Πρόσωπο/κεφάλι την έχεις ή αλλού? Ήσουν χωρίς κράνος στη μάχη?
Γιατί οι γυναίκες γουστάρουν άντρες με ουλές;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Γιατί οι γυναίκες γουστάρουν άντρες με ουλές;
η μεγαλη ειναι χερι απο παπακι, αλλα μην το λεμε φωναχτα
μια μικρη ειναι απο το θηριο, στο πηγουνι, φορουσα τα παλια εντουραδικα κρανη χωρις υποσιαγωνο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πολλές φορές παίζει ρόλο η παρατήρηση κάποιου τρίτου και οι γενικεύσεις που μπορεί να κάνει.
Παράδειγμα: Τραβάει την προσοχή μου ο κύριος Χ, όχι για κάνα άλλο λόγο, αλλά γιατί έχει μια ουλή στο μάγουλο.
Βλέπω δίπλα του την κυρία ψ, η οποία εμφανώς τον γουστάρει.
Αρα βγάζω το συμπέρασμα ότι η ψ γουστάρει τον Χ λόγω της ουλής του. Μπορεί όμως η πραγματικότητα να μην είναι αυτή.
Οχι ότι δεν ισχύει πως για κάποιο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού η ουλή είναι σεξι (δείγμα μαχητικότητας κλπ). Αλλά παίζει ρόλο και ο υποκειμενισμός του παρατηρητή.
Παράδειγμα: Τραβάει την προσοχή μου ο κύριος Χ, όχι για κάνα άλλο λόγο, αλλά γιατί έχει μια ουλή στο μάγουλο.
Βλέπω δίπλα του την κυρία ψ, η οποία εμφανώς τον γουστάρει.
Αρα βγάζω το συμπέρασμα ότι η ψ γουστάρει τον Χ λόγω της ουλής του. Μπορεί όμως η πραγματικότητα να μην είναι αυτή.
Οχι ότι δεν ισχύει πως για κάποιο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού η ουλή είναι σεξι (δείγμα μαχητικότητας κλπ). Αλλά παίζει ρόλο και ο υποκειμενισμός του παρατηρητή.
Ζούμε σε μία οικονομία.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ποιος νοιάζεται για τις γυναίκες;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Οι στρέιτ.
Για τους μάτσο με ουλές, νοιάζονται και οι γκέι.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Εμένα με ελκυε πολύ, πολύ όμως ένας άντρας που είχα γνωρίσει που είχε ουλές από ακμή. Αλλά ταυτόχρονα είχε και καθηλωτικό βλέμμα. Με κοίταζε και ανατρίχιαζε το πετσί μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
εμένα δεν με έλκουν άνδρες με ουλές, αλλά πάντοτε απολαμβάνω
να ανακαλύπτω ουλές στους άνδρες που με έλκουν
να ανακαλύπτω ουλές στους άνδρες που με έλκουν
Off, off, eely tentacle!
There is nothing between us.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Συγγνώμη, γιατί πατήσατε enter μετά το "απολαμβάνω" ;
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
μου αρέσει το εφέ
Off, off, eely tentacle!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ακόμα και στα make up artist οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες
από Μαδουραίος » 31 Αύγ 2024, 08:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
31 Αύγ 2024, 08:02
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 404 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
10 Δεκ 2023, 22:13
-
- 54 Απαντήσεις
- 2017 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
18 Νοέμ 2022, 17:54
-
-
Νέα δημοσίευση Μαζέψτε τη φωλιά των ούγκανων που γουστάρουν εκκαθαρίσεις παντός τύπου.
από Πασιφάη » 18 Ιουν 2023, 13:46 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 17 Απαντήσεις
- 1401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
18 Ιουν 2023, 14:42
-