Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από shrike » 18 Απρ 2018, 15:48
Cecily Anne έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:40
vatraxos έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:40
Α, δεν είσαι στο Θερμαϊκό ε;
xoυ χου χου χου

Άντε, εσύ δικαιούσαι να γελάς, στο νησί λογικά θα 'χετε καθαρή θάλασσα.
Ο άλλος ο Χαμουτζής, μου την είπε κιόλας υποτίθεται;
Την ξες την ιστορία με τους δυο Γάλλους που πρωτο-είδαν τον Σαρωνικό;
Λέει ο ένας "oh, la mer" και προσθέτει ο δεύτερος "oh, la merde".
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:42
shrike έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:38
Cecily Anne έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:36
Ναι, η αλήθεια είναι ότι αυτό το νικ ειναι παραζούβελο.
Να μπλεδίσεις και να επιστρέψεις στο παλιο.
Θα πρέπει να αλλάξω και άβαταρ μετά. Μ' αρέσει ο Shrike εκεί, με φόντο τη ζωντανή θάλασσα.
βάλε και στράικ για να καρφώσεις!

http://hyperioncantos.wikia.com/wiki/Shrike
-
Hope
- Μέλη που αποχώρησαν
από Hope » 18 Απρ 2018, 16:00
vatraxos έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:26
shrike έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:24
Custom_F έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:19
Να ρωτησω;

Και δεν ρωτάς βρε συ; Δημοκρατία έχουμε (τουλάχιστον εδώ, στο phorum).
Inside joke είναι βέβαια αυτό που είπα στον Βάτραχα, από μια άλλη εποχή σε κάτι σκοτεινές σπηλιές, όπου κάναμε κόντρες ποιος θα πει τη μεγαλύτερη κρυάδα.

Μέχρι που την πατήσαμε γιατί γράψαμε "phorum.gr μέχρι να παγώσει η σπηλιά" και να τα αποτελέσματα.

enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
-
vatraxos
- Συντονιστής
από vatraxos » 18 Απρ 2018, 16:02
shrike έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:48
Άντε, εσύ δικαιούσαι να γελάς, στο νησί λογικά θα 'χετε καθαρή θάλασσα.
Ο άλλος ο Χαμουτζής, μου την είπε κιόλας υποτίθεται;
Την ξες την ιστορία με τους δυο Γάλλους που πρωτο-είδαν τον Σαρωνικό;
Λέει ο ένας "oh, la mer" και προσθέτει ο δεύτερος "oh, la merde".
Πφφ

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
vatraxos
- Συντονιστής
από vatraxos » 18 Απρ 2018, 16:06
Α ναι, ξέχασα. Είμαστε
και ενεργειακά αυτόνομοι πλέον!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Albrecht
- Phorum.gr user: Albrecht
από Albrecht » 18 Απρ 2018, 21:46
Custom_F έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:19
Πρεπει να ησαν' εξαιρετικα συμπαθης... Σε εχω πιστοποιησει εγω, που δε σε ειχα παρακολουθησει εβα, αποσο θυμαμαι, ο γοβακης που προφανως σε ξερει και... κανεις αλλος. Τι τους ειχες κανει, ε;

λεω αληθειες που πονανε στην ενοτητα των αθλητικων.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
hellegennes
από hellegennes » 18 Απρ 2018, 23:54
shrike έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 15:35
Βρε, το είπα και σε σένα, το είπα και στη Χοπ. Δεν είναι ότι δεν θέλω, απλά όπως είπα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα, αφού δεν κράτησα το παλιό μου νικ.
Υποθέτω ότι το νόημα είναι να καταγραφεί στο προφίλ σου ποιος ήσουν ώστε να μην μπει κάποια στιγμή κάποιος με το παλιό σου νικ και να το παίζει εσύ (τέλεια σύνταξη). Βέβαια η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστη. Όλοι θέλουν δημοφιλή nicknames να κλέψουν, όπως το δικό μου. Δυστυχώς γι' αυτούς, δεν μπορεί κανείς να μιμηθεί το ανυπέρβλητο στυλ μου και την άψογη επιχειρηματολογικά σπασοκοκαλική τακτική μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Παλαιομνήμων
από Παλαιομνήμων » 19 Απρ 2018, 02:54
Custom_F έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 07:09
Παλαιομνήμων έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 02:15
Custom_F έγραψε: ↑17 Απρ 2018, 23:33
Στην αρχη δισταζα γιατι εκτος απο τους μασαμπουκαιους δε μπορουσα να ειμαι βεβαιη για πολλους. Σιγα σιγα ομως, εβλεπα οτι τους αναγνωριζαν αλλοι, ή εχοντας καλη πιστη και εχω πιστοποιησει μπολικους.
Απλώς, αν για κάποιον δεν είμαστε 100% σίγουροι (είτε διότι τον έχουμε φίλο κάπου αλλού, είτε διότι αναγνωρίζουμε το στυλ του και είμαστε βέβαιοι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν πρόκειται απλώς για καλό "μίμο"), καλόν είναι να μη πιστοποιούμε, διότι τότε χάνει και το νόημά της η διαδικασία. Στο κάτω-κάτω, μέχρι να συμβεί (μέχρι δηλ. να επέλθει η πιστοποίησις), δεν παθαίνει δα και κάτι τρομερό κάποιος παραμένοντας λίγο παραπάνω ως μη πιστοποιημένος. Τα πάντα κανονικά κάνει και συμμετέχει σε όλα. Εντάξει, κατανοώ ότι για έναν γνήσιο πχορουμίτη, η πιστοποίησις αυτή ειναι θέμα τιμής (και εγώ ήθελα να πιστοποιηθώ δίχως καθυστέρηση ει δυνατόν!), αλλά ψυχραιμία· πρέπει να τηρούνται τα γραφειοκρατικά εν προκειμένω, προς διαφύλαξιν της νομιμότητος και της τάξεως!

