερωθεί κάθε ενδιαφερόμενος ότι το κορίτσι είναι πλέον ελεύθερο.

Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι – 14 ετών το κορίτσι και 17 ετών το αγόρι – δεν μπορούσε να είναι πλέον μαζί και οι δυο οικογένειες αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διάλυση του αρραβώνα σύμφωνα με τα έθιμά τους όπως αναφέρει το gegonota.news.

Μετά από διαπραγμάτευση, η οικογένεια του αγοριού αποζημίωσε με 50.000 ευρώ την οικογένεια του κοριτσιού και η συμφωνία επισφραγίστηκε στον δρόμο, παρουσία του διαμεσολαβητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το μεγαλύτερο ποσό που δίνεται σε τέτοια περίπτωση, τα τελευταία χρόνια στο Αλιβέρι της Ν. Ιωνίας Βόλου. Πρόκειται για ένα παλιό έθιμο των Γύφτων που σήμερα τηρούν μόνο όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα. Ουσιαστικά τα χρήματα δίνονται για την απώλεια της παρθενίας και η διάλυση γίνεται δημόσια.

Στο παρελθόν, μαζευόντουσαν οι οικογένειες σ’ ένα κοντινό πάρκο και έκλειναν τη συμφωνία παρουσία της γειτονιάς. Στην εποχή των social media, η «συναλλαγή» έγινε on camera και ανέβηκε στο διαδίκτυο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Όπως ακούγεται και στο βίντεο να λέει ο διαμεσολαβητής «τόσο το κορίτσι, όπως και το αγόρι, είναι ελεύθερα πλέον να συνεχίσουν τις ζωές τους και να παντρευτούν όποιο/α επιθυμούν».

Όλα αυτά στην Ελλάδα του 2022! Δείτε το και προσπαθήστε να το πιστέψετε!


https://www.lamiareport.gr/index.php/to ... 0-000-evro

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών