Τι ήταν το money fight κατά τη γνώμη σου;
Αγώνες MMA - Πυγμαχίας που θα θέλαμε να δούμε
Re: Αγώνες MMA - Πυγμαχίας που θα θέλαμε να δούμε
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Μπα, κανονικός αγώνας ήταν, με λετζίτ τακτικές και σε απόλυτη συνάφεια με το ιστορικό και των δύο. Ότι είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς αν βρωμάει ένας αγώνας κατά κανόνα το νομίζουν μόνο άτομα που δεν βλέπουν ποτέ μαχητικά αθλήματα.
Το τι θα έκανε ένας σκέτος μποξέρ σε ΜΜΑ σκηνικό έχει απαντηθεί από το πρώτο λεπτό αγώνα του πρώτου UFC πίσω στο 1993.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
ένας ποδοσφαιριστής σε αγώνα γκολφ?
ένας μπασκετμπολίστας σε αγώνα ιππασίας?
ένας αρσιβαρίστας σε αγώνα κέρλινγκ?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το ξέρω, ο Μπερίας είναι που παραξενεύεται.
Το πιο πολύ που θα μπορούσε να πει κανείς εις βάρος του μποξ είναι ότι ένας ΜΜΑ μάλλον θα είχε καλύτερες πιθανότητες να κάνει την μετάβαση από το ένα άθλημα στο άλλο, αν ήταν αυτό το ζητούμενο. Εκτός και αν μιλάμε για σαπιοκατηγορίες τύπου heavyweight ΜΜΑ όπου κατά καιρούς έχουν διαπρέψει κάθε είδους μονοδιάστατες περιπτώσεις που το μόνο που είχαν να δείξουν ήταν ένα βαρύ χέρι, πόσο μάλλον καλοί μποξέρ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
12 Ιουν 2024, 22:59
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη: «Μην κοροϊδευόμαστε, ΘΕΛΑΜΕ το όνομα Βόρεια Μακεδονία
από Μαδουραίος » 16 Μάιος 2024, 05:08 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
16 Μάιος 2024, 06:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aς δουμε λιγο αυτο το βιντεο
από SeaHawk » 06 Φεβ 2025, 20:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2047 Προβολές
-