Εξαρτάται από την αναλογία σε φακές και ρύζι που βάζεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Νοέμ 2022, 18:45Είναι σκατι με υφη και οψη ευκοιλιου.Niki έγραψε: ↑01 Νοέμ 2022, 18:44Διαφωνώ όταν το σερβίρεις όμορφα έχεις πολύ ωραίο αποτέλεσμα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Νοέμ 2022, 18:42H αλήθεια είναι πως δεν είναι τοσο χαλιά όσο πίστευα.
Δεν παύει να μοιάζει με διαρροικη κένωση.
Αν το σερβίρεις με φράουλες θα φαίνεται σα σκατα με φράουλες.
Πρέπει να βάζεις 1 φακές 1,5 ρυζι σε αναλογία.
Τότε δεν φαίνεται έτσι που το περιγράφεις.
Δεύτερο να μην χρησιμοποιείς το νερό από τις φακές να χρησιμοποιείς ζωμό λαχανικών δικό σου κατά προτίμηση.
Τρίτον πολλά κρεμμύδια η αναλογία είναι σε ένα φακόρυζο που έχεις με 6 μερίδες βάζεις ένα κιλό κρεμμύδια το λιγότερο αυτά καραμελωμένα το νοστιμίζουν πολύ και παράλληλα αυξάνουν το άσπρο χρώμα.
Βάζοντας μέσα και κρενμπερι , φιστίκια Αιγίνης , ηλιόσπορους γίνετε ένα πιάτο που μοιάζει περισσότερο με τα δημητριακά του πρωινού.
Στο σερβίρισμα βάζεις ντοματίνια και ρόδι και γίνονται όλα τέλεια.
Δίπλα δύο μεγάλα μανιτάρια ψητά και έχεις φαγητάρα.