Ναι αμε. Απο Ιουλιο μεχρι Σεπτεμβριο.
Η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας
Re: Η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό ισχύει για όλες τις τουριστικές περιοχές. Ξέρω όμως γιατρό που έχει κάνει δύο χρόνια στο νησί και μου έλεγε πως είναι καλά ολ γιαρ ραουντ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
- κυριος Μακης
το ριξα κι εγω Αγρινιο , σε σχεση με παλια εχει βελτιωθει παντως και σιγουρα υπαρχουν χειροτερες πολεις(low bar, ξερω), κακως θεωρειται ακομα κατι αναμεσα σε Σοσνοβιετς και Κατοβιτσε της Ελλαδας.
Απορώ ποιοί ψήφισαν το Αγρίνιο εκτός από τη Νάιδα.
Ε ενταξει. Ειναι διαφορετικο αν γνωριζει οτι θα μεινει μονο 2 χρονακια να κανει το αγροτικο του και μετα θα φύγει. Εμεινε μεσα στην πολη η σε καμια Γλωσσα?Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 23:43Αυτό ισχύει για όλες τις τουριστικές περιοχές. Ξέρω όμως γιατρό που έχει κάνει δύο χρόνια στο νησί και μου έλεγε πως είναι καλά ολ γιαρ ραουντ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
"Αθήνα" δε σημαίνει τίποτα, είναι πολλές πόλεις ενωμένες και είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Όταν ο κόσμος λέει "Αθήνα" εννοεί τη γειτονιά του στο Χαλάνδρι συν καμμιά φορά το μήνα που κατεβαίνει κέντρο, αυτή είναι η ζωή του. Αλλά δεν έχει σχέση το Χαλάνδρι με το Μενίδι ή τη Γλυφάδα, είναι 3 διαφορετικοί κόσμοι, χτισμένοι από διαφορετικούς ανθρώπους και απολύτως ανεξάρτητοι, είναι πολύ δύσκολο να πας απ'τον έναν στον άλλον και δεν έχεις και κανένα λόγο να το κάνεις. Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας που είναι όντως ιδιαίτερο δε μένει σχεδόν κανένας, εγώ τουλάχιστον δεν έχω γνωρίσει κανέναν ποτέ. Επομένως όταν μένεις Χαλάνδρι δε μπορείς να το βάζεις το ιστορικό κέντρο σαν κομμάτι της πόλης "σου", αφού μόνο τουρίστας πας εκεί να παρεις σανδάλια απ'το Μοναστηράκι και να πιείς καφέ στην Πλάκα και κάνεις και μια ώρα+ να φτάσεις, άρα είναι ουσιαστικά γειτονική πόλη για σένα. Είναι σα να πηγαίνει ένας Καβαλιώτης στην Κομοτηνή, καμμία διαφορά.
Δε λέω τίποτα καινούργιο αλλά η Ελλάδα δεν έχει ωραίες πόλεις. Εχει ωραία φύση και πανέμορφες τοποθεσίες αλλά ό,τι είναι χτισμένο από άνθρωπο χτίστηκε με χαμηλό μπάτζετ και έμεινε κακοδιατηρημένο. Κάποιες πόλεις έχουν ωραίο γραφικό κέντρο που επιβίωσε από σεισμούς/φωτιές/πολέμους/πολυκατοικίες, αλλά μόλις ξεμυτίσεις από κει είσαι πάλι σε κάτι που μοιάζει με Βηρυτός/Δαμασκός.
Δε λέω τίποτα καινούργιο αλλά η Ελλάδα δεν έχει ωραίες πόλεις. Εχει ωραία φύση και πανέμορφες τοποθεσίες αλλά ό,τι είναι χτισμένο από άνθρωπο χτίστηκε με χαμηλό μπάτζετ και έμεινε κακοδιατηρημένο. Κάποιες πόλεις έχουν ωραίο γραφικό κέντρο που επιβίωσε από σεισμούς/φωτιές/πολέμους/πολυκατοικίες, αλλά μόλις ξεμυτίσεις από κει είσαι πάλι σε κάτι που μοιάζει με Βηρυτός/Δαμασκός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 10 Νοέμ 2022, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
Εγώ θα έλεγα ουτε καν πόλεις μαζί...
Αλλά.. Γειτονιές (εντός πολης εντός πολεων εντός Αττικής... που αποκαλουμε Αθήνα)
Καμιά σχέση η μια γειτονιά με την άλλη
Για ομορφιά, θα πω
Η χώρα της Αμοργού!
Για χωριό, τα Θολαρια
Αλλά.. Γειτονιές (εντός πολης εντός πολεων εντός Αττικής... που αποκαλουμε Αθήνα)
Καμιά σχέση η μια γειτονιά με την άλλη
Για ομορφιά, θα πω
Η χώρα της Αμοργού!
Για χωριό, τα Θολαρια
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η αλήθεια είναι αυτή ακριβώς που περιγράφει ο τσιλ. Για να είναι όμορφο κάτι θα πρέπει να επενδύσεις χρόνο, κόπο και χρήμα. Στα σωστά μεγέθη. Και θα πρέπει να το συντηρείς καταλληλα, κάτι που δεν έγινε ποτέ με εξαίρεση την Ακρόπολη και μερικές βίλες και επαύλεις. Επίσης η βρωμιά και οι καταστροφές δεν είναι ωραίες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑10 Νοέμ 2022, 01:19......
Δε λέω τίποτα καινούργιο αλλά η Ελλάδα δεν έχει ωραίες πόλεις. Εχει ωραία φύση και πανέμορφες τοποθεσίες αλλά ό,τι είναι χτισμένο από άνθρωπο χτίστηκε με χαμηλό μπάτζετ και έμεινε κακοδιατηρημένο. Κάποιες πόλεις έχουν ωραίο γραφικό κέντρο που επιβίωσε από σεισμούς/φωτιές/πολέμους/πολυκατοικίες, αλλά μόλις ξεμυτίσεις από κει είσαι πάλι σε κάτι που μοιάζει με Βηρυτός/Δαμασκός Γρεβενά/ Πτολεμαΐδα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δύο ατυχήματα χθες στο ρεύμα προς ανατολικά και ακινητοποιήθηκαν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα για ώρες.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 12:22Με πιάνει απελπισία όταν κατεβαίνω κέντρο. Δεν οδηγώ ποτέ εγώ γιατί από τον πονοκέφαλο για το παρκάρισμα κινδυνεύω με εγκεφαλικό. Περιφερειακός φορ εβερ.Tarkovsky έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 12:15Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:49
Εννοείται ψήφισα Θεσσαλονίκη γιατί είναι η ομορφότερη πόλη στον κόσμο.
μερσί, η δεύτερη ψήφος είναι από τη γνωστή Αγρινιώτισα
καλή, τρίκαλη η Σαλονίκη, τρως και κάλλιστα, αλλά δεν είναι πόλη, είναι μητροπολιτικό κέντρο, θα 'πρεπε να 'ναι σε πολ με Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Τόκιο, Παρίσια
Ούτε ο περιφερειακός μας σώνει δλδ.
https://www.voria.gr/article/ntomino-si ... essaloniki
- Λίνο Βεντούρα
Τι να σε κάνει ο περιφερειακός όταν δεν έχεις αστυνομία και τροχαία;Gherschaagk έγραψε: ↑10 Νοέμ 2022, 09:01Δύο ατυχήματα χθες στο ρεύμα προς ανατολικά και ακινητοποιήθηκαν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα για ώρες.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 12:22Με πιάνει απελπισία όταν κατεβαίνω κέντρο. Δεν οδηγώ ποτέ εγώ γιατί από τον πονοκέφαλο για το παρκάρισμα κινδυνεύω με εγκεφαλικό. Περιφερειακός φορ εβερ.
Ούτε ο περιφερειακός μας σώνει δλδ.
https://www.voria.gr/article/ntomino-si ... essaloniki
ελατη περτουλι θα το στειλω εντουραδα αμα μεγαλωσει.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 15:20
Γιατί θα το στείλεις το παιδί; Για να κάνει χειμερινή διαβίωση παραέξω από την Ελάτη;
τωρα κατι εκδρομη εχει κανονισει το σχολειο, σε χριστουγενιατικο θεματικο παρκο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σσσστ, κρυβε λογια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Άν και ψήφισα Ρόδο μερικές καλές επιλογές θα ήταν ακόμα Χανιά, Ιωάννινα, Καβάλα πιθανότατα και η Θεσσαλονίκη.
Βόλος ωραία πόλη αλλά περίεργος κόσμος.
Βόλος ωραία πόλη αλλά περίεργος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγέλαφος.Η Αθήνα 6η ομορφότερη πόλη στον κόσμο.
από Μαδουραίος » 19 Μαρ 2024, 11:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 14 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
19 Μαρ 2024, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ασχημοτερη πολη της Ελλαδας
από Στρακαστρουκας » 04 Αύγ 2024, 13:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-