Η παρακμή ως τρόπος ζωής.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Η παρακμή ως τρόπος ζωής.
Τις τελευταίες εβδομάδες έχω υιοθετήσει την παρακμή και ανάλογες εμπειρίες ως οδηγό στη ζωή. Και το κάνω όχι κρυφά αλλά απροκάλυπτα.
Αναφέρομαι σε αυτή τη ζωή στα διάφορα νήματα που θα συνεχίζω να κάνω.
Δε συμφωνώ με το ελληνικό όνειρο ή μάλλον την τακτοποιημένη ζωή που προβάλλουν. Το σύμπαν είναι χάος και ο καπιταλισμός είναι σχιζοφρένεια.
Με ενοχλεί η μικροαστική κοινωνιολογία και ότι τα κρύβουμε όλα κάτω από το χαλακι της ευπρέπειας.
Από δω και πέρα μοναδικές εμπειρίες με τους φίλους και τον κόσμο θα είναι εντελώς αντικοινωνικές.
Πολλές φορές σκέφτομαι ότι το αντικοινωνικό είναι το φυσιολογικό. Κοινωνία και πολιτισμός είναι έννοιες καταπιεστικές.
Θέλω να τα βγάλω όλα στο φτηνό αυτό φόρουμ. Να γίνω αηδιαστικά κυνικός. Στο εξής δεν παίρνω χαμπάρι από αρνητικές αντιδράσεις.
Είναι πράγματι μια κάθαρση, ένας εξαγνισμός.
Αναφέρομαι σε αυτή τη ζωή στα διάφορα νήματα που θα συνεχίζω να κάνω.
Δε συμφωνώ με το ελληνικό όνειρο ή μάλλον την τακτοποιημένη ζωή που προβάλλουν. Το σύμπαν είναι χάος και ο καπιταλισμός είναι σχιζοφρένεια.
Με ενοχλεί η μικροαστική κοινωνιολογία και ότι τα κρύβουμε όλα κάτω από το χαλακι της ευπρέπειας.
Από δω και πέρα μοναδικές εμπειρίες με τους φίλους και τον κόσμο θα είναι εντελώς αντικοινωνικές.
Πολλές φορές σκέφτομαι ότι το αντικοινωνικό είναι το φυσιολογικό. Κοινωνία και πολιτισμός είναι έννοιες καταπιεστικές.
Θέλω να τα βγάλω όλα στο φτηνό αυτό φόρουμ. Να γίνω αηδιαστικά κυνικός. Στο εξής δεν παίρνω χαμπάρι από αρνητικές αντιδράσεις.
Είναι πράγματι μια κάθαρση, ένας εξαγνισμός.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Η παρακμή ως τρόπος ζωής.
σταρχίδια μας ψωνάρα
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Εγώ έχω καταλήξει στο ότι η απόδραση είναι το μόνο πράγμα που αξίζει σε αυτή τη ζωή.
Ο μόνος λόγος που δεν έχω ξεκινήσει τα ναρκωτικά είναι το ότι υπάρχουν άλλα πράγματα που με κάνουν να ξεφεύγω, όπως η μουσική, η ονειροπόληση.
Ο μόνος λόγος που δεν έχω ξεκινήσει τα ναρκωτικά είναι το ότι υπάρχουν άλλα πράγματα που με κάνουν να ξεφεύγω, όπως η μουσική, η ονειροπόληση.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Τι σημαίνει ο όρος"παρακμή" ;
Με τι ιδεολογικά κριτήρια κρίνουμε κάτι ως παρακμιακό;
Με τι ιδεολογικά κριτήρια κρίνουμε κάτι ως παρακμιακό;
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:25
Το σύμπαν είναι χάος
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΣΎΜΠΑΝ
Ή ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΎ ΧΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΌΜΟΡΦΗ ΈΚΦΡΑΣΗ (χάος υπάρχει στο δικό μας μυαλό όχι στο σύμπαν σαν φυσική ιδιότητα)
ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΡΌΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΝ ΓΕΊΤΟΝΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΉΣ ΣΠΗΛΙΆΣ είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι αντίθετο όμως από τις αρχές του πολιτισμού μας ως κοινωνία
- Καραμελίτσα
- Γενιά της Αμαρτίας
Το εξήγησα βρε. Ό,τι είναι αντιμικροαστικό/ανθελληνικό/αντικοινωνικό. Χαζούλης είσαι;
Φιλικά
Γενιά
- Γενιά της Αμαρτίας
Μας συμφέρει το παρακμιακό ή όχι ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 16:13Το εξήγησα βρε. Ό,τι είναι αντιμικροαστικό/ανθελληνικό/αντικοινωνικό. Χαζούλης είσαι;
Φιλικά
Γενιά
- Γενιά της Αμαρτίας
Χμμμμ... Τι εννοείς με το "συμφέρει";ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 16:14Μας συμφέρει το παρακμιακό ή όχι ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 16:13Το εξήγησα βρε. Ό,τι είναι αντιμικροαστικό/ανθελληνικό/αντικοινωνικό. Χαζούλης είσαι;
Φιλικά
Γενιά
Κερδίζω κάτι προσωπικά με το να το παίζω παρακμιακός ή αντισυμβατικός η όχι ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 16:15Χμμμμ... Τι εννοείς με το "συμφέρει";ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 16:14Μας συμφέρει το παρακμιακό ή όχι ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 16:13
Το εξήγησα βρε. Ό,τι είναι αντιμικροαστικό/ανθελληνικό/αντικοινωνικό. Χαζούλης είσαι;
Φιλικά
Γενιά
Μήπως το κάνω για αντίδραση ; (σαν έφηβος που αντιδρά στον καταπιεστικό καθωσπρεπισμό των γονιών του )
- Γενιά της Αμαρτίας
Ωραία απάντησέ μου σ' αυτό: κερδίζω κάτι προσωπικά με το να κάνω ναρκωτικά;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 16:20Κερδίζω κάτι προσωπικά με το να το παίζω παρακμιακός ή αντισυμβατικός η όχι ;
Μήπως το κάνω για αντίδραση ; (σαν έφηβος που αντιδρά στον καταπιεστικό καθωσπρεπισμό των γονιών του )
ΟΧΙ γιατί ή χρήση τους σε οδηγει στον θάνατοΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 16:21Ωραία απάντησέ μου σ' αυτό: κερδίζω κάτι προσωπικά με το να κάνω ναρκωτικά;
- Γενιά της Αμαρτίας
Χρησιμοποιείς πολύ γενικές έννοιες. Και βάζεις μέσα όλες σου τις προκαταλήψεις.
Αν εσύ είσαι ένας κοιλαράς που πίνει τσίπουρα κτλ. στην ηλικία σου, κάνεις αυτό που πραγματικά σε συμφέρει; Ή οδηγείσαι στον θάνατο;
Τα ναρκωτικά προσφέρουν ευχαρίστηση.
Αν εσύ είσαι ένας κοιλαράς που πίνει τσίπουρα κτλ. στην ηλικία σου, κάνεις αυτό που πραγματικά σε συμφέρει; Ή οδηγείσαι στον θάνατο;
Τα ναρκωτικά προσφέρουν ευχαρίστηση.
.. αναγνωρίζω το δικαίωμα της ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑΣ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τρόπος ζωής της 'μπλε ζώνης' παράγει εξαιρετική μακροζωία
από Antipnevma » 01 Ιουν 2023, 14:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
02 Ιουν 2023, 09:20
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
10 Νοέμ 2023, 11:31
-