Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 29 Σεπ 2022, 21:34

Naida έγραψε:
29 Σεπ 2022, 21:10
Α τώρα φτάσαμε στο να αντιμετωπίσουμε και την απιστία με ψυχραιμία χωρίς έκρηξη θυμού; να μου πείτε τι πίνετε να πάρω και εγώ.
Ο σύντροφος σου δεν είναι κατοικίδιο...και κανεις δεν είναι κανενός.
Αν λοιπόν επιλέξει να σε απατήσει θυμώσεις δεν θυμώσεις δεν θα αλλάξει τπτ...και γιατί να θυμώσεις; Μήπως υπογράψατε κανένα συμφωνητικό;
Για να σε απατήσει σημαίνει ότι καπου η σχέση μπάζει οποτε φεύγεις από την σχέση. :102: ως κυρία... πίστεψε με θα τον τσούξει περισσότερο από τις φωνές σου...
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 29 Σεπ 2022, 21:34

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
29 Σεπ 2022, 21:32
Naida έγραψε:
Α τώρα φτάσαμε στο να αντιμετωπίσουμε και την απιστία με ψυχραιμία χωρίς έκρηξη θυμού; να μου πείτε τι πίνετε να πάρω και εγώ.
Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, δεν χρειάζεται να "πίνουμε" κάτι για διατηρήσουμε μια αισθητική της συμπεριφοράς έναντι τέτοιων ενδεχόμενων σε μια σχέση.Αν εκραγώ δηλ. από θυμό, τι θα γίνει; Θα ξαναμπεί το κέρατό μου εκεί από όπου βγήκε; :102:

Ψυχραιμία, επεξεργασία του συμβάντος, αναστοχασμός και απόφαση περί του πρακτέου. Σε ό,τι με αφορά "χαίρετε και χάρηκα για τη γνωριμία"
Την ίδια περίπου απάντηση έδωσα κι εγώ... :P
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 29 Σεπ 2022, 21:38

ksk έγραψε:
29 Σεπ 2022, 21:02
Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 22:59
ksk έγραψε:
28 Σεπ 2022, 22:09

Τι λοιπόν λέω σε αυτή την πρόταση;
Δεν είναι πρόταση διαφοροποίησης από τα προηγούμενα;
Ρε μάνα μου, πέραν της νόμιμης οδού όπως προείπα, εσύ περιμένεις μια στάση περισσότερο ψύχραιμη. Ε, αυτό σου λέω πως είναι φύσει αδύνατον. Ακόμη κι αν έχεις μια τετελεσμένη περίπτωση απέναντί σου.
Αν σε απατά δλδ τι θα κανεις; Σε απάτησε για τους χψ λόγους και θα υπάρξουν συνέπειες οκ μέχρι εκεί όμως...
Τι θα γίνει δλδ με τις φωνές; Θα αλλάξει η κατάσταση; Απλά φεύγεις και συνεχίζεις... :)
Τωρα σχετικά με το ξύλο εκεί το πράγμα ξεφεύγει και θέλει άλλη αντιμετώπιση...
Αυτο εγραψα...
Τωρα καλη μου Πασιφαη δεν ξερω εσυ τι καταλαβες... :P
Δλδ απαντησα για την απιστια περι ψυχραιμιας κλπ και διαφοροποιηθηκα ως προς την κακοποιηση.
Βρε ψυχή μου όμορφη, ( και το εννοώ..), υπάρχουν περιπτώσεις κραυγαλέες που δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.
Προσωπικά, σε ενδεχόμενο απιστίας, θα αναρωτιόμουν εγώ πρωτίστως, τι δεν έπραξα σωστά ( το ίδιο θα περίμενα και απ'τον σύντροφό μου..) και δευτερευόντως θα του έσκιζα το είναι. Είμαι υπέρ της συνθήκης που λέει ,πως πριν πράξεις το οτιδήποτε, το διευκρυνίζεις, για να είσαι τίμιος απέναντι στο ταίρι σου. Τα κρυφά, δεν τα γουστάρω με την καμία. Βγάζω φλύκταινες.
Τώρα, σε φάση κακοποίησης, θα μας έγραφαν πρώτη σελίδα. Σημαντικό δε, το ποιός θα πήγαινε στο χώμα και ποιός στη μπουζού.

