Επιτέλους συμφωνήσαμε.Daje έγραψε: ↑26 Οκτ 2022, 20:26Να φορολογουνται ΟΛΑ όμως.
Τα κρυπτονομισματα, τα μετρητα, τα ακίνητα, τα ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ, όλα.
Κραχ στα ακίνητα!
Re: Κραχ στα ακίνητα!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.kathimerini.gr/society/5621 ... politikis/
ούτε με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας του συμβουλίου ασφαλείας του οεε δεν βλέπω να πέφτουν οι τιμές
ούτε με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας του συμβουλίου ασφαλείας του οεε δεν βλέπω να πέφτουν οι τιμές

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τύπε μου, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ο ΕΝΦΙΑ είναι φόρος περιουσίας όχι εισοδήματος. Όποιος έχει εισοδήματα από ακίνητα φορολογείται με βάση την προβλεπόμενη κλίμακα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους.
Το πρόβλημά σου είναι με αυτούς που πωλούν/ενοικιάζουν ακίνητα, ή γενικά με όσους έτυχε για τον α ή β λόγο να έχουν ένα δικό τους σπίτι;
...in order to satisfy their mania for conquest, lives are squandered...
Τότε δε καταλαβαίνω γιατί να μην εξισωθουν αντικειμενική με εμπορική αξια;
Το πρόβλημα μου είναι η νοοτροπία, όχι τι δουλειά κάνει ή δεν κάνει ο καθένας.
Το πρόβλημα μου είναι η νοοτροπία, όχι τι δουλειά κάνει ή δεν κάνει ο καθένας.
Η αντικειμενική αξία πολλές φορές είναι άδικη. Ξέρω ακίνητο που η αντικειμενική αξία λέει πως είναι 162.000 ευρώ , αλλά είναι χρέπι και αυτός που το έχει δεν μπορεί να το πουλήσει ούτε 90.000.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Εξίσωση λοιπόν αντικειμενικής και εμπορικής να τελειώνουμε. Δε νομίζω πως μπορεί να υπάρχει κάτι πιο δίκαιο από αυτό.
-
το ζητημα ειναι πως αν πεις οτι "εξισωνω την αντικειμενικη με την εμπορικη" θεωρητικα ο αλλος μπορει να σε παει στα δικαστηρια για να διευκρινηστει τί ειναι η εμπορικη αξιαΕρμής έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 21:04Εξίσωση λοιπόν αντικειμενικής και εμπορικής να τελειώνουμε. Δε νομίζω πως μπορεί να υπάρχει κάτι πιο δίκαιο από αυτό.
Η αντικειμενικη αξια ειναι απλως ενας τροπος να υπολογιζεις φορο περισσοτερο απο το να υπολογιζεις αξια
Εννοειται οτι ο ΕΝΦΙΑ ειναι αδικο χαρατσι. Ηταν λυση αναγκης, καλο να αντικατασταθει
Ο ενφια είναι ο μοναδικός ίσως δίκαιος φόρος στην Ελλάδα και πρέπει να πηγαίνει βάση εμπορικής, φυσικά θα πρέπει να εξαιρείται η κυρία κατοικία και αυτό πάλι με βάση εισοδηματικά κριτήρια . Σε τελειώνουμε πια με την κωμωδία. Ή να έχουμε αντικειμενικές αξίες σε όλα τα εμπορικά είδη.
-
γιατι ειναι δικαιος φορος; να βαλουμε τοτε φορο και στις καταθεσεις και φορο στις αποθηκες υλικων.Ερμής έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 21:11Ο ενφια είναι ο μοναδικός ίσως δίκαιος φόρος στην Ελλάδα και πρέπει να πηγαίνει βάση εμπορικής, φυσικά θα πρέπει να εξαιρείται η κυρία κατοικία και αυτό πάλι με βάση εισοδηματικά κριτήρια . Σε τελειώνουμε πια με την κωμωδία. Ή να έχουμε αντικειμενικές αξίες σε όλα τα εμπορικά είδη.
Εχεις κυριε υλικο στην αποθηκη; φορο.
το ιδιο πραμα ειναι
παρεπιμπτοντως στην Ελλαδα ενα ακινητο εχω ολο και ολο, σιγα τον ΕΝΦΙΑ, αλλα φορος σε περιουσια και οχι σε κερδος, ειναι χαρατσι
θελω να δω οταν θα χρειαστεί να γινουν εργα συντηρησης στις οικοδόμες των 70/80 ή και παλιότερες ποιος θα τα πληρωσει.
Μα εννοείται πως αν έχεις απόθεμα μετα το περας της χρησης στην αποθήκη φορολογείται σε μια εταιρεία.talaipwros έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 21:12γιατι ειναι δικαιος φορος; να βαλουμε τοτε φορο και στις καταθεσεις και φορο στις αποθηκες υλικων.Ερμής έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 21:11Ο ενφια είναι ο μοναδικός ίσως δίκαιος φόρος στην Ελλάδα και πρέπει να πηγαίνει βάση εμπορικής, φυσικά θα πρέπει να εξαιρείται η κυρία κατοικία και αυτό πάλι με βάση εισοδηματικά κριτήρια . Σε τελειώνουμε πια με την κωμωδία. Ή να έχουμε αντικειμενικές αξίες σε όλα τα εμπορικά είδη.
