2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29107
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Οκτ 2022, 19:25

Oct. 17, 2022
Οι Ρεπουμπλικάνοι κερδίζουν προβάδισμα καθώς οι ψηφοφόροι ανησυχούν για την οικονομία.

Εικόνα

Με τις εκλογές τον επόμενο μήνα, οι ανεξάρτητοι, ιδιαίτερα οι γυναίκες, στρέφονται προς το G.O.P. παρά την εστίαση των Δημοκρατικών στα δικαιώματα των αμβλώσεων. Η αποδοκιμασία του προέδρου Μπάιντεν φαίνεται να βλάπτει το κόμμα του.
https://www.nytimes.com/2022/10/17/us/p ... -poll.html


Εικόνα
https://www.foxnews.com/politics/polls- ... -blew-lead

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29107
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Οκτ 2022, 19:32

19.10.2022
Ρεπουμπλικανοί προς Μπάιντεν: «Δεν είμαστε το ATM του Κιέβου – Αυτό θα αλλάξει όταν κερδίσουμε τις εκλογές»
«Ο Μπάιντεν έχει ξεχάσει τις ΗΠΑ για την Ουκρανία»

Εικόνα

Oι ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου αναμένεται να αλλάξουν άρδην το αμερικανικό πολιτικό σκηνικό καθώς αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις οι Ρεπουμπλικανοί θα κερδίσουν την πλειοψηφία στην Βουλή των αντιπροσώπων αλλά και στην Γερουσία.


Ο Κέβιν Μακάρθι, επικεφαλής του GOP, η αλλιώς το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, διεμήνυσε πως το κόμμα του δεν θα υπογράψει «λευκή επιταγή» για την Ουκρανία εάν εξασφαλίσει, την πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις ενδιάμεσες εκλογές της Τρίτης 8ης Νοεμβρίου ενώ οι Ρεπουμπλικανοί ξεκαθαρίζουν στον T.Mπάιντεν πως «οι ΗΠΑ δεν είναι το ΑΤΜ της Ουκρανίας, για να τους δίνει συνεχώς λεφτά».

«Η φρενίτιδα των δαπανών των Δημοκρατικών στ’ αλήθεια δεν σταματάει ποτέ. Πρέπει ο Μπάιντεν να καταλάβει πως είμαστε οι ΗΠΑ, όχι αυτόματο μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών»
, ανάρτησε στο Twitter η Ρεπουμπλικανή Αντιπρόσωπος στο Κογκρέσο, Λόρεν Μπόμπερτ.

Είναι η πρώτη ένδειξη για το τι περιμένει την κυβέρνηση Μπάιντεν αν η υποστήριξη από πλευράς αμερικανικού κοινοβουλίου στη χρηματοδότηση εξοπλισμών προοριζόμενων για την Ουκρανία, ως τώρα δεδομένη, τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Βασικά είναι το πρώτο ουσιαστικό «ρήγμα» που καταγράφεται στην αμερικανική πολιτική στο ζήτημα της Ουκρανίας.



«Θεωρώ ότι εν μέσω ύφεσης δεν μπορούμε να υπογράψουμε λευκή επιταγή για την Ουκρανία. Δεν είναι δυνατόν», δήλωσε ο κ. Μακάρθι στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Punchbowl News.

Αν οι Ρεπουμπλικανοί πράγματι εξασφαλίσουν την πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Καλιφορνέζος κοινοβουλευτικός θα εκθρονίσει τη Δημοκρατική Νάνσι Πελόσι, για να γίνει πρόεδρος του σώματος, με άλλα λόγια τρίτος τη τάξει στην ιεραρχία του αμερικανικού κράτους, πίσω από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

Ο κ. Μακάρθι είπε πως ελπίζει ότι οι ψηφοφόροι θα τιμωρήσουν τους Δημοκρατικούς τον Νοέμβριο διότι κατ’ αυτόν παραμέρισαν τις αμερικανικές εθνικές προτεραιότητες, όπως η μετανάστευση.

«Η Ουκρανία είναι σημαντική, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να είναι το μοναδικό πράγμα που κάνουν και δεν θα υπάρξει λευκή επιταγή», επέμεινε, αναφερόμενος στα στελέχη της κυβέρνησης του κ. Μπάιντεν.

Από την έναρξη της επέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία, την 24η Φεβρουαρίου, ο Λευκός Οίκος εκταμίευσε στρατιωτική βοήθεια αξίας 17,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το Κίεβο, με τη συναίνεση των δύο κομμάτων στο Κογκρέσο, αν και μέρος της δεξιάς πτέρυγας των Ρεπουμπλικάνων είχε αντιρρήσεις.

