Σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Σας έχει τύχει ποτέ; Το επιδιώξατε, ήταν μοιραίο ή ήταν μοιραίο να το επιδιώξετε; Θεωρείτε ότι δεν ταιριάζει γενικά στην ιδιοσυγκρασία σας αλλά ήταν μια σπάνια εξαίρεση ταιριάσματος; Έληξε με ευχάριστες αναμνήσεις;
Παίρνω αφορμή από μια πολύ γαργαλιστική στιγμή προσφάτως, όταν έπεσα πάνω σε αυτό το πολύ όμορφο σίριαλ
https://www.star.gr/tv/seires/erotas-me-diafora
Υγ
Αν ντρέπεστε, ξεκινήστε με ένας φίλος μου κάποτε
Παίρνω αφορμή από μια πολύ γαργαλιστική στιγμή προσφάτως, όταν έπεσα πάνω σε αυτό το πολύ όμορφο σίριαλ
https://www.star.gr/tv/seires/erotas-me-diafora
Υγ
Αν ντρέπεστε, ξεκινήστε με ένας φίλος μου κάποτε
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Κάτι τέτοιο?
Original προταση:
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εγώ έχω 18 χρόνια διαφορά με τη συμβία μου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Εγώ τότε στα 25, εκείνη γύρω στα 40
Εξαιρετική φιλόλογος σε εξαιρετικό σχολείο. Δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους εξαιτίας της μεγάλης της προσήνειας και πνευματικότητας.
Η σχέση κράτησε τρία χρόνια και με φθόνησε τότε αρκετός κόσμος. Ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου
Από εκεί και το τραγούδι:
Φεγγάρι που 'σουν μάρτυρας
στο συμφωνητικό μας
πες το εσύ πως ταίριασμα
ήταν το φταίξιμό μας
Εξαιρετική φιλόλογος σε εξαιρετικό σχολείο. Δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους εξαιτίας της μεγάλης της προσήνειας και πνευματικότητας.
Η σχέση κράτησε τρία χρόνια και με φθόνησε τότε αρκετός κόσμος. Ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου
στο συμφωνητικό μας
πες το εσύ πως ταίριασμα
ήταν το φταίξιμό μας
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Ανέστης_35
Και μετά τι έγινε πύτε; Σας έπιασε ο σύζυγος;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 21:30Εγώ τότε στα 25, εκείνη γύρω στα 40
στο συμφωνητικό μας
πες το εσύ πως ταίριασμα
ήταν το φταίξιμό μας
- Ανέστης_35
Αυτό αντιτίθεται στον ναϊδίστικο κανόνα για διαφορά ύψους
- George_V
Oχι.Ανέστης_35 έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 21:31Και μετά τι έγινε πύτε; Σας έπιασε ο σύζυγος;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2022, 21:30Εγώ τότε στα 25, εκείνη γύρω στα 40
στο συμφωνητικό μας
πες το εσύ πως ταίριασμα
ήταν το φταίξιμό μας
Εξελέγη Πρόεδρος της Γαλλίας.
Original προταση:
- George_V
Και όγκου βυζιων μη σου πω...
Original προταση:
Είναι καθιστός. Μπορεί όρθιος να ξεδιπλώνεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πετρέλαια μου ήθελε η κυρά, τελικά πέθανε στα 30 και δεν πήρε ούτε καν τ'αρχιδια μου (κακώς) .
Edit· στα 40
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πτολεμαίος την 30 Οκτ 2022, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όσο μεγαλώνω έχω παρατηρήσει ότι μου αρέσουν όλο και μεγαλύτερες γυναίκες οπότε δύσκολα θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο γιατί οι μικρές μου φαίνονται κοριτσάκια και ξενερώνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπερβολικά μεγάλη διαφορά ηλικίας στις σεξουαλικές σχέσεις
από Parrot » 12 Απρ 2023, 20:05 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 143 Απαντήσεις
- 7560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
10 Φεβ 2024, 01:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να νοιώθουν άσχημα τα άτομα της ηλικίας μου που δεν ορθοποδούν;
από Εκτωρ » 07 Δεκ 2022, 17:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 351 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
07 Δεκ 2022, 18:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eπαγγέλματα που μπορεί να ασκήσει κάποιος μετά το 72ο έτος της ηλικίας του.
από Unique » 01 Απρ 2024, 12:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
01 Απρ 2024, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί γκρινιάζουν τόσο πολύ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 1,5 έως 5½ ετών;
από AsimakisLazarou » 11 Ιουν 2023, 13:04 » σε Ψυχολογία - 39 Απαντήσεις
- 2477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
15 Ιουν 2023, 17:59
-