Εχεις κυριε υλικο στην αποθηκη; φορο.
το ιδιο πραμα ειναι
παρεπιμπτοντως στην Ελλαδα ενα ακινητο εχω ολο και ολο, σιγα τον ΕΝΦΙΑ, αλλα φορος σε περιουσια και οχι σε κερδος, ειναι χαρατσι
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ρε συ ξεχασες την φασουλα που επι τσιπρα κανανε διαμαρτυρια οι κατοικοι του ψυχικου για μεγαλες αντικειμενικες και μολις βγηκε η ΝΔ οχι μονο τις μειωσε αλλα εκανε και αναδρομικο αντιλογισμο για να μην πληρωσουν ενφια κανα δυο χρονια?
το ολο θεμα ειναι ποιος εχει τις ακρες να πετυχει αυτο που θελει καθε φορα

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Eιναι πολύ άδικος φόρος.Ερμής έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 21:11Ο ενφια είναι ο μοναδικός ίσως δίκαιος φόρος στην Ελλάδα και πρέπει να πηγαίνει βάση εμπορικής, φυσικά θα πρέπει να εξαιρείται η κυρία κατοικία και αυτό πάλι με βάση εισοδηματικά κριτήρια . Σε τελειώνουμε πια με την κωμωδία. Ή να έχουμε αντικειμενικές αξίες σε όλα τα εμπορικά είδη.
Εγώ έχω κάποια ακίνητη περιουσία αλλά πολύ χαμηλά εισοδήματα και πληρώνω δυσανάλογα πολύ φόρο.
Προσπαθώ να πουλήσω ακίνητα, όχι τίποτα ιδιαίτερο, για να επιβιώσω.
Υπάρχει περίπτωση αυτος που έχει 50τμ στο κερατσίνι να έχει περισσότερες άκρες απο αυτόν που έχει 10 σπίτια στο Ψυχικό;alekhine έγραψε: ↑01 Νοέμ 2022, 11:50ρε συ ξεχασες την φασουλα που επι τσιπρα κανανε διαμαρτυρια οι κατοικοι του ψυχικου για μεγαλες αντικειμενικες και μολις βγηκε η ΝΔ οχι μονο τις μειωσε αλλα εκανε και αναδρομικο αντιλογισμο για να μην πληρωσουν ενφια κανα δυο χρονια?
το ολο θεμα ειναι ποιος εχει τις ακρες να πετυχει αυτο που θελει καθε φορα
Εχω ξαναπεί πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκωλιάσει τους μεγαλοαεργους θα τον ψηφίσω, αλλά μετά λεω, θα ξεκωλιάσει τους Παπαδημούληδες; Θα ξεκωλιάσει τα σπλάχνα του; Με τίποτα
για την πρώτη κατοικία είναι άδικος.Ίακχος έγραψε: ↑01 Νοέμ 2022, 12:00Eιναι πολύ άδικος φόρος.Ερμής έγραψε: ↑31 Οκτ 2022, 21:11Ο ενφια είναι ο μοναδικός ίσως δίκαιος φόρος στην Ελλάδα και πρέπει να πηγαίνει βάση εμπορικής, φυσικά θα πρέπει να εξαιρείται η κυρία κατοικία και αυτό πάλι με βάση εισοδηματικά κριτήρια . Σε τελειώνουμε πια με την κωμωδία. Ή να έχουμε αντικειμενικές αξίες σε όλα τα εμπορικά είδη.
Εγώ έχω κάποια ακίνητη περιουσία αλλά πολύ χαμηλά εισοδήματα και πληρώνω δυσανάλογα πολύ φόρο.
Προσπαθώ να πουλήσω ακίνητα, όχι τίποτα ιδιαίτερο, για να επιβιώσω.
Αν έχεις ακίνητα και θες να τα δώσεις για να εξασφαλίσεις το μέλλον των δισέγγονων σου τοτε θα τα κρατήσεις για πάντα.
Τα ακίνητα είναι επένδυση, οι επενδύσεις άλλοτε αποδίδουν, άλλοτε χάνεις. Μεγάλο λάθος να νομίζουν κάποιοι οτι απο μια επένδυση δε χανεις ποτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 860 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
06 Σεπ 2023, 18:28
-
- 0 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
31 Ιούλ 2024, 19:09
-
-
Νέα δημοσίευση 2025 : Υποχρεωτική ασφάλιση σε Ι.Χ. (και ακίνητα; ) από φυσικές καταστροφές
από georgebi » 31 Οκτ 2024, 15:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
31 Οκτ 2024, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τούρκοι αγοράζουν μαζικά ακίνητα στην Θράκη και τα νησιά του Β. Αιγαίου
από Vardos » 30 Μαρ 2025, 08:46 » σε Εθνικά Θέματα - 33 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Μαρ 2025, 13:38
-