Για ορισμένους αναλυτές, οι δηλώσεις που έκανε χθες ο κ. Μακάρθι έγιναν σε συνενοήση με την δεξιά πτέρυγα του Grand Old Party, την υποστήριξη της οποίας έχει ανάγκη για να εκλεγεί πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Βασικά οι Ρεπουμπλικανοί έχουν κατανοήσει τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους οι Δημοκρατικοί θα ηττηθούν στις ενδιάμεσες εκλογές.

Ο πρώτος είναι οικονομικός, καθώς ο πληθωρισμός έχει εξαθλίωση και τους Αμερικανούς ενώ η ακρίβεια που βιώνουν για τα αμερικανικά δεδομένα είναι πρωτοφανής. Οι Αμερικανοί αυτό το χρεώνουν στην διακυβέρνηση Μπάιντεν και όχι στους Ρώσους και στον Πούτιν όπως θέλουν να λένε τα δυτικά ΜΜΕ.

Ο δεύτερος λόγος είναι ίσως ακόμα σημαντικότερος, οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει να νιώθουν και πάλι το άγχος του πυρηνικού πολέμου που ένιωθαν κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ακούγοντας κυρίως το ένστικτο επιβίωσης τους και μην πιστεύοντας τις ανόητες ανάλυσης των δήθεν αναλυτών που παρουσιάζονται για να καθησυχάσουν τις δυτικές κοινωνίες, ότι αν γίνει πυρηνικός πόλεμος οι Αμερικανοί θα κερδίσουν, νιώθουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, και σε περίπτωση πυρηνικού ολέθρου απαντάς στον πλανήτη θα εξαφανιστούν.

Γενικώς η πολιτική ανοησία στις δυτικές κυβερνήσεις έχει χτυπήσει ταβάνι και αυτή τη στιγμή το διακύβευμα μίας πυρηνικής καταστροφής είναι πολύ σημαντικότερη ακόμα και από την παγκόσμια οικονομική κρίση που προκάλεσαν οι πολιτικές του Τζο Μπάιντεν.

Οι Ρεπουμπλικανοί γνωρίζουν πως αν κερδίσουν τις εκλογές θα είναι γιατί η αμερικανική κοινωνία τους στέλνει ένα μήνυμα, ότι δεν θέλει ευθεία αντιπαράθεση με την ρωσική πυρηνική δύναμη και επιθυμεί απεμπλοκή των ΗΠΑ από την ουκρανική σύγκρουση.

Βέβαια έχουμε συνηθίσει παγκοσμίως άλλα να ψηφίζει ο κόσμος και άλλα να γίνονται από αυτούς που εκλέγει μετά την απομάκρυνση από τις κάλπες.

https://www.pronews.gr/kosmos/repoumpli ... s-ekloges/

Άβαταρ μέλους
nikos_hellas
Δημοσιεύσεις: 989
Εγγραφή: 16 Ιούλ 2018, 15:05

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos_hellas » 19 Οκτ 2022, 19:37

Σίγουρα άρχισε από τώρα να ιδρώνει το νεοταξιτικο ναζιστικό καμπαλακι ο ζελενσκι!! Χωρις χρήματα από την Αμερική το νεοταξιτικο τερατουργημσ της Ουκρανίας θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα και θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει!!
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29107
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 20 Οκτ 2022, 21:51

October 19, 2022
Democrat-controlled Nevada could be seeing red in midterm elections.
Inflation, crime and border crisis have GOP poised to win back political power in battleground Nevada.
Η Νεβάδα που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς θα μπορούσε να δει κόκκινο στις ενδιάμεσες εκλογές.
Ο πληθωρισμός, το έγκλημα και η συνοριακή κρίση έχουν ετοιμασεί το GOP να κερδίσει ξανά την πολιτική εξουσία στο πεδίο μάχης της Νεβάδα.

Εικόνα
Adam Laxalt, the former attorney general, campaigning to represent Nevada in the U.S. Senate.
https://www.foxnews.com/politics/democr ... -elections


October 19, 2022
TUCKER CARLSON: Για τις ενδιάμεσες εκλογές, οι Δημοκρατικοί τρέχουν πραγματικά με φαντασία, άρνηση.

Εικόνα
https://www.foxnews.com/opinion/tucker- ... asy-denial


October 19, 2022
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Ρεπουμπλικάνοι ανατρέπουν τη βασική μέτρηση στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, οι Δημοκρατικοί «έκρηξαν το προβάδισμά τους»
Νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι ευνοούν τους Ρεπουμπλικάνους στις ενδιάμεσες εκλογές, παρά το ελαφρύ προβάδισμα των Δημοκρατικών τον Σεπτέμβριο.
https://www.foxnews.com/politics/polls- ... -blew-lead


Εικόνα


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29107
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 22 Οκτ 2022, 21:30

21.10.2022
Τι σημαίνει μία νίκη των Ρεπουμπλικανών στις ενδιάμεσες εκλογές για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Αν κερδίσουν θα είναι γιατί οι Αμερικανοί θα θέλουν ένα «τέλος» στην αντιπαράθεση με την πυρηνική δύναμη της Ρωσίας.

Εικόνα

Kρίσιμες θα είναι οι ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου για την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία.


Αναμένεται νίκη των Ρεπουμπλικανών και ήδη η ισχυρότερη πτέρυγά τους, η δεξιά (αυτή που πρόσκειται στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Ν.Τραμπ) πιέζει για διακοπή της οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο καθώς το τίμημα που πληρώνει η αμερικανική κοινωνία και η Δύση γενικότερα είναι δυσανάλογο ενώ ο πλανήτης ζει υπό τον φόβο ακόμα και μίας πυρηνικής σύγκρουσης μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας.

Άλλωστε ο Τ.Μπάιντεν αν συντριβεί στις ενδιάμεσες εκλογές θα είναι ακριβώς για αυτούς τους δύο λόγους: Για τον πληθωρισμό που εξανεμίζει τα εισοδήματα των Αμερικανών και για τον φόβο ενός πυρηνικού πολέμου που διακατέχει μεγάλο μέρος της αμερικανικής κοινωνίας.



Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέφρασε χθες Πέμπτη (20/10) την ανησυχία του σχετικά με τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία στην περίπτωση που οι Ρεπουμπλικάνοι εξασφαλίσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου — είτε πλήρως είτε σε ένα από τα δύο σώματα (Βουλή των Αντιπροσώπων ή Γερουσία) — στις ενδιάμεσες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

«Ανησυχώ», παραδέχθηκε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους στο Πίτσπουργκ, όταν ρωτήθηκε για τον αντίκτυπο που θα είχε ενδεχόμενη νίκη των Ρεπουμπλικανών στη συνέχιση της αμερικανικής βοήθειας προς την Ουκρανία.

Ο Τ. Μπάιντεν επισκέφθηκε το Πίτσμπουργκ προκειμένου να ενισχύσει την εκστρατεία του Δημοκρατικού υποψηφίου για τη Γερουσία Τζον Φέτερμαν, ο οποίος αναμετράται με τον Ρεπουμπλικανό Μεχμέτ Οζ.

Πριν από λίγες ημέρες, ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Κέβιν Μακάρθι, δήλωσε ότι δεν θα ήταν «πρόθυμος να υπογράψει λευκή επιταγή» για τη βοήθεια προς την Ουκρανία εάν οι Ρεπουμπλικάνοι αποσπάσουν τον έλεγχο της Βουλής από τους Δημοκρατικούς μετά τις ενδιάμεσες εκλογές (https://www.pronews.gr/kosmos/repoumpli ... s-ekloges/).

Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι διχασμένοι μεταξύ εκείνων που θεωρούν αναγκαιότητα τον περιορισμό της Ρωσίας και άλλων που προτιμούν τον απομονωτισμό αντί του παρεμβατισμού σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Όμως η πτέρυγα η οποία κυριαρχεί μέσα στο κόμμα και του δίνει τις νίκες σε προεδρικές και ενδιάμεσες εκλογές είναι η πτέρυγα της «alt right», του Ντόναλντ Τραμπ.

Το «ρεύμα» νίκης δίνεται πάντα από αυτούς, γιατί το DNA των Ρεπουμπλικανών είναι δεξιό.

«Η φρενίτιδα των δαπανών των Δημοκρατικών στ’ αλήθεια δεν σταματάει ποτέ. Πρέπει ο Μπάιντεν να καταλάβει πως είμαστε οι ΗΠΑ, όχι αυτόματο μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών», ανάρτησε στο Twitter η Ρεπουμπλικανή Αντιπρόσωπος στο Κογκρέσο, Λόρεν Μπόμπερτ.

Είναι η πρώτη ένδειξη για το τι περιμένει την κυβέρνηση Μπάιντεν αν η υποστήριξη από πλευράς αμερικανικού κοινοβουλίου στη χρηματοδότηση εξοπλισμών προοριζόμενων για την Ουκρανία, ως τώρα δεδομένη, τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Βασικά είναι το πρώτο ουσιαστικό «ρήγμα» που καταγράφεται στην αμερικανική πολιτική στο ζήτημα της Ουκρανίας.



Από την έναρξη της επέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία, την 24η Φεβρουαρίου, ο Λευκός Οίκος εκταμίευσε στρατιωτική βοήθεια αξίας 17,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το Κίεβο, με τη συναίνεση των δύο κομμάτων στο Κογκρέσο, αν και μέρος της δεξιάς πτέρυγας των Ρεπουμπλικάνων είχε αντιρρήσεις.

Για ορισμένους αναλυτές, οι δηλώσεις που έκανε χθες ο κ. Μακάρθι έγιναν σε συνενοήση με την δεξιά πτέρυγα του Grand Old Party, την υποστήριξη της οποίας έχει ανάγκη για να εκλεγεί πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Βασικά οι Ρεπουμπλικανοί έχουν κατανοήσει τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους οι Δημοκρατικοί θα ηττηθούν στις ενδιάμεσες εκλογές.

Ο πρώτος είναι οικονομικός, καθώς ο πληθωρισμός έχει εξαθλίωση και τους Αμερικανούς ενώ η ακρίβεια που βιώνουν για τα αμερικανικά δεδομένα είναι πρωτοφανής. Οι Αμερικανοί αυτό το χρεώνουν στην διακυβέρνηση Μπάιντεν και όχι στους Ρώσους και στον Πούτιν όπως θέλουν να λένε τα δυτικά ΜΜΕ.

Ο δεύτερος λόγος είναι ίσως ακόμα σημαντικότερος, οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει να νιώθουν και πάλι το άγχος του πυρηνικού πολέμου που ένιωθαν κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ακούγοντας κυρίως το ένστικτο επιβίωσης τους και μην πιστεύοντας τις ανόητες ανάλυσεις των δήθεν αναλυτών που παρουσιάζονται για να καθησυχάσουν τις δυτικές κοινωνίες, ότι αν γίνει πυρηνικός πόλεμος οι Αμερικανοί θα κερδίσουν, νιώθουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, και σε περίπτωση πυρηνικού ολέθρου απαντάς στον πλανήτη θα εξαφανιστούν.

Γενικώς η πολιτική ανοησία στις δυτικές κυβερνήσεις έχει χτυπήσει ταβάνι και αυτή τη στιγμή το διακύβευμα μίας πυρηνικής καταστροφής είναι πολύ σημαντικότερη ακόμα και από την παγκόσμια οικονομική κρίση που προκάλεσαν οι πολιτικές του Τζο Μπάιντεν.

Πάρα πολλοί Αμερικανοί πολίτες έχουν καταλάβει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν οδηγεί την χώρα τους και τον πλανήτη ολόκληρο σε απευθείας πυρηνική σύγκρουση με Ρωσία και Κίνα.




Η Alexandria Ocasio-Cortez «πλασαρίστηκε» από τους Δημοκρατικούς στις εκλογές του 2020 ως «the next best thing» για τις επόμενες δεκαετίες στην πολιτική, οπότε το «κράξιμο» που δέχτηκε έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς οι ψηφοφόροι των Δημοκρατικών την είχαν πιστέψει.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πρώην πλέον ψηφοφόροι της «Γυναίκα του Κογκρέσου όλα αυτά δεν θα έχουν κανένα νόημα αν γίνει πυρηνικός πόλεμος».

Με λίγα λόγια ακόμα και αυτοί οι Δημοκρατικοί ψηοφόροι θα ψηφίσουν τους Ρεπουμπλικανούς για να φέρουν ακριβώς αυτό. Την ειρήνευση με την Ρωσία.


Οι Ρεπουμπλικανοί γνωρίζουν πως αν κερδίσουν τις εκλογές θα είναι γιατί η αμερικανική κοινωνία τους στέλνει ένα μήνυμα, ότι δεν θέλει ευθεία αντιπαράθεση με την ρωσική πυρηνική δύναμη και επιθυμεί απεμπλοκή των ΗΠΑ από την ουκρανική σύγκρουση.