Όκ. Δέχομαι τη διαφοροποίηση που επισημαίνεις. Σ'αγαπώ πολύ και λήξαν. :g094:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 29 Σεπ 2022, 21:48

Πασιφάη έγραψε:
29 Σεπ 2022, 21:38
ksk έγραψε:
29 Σεπ 2022, 21:02
Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 22:59

Ρε μάνα μου, πέραν της νόμιμης οδού όπως προείπα, εσύ περιμένεις μια στάση περισσότερο ψύχραιμη. Ε, αυτό σου λέω πως είναι φύσει αδύνατον. Ακόμη κι αν έχεις μια τετελεσμένη περίπτωση απέναντί σου.
Αν σε απατά δλδ τι θα κανεις; Σε απάτησε για τους χψ λόγους και θα υπάρξουν συνέπειες οκ μέχρι εκεί όμως...
Τι θα γίνει δλδ με τις φωνές; Θα αλλάξει η κατάσταση; Απλά φεύγεις και συνεχίζεις... :)
Τωρα σχετικά με το ξύλο εκεί το πράγμα ξεφεύγει και θέλει άλλη αντιμετώπιση...
Αυτο εγραψα...
Τωρα καλη μου Πασιφαη δεν ξερω εσυ τι καταλαβες... :P
Δλδ απαντησα για την απιστια περι ψυχραιμιας κλπ και διαφοροποιηθηκα ως προς την κακοποιηση.
Βρε ψυχή μου όμορφη, ( και το εννοώ..), υπάρχουν περιπτώσεις κραυγαλέες που δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.
Προσωπικά, σε ενδεχόμενο απιστίας, θα αναρωτιόμουν εγώ πρωτίστως, τι δεν έπραξα σωστά ( το ίδιο θα περίμενα και απ'τον σύντροφό μου..) και δευτερευόντως θα του έσκιζα το είναι. Είμαι υπέρ της συνθήκης που λέει ,πως πριν πράξεις το οτιδήποτε, το διευκρυνίζεις, για να είσαι τίμιος απέναντι στο ταίρι σου. Τα κρυφά, δεν τα γουστάρω με την καμία. Βγάζω φλύκταινες.
Τώρα, σε φάση κακοποίησης, θα μας έγραφαν πρώτη σελίδα. Σημαντικό δε, το ποιός θα πήγαινε στο χώμα και ποιός στη μπουζού.

Όκ. Δέχομαι τη διαφοροποίηση που επισημαίνεις. Σ'αγαπώ πολύ και λήξαν. :g094:
:g094:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Σεπ 2022, 21:54

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
Naida έγραψε:
Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, δεν χρειάζεται να "πίνουμε" κάτι για διατηρήσουμε μια αισθητική της συμπεριφοράς έναντι τέτοιων ενδεχόμενων σε μια σχέση.Αν εκραγώ δηλ. από θυμό, τι θα γίνει; Θα ξαναμπεί το κέρατό μου εκεί από όπου βγήκε; :102:

Ψυχραιμία, επεξεργασία του συμβάντος, αναστοχασμός και απόφαση περί του πρακτέου. Σε ό,τι με αφορά "χαίρετε και χάρηκα για τη γνωριμία"
Μπράβο παιδιά. Να είστε πολιτισμένοι εσείς που μπορείτε.
ksk έγραψε:
29 Σεπ 2022, 21:34
Naida έγραψε:
Αν λοιπόν επιλέξει να σε απατήσει θυμώσεις δεν θυμώσεις δεν θα αλλάξει τπτ...και γιατί να θυμώσεις; Μήπως υπογράψατε κανένα συμφωνητικό;
Για να σε απατήσει σημαίνει ότι καπου η σχέση μπάζει οποτε φεύγεις από την σχέση. :102: ως κυρία... πίστεψε με θα τον τσούξει περισσότερο από τις φωνές σου...