Αισθάνθηκα άσχημα που παρεξηγήθηκε ο καβαλιέρε που δεν είχε πιστοποιηθεί όταν μπήκε...
Καταλαβαίνω. Απλώς, οφείλω να επισημάνω την λανθασμένη στάση/τάση που έχουν κάποιοι (ανθρωπίνως όμως κατανοητή) να βλέπουν την παροχή πιστοποιητικής ψήφου προς κάποιον ως "πράξη ανθρωπισμού". Δεν πιστοποιούμε κάποιον επειδή τον λυπόμαστε ή επειδή τον συμπαθήσαμε (τώρα), αλλά επειδή είμαστε ΣΊΓΟΥΡΟΙ ότι είναι αυτός που λέει (είτε μας είναι συμπαθής είτε όχι!

), τον οποίον γνωρίζουμε από παλιά. Αλλά, οκ, έως τώρα δεν νομίζω ότι στην πράξη υπήρξε πρόβλημα. Μονάχα, ας είμαστε προσεκτικοί· τίποτε άλλο.

-
Παλαιομνήμων
από Παλαιομνήμων » 19 Απρ 2018, 02:56
hellegennes έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 23:54
Υποθέτω ότι το νόημα είναι να καταγραφεί στο προφίλ σου ποιος ήσουν ώστε να μην μπει κάποια στιγμή κάποιος με το παλιό σου νικ και να το παίζει εσύ (τέλεια σύνταξη). Βέβαια η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστη. Όλοι θέλουν δημοφιλή nicknames να κλέψουν, όπως το δικό μου. Δυστυχώς γι' αυτούς, δεν μπορεί κανείς να μιμηθεί το ανυπέρβλητο στυλ μου και την άψογη επιχειρηματολογικά σπασοκοκαλική τακτική μου.
Νοιώθω τόσο έντονη πχορουμική αγάπη για όλους τους πχορουμίτες, που ακόμα και αυτόν, θέλω να τον γεμίσω... likes!

Η προσφυγιά, τελικώς, εν μέρει μας έκανε και καλό!

-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 19 Απρ 2018, 04:52
Νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να υπαρχει πλεον η κατηγορια πιστοποιημενων. Μονο για τους χρηστες ταπα ειχε νοημα και για να δοθει μηνυμα εμπιστοσυνης στο ξεκινημα του φορουμ. Αν εγγραφει αλλος παλιος χρηστης ας πιστοποιηθει απο εκεινους που τον γνωριζαν μετα απο επικοινωνια μαζι του. Αυτος ειναι και ο πλεον αξιοπιστος τροπος γιατι το υφος γραφης μπορει να αντιγραφει. Δινεται η εντυπωση οτι υπαρχουν μελη πρωτης κ δευτερης κατηγοριας και αυτο δεν ειναι καλο. Τα νεα μελη, εφοσον σεβονται τους κανονες και δεν κανουν flame baiting, δινουν ζωη στην κοινοτητα. Οι κλειστες κοινοτητες που δεν ενθαρρυνουν τους καινουριους να συμμετεχουν, παρακμαζουν, γινονται ανιαρες, κουραστικες και τελικα εγκαταλειπονται απο τα πιστα μελη τους.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
από Spiros252 » 19 Απρ 2018, 07:48
Δεν απαγορεύει κανείς στα νέα μέλη να εγγραφούν και να συμμετέχουν ισότιμα.
Ο τρόπος που δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ είναι όμως ιδιαίτερος. Είναι η συγκέντρωση και επανένωση των μελών της διαδικτυακής κοινότητας του παλαιού πχωρουμ.
Εξ αυτού νομίζω ότι δικαίως τα μέλη αυτά έχουν τον πρώτο λόγο ειδικά για αποφάσεις που θα ληφθούν μέσω δημοψηφισμάτων αλλά και τη διατήρηση και προστασία του ονόματος χρήστη που είχαν.
Φυσικά θέλουμε και νέους χρήστες οι οποίοι θα ενσωματωθούν πλήρως στην κοινότητά μας.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Ηράκλειτος
- †
από Ηράκλειτος » 19 Απρ 2018, 10:13
hellegennes έγραψε: ↑18 Απρ 2018, 23:54
...δεν μπορεί κανείς να μιμηθεί το ανυπέρβλητο στυλ μου και την άψογη επιχειρηματολογικά σπασοκ
ακαλική τακτική μου.
Fixed.

God.exe is missing. Universe will restart.
-
hellegennes
από hellegennes » 19 Απρ 2018, 10:42
Εξυπνάδες στον εξυπνάκια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.