Βέβαια έχουμε συνηθίσει παγκοσμίως άλλα να ψηφίζει ο κόσμος και άλλα να γίνονται από αυτούς που εκλέγει μετά την απομάκρυνση από τις κάλπες.

Στην προκειμένη όμως περίπτωση μετά τις ενδιάμεσες εκλογές σε δύο χρόνια ακολουθούν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Αυτό σημαίνει πως αν οι Ρεμπουμπλικανοί θέλουν να δουν ξανά προεδρία θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτό που του ζητούν οι ψηφοφόροι τους.


Οι ψηφοφόροι του ζητούν ευμάρεια, ελεύθερη αγορά και ασφάλεια.

Μία διαρκής και μόνιμη αντιπαράθεση με την πυρηνική Ρωσία δεν μπορεί να προσφέρει την ασφάλεια που ζητούν οι Αμερικανοί πολίτες και σίγουρα δεν θα βοηθήσει στην πάταξη του πληθωρισμού και στην επαναφορά της ελεύθερης αγοράς.

Γιατί τα πλαφόν και τα επιδόματα που επικρατούν ως πολιτική στο σύνολο του δυτικού κόσμου μόνο ελεύθερη αγορά δεν είναι.

Αντίθετα, θυμίζουν αναβίωση της Σοβιετικής Ένωσης μόνο που γίνεται σε άλλη γεωγραφική περιοχή.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/t ... -oukrania/

October 22, 2022
Biden talking about accomplishments is Democrats' 'worst performing message,' pollster says.
Το ότι ο Μπάιντεν μιλάει για επιτεύγματα είναι το «χειρότερο μήνυμα» των Δημοκρατικών, λέει δημοσκόπος.

Εικόνα
https://www.foxnews.com/politics/biden- ... lster-says


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13264
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Οκτ 2022, 21:37

Εν τω μεταξύ, οι Δημοκρατικοί ασκούν αυτή την εποχή την πιο φιλελληνική πολιτική ever, αλλά κάποιοι επιθυμούν διακαώς να ξαναβγεί ο ανισόρροπος τραμπάκουλας.

Εικόνα

Citroenakias
Δημοσιεύσεις: 2994
Εγγραφή: 19 Δεκ 2020, 17:07
Phorum.gr user: Citroenakias

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 22 Οκτ 2022, 21:46

Στηρίζουμε ρεπουμπλικανους για το καλό του πλανήτη
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

Zelda
Δημοσιεύσεις: 5591
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2019, 03:13

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 22 Οκτ 2022, 21:48

Ναύτης έγραψε:
22 Οκτ 2022, 21:37
Εν τω μεταξύ, οι Δημοκρατικοί ασκούν αυτή την εποχή την πιο φιλελληνική πολιτική ever, αλλά κάποιοι επιθυμούν διακαώς να ξαναβγεί ο ανισόρροπος τραμπάκουλας.

Εικόνα
Στηριζουμε μάγο του Οζ, παλιο αξιωματικο του Τουρκικου στρατου και στραγγιστο γιαουρτι Cobani

Ο Μενεντεζ εχει καταγωγη απο Κουβα αρα ειναι κρυφοκομμουνιστης ληστοσυμμοριτης ανθελληνας

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger
Δημοσιεύσεις: 29730
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 22 Οκτ 2022, 21:52

Ναύτης έγραψε:
22 Οκτ 2022, 21:37
Εν τω μεταξύ, οι Δημοκρατικοί ασκούν αυτή την εποχή την πιο φιλελληνική πολιτική ever, αλλά κάποιοι επιθυμούν διακαώς να ξαναβγεί ο ανισόρροπος τραμπάκουλας.

Εικόνα
Ο οποίος τι μη ειρηνικό έκανε ακριβώς;


"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"


zteo
Δημοσιεύσεις: 10106
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 02:36

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 22 Οκτ 2022, 21:53

Ναύτης έγραψε:
22 Οκτ 2022, 21:37
Εν τω μεταξύ, οι Δημοκρατικοί ασκούν αυτή την εποχή την πιο φιλελληνική πολιτική ever, αλλά κάποιοι επιθυμούν διακαώς να ξαναβγεί ο ανισόρροπος τραμπάκουλας.