Γιατί οι κυρίες δεν φωνάζουν;
Κατά τ άλλα , σιγά μην φωνάξω. Αφού μπορώ άνετα να τον γμσω ψυχολογικά θα επιλέξω το δρόμο της ικανοποίησης. Βέβαια έτσι αισθάνομαι τώρα που περνάει βιαστικά από το μυαλό μου. Μπορεί αν μάθω κάτι να κλαίω μέρα νύχτα κλεισμένη σπίτι μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 29 Σεπ 2022, 22:05

Naida έγραψε:
29 Σεπ 2022, 21:54
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
Naida έγραψε:

Μπράβο παιδιά. Να είστε πολιτισμένοι εσείς που μπορείτε.
ksk έγραψε:
Naida έγραψε:

Γιατί οι κυρίες δεν φωνάζουν;
Κατά τ άλλα , σιγά μην φωνάξω. Αφού μπορώ άνετα να τον γμσω ψυχολογικά θα επιλέξω το δρόμο της ικανοποίησης. Βέβαια έτσι αισθάνομαι τώρα που περνάει βιαστικά από το μυαλό μου. Μπορεί αν μάθω κάτι να κλαίω μέρα νύχτα κλεισμένη σπίτι μου.
Μα δεν είναι μόνον θέμα καλών τρόπων.

Η ψυχραιμία πονάει περισσότερο από τις τσιρίδες ή τα επικά σκηνικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Σεπ 2022, 22:16

εξαρτάται το επικό σκηνικό.μάλλον δεν έχεις φάει κλωτσιά σταρχίδια

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 29 Σεπ 2022, 22:19

nowhere έγραψε:
29 Σεπ 2022, 22:16
εξαρτάται το επικό σκηνικό.μάλλον δεν έχεις φάει κλωτσιά σταρχίδια
:o:o

Μέχρι παντόφλα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Σεπ 2022, 22:23

εννοώ πως όλα είναι σχετικά

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 29 Σεπ 2022, 22:25

nowhere έγραψε:
29 Σεπ 2022, 22:23
εννοώ πως όλα είναι σχετικά
Αυτο ειναι καπως απολυτο. :xena::xena:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Σεπ 2022, 22:28

το απόλυτο είναι σχετικό

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Σεπ 2022, 22:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
29 Σεπ 2022, 22:05

Εντάξει εξαρτάται την ψυχολογική φάση του καθενός. Εγώ ας πούμε έχω την αίσθηση ότι θα ήμουν ψύχραιμη και θα του έβγαζα την πσχουλα με το βελονάκι και θα τον κερναγα ένα ωραιότατο κερατάκι πριν αποχωρήσω. Από την άλλη μπορεί να έπαιρνα τρελά ανάποδες και να γινόταν ο χαμός. Μπορεί και απλά να καθόμουν σπίτι να κλαίω μέρα νύχτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 29 Σεπ 2022, 23:19

Naida έγραψε:
29 Σεπ 2022, 22:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
29 Σεπ 2022, 22:05

Εντάξει εξαρτάται την ψυχολογική φάση του καθενός. Εγώ ας πούμε έχω την αίσθηση ότι θα ήμουν ψύχραιμη και θα του έβγαζα την πσχουλα με το βελονάκι και θα τον κερναγα ένα ωραιότατο κερατάκι πριν αποχωρήσω. Από την άλλη μπορεί να έπαιρνα τρελά ανάποδες και να γινόταν ο χαμός. Μπορεί και απλά να καθόμουν σπίτι να κλαίω μέρα νύχτα.
Δλδ αντίδραση ανάλογα με τη φάση της σεληνης...θυμικού...
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Σεπ 2022, 09:10

Naida έγραψε:
οταν αυτη η εκρηξη θυμου καταληγει σε συζηγοκτονια ομως; δεν θα ηταν προτιμοτερο να ειχε αντιμετωπιστει με ψυχραιμια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Σεπ 2022, 09:15

ksk έγραψε:
Naida έγραψε:
επισης, οι φωνες θα φερουν κοντρα φωνες. και ιπταμενα αντικειμενα, και βια.

πραγματικα, αυτο που δεν μπορω να κατανοησω, ειναι το σταδιο των φωνων. πιο ευκολο ειναι να κατανοησω το σταδιο της βιας.

δηλαδη καταλαβαινω να του/της ριξεις ποντικοφαρμακο στον καφε αμα σε κερατωνει. δε συμφωνω, δεν το προτεινω ως σωστη πραξη, αλλα μου ειναι κατανοητο να θες να κανεις κακο σε καποιον που σου εκανε κακο.
να του φωναζεις, απλως δεν καταλαβαινω το λογο, τι αποτελεσμα προσδοκας με αυτη την πραξη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών