καλυτερη αυτοπεριγραφη δεν θα μπορουσες να κανεις.stavmanr έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 09:09Μόνο αφιλοσόφητοι μπορεί να ψαρέψουν από τέτοια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 08:38είχα πριν χρόνια γραφτεί σε ένα άλλο φόρουμ όπου αρχικά έκανα κοπυ πειστ μεγάλους φιλόσοφους χωρίς να λέω ότι είναι κείμενα άλλων και μέσα σε ένα μήνα περνιόμουν για διάνοια. Όλοι έλεγαν αυτός ο απίστευτος εξαρχίδης τι είπε πάλι και τέτοια.
Κάθε ενασχολούμενος ελάχιστα με τη φιλοσοφία γνωρίζει ότι καμία φράση δεν λέει από μόνη της κάτι, χωρίς το συνολικό περίβλημα που αφορά το πλαίσιο στο οποίο αναπτύσσονται οι έννοιες.
Πχ. το "εν οίδα ότι ουδέν οίδα" είναι παντελώς εκτός πραγματικότητας όταν το γράφουν άνθρωποι που τα ...ξέρουν όλα σε όλα τα νήματα. Και συμβαίνει συχνά.
Αλλάζω τις αντωνυμίες μου
Re: Αλλάζω τις αντωνυμίες μου
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:26φυσικα, εαν ειχαν αυτισμο οι παραπανω θα ειχαν μια καποια δικαιολογια, στην πραγματικοτητα ομως προκειται για ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:22απλως το επισημαινω, αν πιστευεις οτι καλως κανεις, συνεχισεJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑10 Ιουν 2022, 20:35
Αρχισες τα αυτιστικα τωρα; Δεν θα περιμενουμε την Επανασταση για να βαλουμε καθε ρατσιστη και σεξιστη στην θεση του, οπως δεν θα περιμενουμε την Επανασταση για να καταγγειλουμε τον εργοδοτη στην επιθεωρηση εργασιας. Με καθε αναγκαιο μεσο, οπως ελεγε ο Μαλκολμ.
Οσο για σενα, αναρωτιεμαι ποια ειναι η δικαιολογια σου που ασχολεισαι μ ενα σχημα λογου που καλως η κακως χρησιμοποιω, παραβλεποντας τις ηλιθιες και παιδαριωδεις καφριλες στις οποιες καλουμαι να απαντησω, Αυτιστικος μηπως;
https://web.archive.org/web/20221125201 ... E%BF%CF%82
η σελιδα εχει σωθει
Yochanan
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τί έγινε, παίζει βοδινό ταλαίπωρα-τζον μπράουν;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- John Brown Gun Club
Οχι μονο επιβεβαιωνεις αυτα που γραψα για σενα, αλλα δεν εχεις καν παρει χαμπαρι τι κανω, και παρολαυτα με διευκολυνεις δουλευοντας για μενα. Σ ευχαριστω παντως.talaipwros έγραψε: ↑25 Νοέμ 2022, 22:21John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:26φυσικα, εαν ειχαν αυτισμο οι παραπανω θα ειχαν μια καποια δικαιολογια, στην πραγματικοτητα ομως προκειται για ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:22
απλως το επισημαινω, αν πιστευεις οτι καλως κανεις, συνεχισε
Οσο για σενα, αναρωτιεμαι ποια ειναι η δικαιολογια σου που ασχολεισαι μ ενα σχημα λογου που καλως η κακως χρησιμοποιω, παραβλεποντας τις ηλιθιες και παιδαριωδεις καφριλες στις οποιες καλουμαι να απαντησω, Αυτιστικος μηπως;
η σελιδα εχει σωθει
Yochanan
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
talaipwros έγραψε: ↑25 Νοέμ 2022, 22:21John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:26φυσικα, εαν ειχαν αυτισμο οι παραπανω θα ειχαν μια καποια δικαιολογια, στην πραγματικοτητα ομως προκειται για ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:22
απλως το επισημαινω, αν πιστευεις οτι καλως κανεις, συνεχισε
η σελιδα εχει σωθει
Yochanan
- John Brown Gun Club
μπα, μοναχα αλλο ενα σαμιαμιδι που μου τριβεται. Nothing to see here.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
πραγματικά απορρω τι κανει ο συντονισμος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- John Brown Gun Club
Επι τη ευκαιρια, αρχειοθετηθηκε ολοκληρο αυτο το εξοχως τρανσφοβικο νημα που μου ειχε ξεφυγει. Μερσι talaipwros.
https://web.archive.org/web/20221125204 ... 16&t=41533
Θρυλικό ποστBigChiefWahoo έγραψε: ↑04 Ιούλ 2022, 00:08Πες μου ότι δεν τον έχεις φανταστεί με βερμούδα και μπανάνα (τσαντάκι όπου τοποθετούμε καπνό και μπάφο) σε πανηγύρι στην Ικαρία,με κιτρινισμένα από τον Drum βρωμοδάχτυλα,να το παίζει χορευταράς μέσα στο λιώμα του,εκνευρίζοντας τους ντόπιους και γοητεύοντας τις υποψήφιες Νάιδες που τον κοιτούν με θαυμασμό και πόθο (αυτές,φορώντας σαλβάρια και κάτι σαντάλια από το Μοναστηράκι)
Τραγική εικόνα,τραγική ύπαρξη.
Ο μπλάκι βγάζει τα απωθημένα μιας ματαιωμένης υπαρξης αυτο εγινε. Και εμεις πρεπει να ασχοληθούμε. Σιγά τώρα, κάτι τρέχει στα γύφτικα.
ΥΓ: Αυτο το πραμα ειναι η Αριστερά ©. Αυτό ακριβώς.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
John Brown Gun Club έγραψε: ↑25 Νοέμ 2022, 22:48Επι τη ευκαιρια, αρχειοθετηθηκε ολοκληρο αυτο το εξοχως τρανσφοβικο νημα που μου ειχε ξεφυγει. Μερσι talaipwros.
Ναι. Με εκείνο το γκρεητ περτζ τι γίνεται;
- hellegennes
Θέλεις να το βλέπεις και να αναπολείς τις απανωτές ήττες που βίωσες;John Brown Gun Club έγραψε: ↑25 Νοέμ 2022, 22:48Επι τη ευκαιρια, αρχειοθετηθηκε ολοκληρο αυτο το εξοχως τρανσφοβικο νημα που μου ειχε ξεφυγει. Μερσι talaipwros.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αντωνυμίες και φόρουμ
από Καραμελίτσα » 16 Νοέμ 2022, 17:16 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 31 Απαντήσεις
- 2495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
18 Νοέμ 2022, 00:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντωνυμίες - Προνάουνς στα Ελληνικά
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 28 Δεκ 2023, 08:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
28 Δεκ 2023, 20:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρόβλημα με τη σύνδεση (με πετάει κάθε φορά που αλλάζω σελίδα)
από Rakomelofronas » 10 Ιαν 2024, 08:20 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 39 Απαντήσεις
- 3890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
17 Ιαν 2024, 01:25
-