Εικόνα
Το ποσό φιλέλληνες είναι οι Δημοκρατικοί το είδαμε στο ν/σ για τα F-16 . Εάν ήταν ανθελληνες δηλαδή τι θα κάναν θα τους δίναν πυρηνικά.
Όποιος σπέρνει Τσιπρες και ραντίζει Ανδρουλακηδες θερίζει Μητσοτακιδες και μια γκέισα Παναγία.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13264
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Οκτ 2022, 21:56

Otto Weininger έγραψε:
22 Οκτ 2022, 21:52
Ναύτης έγραψε:
22 Οκτ 2022, 21:37
Εν τω μεταξύ, οι Δημοκρατικοί ασκούν αυτή την εποχή την πιο φιλελληνική πολιτική ever, αλλά κάποιοι επιθυμούν διακαώς να ξαναβγεί ο ανισόρροπος τραμπάκουλας.

Εικόνα
Ο οποίος τι μη ειρηνικό έκανε ακριβώς;
Α δεν με ενδιαφέρει αυτό, δεν είμαι τόσο ρομαντικός.
Με ενδιαφέρει ότι κατά γενική ομολογία είναι διαταραγμένος, ότι με τα γεγονότα στο Καπιτώλιο οι ΗΠΑ έφθασαν στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου, ότι ήταν και παραμένει κολλητός (και συναιτεράκι) του Ερντογάν και ότι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του η πολιτική των ΗΠΑ υπήρξε σαφέστατα φιλοτουρκική.

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Δημοσιεύσεις: 29055
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 22 Οκτ 2022, 21:56

Είναι η πρώτη φορά που ελπίζω να κερδίσουν οι Δημοκρατικοί για να παραμείνει στη θέση του ο Μενέντεζ. Ο Τραμπ απο την άλλη αν δεν απατώμαι, σε μια πολιτεία προωθούσε έναν τουρκοαμερικανό Γερουσιαστή - λομπύστα της Τουρκίας και ο Πομπέο έδινε αγώνα για να μην επιτευχθεί αυτό. Αν βγει ο Πομπέο θα είμαι με τους Ρεπουμπλικάνους. Για την ώρα, επενδύω βαριά τη καρδία στους Δημοκρατικούς, δεδομένου ότι και αυτοί έχουνε ρίξει τους τόνους στην παρδαλή ατζέντα της "πολιτικής ορθότητας" και δεν πιέζουν για εξαγωγή της.

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Δημοσιεύσεις: 29055
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 22 Οκτ 2022, 21:58

Ναύτης έγραψε:
22 Οκτ 2022, 21:56
ότι με τα γεγονότα στο Καπιτώλιο οι ΗΠΑ έφθασαν στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου
Σιγά μην έφθαναν και σε εμφύλιο με πυρηνικά. Όσο κινδυνεύαμε εμείς με τον Ανένδοτο, άλλο τόσο κινδύνευαν με εμφύλιο οι Αμερικάνοι με εμφύλιο απο τον αγώνα ενάντια στη νοθεία. Δημοκρατικός αγώνας ήταν.

Κινδύνους εμφυλίου ενείχαν τα επεισόδια που έκαναν οι αντιφα όταν φαινόταν να ξανακερδίζει και η πιθανή κλιμάκωσή τους εαν τελικά θα κέρδιζε, και όχι ο δημοκρατικός αγώνας στο Καπιτώλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 22 Οκτ 2022, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13264
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Οκτ 2022, 21:59

Golden Age έγραψε:
22 Οκτ 2022, 21:58
Ναύτης έγραψε:
22 Οκτ 2022, 21:56
ότι με τα γεγονότα στο Καπιτώλιο οι ΗΠΑ έφθασαν στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου
Σιγά μην έφθαναν και σε εμφύλιο με πυρηνικά. Όσο κινδυνεύαμε εμείς με τον Ανένδοτο, άλλο τόσο κινδύνευαν με εμφύλιο οι Αμερικάνοι με εμφύλιο απο τον αγώνα ενάντια στη νοθεία. Δημοκρατικός αγώνας ήταν.
Εσύ να μη δεις βλαμμένο, τσουπ, να τον πάρεις αμέσως στους ώμους. :lol:

Zelda
Δημοσιεύσεις: 5591
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2019, 03:13

Re: 2022 Eνδιάμεσες Aμερικανικές εκλογές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 22 Οκτ 2022, 22:03

zteo έγραψε:
22 Οκτ 2022, 21:53

Το ποσό φιλέλληνες είναι οι Δημοκρατικοί το είδαμε στο ν/σ για τα F-16 . Εάν ήταν ανθελληνες δηλαδή τι θα κάναν θα τους δίναν πυρηνικά.
Τι ακριβως κανανε δηλαδη;

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών